Νέα

Hey Ritchie..τη γάμησες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εγω θα την εχυνα χαλαρά...
ελα ρε με τι ασχολειστε?
παπαράτσι γίναμε..
αφου χορτασε τα παντα λεει να γινει αντρας η κυρια,ετσι ειναι αυτα..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μα επειδή είναι εβραία γι' αυτό έχει φτάσει πολύ ψηλά την υποστηρίζουν όσα κανάλια έχουν εβραϊκα αφεντικά κυρίως στις ΗΠΑ και αυτή κάνει ότι το πιο εκφυλο για να παρασύρει τα αμυαλα κορίτσια κάνει δηλαδή ότι λένε τα 24 πρωτόκολα των σοφών της σιών παρουσιάζει τον εκφυλισμό των ηθών σαν μόδα

Οι ελληνιδες ας πουμε κανουν λιγοτερα.

Α ρε νουμερα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οι ελληνιδες ας πουμε κανουν λιγοτερα.

Α ρε νουμερα  :2funny: :2funny:
τι ασχολεισαι με τους φασιστες αρχοντα???αστους να γραφουν τις παπαριες τους σε καθε θρεντ να γελαμε λιγακι..ειπαμε..καθε παρεα χρειαζεται 2-3 κλοουν να την διασκεδαζουν..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.867
Πόντοι
12.056
εεεε...οχι και εβραια η Μαντονα...
Ετσι και αλλιως εχει παρει την κατηφορα η καριερα της..Αρκετα ηταν 25 χρονια..
Ετοιμαζετε η Βισση να τις παρει την θεση στο διεθνες star sistem  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τι ασχολεισαι με τους φασιστες αρχοντα???αστους να γραφουν τις παπαριες τους σε καθε θρεντ να γελαμε λιγακι..ειπαμε..καθε παρεα χρειαζεται 2-3 κλοουν να την διασκεδαζουν..

Μα αυτο κανω, κλανω στα γελια καθε φορα που τους διαβαζω. :cheesy:

Εισαι και εσυ δαχτυλος του σιωνισμου παντως, δεν σταματας να βαζεις κοπελες γυμνοστηθες και χαλαρων ηθων στα αναλογα threads, προδοτη του εθνους, υπανθρωπε.  :2funny:

Επισκέπτης
Μα αυτο κανω, κλανω στα γελια καθε φορα που τους διαβαζω. :cheesy:

Εισαι και εσυ δαχτυλος του σιωνισμου παντως, δεν σταματας να βαζεις κοπελες γυμνοστηθες και χαλαρων ηθων στα αναλογα threads, προδοτη του εθνους, υπανθρωπε.  :2funny:
σταματα ρε..θα παθω καμια ανακοπη απο τα γελια πρωι-πρωι..

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
[youtube=425,350]RW7XQRzz4GM[/youtube]

Ένα είναι το σίγουρο....είναι ομαδική παίχτρια... :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Δεν ξερω τι λετε παιδια παντως τελευταια η γκομενα ενος φιλου μου θελει να του βαλει δακτυλο στο κολο και μετα πιος ξερει μπορει να του βαλει και κανα πλαστικο τσουτσουνι αλλιως ομοιωμα,του εχει γλυψει την κολοτρυπιδα.δεν ξερω τι φταιει μπορει να τα διαβαζουν σε κανα cosmopolitan,να βλεπουν τις διαφορες μαντονες και να παρασυρονται,μπορει να ειναι η συγκεκριμενη γκομενα ανωμαλη.παντως βλεπω μια ταση στο γυνεκιο πληθυσμο να το πω με την πισω πορτα μας και καλο ειναι να πηγαινουμε τοιχο τοιχο και με τσιγκινο σωβρακακη,αυτες αμα γινει μοδα ο ευνουχισμος θα μας τον κοψουνε.θα μας κανουνε πουστιδες αυτο θελει η νεα ταξη πραγματων βαζουν τις ιδιες τις γυναικες που δεν τους κοβει να μας πουστρεψουν.ωρε και να παει να μου κανει καμια δικια μου γκομενα τιποτα τετοιο χωρις να με προειδοποιησει θα πεθανει εκεινη την στιγμη.

αμα το έχουν διαβάσει αυτό στο κοσμοπόλιταν, ανατινάζω τα γραφεία του περιοδηκού ΤΩΡΑ.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στο κοσμοφορουμ έχουν πολλές φορές αναφερθεί στο θέμα...

tsompanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ηταν καθολική αλλαξε θρησκεια  και εγινε εβραια περιπου στο 2002 (αν θυμαμε καλα) και μετα απο κανα 2-3 χρονια δηλωσε αθεη (περιπου χρονικα πριν την πτωση των αεροπλανων στους πυργους)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εμενα για πατατα μου μοιαζει. Δε μπορει δλδ. Εδω προσεχουμε εμεις οταν παμε στο περιπτερο να παρουμε καποτες. Αυτοι θα βγηκαν φορα παρτιδα με τα αξεσουαρ λες και ειναι πιστολακι κομμωτηριου?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λογικα στημενη ειναι η φωτο.κατι σαν τη δηλωση του μπεκαμ για τα κοκκινα στρινγκ.μπορει να βγαζει καμια νεα ταινια ο γκάι, και πιο ευκολη διαφημιση πως θα εκανε;

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Με πεσμένη libido ο Guy

«Ο άντρας μου από την ώρα που ξεκίνησε δίαιτα με μπισκότα λίγων θερμίδων σταμάτησε να έχει όρεξη για σεξ. Ευτυχώς, Θεέ μου, τη σταμάτησε», είπε πριν από λίγες ημέρες η Μαντόνα και τους άφησε όλους άφωνους. Η 49χρονη τραγουδίστρια ανέφερε ότι ο Guy ήθελε να χάσει κιλά, αλλά αυτό που κατάφερε ήταν να χάσει τη libido του, κάτι που τη δυσαρέστησε πολύ. Γιατί, όπως έχει φροντίσει να μας ενημερώσει στο παρελθόν η ίδια, παρόλο που η καθημερινή διατροφή της δεν ξεπερνάει καθημερινά τις 800 θερμίδες, δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τις ερωτικές της διαθέσεις. Το αντίθετο μάλιστα.

protothema.gr

A ρε Ritchie....παλι μαλακία έκανες .. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom