Νέα

H βεβαιότητα του επικείμενού σου θανάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μια καθαρα φιλοσοφικη παρεμβαση εκανα.
τα υπεροχα τετραλεπιδα ξυραφακια μου τα εχω για αλλες χρησεις.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

αμαν ρε παιδάκι μου Δευτέρα πρωί πρωί.. .πες μωρέ κάτι ευχάριστο να πάει καλά η βδομάδα....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Χρειάζονται κι αυτές, αλλά αραιά και πού. Οι άλλες παρεμβάσεις  :fuck1: είναι πιό χρήσιμες...... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Να προτρέπεις τον σύντροφό σου, να σε περιποιείται εκείνος σε αυτά τα μέρη..... Η εγκεφαλική (και όχι μόνο) διέγερση είναι απίστευτη......!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Ποιές είναι οι σκέψεις σας για την βεβαιότητα....  του επικείμενου θανάτου σας  ?
Αναπαραγωγικές μηχανές προλάβατε ... ?  Ή δεν το έχετε δουλέψει ακόιμη ?
Τα πάντα έμπρακτα.... Τα λόγια βαρύγδουπα.

παληκάρι μου δλδ τώρα άνοιξες αυτό το thread και περιμένεις σοβαρές απαντήσεις;;.. τι να σου πω... πάντως αν όντως σε ενδιαφέρει το όλο σκηνικό πρέπει να σου πω ότι δεν με προβληματίζει τόσο ο επικείμενος θάνατός μου όσο ο πόνος

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Χρειάζονται κι αυτές, αλλά αραιά και πού. Οι άλλες παρεμβάσεις  :fuck1: είναι πιό χρήσιμες...... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Να προτρέπεις τον σύντροφό σου, να σε περιποιείται εκείνος σε αυτά τα μέρη..... Η εγκεφαλική (και όχι μόνο) διέγερση είναι απίστευτη......!

εχεις δικιο ολα χρησιμα ειναι!

Επισκέπτης
δεν καταλαβα τι πρεπει να απαντησω εδω.. πώς νιωθω για το θανατο μου οοταν με το κακο ερθει εκεινη η ωρα?  :think:
ε ας ερθει, φτανει να μην πονεσω  :rolleyes:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν χρειαζεται να μου μεταβιβαζεις τα ευχαριστηρια της καριολας σου βρε πουστρακο..
ξερω οτι με εκθειαζει οπου βρεθει & οπου σταθει..

βάλτο στο translate να δείς τι λέει μακάκα...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν χρειαζεται να μου μεταβιβαζεις τα ευχαριστηρια της καριολας σου βρε πουστρακο..
ξερω οτι με εκθειαζει οπου βρεθει & οπου σταθει..

ναι βέβαια .. εκθειάζει το μέγεθος σου.. δεν έχει ματαδεί τόσο μικροτσούτσουνο και μάλιστα να μην του σηκώνεται... από κει σου έχουν μείνει οι τάσεις αυτοκτονίας ρε σύ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ποιές είναι οι σκέψεις σας για την βεβαιότητα....  του επικείμενου θανάτου σας  ?
Αναπαραγωγικές μηχανές προλάβατε ... ?  Ή δεν το έχετε δουλέψει ακόιμη ?
Τα πάντα έμπρακτα.... Τα λόγια βαρύγδουπα.
      Ειμαι ΕΛΛΗΝ συνεχιστης του ΑΧΙΛΛΕΑ...τον θανατο δεν τον υπολογιζω οποτε και να ελθει.Το μονο να πεθανω και να μην ταλαιπωρησω αλλους.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Επισκέπτης
      Ειμαι ΕΛΛΗΝ συνεχιστης του ΑΧΙΛΛΕΑ...τον θανατο δεν τον υπολογιζω οποτε και να ελθει.Το μονο να πεθανω και να μην ταλαιπωρησω αλλους.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

ναι ναι, την φτερνα σου να προσεχεις μονο  :rolleyes:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:huh: :2funny: :2funny: :idiot: :uglystupid: :headbang: :helpplea: :tickedoff: :think: :S :S :dancing: :dancing:
Ποια βεβαιότητα και ποιος επικείμενος θάνατος? Αισθάνομαι πως απόδειξα έμπρακτα πως είμαι αθάνατος κι απλά κινδυνολογούν οι γιατροί για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο αν πάει κάτι στραβά κι όχι σαν τον υποτιθέμενο σούπερμαν που έπεσε από ένα άλογο και στην ουσία έμεινε στον τόπο

Συνημμένα

• 300px-Superman_Man_of_Steel_Annual_5.jpg
    300px-Superman_Man_of_Steel_Annual_5.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom