Νέα

Help!!!Επιλογή studio για παρθένο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Hi ο αδερφός μου είναι 17 και δεν έχει μαμήσει ακόμη...επειδή κι εγώ έχω καιρό ν ασχοληθώ,μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κανά καλό studiaki?Υπ'οψιν ότι είναι λάτρης των μεγάλων βυζιών.Thanks εκ των προτέρον.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Να πας Δροσοπουλου 95 και να ζηζησεις τη Λαουρα η την Αλινα(προσωπικα μου αρεσει  η πρωτη πιο πολυ)

Ακομη στο στουντιο Καρεα 30 εχει ειδικα στη βραδυνη βαρδια 2 κοπελες,οποτε εχεις και μεγαλυτερο 'ευρος' επιλογων πχ να πετυχεις μια αδυνατουλα χωρις βυζι με μια καπως πιο γεματη με βυζαρες η ακομη και μια καλλιγραμμη με βυζαρες...

Πατα www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,256/]εδω[/url] για να δεις ολοκληρωμενο το χαρτη με τα στουντιο...σε καθε σημαδακι που πατας σου δειχνει εικονες μεσα κι εξω του στουνιο,ακριβη τοποθεσια του,αλλα και κριτικες...

ΥΓ:Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και με μικρα γιατι το ποστ σου θα το σβησουν...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
eγω πάλι πιστευω οτι ο καταλληλος χωρος ειναι ο 2ος οροφος της αριστοτελους 6 :grin: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Hi ο αδερφός μου είναι 17 και δεν έχει μαμήσει ακόμη...επειδή κι εγώ έχω καιρό ν ασχοληθώ,μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κανά καλό studiaki?Υπ'οψιν ότι είναι λάτρης των μεγάλων βυζιών.Thanks εκ των προτέρον.
Παικτη,εγω προσφατα πηγα στη Βαρβαρα στη δροσοΠΟΥΛΟΥ 95,(νομιζω παιζει και σε αλλα) και νομιζω ειναι οτι πρεπει για παρθενοπιπιτσους..
Ειναι μιλφ ομως,αλλα αξιζει,την βαζω στις πιθανες επιλογες σου μαζι με τις προαναφερθησασες και μαζι με την Παολα οφ κορς,την Μικαελλα,τη Ντενιζ αμα γαμιεται ακομη και την Νταρια.

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
δεν παιρω εγω τους πρωταριδες..... σορι

Εγω σορυ κουκλα,δε το ξερα..

Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???

Παιχταρα μου,δες κριτικες και κρινε,και γραφε με μικρα..

Γουσταρω παντως που ενδιαφερεσαι για τον αδερφο σου,αδερφικη αλληλεγγυη :thumbsup:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

Κλείστου ένα καλό 3ωρο CT να ξεκαυλώσει ... τι να του πει η ξεπέτα του στούντιο ;;;;;;;;;;;;;;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom