Νέα

Herbalife-Ευκαιρία Καριέρας ή μια καλοστημένη Απάτη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μάλλον ο φιλος σου δεν ηθελε να δουλεωει φιλαράκι αλλά να τσιμπαει το μηνιατικο και στα @@ του ολα.Πουληση δεν πουληση χεστικε.Εμ δεν είναι έτσι ομως

Να σε ρωτήσω κάτι;Εσύ το βρίσκεις λογικό να απασχολείς κάποιον στο μαγαζί σου και να τον πληρώνεις όταν πουλήσει προϊόν;Στο ενδιάμεσο φυσικά θα στο δειγματίζει,θα το τυλίγει μετά κλπ κλπ.Και αν μιλάγαμε για μπλούζες να πω εντάξει.Για ακίνητα σε μια εποχή που η αγορά έχει πέσει στο ναδίρ μιλάμε.Αν έκανε να πουλήσει 4 μήνες ένα σπίτι,πώς θα ζούσε στο ενδιάμεσο;Και δε θα καθόταν σπίτι του να μπορεί να κάνει και κάτι άλλο,αλλά 10 ώρες θα ήταν σε ένα γραφείο,να περιμένει πελάτες.Και από ένσημα;ΤΕΒΕ,αν ήθελε.Δηλαδή εκεί κάθε μήνα θα έσκαγε 300€ είτε εισπράξει είτε όχι.
Είναι πολύ εύκολο να αφορίζουμε και να χαρακτηρίζουμε τους άλλους τεμπέληδες,ιδίως όταν εμείς είμαστε βολεμένοι και παίρνουμε τα λεφτά μας βρέξει χιονίσει...

Επισκέπτης
Μάλλον ο φιλος σου δεν ηθελε να δουλεωει φιλαράκι αλλά να τσιμπαει το μηνιατικο και στα @@ του ολα.Πουληση δεν πουληση χεστικε.Εμ δεν είναι έτσι ομως
Όχι δεν είναι έτσι.Πούλησε αρκετά(και σε μένα το κορόιδο) και του έμεινε μεγάλο stock γιατί τα προιόντα ήταν του κώλου.Εγώ τα πάταξε μετά από 1-2 χρήσεις.Καθαριστικά ήταν υποτίθεται οικολογικά αν και βρωμοκόπαγε το σπίτι από δαύτα.Τα παιδιά μου φρίκαραν.Μου έλεγαν συνεχώς τι βρωμάει έτσι ρε μάνα?Είχα παρει και ένα γυαλιστικό για ασημικά και αυτό ήταν η αφορμή που τα πέταξα όλα.Μου τα κατέστρεψε.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν το κλείνει κάποιος αυτό το κωλο-thread να μην παραπλανηθεί κι άλλος αδαής, για να τελειώνουμε? :headbang:

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Δεν το κλείνει κάποιος αυτό το κωλο-thread να μην παραπλανηθεί κι άλλος αδαής, για να τελειώνουμε? :headbang:

Μα ρε φίλε,το αντίθετο μάλιστα,εάν κι εφόσον είναι απάτη,θα σωθεί πολύ κοσμάκης..

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ναι, μόνο που μπαίνουν ήδη θύματα εδώ (και σιγά μην το παραδεχούν) και λένε τα δικά τους ή/και στελέχη της εταιρίας για να κάνουν προπαγάνδα. ;)

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Ναι, μόνο που μπαίνουν ήδη θύματα εδώ (και σιγά μην το παραδεχούν) και λένε τα δικά τους ή/και στελέχη της εταιρίας για να κάνουν προπαγάνδα. ;)

έ ρε φίλε sorry κιόλας, αλλά ο καθένας έχει τη γνώμη του,δε μπορείς εσύ να τον βουλώσεις.Τα forums είναι για να λέμε τη γνώμη μας και τις εμπειρίες μας.Κι αν δε θες να συμμετάσχεις,το κουβαδάκι σου κι αλλού.

