ολοι οι μπουρδελιαριδες πηγαν να το αγορασουν
Εσυ το πιστεύεις οτι πλάκωσαν στις 4 το πρωί για το dvd της μαλάκο?
ολοι οι μπουρδελιαριδες πηγαν να το αγορασουν
1000%Εσυ το πιστεύεις οτι πλάκωσαν στις 4 το πρωί για το dvd της μαλάκο?
οχι, απλα κυκλοφορησαν κατι λινκς αλλα ηταν μουφες και εκανα εντιτ
πολυ σωστος ο φιλος.και να σου πω φιλε θεωρω κουτο να δωσω 20 ευρω να το παρω αλλα δε θα σε προσβαλω κιολλας αμα μου το προσφερεις τσαμπαεγω πηρα το dvd της ντουβλης,αλλα μου βγαζει μηνυμα στο windows media player "το συστημα σας εχει ρυθμιστει στην περιοχη DVD1.Για αναπαραγωγη αυτου του dvd ρυθμιστε το συστημα σας στην περιοχη 2."πως γινεται αυτο?ξερει κανεις?
παντως οσοι λενε οτι δεν το αγοραζουν αφου δεν ειναι μαλακες να σκασουν 20 ευρω θελουν μαπες,γιατι ετσι ειναι σαν να λενε "αντε μαλακες αγοραστε το dvd κ δωστε το σε μας τους εξυπνους μεσω torrent για να το κατεβασουμε τσαμπα"
δηλαδη δεν φτανει που το κατεβαζουν τσαμπα απ'οσους το εχουν αγορασει ηδη,αλλα εχουν κ το θρασσος να θεωρησουν τους εαυτους τους εξυπνους κ τους υπολοιπους μαλακες...αν ειστε μαγκες κ το παιζετε ανετοι κ υπερανω τοτε μην μπειτε στον πειρασμο να το κατεβασετε καν...αλλα διψατε για τσοντα που να τολμησετε!αλλιως κατεβαστε το,αλλα βουλωστε το κ πειτε καλυτερα ενα ευχαριστω απο το να βριζετε τους υπολοιπους
πως το εκανες αυτο ρε φιλε,πως γινεται να το εχεις ρυθμισει σε region 1.πρεπει να ειναι πολυ παλιο το dvd-rom σου συνηθως ειναι free-region.βαλτε στο επιτραπεζιο ντιβιντι να μας πεις υποθεση.οσους εχω ρωτησει λενε οτι η ντουβλη τα κανει ΟΛΑ.και κωλοξεσκισμα για οσους γουσταρουν σιχαμερα.εγω πηρα το dvd της ντουβλης,αλλα μου βγαζει μηνυμα στο windows media player "το συστημα σας εχει ρυθμιστει στην περιοχη DVD1.Για αναπαραγωγη αυτου του dvd ρυθμιστε το συστημα σας στην περιοχη 2."πως γινεται αυτο?ξερει κανεις?
παντως οσοι λενε οτι δεν το αγοραζουν αφου δεν ειναι μαλακες να σκασουν 20 ευρω θελουν μαπες,γιατι ετσι ειναι σαν να λενε "αντε μαλακες αγοραστε το dvd κ δωστε το σε μας τους εξυπνους μεσω torrent για να το κατεβασουμε τσαμπα"
δηλαδη δεν φτανει που το κατεβαζουν τσαμπα απ'οσους το εχουν αγορασει ηδη,αλλα εχουν κ το θρασσος να θεωρησουν τους εαυτους τους εξυπνους κ τους υπολοιπους μαλακες...αν ειστε μαγκες κ το παιζετε ανετοι κ υπερανω τοτε μην μπειτε στον πειρασμο να το κατεβασετε καν...αλλα διψατε για τσοντα που να τολμησετε!αλλιως κατεβαστε το,αλλα βουλωστε το κ πειτε καλυτερα ενα ευχαριστω απο το να βριζετε τους υπολοιπους
η ντουβλη τα κανει[video] ΟΛΑ.και κωλοξεσκισμα [/video]για οσους γουσταρουν σιχαμερα.
Θες να τραβήξεις () επειγόντως εεεε;;;Δωστε τη Ντουβλη στο λαο!!!!
Βαλτε ενα λινκ καποιος ρε παιδεεεεεεεεες
ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!!
Eεε όχι και ψηλός,1:72!!!Το 'πιασες το νοημα,ψηλε! ;)
Eεε όχι και ψηλός,1:72!!!
Εξαρτάται πάντα και από την πούτσα!!!Εγω που ειμαι 1,74 ειμαι ψηλος η οχι?