Νέα

H Τσόντα της Ντούβλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρεσε η μπαζοτσοντα?

• Ναι

Ψήφοι: 59 56,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 45 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    104

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μας ζαλίσαν τα φρύδια με το σκατόμπαζο, την κλανιάρα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παιδια τελικα ξερει κανεις να μας πει περιλιπτικα την υποθεση της ταινιας?

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
θα πήξουμε από τσόντες. Ο σιρινα δεν θα προλαβαίνει να γυρναει τσόντες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αμα τη δειτε να μας πειτε την περιληψη χε!χε!

MARKISIOSDESADE

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.k17.gr/wp-content/uploads/2009/03/douvli0.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.k17.gr/wp-content/uploads/2009/03/douvli4.jpg[/img[/URL]]

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Η Μαριάννα μίλησε με γνωστό μου που έχει οικειότητα μαζί του και του είπε πως δεν την έχει γυρίσει ακόμη αλλά έχει πρόταση.Περιμένει να ικανοποιηθεί πρώτα οικονομικά και μετά θα την γυρίσει.Με λίγα λόγια είναι στάνταρ δηλαδή.Επίσης του εκμυστηρεύθηκε ότι...α)θα κάνει πίπα χωρίς χέρι και β)θα βάλει πούρο στο μουνί της...ξέρω πως οι περισσότεροι δεν θα πιστέψετε αυτά που γράφω...κι εγω  δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί δεν ήμουνα μπροστά στη συζήτηση...το σίγουρο είναι ενα.Ο γνωστός μου τη γνωρίζει πολύ καλά γι΄αυτο κρατήστε το αυτό το σχόλιο...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Η Μαριάννα μίλησε με γνωστό μου που έχει οικειότητα μαζί του και του είπε πως δεν την έχει γυρίσει ακόμη αλλά έχει πρόταση.Περιμένει να ικανοποιηθεί πρώτα οικονομικά και μετά θα την γυρίσει.Με λίγα λόγια είναι στάνταρ δηλαδή.Επίσης του εκμυστηρεύθηκε ότι...α)θα κάνει πίπα χωρίς χέρι και β)θα βάλει πούρο στο μουνί της...ξέρω πως οι περισσότεροι δεν θα πιστέψετε αυτά που γράφω...κι εγω  δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί δεν ήμουνα μπροστά στη συζήτηση...το σίγουρο είναι ενα.Ο γνωστός μου τη γνωρίζει πολύ καλά γι΄αυτο κρατήστε το αυτό το σχόλιο...
Ρώτα τον γνωστό σου σε παρακαλώ πολύ μια εποχή πριν παντρευτει εκεινον τον μαλάκα και χωρισει πουλαγε παραμυθι σε εναν τυπο για το ποια είναι???πχ το που μένει??

panosa22

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
paidia i tzoulia pera apo tin omorfia tou prosopou tis stin tsonta pou girise edeikse poso asximo soma exei!!!!den leo oti den aksizei(min pareksigitho kiolas) alla oxi oti einai kai to teleio mouni.....tin pidouse o allos kai fonaze san to katsiki pou to sfazoun!!!!!
tora i ntouvli einai vlima alla einai pio zoumati apo tin tzoulia kai exei vizares!!!!
as girizoun tsontes oles oi karioles na vlepoume....tzoulia-ntouvli kai meta tha epete sinexeia me polles alles!!!sintoma tha bgei ki allo erasitexniko tis tzoulias me astinomiko.....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
paidia i tzoulia pera apo tin omorfia tou prosopou tis stin tsonta pou girise edeikse poso asximo soma exei!!!!den leo oti den aksizei(min pareksigitho kiolas) alla oxi oti einai kai to teleio mouni.....tin pidouse o allos kai fonaze san to katsiki pou to sfazoun!!!!!
tora i ntouvli einai vlima alla einai pio zoumati apo tin tzoulia kai exei vizares!!!!
as girizoun tsontes oles oi karioles na vlepoume....tzoulia-ntouvli kai meta tha epete sinexeia me polles alles!!!sintoma tha bgei ki allo erasitexniko tis tzoulias me astinomiko.....
Ρε παιδια εχτες κυκλοφορουσε ενας μαυρος και πουλαγε το dvd τζουλια 2 τι σκατα βγήκε κιολας??

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες ακυρο κατι θα κυκλοφορουσε απλα φημες

Stories

Νέο!

Stories