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Να σε ρωτήσω κάτι;Εσύ το βρίσκεις λογικό να απασχολείς κάποιον στο μαγαζί σου και να τον πληρώνεις όταν πουλήσει προϊόν;Στο ενδιάμεσο φυσικά θα στο δειγματίζει,θα το τυλίγει μετά κλπ κλπ.Και αν μιλάγαμε για μπλούζες να πω εντάξει.Για ακίνητα σε μια εποχή που η αγορά έχει πέσει στο ναδίρ μιλάμε.Αν έκανε να πουλήσει 4 μήνες ένα σπίτι,πώς θα ζούσε στο ενδιάμεσο;Και δε θα καθόταν σπίτι του να μπορεί να κάνει και κάτι άλλο,αλλά 10 ώρες θα ήταν σε ένα γραφείο,να περιμένει πελάτες.Και από ένσημα;ΤΕΒΕ,αν ήθελε.Δηλαδή εκεί κάθε μήνα θα έσκαγε 300€ είτε εισπράξει είτε όχι.
Είναι πολύ εύκολο να αφορίζουμε και να χαρακτηρίζουμε τους άλλους τεμπέληδες,ιδίως όταν εμείς είμαστε βολεμένοι και παίρνουμε τα λεφτά μας βρέξει χιονίσει...
+1

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
έ ρε φίλε sorry κιόλας, αλλά ο καθένας έχει τη γνώμη του,δε μπορείς εσύ να τον βουλώσεις.Τα forums είναι για να λέμε τη γνώμη μας και τις εμπειρίες μας.Κι αν δε θες να συμμετάσχεις,το κουβαδάκι σου κι αλλού.
Μάγκα - κάνε ότι δουλειά γουστάρεις. Κουβαδάκι έχεις εσύ λόγω ηλικίας, OK?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Άστο ρε μάγκα τώρα να πούμε. Κάθε μέρα τα ίδια έχουμε...

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Μάγκα - κάνε ότι δουλειά γουστάρεις. Κουβαδάκι έχεις εσύ λόγω ηλικίας, OK?

Άστο ρε μάγκα τώρα να πούμε. Κάθε μέρα τα ίδια έχουμε...

Το ότι είμαι μικρότερός σου,(απ'οτι καταλαβαίνω),δε σου δίνει κανένα δικαίωμα να μου τη λες και να με ειρωνεύεσαι,γιατί ούτε με  ξερεις κ ούτε σε ξέρω κι απο χθές.
Απλά εγω σου είπα, ότι αν δε θες συμμετέχεις στο παρόν forum,μη συμμετέχεις.Δικαίωμά σου είναι.Με το να ζητάς όμως επανηλλειμένα να κλείσει το εν λόγω "κωλοthread"(όπως ανέφερες προηγουμένως),κατ'αρχάς προσβάλεις όλους όσους έχουν γράψει σ'αυτό και μετά εμένα που το άνοιξα.

Γι αυτό λοιπόν "κύριε" (μιας και είμαι μικρότερός σας και πρέπει να σας σέβομαι) να μάθετε,έστω  και σε αυτή τη ηλικία, να σέβεστε την ελευθερία έκφρασης γνώμης των άλλων,ακόμη κι αν δε συμφωνείτε με αυτή.

ΥΓ. Σας παρακαλώ πολύ δεν έχω καμία όρεξη και χρόνο να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σας.

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
την δοκιμασαμε κι αυτή...
τουλάχιστον αξίζουν οι κολόνιες...
αλλά απο λεφτά...
τρία τρία τα ευρώ....πρέπει να έχεις μαγαζί ότι πάρεις 10Ε...
και πάλι δεν είναι σίγουρο αν θα πάρεις την Mercedes με leasing...

αναζητηστε την fm group παλλικαρια σοβαροτατο δυκτιακο μαρκετινγκ

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και απο μενα...το εχω δει αρκετα το θεμα οποτε οπιος θελει πληροφοριες μπορει να ροτησει ηθελα να ξεκολησω μια φιλη απο τους μαλακες πριν χρονια της οποιας της ειχε γινει κανονικα πλυση εγκεφαλου...

για καπιους που θυμουντε ειχε κοπει ζωντανη εκπομπη στον αερα του ΜΑΝΕΣΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 με θεμα την εν λογο εταιρια....

σαν γενικο σχολιο αν εισαι ενας καλος πολιτης με μεγαλο κυκλο και γνιριμιες και μπορεις να ξεφορτοθεις ενα καρο αχρηστα πραγματα σε σιγκεκριμενο χρονο μιας και ολλα τα προιοντα ληγουν..και βεβαια σε φούλ τιμε δουλια μπορεις να βγαλεις ςνα μεροκαματο αλλιος σου μενουν ολλα και τα εχεις πληρωσει απο την τυσεπη σου...

αλλα και να μπορεις να τα ξεφορτωθεισ ενοητε οτι ολη η διακηνηση ειναι παρανομη αφου τιποτα δεν συνοδευεται απο το αναλογο παραστατικο....

ευχαριστω....

τωρα που είπες για ξεκόλημα...
απο τα πρώτα πράγματα που σου λένε είναι ότι να δώσεις σημασία σε αυτό
που σκέφτεσαι εσυ...και όχι σε αυτό που σκέφτονται οι άλλοι που θα σε συμβουλέψουν να μην ξεκινήσεις αυτή την δουλειά.
Γιατί αυτοί δεν τα καταλαβαίνουν οπως εσυ και δεν είναι γεννημένοι για μεγαλα πράγματα οπως είσαι εσυ.... ;)
απίστευτη πλύση εγκεφάλου....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Με το να ζητάς όμως επανηλλειμένα να κλείσει το εν λόγω "κωλοthread"(όπως ανέφερες προηγουμένως),κατ'αρχάς προσβάλεις όλους όσους έχουν γράψει σ'αυτό και μετά εμένα που το άνοιξα.

Γι αυτό λοιπόν "κύριε" (μιας και είμαι μικρότερός σας και πρέπει να σας σέβομαι) να μάθετε,έστω  και σε αυτή τη ηλικία, να σέβεστε την ελευθερία έκφρασης γνώμης των άλλων,ακόμη κι αν δε συμφωνείτε με αυτή.

ΥΓ. Σας παρακαλώ πολύ δεν έχω καμία όρεξη και χρόνο να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σας.
Δεν είχα κανένα σκοπό να προσβάλλω ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλον. Ένα σχόλιο έκανα - κάνεις λάθος για το επανηλλειμμένα.

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

ναι εγω υπηρξα θύμα και το παραδέχομαι.
έχασα λίγα χρήματα αλλά πολυ χρόνο...
και συμβουλεύω τους άλλους να μην πάθουν το ίδιο

