baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
εγω σε σενα στηριζομαι αν γινεται οσα λιγοτεροι φακελοι τοσο καλυτερατην αλλη μερα θα την εχω σε ραπιντ.....
εγω σε σενα στηριζομαι αν γινεται οσα λιγοτεροι φακελοι τοσο καλυτερατην αλλη μερα θα την εχω σε ραπιντ.....
Είναι αλήθεια μάνα αυτή η ξεφτίλα;Πάντως θυμάμαι αυτό το σούργελο που παντρευοταν πριν χρόνια και όλα μες στην πολύ χλίδα, έλεγε ότι θα φάει τη Μενεγακη (άλλη απο κει) και μια φορά την είδα να συμπαρουσιάζει μαζί με ένα χοντρό βλάκα στο Extra.Γνώμη μου είναι ότι θα ναι πολύ χαζός όποιος πληρώσει να πάρει την τσόντα της κακιάς ώρας,και ενώ πεινάει ο κόσμος να δώσετε λεφτά σε αυτό το μπάζο να πίνει στην υγειά των βλαμμένων που πλήρωσαν.
επισης τσεκαρισμενο οτι εχει gangbang στην ιδια?(το μοσχαρακι εννοω αν παιρνει 5καβαλο)
Φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα με το αίτημα σου έτσι...?Δηλαδή θα είχε κάποιος το τηλέφωνο της Ντούβλη ή της οποιαδήποτε Ντούβλη και θα το μοιραζόταν φόρα παρτίδα και ανοιχτα...Ρε φιλαράκι...πραγματικά ακόμα και αν ΕΝΑΣ από εδώ έχει το τηλέφωνο μιας περσόνας ή μιας μοντέλας που ψωνιζόταν ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να το δώσει!Εγώ ειλικρινά το λέω και το δηλώνω δημόσια δεν θα το έκανα...Πρώτον γιατί τέτοια τηλέφωνα είναι σαν τις συλλεκτικές Φεράρι...Δεν τις δανείζεις πόσο μάλιστα να τις δώσεις.Δεύτερον θα γίνει το τηλ θα γίνει βουκινο,η κοπέλα θα αλλάξει και μαζί με τα ξερά (αυτοί που θα το κάνουν βουκινο) θα καουν και ταχλωρά (πχ εγώ που προσέχω και το κρατάω για πάρτη μου).Τρίτον...Αυτά τα τηλέφωνα πάνε σε μυημένους και χοντρά μπασμένους σε κόλπα...ρε παιδες αν οντος ειναι ετσι , θα κανει και βιζιτες (πραγμα το οποιο το πιστευω εδω και πολα χρονια και οχι μονο για αυτη) μπορει καπιος να βοηθεισει να στιλει τηλεφωνο αν ξερει σε πμ???? Εμενα ειναι ο τυπος μου
Κοιτα εγώ προσωπικά θα την κατεβάσω εννοείται!Σιγά μη δώσω λεφτά για τσόντα(ελληνική ή ξένη)...ελεος ρε με την κωλοχοντρη
ειναι δυνατον να πατε να δωσετε χρηματα σ αυτην την βουβαλα κ να την κανετε μαγκα?
Η γνωστή ξανθιά που είχε βγει σε παιχνίδι επιλογής συντρόφου για ταξίδι?Κάπου ακούστηκε ότι θα παίξει κι αυτή που έπιασαν να τσιλιμπουρδίζει
Σε πολλά παιχνίδια είχε βγει, ναι αυτή λέω.Η γνωστή ξανθιά που είχε βγει σε παιχνίδι επιλογής συντρόφου για ταξίδι?
ωρέ θα πάει η πίπα σύννεφο και ο κώλος τριαντάφυλλο.....