[URL unfurl="true"]https://33.media.tumblr.com/999b042b07bab5fe0e20ea5aa581f047/tumblr_n26mhc1Nms1qgfanco1_500.gif[/img[/URL]]
Παίδες υπέροχη φώτο. Και εννοώ με νόημα. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι στη χειρότερη είναι ανάπηροι ή στην καλύτερη με χέρια τραυματισμένα προσωρινά που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν και βέβαια κανείς δεν θα σκεφτεί ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μπορούν και να ξεκαυλώσουν.
Μου είχε περάσει και παλιότερα από το μυαλό και τώρα που είδα αυτή τη φώτο... θα ήθελα να το αναφέρω γιατί μπορεί να έχει κανείς από εδώ κάποιον γνωστό.
Θα μου άρεσε πάρα πολύ, να πηγαίνω σε άντρες που έχουν χτυπήσει και δεν μπορούν προσωρινά να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους, και να τους τη κρατάω να κατουράνε, και φυσικά να τους την παίζω να ξεκαυλώνουν όποτε θέλουν. Και θα το έκανα μακράν καλύτερα από τη κοπέλα στη φώτο που το κάνει σαν αγγαρεία :)
Βασικά θα μου άρεσε πολύ να γινόμουν και γνωστός γι αυτό, και όπως οι αποκλειστικοί/αποκλειστικές... να με καλούν και εμένα (φίλοι των τραυματισμένων) να πήγαινω και σε σπίτια και σε νοσοκομεία και να τους ξεκαυλώνω με παίξιμο :)
[/quote]