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
H ζημιά που σου κάνει η Herbalife δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική. Δίνεις τα ευρώ σου για να αγοράσεις τα προϊόντα τους και μετά φυσικά πρέπει να τα πουλήσεις. Έτσι αρχίζεις και πρήζεις και φορτώνεσαι σε συγγενείς και φίλους. Αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να μην σου μιλάει κανείς από αυτούς, να τους συναντάς και να κάνουν ότι δε σε βλέπουν και φυσικά να μην απαντούν στο τηλέφωνο. Είναι τραγικό, φοράς κονκάρδες που λένε ρώτα πως θα αυξήσεις το εισόδημά σου! Ακόμα και στον ανελκυστήρα να μπει με έναν γείτονα για τα προϊόντα της Herbal θα του μιλήσει. Η γνωστή μου που ασχολείταιο με αυτά πάρα πολλά χρόνια, έβγαλε και βγάζει αρκετά λεφτά. Αλλά εχει μείνει χωρίς φίλους και συγγενείς. Η κατάστασή της είναι τραγική. Μια άλλη φίλη μου, όμως, που επίσης έπεσε στην παγίδα και ασχολείται εδώ και πέντε χρόνια ποτέ δεν έφτασε όχι τα 3000 αλλά ούτε τα 300 ευρώ μηνιαίως.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φίλε 1ον δεν είμαι βολεμένος
2ον δεν είπες αυτό που γράφεις παραπάνω.3ον υπολ'ογισες πόσα θα βγάλει ο φίλος σου?Μην μπερδεύουμαι τα πράγματα φυσικα και δεν είναι όλες οι δουλείες για όλουςς και δεν μιλάμε για κατάστημα ρούχων.Άκου ένα παράδειγμα και πες μου εάν είμαι λάθος. Ας πουμε έχω μια εταιρία και ψαχνω πωλητές με μισθό 1000 ευρώ και ο πψλητης είναι μαλάκας και λέει οκ στα @@ μου παίρνω 1000 μια χαρά έφερα και ένα ποσοστό δουλειας ενω θα μπορούσα να φέρω παραπάνω στην εταιρία μια χαρα όλα.Αυτόν τον υππάληλο που πανω του στιρίζεται η εταιρια τι να τον κάνεις?Είναι η νοοτροπία αυτη των πολλων.Εαν όμως αυτός ο υπάλληλος επερνε ποσοστά απο της υπηρεσίες - προϊόντα της εταιρίας ότι είναι αυτά που θα πουλαγε και δεν θα εφτανε τα 1000 γιατι το κολοβάραγε και ο συνάδελφος του που γαμηθηκε πηρε 1500-2000 και για να πάρει ο πωλητης αυτο το ποσο σιγουρα η εταιρια τα εβγαλε Χ4 φορές και μετά του κόβει και ενα μινιατικο +ΙΚΑ γιατί δεν θέλει να τον χασει?Λοιπόν πιος είναι ο μαλάκας στο παράδειγμα? Α) Η εταιρία που έχει τον πωλητη και το κολοβαράει η Β) Που έχει τον πωλητη με ποσοστά και οικονομανε και οι 2? Το θέμα πωλητης ειναι δυσκολο και αναξελεγκτο κομματι εργασίας.Μιλαμε πάντα για σοβαρες εταιρίες οχι για μαλάκες πυραμίδες και τέτια.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αν δεις ότι παίρνει τα 1000€ (εδώ δεν έδιναν τα 600...) και δεν δείχνει ενδιαφέρον,απλώς τον απολύεις.
Η προμήθεια των μεσιτών είναι περίπου το 1% με 2% στην καλύτερη περίπτωση,της αξίας του ακινήτου.Π.χ σε ένα ακίνητο που θα πωληθεί 300.000€ η εταιρεία θα πάρει 3000€-6000€ (ανάλογα το ποσοστό που θα δουλεύει).Αυτός θα έπαιρνε από 1200€-2400€.Φαίνεται εντυπωσιακό,αλλά πόσα τέτοια σπίτια θα πουλήσεις;Ιδίως τώρα;Πόσους επαγγελματικούς χώρους θα νοικιάσεις όταν όλα τα μαγαζιά είναι ανοίκιαστα;Αυτός θα πήγαινε στο γραφείο κανονικά.Αν ερχόταν πελάτης θα πήγαινε να το δείξει,αν του έκανε καλώς,αν δεν του έκανε;Τσάμπα ο κόπος,τσάμπα τα καύσιμα/εισιτήρια κλπ.
Αυτές οι δουλειές είναι για τους έμπειρους στο είδος,όχι για αρχάριους.Μέχρι να μάθεις να πουλάς σπίτι,θα έχεις πεινάσει.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αν δεις ότι παίρνει τα 1000€ (εδώ δεν έδιναν τα 600...) και δεν δείχνει ενδιαφέρον,απλώς τον απολύεις.
Η προμήθεια των μεσιτών είναι περίπου το 1% με 2% στην καλύτερη περίπτωση,της αξίας του ακινήτου.Π.χ σε ένα ακίνητο που θα πωληθεί 300.000€ η εταιρεία θα πάρει 3000€-6000€ (ανάλογα το ποσοστό που θα δουλεύει).Αυτός θα έπαιρνε από 1200€-2400€.Φαίνεται εντυπωσιακό,αλλά πόσα τέτοια σπίτια θα πουλήσεις;Ιδίως τώρα;Πόσους επαγγελματικούς χώρους θα νοικιάσεις όταν όλα τα μαγαζιά είναι ανοίκιαστα;Αυτός θα πήγαινε στο γραφείο κανονικά.Αν ερχόταν πελάτης θα πήγαινε να το δείξει,αν του έκανε καλώς,αν δεν του έκανε;Τσάμπα ο κόπος,τσάμπα τα καύσιμα/εισιτήρια κλπ.
Αυτές οι δουλειές είναι για τους έμπειρους στο είδος,όχι για αρχάριους.Μέχρι να μάθεις να πουλάς σπίτι,θα έχεις πεινάσει.
Τα 1000 το είπα σε σχέση με τον φίλο μου που έχει εταιρία πληροφορικής.Το να απολύσεις έναν εργαζόμενο είναι χρονοβόρο και ζημιογωνο για μια εταιρία.Τεσπα το είπα απο την αρχή δεν κάνουν όλοι για όλες της δουλείες. Επίσης η γνώμη μου είναι μακρίά απο πυραμίδες και τέτιες μαλακίες.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Να ρωτήσω κάτι τα παλικάρια που έχουν κάνει ή κάνουν αυτή τη δουλειά ?

Όταν η Herbalife/Amway κτλ. σου πουλάει τα προιόντα της για να τα μεταπωλήσεις σου κόβει τιμολόγιο ?
Όταν εσύ με την σειρά σου πουλάς αυτά τα προιόντα στους γνωστούς/φίλους σου κόβεις απόδειξη ? Αν ναι τι απόδειξη ? Για λογαριασμό της Herbalife/Amway κτλ. ή σε αναγκάζουν να γίνεις επιτηδευματίας και κόβεις αποδείξεις για την πάρτη σου ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom