travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
η γκομενα κανει εξαιρετικη πιπα
Δεν ξερω αν εκανε τράκες στους παρκαδορους, αλλά τα μουνιά που έχει πηδήσει ο τύπος, δεν λεγονται. Ο μπαμπάς ήταν φραγκάτος αρωματοποιός. Πραγματι οπως προαναφέρθηκε ένα διαστημα πηδούσε την Ούρσουλα Αντρες, ενώ ένα φεγγαρι που την είχε αράξει στην Νέα Υόρκη τον αποκαλούσαν"Μικρό Ωνάση", λογω της υπέρμετρης σπατάλης του. Δεν ξέρω (δεν είμαι δα και βιογράφος του) αν ο γέρος φαλήρησε εξ αιτίας του γιου 'η απο αλλη αιτία. ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!Αυτη τον τελειωσε!?γιατι ,ειχε κ τιποτα?ρε ο τυπος ερχοταν στη βουκουρεστιου που δουλευα σε μαγαζι του bigmak κ ζηταγε λεφτα απο τους παρκαδορους!
είχε παίξει σε επεισόδιο στους μεν και δεν που έκανε τον αρχιτέκτονα που μετακόμισε στην πολυκατοικία του δάγκα και των σταματηδων.στο τέλος του επεισοδίου εμφανιζόταν κι η ντενίσηκαι τι ακριβως ειναι αυτος ο πετιλον εκτος απο μαιντανος;
ποια η ιδιοτητα του;
τι να κλασει η μενεγαλη μπροστα στην ντουβλαρα τυπεη ντουβλη ηθελε να γινει η νεα μενεγακη
Για την ακρίβεια ειχε πει ότι θα την έτρωγε τη Μενεγάκη, αλλά φαίνεται ότι της αρέσει κάτι αλλο για φάγωμα! ;)η ντουβλη ηθελε να γινει η νεα μενεγακη
αν και τα χει τα κιλακια της ειναι μεγαλη καυλα!!!! και δειχνει να το γουσταρει με τον κυπριο ;)
η ντουβλη ηθελε να γινει η νεα μενεγακη
εκεινος ο μαλακας που την γαμαγε στο τελος φωναζε σαντορινι θυμασαι τυπε?μετά της ταινίες με την σαντορίνη έβγαλε κι άλλα ?
Το θέμα είναι ότι το κορίτσι χάθηκε από προσώπου γης..Ούτε στα κουτσομπολίστικα ακούγεται κάτι, ούτε στα site, στο facebook διαγράφηκε το προφίλ της.... Πού είναι ρε γαμώτο η μουνάρα αυτή, να μάθουμε τι κάνει??
εγω λεω αν δεν εμφανιστει να οργανώσουμε ομαδικη αυτοκτονία!!!!!!!!