Νέα

H Τσόντα της Ντούβλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρεσε η μπαζοτσοντα?

• Ναι

Ψήφοι: 59 56,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 45 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    104

proktos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
απο
Τι νομίσατε; Μόνο η Τζούλια Αλεξανδράτου θα έχει ''προσωπικές στιγμές''; Η Μαριάννα Ντούβλη δεν μπορεί να έχει κι αυτή το dvd της; Και εδώ μιλάμε για... υπερπαραγωγή (σα τον ''Αρχοντα των Δαχτυλιδιών'' ένα πράγμα;). Σου λέει πρωταγωνιστούν μαζί της πέντε άνδρες και δύο γυναίκες...!!!!!!!

Σιγά που η Μαριάννα θα την έβγαζε με έναν παρτενέρ και μια σαμπάνια! Εδώ μιλάμε για... all star cast! Κόσμος πάει κι έρχεται... Τα γυρίσματα έγιναν σε πολυτελή κατοικία στα Μέγαρα (συγγνώμη, τα εξωτικά Μέγαρα!) και η Μαριάννα υποδύεται μία... πλουσία, που ζει μέσα στη χλιδή! Το σενάριο (γιατί έχει και σενάριο!) έχει άρωμα Sex and the City! Που σημαίνει ότι η Μαριάννα προφανώς θα κάνει την Sarah Jessica Parker (σε extra large έκδοση!) και κάποιος από τους πέντε άνδρες θα υποδυθεί τον... Mr Big!

Θα υπάρχει όμως και σκηνή, όπου η Μαριάννα θα συνευρίσκεται με μία άλλη γυναίκα! Μα τέτοια πρωτοτυπία αυτή παραγωγή;!

Κι όλα αυτά η Μαριάννα τα κάνει για το παιδί της! Μάνα είναι, τι να κάνει; Είναι και η καταραμένη η οικονομική κρίση!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Είναι αλήθεια μάνα αυτή η ξεφτίλα;Πάντως θυμάμαι αυτό το σούργελο που παντρευοταν πριν χρόνια και όλα μες στην πολύ χλίδα, έλεγε ότι θα φάει τη Μενεγακη (άλλη απο κει) και μια φορά την είδα να συμπαρουσιάζει μαζί με ένα χοντρό βλάκα στο Extra.Γνώμη μου είναι ότι θα ναι πολύ χαζός όποιος πληρώσει να πάρει την τσόντα της κακιάς ώρας,και ενώ πεινάει ο κόσμος να δώσετε λεφτά σε αυτό το μπάζο να πίνει στην υγειά των βλαμμένων που πλήρωσαν.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Είναι αλήθεια μάνα αυτή η ξεφτίλα;Πάντως θυμάμαι αυτό το σούργελο που παντρευοταν πριν χρόνια και όλα μες στην πολύ χλίδα, έλεγε ότι θα φάει τη Μενεγακη (άλλη απο κει) και μια φορά την είδα να συμπαρουσιάζει μαζί με ένα χοντρό βλάκα στο Extra.Γνώμη μου είναι ότι θα ναι πολύ χαζός όποιος πληρώσει να πάρει την τσόντα της κακιάς ώρας,και ενώ πεινάει ο κόσμος να δώσετε λεφτά σε αυτό το μπάζο να πίνει στην υγειά των βλαμμένων που πλήρωσαν.

Ναι έχει παιδί...............μαλακίες πολλές έχει πει κατα καιρούς δεν είναι δα η πρώτη φορά.

Κατα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου  :sunglasses: :sunglasses:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τυπε θελω σχολιασμο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αντε να δουμε

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Τσεκαρισμένο ότι κυκλοφορεί 17 Μαϊου?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
επισης τσεκαρισμενο οτι εχει gangbang στην ιδια?(το μοσχαρακι εννοω αν παιρνει 5καβαλο)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ελεος ρε με την κωλοχοντρη
ειναι δυνατον να πατε να δωσετε χρηματα σ αυτην την βουβαλα κ να την κανετε μαγκα?

