Νέα

H Τσόντα της Ντούβλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε η μπαζοτσοντα?

• Ναι

Ψήφοι: 59 56,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 45 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    104

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
creepband.gif

tanz48.gif

Ρε τύπε με πέθανες!!!!!

Το πρώτο σου εμοτικον είναι οι Lordi?????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που τους ξέθαψες ρε θεριό!!!????

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Σε πολλά παιχνίδια είχε βγει, ναι αυτή λέω.
Για ένα μελαχροινάκι δεν είχαν πει επίσης που είχε βγεί στου Δηρμουση?
Πωωωω...Για μεγάλη απογοήτευση την βλέπω την ταινία...Μόνο η Jenna Jameson δεν έχουν πει ότι θα παίξει!!O καθένας όποια θέλει ή υποψιάζεται την λέει...Lion δεν πάει για σένα αυτός το σχόλιο φίλε μου, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.Που τα έχουν ακουσει όλοι αυτοί που τα λένε ένας Θεός ξέρει...Υποπτον...Αλλά είδωμεν...Δυο βδομάδες έμειναν και στανταρ βλέπω να διαρρέει πριν κυκλοφορήσει!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμήθηκα στο γέλιο!

Και λέω τι μου θυμίζουν τι μου θυμίζουν.....

Ένας προς έναν και με τη σωστή σειρά!!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.arishootspeople.com/blog/wp-content/uploads/Lordi.jpg[/img[/URL]]

Είσαι τρελός τύπος τελικά!!!

ΥΓ. Πριν βιαστείτε να με πείτε οφφ τοπικ σκεφτείτε! Πολλά μέλη θεωρούν ότι η Ντούβλη θα έπρεπε να βρισκόταν ανάμεσα τους!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Για ένα μελαχροινάκι δεν είχαν πει επίσης που είχε βγεί στου Δηρμουση?
Πωωωω...Για μεγάλη απογοήτευση την βλέπω την ταινία...Μόνο η Jenna Jameson δεν έχουν πει ότι θα παίξει!!O καθένας όποια θέλει ή υποψιάζεται την λέει...Lion δεν πάει για σένα αυτός το σχόλιο φίλε μου, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.Που τα έχουν ακουσει όλοι αυτοί που τα λένε ένας Θεός ξέρει...Υποπτον...Αλλά είδωμεν...Δυο βδομάδες έμειναν και στανταρ βλέπω να διαρρέει πριν κυκλοφορήσει!
Ναι κι αυτή εχει ακουστεί, γενικά έχουν ακουστεί πολλές, αφού σκέφτομαι να πάω κι εγώ να παίξω :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμήθηκα στο γέλιο!

Και λέω τι μου θυμίζουν τι μου θυμίζουν.....

Ένας προς έναν και με τη σωστή σειρά!!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.arishootspeople.com/blog/wp-content/uploads/Lordi.jpg[/img[/URL]]

Είσαι τρελός τύπος τελικά!!!

ΥΓ. Πριν βιαστείτε να με πείτε οφφ τοπικ σκεφτείτε! Πολλά μέλη θεωρούν ότι η Ντούβλη θα έπρεπε να βρισκόταν ανάμεσα τους!
[/quote]

Συνημμένα

• Lordi2.jpg
    Lordi2.jpg
    100,8 KB · Εμφανίσεις: 30

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για μενα για να ειναι η τσοντα της σημειο αναφορας θα επρεπε να ειναι περιπετεια σε στυλ λαρα κροφτ.με την ντουβλη να κανει την λαρα.και φαιναλ μπιγκ μπος να ηταν ο λιλας.θα ηταν η απολυτη ταινια με τους ειδικους να μιλανε για χρονια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για μενα για να ειναι η τσοντα της σημειο αναφορας θα επρεπε να ειναι περιπετεια σε στυλ λαρα κροφτ.με την ντουβλη να κανει την λαρα.και φαιναλ μπιγκ μπος να ηταν ο λιλας.θα ηταν η απολυτη ταινια με τους ειδικους να μιλανε για χρονια.
η ντουβλη μονο την ΜΟΥ-λαρα κροφτ μπορουσε να κανει τυπε :2funny:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Η Ντούβλη πάντως θυμάμαι σε κανάλι πριν 2 χρόνια που κατηγορούσε τον πρώην άντρα της έλεγε ότι πιο παλαβό που δείχνει ότι δεν στέκει καλά.Έλεγε ότι ο αντρας της ανάμεσα στα άλλα είχε και σαδιστικά γούστα στο σεξ και χρησιμοποιούσε στο σεξ τρόμπα ποδηλάτου.Τώρα λέω τι σοι παιχνίδια.Να εισάγει την τρόμπα στις περιοχές τις και να φουσκώνει;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η Ντούβλη πάντως θυμάμαι σε κανάλι πριν 2 χρόνια που κατηγορούσε τον πρώην άντρα της έλεγε ότι πιο παλαβό που δείχνει ότι δεν στέκει καλά.Έλεγε ότι ο αντρας της ανάμεσα στα άλλα είχε και σαδιστικά γούστα στο σεξ και χρησιμοποιούσε στο σεξ τρόμπα ποδηλάτου.Τώρα λέω τι σοι παιχνίδια.Να εισάγει την τρόμπα στις περιοχές τις και να φουσκώνει;;;
για αυτο παχυνε μαλον

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι κι αυτή εχει ακουστεί, γενικά έχουν ακουστεί πολλές, αφού σκέφτομαι να πάω κι εγώ να παίξω :2funny:
πλακα πλακα αφου το σαιτ συνεργαζεται με την σιρινα δεν βγαζει και μια τσοντα (ή και πολλες...) με διασημα μελη του σαιτ....θα κανει παταγο....εχουμε δυνατο καστ για ολα τα κινκυ γουστα.... :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πλακα πλακα αφου το σαιτ συνεργαζεται με την σιρινα δεν βγαζει και μια τσοντα (ή και πολλες...) με διασημα μελη του σαιτ....θα κανει παταγο....εχουμε δυνατο καστ για ολα τα κινκυ γουστα.... :grin: :grin: :grin:
εγω θελω να παιξω μαζι με την ναταλι τυπε :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Στον ρόλο του...Λίλα???

ΥΓ--->απόλυτε βάλε την αφίσα με το γνωστό σλόγκαν... :2funny: :2funny: :2funny:
θα επρεπε να ντρεπεσαι και εγω ελεγα να σε βαλω συμπρωταγωνιστη αλλα τωρα θα παρεις τα  :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom