Νέα

Havana club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
Πολύ καλό μαγαζί για να βρεις γκόμενα μουναρα πιτσιρικά είναι αυτό το μαγαζί στου Ψυρρή.εγω πάω κάθε βράδυ .μουνοθυελα .δύο άντρες 30 μουναρες αναλογία .καλή μουσική καλά ποτά και φουλ μουναρες μικρές .εγώ τώρα είμαι σε ένα τραπέζι γύρω γύρω θα είναι 30 μουναρες μικρές .

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Πολύ καλό μαγαζί για να βρεις γκόμενα μουναρα πιτσιρικά είναι αυτό το μαγαζί στου Ψυρρή.εγω πάω κάθε βράδυ .μουνοθυελα .δύο άντρες 30 μουναρες αναλογία .καλή μουσική καλά ποτά και φουλ μουναρες μικρές .εγώ τώρα είμαι σε ένα τραπέζι γύρω γύρω θα είναι 30 μουναρες μικρές .
Για να πηγαινεις καθε βραδυ ...
ασφαιρα πετας :cheesy::buck2::buck2:

Ο καλος ο κυνηγος παει μια φορα :fuck1::fuck1:

OP
OP
C

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
Φίλε μου εγώ έχω studio δικό μου .οπότε θες έλα να σε πάω δύο μαγαζί μου να δεις κοπέλες .μπορεί να σε έχω και πελστη και να σου περνώ τα λεφτά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν θες στείλε μου το κινητό σου να σε πάω σε κοπέλες που έχω να σου πάρω και τα λεφτά
Μπορεί να είσαι κ πελάτης μου αν πας σε στούντιο ...

OP
OP
C

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
Εγώ έχω κοπέλες αν θέλω .αλλά πάω γιατί έχει φοιτήτριες .οπότε θες έλα κ εσύ .στείλε μου το κινητό σου .εγώ έιμε πενήντα χρόνων φίλε μου κ κυνηγάω ακόμα όσο μπορώ .σε άλλους να τα πεις αυτά που είναι μέσα όλη μέρα στο σπίτι και τους κυνηγάνε οι γυναίκες τους παντόφλα .οπότε θες έλα εδώ για ποτό .η ζωή είναι μικρή φίλε μου .εγώ αύριο μπορεί να έχω πεθάνει .τουλάχιστον κυνηγάω ακόμα .φιλικά έτσι στα λέω δεν σου κάνω μάθημα

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538
Και αντι να την πεσεις σε κανενα μωρο,
πηρες το κινητο στο χερι και ανοιξες νημα στο ΜΠΟΥ???

Αξιος....

:happy:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Φίλε μου εγώ έχω studio δικό μου .οπότε θες έλα να σε πάω δύο μαγαζί μου να δεις κοπέλες .μπορεί να σε έχω και πελστη και να σου περνώ τα λεφτά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν θες στείλε μου το κινητό σου να σε πάω σε κοπέλες που έχω να σου πάρω και τα λεφτά
Μπορεί να είσαι κ πελάτης μου αν πας σε στούντιο ...
Ρε τυπε πού τα πουλάς αυτά;
Εδώ και βδομάδες έχεις ανοίξει όλα τα άκυρα θέματα για συμμορίες με πέσιμο σε γκόμενες στο δρόμο και άλλα που δείχνουν ότι έχεις να δεις γκόμενά από κοντά εδώ και χρόνια, και μετά μας γράφεις ότι έχεις γκόμενες δικές σου και έχεις και στούντιο κλπ.

Koronaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
2.463
Πόντοι
446
Ρε τυπε πού τα πουλάς αυτά;
Εδώ και βδομάδες έχεις ανοίξει όλα τα άκυρα θέματα για συμμορίες με πέσιμο σε γκόμενες στο δρόμο και άλλα που δείχνουν ότι έχεις να δεις γκόμενά από κοντά εδώ και χρόνια, και μετά μας γράφεις ότι έχεις γκόμενες δικές σου και έχεις και στούντιο κλπ.
Φιλε μου γιατι του χαλας το ονειρο;;; !!! :happy:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
κερκυραιε, πως παει το σοβαρο καμακι κλουμπ 35-65?
τι αποδοση εχει μεχρι στιγμης στο μοναστηρακι με τις τουριστριες και τις σεξυ φοιτητριες?
γινεται δουλιτσα?
:think:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487