Επισκέπτης
Χρονια πολλα τυποι. :S :S :S
Χρονια πολλα τυπε...και σενα σε ψαχνει ο Στεφανος.Του ειπα οτι εισαι η Τατιανα Στεφανιδου... :S :S :S
χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και ευτυχία
χρονια πολλα τυπε...Χρονια πολλα τυποι. :S :S :S
Χρονια πολλα τυπε...και σενα σε ψαχνει ο Στεφανος.Του ειπα οτι εισαι η Τατιανα Στεφανιδου... :S :S :S
τυπε ηρθε ο δρομοκαιτειος εξω απ το σπιτι κ ριχνει μπαλωθιες.... ... το κριμα στο λαιμο σου... :S :S :SΧρονια πολλα τυπε και σε σενα....πανω στα νευρα μου του ειπα οτι εισαι δικαστικος επιμελητης. :S :S :S
τυπε ηρθε ο δρομοκαιτειος εξω απ το σπιτι κ ριχνει μπαλωθιες.... ... το κριμα στο λαιμο σου... :S :S :S
του πηδηξε την ψυχολογια η τυπισσα..
ρε νιμου...τι επαθες και φτυνεις παλι?θα ξεμεινεις απο σαλιοΞεροχυνω με καρφωνω μπιφτεκι στα 10 μετρα σκληρη καριολα και αφεντρα σουσεφ να παιζει σαν μαριονετα τη Μητερα Τερεζα Νινοοοοοοοο και τον ΜπαρμπαΓιωργο Νεαρντεταλ caveman να ειναι ετοιμος να του δαγκωσει τη καρωτιδα και να τον καψει στα μαγειρεμα!
Επισης για να μην ξεχαστω....χουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!
του πηδηξε την ψυχολογια η τυπισσα.. ρε νιμου...τι επαθες και φτυνεις παλι?θα ξεμεινεις απο σαλιο
χεστηκες πανω σου κοπελα μου?
χεστηκες πανω σου κοπελα μου?
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ!!!!!
του κλασεις τον πουτσο.....εδω θα ειμαστε ρε καταπτυστε και το 2024 να βλεπουμε το παουερ χελ μαστερ κιτσεν και εσυ θα γρινιαζεις...Τελειωμενος ο Σφαιρο...του εριξα κομπο καταρα Αβεσαλωμ και Ραμση και ειμαι και Σαββατογεννημενος.
του κλασεις τον πουτσο.....εδω θα ειμαστε ρε καταπτυστε και το 2024 να βλεπουμε το παουερ χελ μαστερ κιτσεν και εσυ θα γρινιαζεις...
παω να πιω μια παγωμενη μπυρα με μεζεδες στα καταγαλανα νερα του πασαλιμανιου και σας γραφω ολες στην τσαπου μου....
σας φιλω στα μουτρα