You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
hacker
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ola2012
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.722
- Πόντοι
- 41.129
Που μπορώ να βρω κάποιον που κατέχει τις γνώσεις του hacking για να μου κάνει μια δουλεία και πώς ξέρω ότι αυτός που θα επικοινωνήσει μαζί μου ότι δεν είναι ανίδεος????
καποιας θελεις να κλεψεις το Facebook μηπως ??
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Όχι προς θεού κάτι πιο εύκολο για server στην Ελλάδα με ενδιαφέρεικαποιας θελεις να κλεψεις το Facebook μηπως ??
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
έχω 2-3 άτομα με πολύ εμπειρία σε τέτοια πράγματα,Όχι προς θεού κάτι πιο εύκολο για server στην Ελλάδα με ενδιαφέρει
δουλεύουν πάνω σε ασφάλεια συστημάτων.
κανένα deface θες να κάνεις ή να τίποτα πιο νόμιμο;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
θες να ριξεις το μπου τυπε;Που μπορώ να βρω κάποιον που κατέχει τις γνώσεις του hacking για να μου κάνει μια δουλεία και πώς ξέρω ότι αυτός που θα επικοινωνήσει μαζί μου ότι δεν είναι ανίδεος????
Επισκέπτης
Που μπορώ να βρω κάποιον που κατέχει τις γνώσεις του hacking για να μου κάνει μια δουλεία και πώς ξέρω ότι αυτός που θα επικοινωνήσει μαζί μου ότι δεν είναι ανίδεος????
Εύκολο φίλε,θα σε βρει χωρις να τον καλέσεις.Από εκεί θα φανεί η εμπειρία.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Πάτα alt-ctrl-h και θα σου εμφανίσει μια λίστα. Μετά enter και GR για να σου βγάλει μόνο όσους δουλεύουν Ελλάδα.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.722
- Πόντοι
- 41.129
Δεν θέλω να καταστρέψω τίποτα δεν είναι παράνομο αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει με το πώς θα έρθω σε επαφή ας μου πει τώρα οι υπόλοιποι που τους αρέσει να πηδάνε όλα τα θέματα ας πηδήξουν δεν με χαλάσει cu
αν δεν ειναι παρανομο μπορεις να πας και στην διωξη στο σφακιανακη να σε βοηθησει
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.722
- Πόντοι
- 41.129
Στείλε μου ένα μήνυμα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. .
μηπως θελεις να ανεβασεις την πρωτη σου κριτικη και θελεις να βαλεις σε όλα 10 ?
Επισκέπτης
Δεν θέλω να καταστρέψω τίποτα δεν είναι παράνομο αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει με το πώς θα έρθω σε επαφή ας μου πει τώρα οι υπόλοιποι που τους αρέσει να πηδάνε όλα τα θέματα ας πηδήξουν δεν με χαλάσει cu
Άρα μην υπολογίζεις σε'μενα. Εμένα μου αρέσει σώμα με σώμα.
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Έχω επικοινωνήσει δεν είναι στην αρμοδιότητα τουςαν δεν ειναι παρανομο μπορεις να πας και στην διωξη στο σφακιανακη να σε βοηθησει
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
karaflokondoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πρεπει να σας πω οτι στο bourdela δεν εχουμε hacker
στην γειτονια μου ισχυει το εξης ..... απο το σπιτι σου περνω ! πατατες τηγανιζεις !τι ωραια που ειναι η ανοιξη ! να σου φτιαξω εναν κεφτε ! ...ελπιζω να σου λυθηκε η αρχικη σου απορια !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις