Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Στα paparia μας
Μ'αρέσει που το γράφεις greeklish, δίνει άλλο στυλ>>
Στα paparia μας
Μας ζαλίσαν τα φρύδια με το σκατόμπαζο, την κλανιάρα
+1000000000000000000000000000Μας ζαλίσαν τα φρύδια με το σκατόμπαζο, την κλανιάρα
Συμφωνω μαζι σου. Ντουβλη στα 4 και απο πισω!!ειναι αφρατη μουναρα παντως...
Εγω της τον σφυραγα με τρελα! Ιδιως απο πισω
Ρε παίχτη όλα δικά σου τα θες, 200 σελίδες σενάριο σε ένα ποστ? Αγόρασε το dvdΠαιδια τελικα ξερει κανεις να μας πει περιλιπτικα την υποθεση της ταινιας?
Μ'αρέσει που το γράφεις greeklish, δίνει άλλο στυλ>>
Σιγα το μπαζο
Ρώτα τον γνωστό σου σε παρακαλώ πολύ μια εποχή πριν παντρευτει εκεινον τον μαλάκα και χωρισει πουλαγε παραμυθι σε εναν τυπο για το ποια είναι???πχ το που μένει??Η Μαριάννα μίλησε με γνωστό μου που έχει οικειότητα μαζί του και του είπε πως δεν την έχει γυρίσει ακόμη αλλά έχει πρόταση.Περιμένει να ικανοποιηθεί πρώτα οικονομικά και μετά θα την γυρίσει.Με λίγα λόγια είναι στάνταρ δηλαδή.Επίσης του εκμυστηρεύθηκε ότι...α)θα κάνει πίπα χωρίς χέρι και β)θα βάλει πούρο στο μουνί της...ξέρω πως οι περισσότεροι δεν θα πιστέψετε αυτά που γράφω...κι εγω δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί δεν ήμουνα μπροστά στη συζήτηση...το σίγουρο είναι ενα.Ο γνωστός μου τη γνωρίζει πολύ καλά γι΄αυτο κρατήστε το αυτό το σχόλιο...
Ρε παιδια εχτες κυκλοφορουσε ενας μαυρος και πουλαγε το dvd τζουλια 2 τι σκατα βγήκε κιολας??paidia i tzoulia pera apo tin omorfia tou prosopou tis stin tsonta pou girise edeikse poso asximo soma exei!!!!den leo oti den aksizei(min pareksigitho kiolas) alla oxi oti einai kai to teleio mouni.....tin pidouse o allos kai fonaze san to katsiki pou to sfazoun!!!!!
tora i ntouvli einai vlima alla einai pio zoumati apo tin tzoulia kai exei vizares!!!!
as girizoun tsontes oles oi karioles na vlepoume....tzoulia-ntouvli kai meta tha epete sinexeia me polles alles!!!sintoma tha bgei ki allo erasitexniko tis tzoulias me astinomiko.....
δεν υπαρχει δευτερο αντε ντουβλη και καλη πρωτομαγιαΡε παιδια εχτες κυκλοφορουσε ενας μαυρος και πουλαγε το dvd τζουλια 2 τι σκατα βγήκε κιολας??