talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
δε γαμιέται αδελφέ.....να ξεχάσουμε τα ...... ...μέτρα....τελικα η κριση εχει και τα καλα της...
ολες θα τα πεταν σιγα-σιγα
θα λιωσουμε στο χειρογλυκανο ομως....
δε γαμιέται αδελφέ.....να ξεχάσουμε τα ...... ...μέτρα....τελικα η κριση εχει και τα καλα της...
τελικα η κριση εχει και τα καλα της...
Για ένα μελαχροινάκι δεν είχαν πει επίσης που είχε βγεί στου Δηρμουση?Σε πολλά παιχνίδια είχε βγει, ναι αυτή λέω.
Ναι κι αυτή εχει ακουστεί, γενικά έχουν ακουστεί πολλές, αφού σκέφτομαι να πάω κι εγώ να παίξωΓια ένα μελαχροινάκι δεν είχαν πει επίσης που είχε βγεί στου Δηρμουση?
Πωωωω...Για μεγάλη απογοήτευση την βλέπω την ταινία...Μόνο η Jenna Jameson δεν έχουν πει ότι θα παίξει!!O καθένας όποια θέλει ή υποψιάζεται την λέει...Lion δεν πάει για σένα αυτός το σχόλιο φίλε μου, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.Που τα έχουν ακουσει όλοι αυτοί που τα λένε ένας Θεός ξέρει...Υποπτον...Αλλά είδωμεν...Δυο βδομάδες έμειναν και στανταρ βλέπω να διαρρέει πριν κυκλοφορήσει!
Γαμήθηκα στο γέλιο!
Και λέω τι μου θυμίζουν τι μου θυμίζουν.....
Ένας προς έναν και με τη σωστή σειρά!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.arishootspeople.com/blog/wp-content/uploads/Lordi.jpg[/img[/URL]]
Είσαι τρελός τύπος τελικά!!!
ΥΓ. Πριν βιαστείτε να με πείτε οφφ τοπικ σκεφτείτε! Πολλά μέλη θεωρούν ότι η Ντούβλη θα έπρεπε να βρισκόταν ανάμεσα τους!
[/quote]
η ντουβλη μονο την ΜΟΥ-λαρα κροφτ μπορουσε να κανει τυπεγια μενα για να ειναι η τσοντα της σημειο αναφορας θα επρεπε να ειναι περιπετεια σε στυλ λαρα κροφτ.με την ντουβλη να κανει την λαρα.και φαιναλ μπιγκ μπος να ηταν ο λιλας.θα ηταν η απολυτη ταινια με τους ειδικους να μιλανε για χρονια.
πιτσιρικα μια χαρα ηταν πολυ κοματος.αλλα το εριξε στο φαι απο την γεννα και μετα η μαλακω.η ντουβλη μονο την ΜΟΥ-λαρα κροφτ μπορουσε να κανει τυπε
για αυτο παχυνε μαλονΗ Ντούβλη πάντως θυμάμαι σε κανάλι πριν 2 χρόνια που κατηγορούσε τον πρώην άντρα της έλεγε ότι πιο παλαβό που δείχνει ότι δεν στέκει καλά.Έλεγε ότι ο αντρας της ανάμεσα στα άλλα είχε και σαδιστικά γούστα στο σεξ και χρησιμοποιούσε στο σεξ τρόμπα ποδηλάτου.Τώρα λέω τι σοι παιχνίδια.Να εισάγει την τρόμπα στις περιοχές τις και να φουσκώνει;;;
πλακα πλακα αφου το σαιτ συνεργαζεται με την σιρινα δεν βγαζει και μια τσοντα (ή και πολλες...) με διασημα μελη του σαιτ....θα κανει παταγο....εχουμε δυνατο καστ για ολα τα κινκυ γουστα....Ναι κι αυτή εχει ακουστεί, γενικά έχουν ακουστεί πολλές, αφού σκέφτομαι να πάω κι εγώ να παίξω
εγω θελω να παιξω μαζι με την ναταλι τυπεπλακα πλακα αφου το σαιτ συνεργαζεται με την σιρινα δεν βγαζει και μια τσοντα (ή και πολλες...) με διασημα μελη του σαιτ....θα κανει παταγο....εχουμε δυνατο καστ για ολα τα κινκυ γουστα....
ποια αλλα μελη βλεπεις για πρωταγωνιστες;εγω θελω να παιξω μαζι με την ναταλι τυπε
πεστα ρε τυπε!!εγω θελω να παιξω μαζι με την ναταλι τυπε
εμεναποια αλλα μελη βλεπεις για πρωταγωνιστες;
θα επρεπε να ντρεπεσαι και εγω ελεγα να σε βαλω συμπρωταγωνιστη αλλα τωρα θα παρεις ταΣτον ρόλο του...Λίλα???
ΥΓ--->απόλυτε βάλε την αφίσα με το γνωστό σλόγκαν...