ΣΠΥΡΟΣ 177
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Μουναρα η Μαριαννα Ντουβλη ειδα την τσοντα και μου αρεσε.
Το αρνητικό:
Τσόντα χωρίς Λεσβιακά = Μάρτης χωρίς Σαρακοστή
παρατηρηση 1η η ντουβλη δεν εμφανιζεται πουθενα ολογυμνη, φοραει αυτο το μαυρο ριχταρι κρυβωντας οτι μπορει να κρυψει... παρολο αυτα φαινονται οι πατσες και τα λιπη και ειναι ξερασμα....
παρατηρηση 2ητο σημαντικοτερο ρολο τον παιζει η κομπαρσα υπηρετρια.... καθως παιρνει πιπα στο γυμναστη (ο οποιος για μια κομη φορα ειναι ολα τα λεφτα με τις ατακες του) και μετα γαμαει την ντουβλη...πιθανολογω οτι δεν τον καβλωνε η ντουβλη καθως δεν ξερει να κανει πιπα και ειναι ψοφιο κρεας...
παρατηρηση 3ηοταν χυνουν ο γυμναστης με τον κυπριο εχει κοπει η σκηνη και μας εχει παει στο χυσιμο που καθονται και οι 2 στο κρεβατι.... κανεις δεν ξερει τι μεσολαβησε για να καταφερουν να χυσουν οι κακομοιρηδες
Την αγορασα για να την προσθεσω συην συλλογη μου...μονο για το λογο αυτο....η Βιβιαν παντως αξιζε!Καλά ρε...πήγες και το αγόρασες???Γιατί δεν μου το ζήταγες και τα 20 € να τα τρώγαμε σουβλάκια με μπύρες???
Παιχτουρα τωρα που ειδες την Ντουβλη πες και τι θα παιξουμε στο στοιχημα. Εχω καυλωσει με το dvd και θελω να ξεσκισω τον ΟΠΑΠ αυτο το ΣΚ.
Την αγορασα για να την προσθεσω συην συλλογη μου...μονο για το λογο αυτο....η Βιβιαν παντως αξιζε!
τωρα την αρχισε....εχει 2 ντιβιντια ηδη.....Δεν ρωτάς την...Ντούβλη καλύτερα???
Έχεις μεγάλη συλλογή ρε???
Μουναρα η Μαριαννα Ντουβλη ειδα την τσοντα και μου αρεσε.
Έχεις μεγάλη συλλογή ρε???
εγω παντως καυαλαβα πως δεν ξερει να γαμηθει η βιβιαν ναι μεν μουναρος αλλα ξενερωτα μιλαει και πηδιεταιΤην αγορασα για να την προσθεσω συην συλλογη μου...μονο για το λογο αυτο....η Βιβιαν παντως αξιζε!
Ετσι ειναι...αλλα ειναι μουναρος και το εχει....αλλες δυο να γυρισει,που πιστευω οτι θα το κανει....θα γινει χαλαρα, η πρωτη ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ...θα βαλλει κατω και Ηλεκτρα...και τις αλλες!!!εγω παντως καυαλαβα πως δεν ξερει να γαμηθει η βιβιαν ναι μεν μουναρος αλλα ξενερωτα μιλαει και πηδιεται
πρεπει να λαβεις υποψιν το αγχος της πρεμιερας....εγω παντως καυαλαβα πως δεν ξερει να γαμηθει η βιβιαν ναι μεν μουναρος αλλα ξενερωτα μιλαει και πηδιεται
Eλληνικες μπαζομαλακιες.............καταντια!
xaxaxaxa!!!!!!!!! πολύ καλό και πολύ σωστό
γιατι ρε σασα μας το κανεις αυτο? λεσ να καιγομαστε να δουμε αν φτιαχνεις καλο μουσακα? . αλλα περιμεναμε απο εσενα .κανε και συ μια τσοντα να λιωσουνε οι παλαμες μας
ο κόσμος είναι όντως ανώμαλος.Eλληνικες μπαζομαλακιες.............καταντια!