Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
λες τυπε?θελει να της τον χωσει πανω στον παγκο τυπε...
λες τυπε?θελει να της τον χωσει πανω στον παγκο τυπε...
Καλησπερα Τυπε...
ελα τυπε...αφανισες κανενα κοπαδι τσιπουρες σημερα?Ρε μπαχαλακια που θελετε νιαμου
τυπε ασπροπυργο ημουνα τωρα γυρισα απο το μεσημερι τσιμπαγαμε ψαρικα :S :S :Sυπομονη τυπε .....6 μερες νηστεια μεινανε....
Ρε μπαχαλακια που θελετε νιαμου
Ακόμα δεν είμαι στα κέφια μου τύπε αλλά κάποια στιγμή θα επανέλθω δυναμικά.. :S :S :S
ΥΓ Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά τα σπάει το καινούργιο αβαταρ του πικερότυπου..
βαλε μια φωνη αδελφε κοντα θα ειμαστε.Τυπε κατεβαινω Μανη κομαντο για Μπουζοπουλα,κοκορετσια και παϊδακια στα καρβουνα....αν δεν τα καταφερω να επιζησω να αναβεις ενα κερακι στη μνημη μου του Οσιου Χελρειζερος του Μπουρδελομαρτυρα... :S :S :S
Ναι τυπε σαν ξοφλημενος Κολομβιανος βαρονος ναρκωτικων ειναι...
τυπε ασπροπυργο ημουνα τωρα γυρισα απο το μεσημερι τσιμπαγαμε ψαρικα :S :S :S
τυπε 250 δωσαμε και πειναμε τωρα μαλακιες δεν σε πιανουν αυτα καλαμαρακια γαριδες μυδοπιλαφα χταποδια αστακομακαροναδες φρουτα ειναι αυτα :S :S :S :-(
Another χαμουρα bites the dust...βρηκαμε το κολπο τωρα και οποτε ζοριζεται το πραγμα θα τραβαει και μια λιποθυμια η καθε καριολα.Γυναικα το πιο πουστικο πλασμα στον πλανητη Γη.
τυπε 250 δωσαμε και πειναμε τωρα μαλακιες δεν σε πιανουν αυτα καλαμαρακια γαριδες μυδοπιλαφα χταποδια αστακομακαροναδες φρουτα ειναι αυτα :S :S :S :-(Σ εφτασε η τρατα τυπε?....
Another χαμουρα bites the dust...βρηκαμε το κολπο τωρα και οποτε ζοριζεται το πραγμα θα τραβαει και μια λιποθυμια η καθε καριολα.Γυναικα το πιο πουστικο πλασμα στον πλανητη Γη.
Ωχ Καταλαβαμε...
Ρε νιαμου ο γκρισινο ειναι πιο χοντρος απ τον σταροβα...
να σαι καλα κ να χεις φραγκα να τσιμπολογας τυπε....τυπε 250 δωσαμε και πειναμε τωρα μαλακιες δεν σε πιανουν αυτα καλαμαρακια γαριδες μυδοπιλαφα χταποδια αστακομακαροναδες φρουτα ειναι αυτα :S :S :S :-(