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ρε παιδες αν οντος ειναι ετσι , θα κανει και βιζιτες (πραγμα το οποιο το πιστευω εδω και πολα χρονια και οχι μονο για αυτη) μπορει καπιος να βοηθεισει να στιλει τηλεφωνο αν ξερει σε πμ???? Εμενα ειναι ο τυπος μου

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
ρε παιδες αν οντος ειναι ετσι , θα κανει και βιζιτες (πραγμα το οποιο το πιστευω εδω και πολα χρονια και οχι μονο για αυτη) μπορει καπιος να βοηθεισει να στιλει τηλεφωνο αν ξερει σε πμ???? Εμενα ειναι ο τυπος μου
Φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα με το αίτημα σου έτσι...?Δηλαδή θα είχε κάποιος το τηλέφωνο της Ντούβλη ή της οποιαδήποτε Ντούβλη και θα το μοιραζόταν φόρα παρτίδα και ανοιχτα...Ρε φιλαράκι...πραγματικά ακόμα και αν ΕΝΑΣ από εδώ έχει το τηλέφωνο μιας περσόνας ή μιας μοντέλας που ψωνιζόταν ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να το δώσει!Εγώ ειλικρινά το λέω και το δηλώνω δημόσια δεν θα το έκανα...Πρώτον γιατί τέτοια τηλέφωνα είναι σαν τις συλλεκτικές Φεράρι...Δεν τις δανείζεις πόσο μάλιστα να τις δώσεις.Δεύτερον θα γίνει το τηλ θα γίνει βουκινο,η κοπέλα θα αλλάξει και μαζί με τα ξερά (αυτοί που θα το κάνουν βουκινο) θα καουν και ταχλωρά (πχ εγώ που προσέχω και το κρατάω για πάρτη μου).Τρίτον...Αυτά τα τηλέφωνα πάνε σε μυημένους και χοντρά μπασμένους σε κόλπα...

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
ελεος ρε με την κωλοχοντρη
ειναι δυνατον να πατε να δωσετε χρηματα σ αυτην την βουβαλα κ να την κανετε μαγκα?
Κοιτα εγώ προσωπικά θα την κατεβάσω εννοείται!Σιγά μη δώσω λεφτά για τσόντα(ελληνική ή ξένη)...
Αλλά δεν στο κρύβω...Μου αρέσει η φάτσα της πάρα πολύ και τη θεωρώ καυλόφατσα.Αν έχει χάσει και κανένα κιλό(που δεν ειδα κάτι τέτοιο στις φωτο...) θα γουστάρω ακόμα περισσότερο να την δω...Ομως φοβούμαι γαρ ότι με τόσο ντόρο μαλακία θα είναι το θεματάκι...Οπου ακους πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι λέει ο φιλόσοφος λαος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Κάπου ακούστηκε ότι θα παίξει κι αυτή που έπιασαν να τσιλιμπουρδίζει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Περιμένουμε με… αγωνία!
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010, 19:45

Ιάσωνας Κυριακού

Είναι πια θέμα ημερών να κυκλοφορήσει στα περίπτερα το «ροζ» dvd, με πρωταγωνίστρια, αυτή τη φορά, τη Μαριάννα Ντούβλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το dvd με τη Μαριάννα Ντούβλη και την παρέα της να πρωταγωνιστούν σε σκληρό πορνό πρόκειται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα όλης της χώρας στις 16 Μαΐου.

Οι πληροφορίες θέλουν πρωταγωνίστριες στο δεύτερο «ροζ» dvd, που έρχεται να ταράξει τα νερά της ελληνικής showbiz μετά το «ροζ» dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, να είναι περισσότερες από 2 γυναίκες.

Μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στη Μαριάννα Ντούβλη κάνουν λόγο για πορνοταινία υπερπαραγωγή που γυρίστηκε σε μία πολυτελή βίλα στα Μέγαρα και στην οποία πρωταγωνιστούν η Μαριάννα Ντούβλη, μία γνωστή κοπέλα από τον χώρο του μόντελινγκ, μία άλλη κοπέλα όχι και τόσο γνωστή, επίσης από τον χώρο του μόντελινγκ, και ένας νεαρός που υποδύεται τον μπάρμαν...

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010, 19:53

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωρέ θα πάει η πίπα σύννεφο και ο κώλος τριαντάφυλλο..... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τελικα η κριση εχει και τα καλα της...
ολες θα τα πεταν σιγα-σιγα
θα λιωσουμε στο χειρογλυκανο ομως....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ωρέ θα πάει η πίπα σύννεφο και ο κώλος τριαντάφυλλο..... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
creepband.gif

tanz48.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom