Νέα

H βεβαιότητα του επικείμενού σου θανάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
:huh: :2funny: :2funny: :idiot: :uglystupid: :headbang: :helpplea: :tickedoff: :think: :S :S :dancing: :dancing:
Ποια βεβαιότητα και ποιος επικείμενος θάνατος? Αισθάνομαι πως απόδειξα έμπρακτα πως είμαι αθάνατος κι απλά κινδυνολογούν οι γιατροί για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο αν πάει κάτι στραβά κι όχι σαν τον υποτιθέμενο σούπερμαν που έπεσε από ένα άλογο και στην ουσία έμεινε στον τόπο
τα σέβη μου προς την αυτού Yψηλότητα του αθανατου talladmirer :rockon:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16

Συνημμένα

• unbreakable011.jpg
    unbreakable011.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 12

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
      Ειμαι ΕΛΛΗΝ συνεχιστης του ΑΧΙΛΛΕΑ...τον θανατο δεν τον υπολογιζω οποτε και να ελθει.Το μονο να πεθανω και να μην ταλαιπωρησω αλλους.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
ρε ασε τις ιεροσυλιες.που θα πεις οτι εισαι ο συνεχιστης του αχιλλεα.αντε παπαρα το εχεις παραξηλωσει με τις μαλακιες που πετας.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ρε ασε τις ιεροσυλιες.που θα πεις οτι εισαι [glow=red,2,300]ο[/glow] συνεχιστης του αχιλλεα.αντε παπαρα το εχεις παραξηλωσει με τις μαλακιες που πετας.
να διαβάζεις προσεκτικά τα γραφόμενα του παίχτουρα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ποιές είναι οι σκέψεις σας για την βεβαιότητα....  του επικείμενου θανάτου σας  ?
Αναπαραγωγικές μηχανές προλάβατε ... ?  Ή δεν το έχετε δουλέψει ακόιμη ?
Τα πάντα έμπρακτα.... Τα λόγια βαρύγδουπα.

Θα πεθανετε ολοι σας ρεεεεε....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Και ρώτησε ο νέος τη μάνα του που καθόταν κι έπλεκε ήσυχα στον καναπέ το πλεχτό της, εξοργισμένος από τα περίσσια νιάτα του που παρ' όλο τους το εύρος δεν χωρούσαν το νόημα της ζωής:

- Και δε μου λες ρε μάνα, τι είναι η ζωή; Εσύ ξέρεις;
"Ε, γιε μου", του απάντησε η γραία καθώς συνέχισε να πλέκει δίχως σταματημό.

"Η ζωή είναι σαν αυτό το πλεχτό. Έρχεσαι στον κόσμο και σου δίνεται ένα κουβάρι κάτι να το κάνεις. Ξεκινάς και πλέκεις και το μόνο που έχεις στο νου σου είναι να το πλέξεις όσο καλύτερα μπορείς. Να καταφέρεις το σχέδιο που έχεις στο νου σου, να μην αφήσεις κενά, οι κόμποι σου να είναι περιποιημένοι και κρυμμένοι. Ε, και καθώς περνούν τα χρόνια, το μόνο που αλλάζει καθώς πλέκεις το πλεχτό σου, είναι πως αρχίζεις και ρίχνεις κλεφτές ματιές στο κουβάρι που τελειώνει και σε πιάνει μια αγωνία μήπως δε σου φτάσει η κλωστή να το τελειώσεις. Αυτή είναι η ζωή γιε μου..."

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος και πεθαίνει σαν άνθρωπος. Ο ανύπανδρος ζει σαν άνθρωπος και πεθαίνει σαν σκύλος.

Κωνσταντίνος Καβάφης

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος και πεθαίνει σαν άνθρωπος. Ο ανύπανδρος ζει σαν άνθρωπος και πεθαίνει σαν σκύλος.

Κωνσταντίνος Καβάφης
Μπα...Μαλλον απο την εποχη του Καβαφη αλλαξαν τα πραγματα :o

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Τη ζωή! αυτήν την ασήμαντη!
Στην τύχη, ευκαιρία για ένα άγνωστο άνεργο ηθοποιό, που μέσα σε δέκα λέξεις, μέσα σε δέκα λέξεις, που είναι όλος κι όλος ο ρόλος του, και μόνο για μία!, για μία παράσταση!
Μέσα σε δέκα ανοησίες στριμώχνει, ξεπουλάει όλη του την ψυχή, κι αυτό ήταν: τελείωσε.
Και ο ρόλος και η ψυχή.
Και μένει η ζωή.
Και την ζωή τη ζει, ένας γεννημένος ηλίθιος που χτυπιέται και ουρλιάζει από θυμό, χωρίς να ξέρει με τι, γιατί θύμωσε.
Γουίλιαμ Σαίξπηρ / Μάκβεθ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
δεν ξέρω αν συμφωνώ με τη λογική σου, πρέπει να παντρευτείς για να βλέπεις πώς ζουν οι παντρεμένοι?  :think:

Εϊναι εύλογη η παρατήρησή σας.
Υπάρχουν πολλές οπτικές για το ίδιο θέμα. Όλες έχουν αξία.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σταδιάλα, πάω να φτιάξω καφέ...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ας γράψω κάτι βαρύγδουπο! :sunglasses:

"όσο ζει ένας άνθρωπος, ο θάνατος δεν υπάρχει και όταν υπάρχει ο θάνατος, ο άνθρωπος αυτός δε ζει πια".

Επίκουρος, αρχαίος φιλόσοφος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom