Και λογω οτι ειναι μπαζο υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι πολυ καλη στο γαμησι
Θα υπηρχε πιθανοτητα αν εβλεπε τον εαυτο της ως μπαζο. Αλλα προφανως νομιζει οτι ειναι κανενα υπερμπουρο μωρο.
Και λογω οτι ειναι μπαζο υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι πολυ καλη στο γαμησι
θα δουμεΓνωστός μου με βεβαίωσε ότι η δουλειά θα γίνει κ οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι δύσπιστος πια στην λογική ότι το θέμα το συντηρεί η ίδια προς χάρη της δημοσιότητας.
θα είναι σαν αυτά τα cd με μουσική που πουλάνε.Ρε παιδια εχτες κυκλοφορουσε ενας μαυρος και πουλαγε το dvd τζουλια 2 τι σκατα βγήκε κιολας??
ναι δεν θα την γαμαγες αν σου καθοταν μαρλον μπραντο ε?τι bazokillers που ειστε ρε οχι και την ντουβλη
οχι ρε εχω παει με πολυ καλυτερες απο αυτην! η τωρινη μου κοπελλα ειναι ποιο ομορφη απο αυτην!!!!ναι δεν θα την γαμαγες αν σου καθοταν μαρλον μπραντο ε?
ναι ναι οκ.οχι ρε εχω παει με πολυ καλυτερες απο αυτην! η τωρινη μου κοπελλα ειναι ποιο ομορφη απο αυτην!!!!
και ξερεις κατι δεν ειμαι θεος, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΜΠΑΖΟ!!!
ναι ναι οκ.
Kαι εγω θα την εστεινα στον μαυρο και θα του ελεγα σε γαμησα για 5 ευρω συνεχειθα είναι σαν αυτά τα cd με μουσική που πουλάνε.
ένας γνωστός μου είχε πάρει ένα cd από μαύρο και είχε αντί για τα τραγούδια ένα ηχογραφημένο μήνυμα που έλεγε
"μόλις σου πήρα 5 ευρώ" συνέχεια
ετοιμαστε τις μαλαπερδεςΠαιδες καλα ακουσα σημερα??? η Ντουβλη γυρισε dvd διαρκειας 2,5 ωρων κ θα κυκλοφορησει συντομα????
Παιδες καλα ακουσα σημερα??? η Ντουβλη γυρισε dvd διαρκειας 2,5 ωρων κ θα κυκλοφορησει συντομα????
Άντε μας τα ζαλίσανε με την χοντρή!Θα την γαμήσουνε καμμιά φορά να τελειώνουμε?
Kαι το ετοιμασε για το μελλον του παιδιου της.Παιδες καλα ακουσα σημερα??? η Ντουβλη γυρισε dvd διαρκειας 2,5 ωρων κ θα κυκλοφορησει συντομα????
σε εκπομπη στο ραδιο το ακουσα, αλλα οπως φαινεται κ στο τροκτικο αληθεια ειναι, αν ισχυει οντως ετοιμασετε!!!!