You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
H παλιά Θύρα 7
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 210K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
αυτο το πανο που συζητατε το ειχαν κρεμασει εκεινη η παρεα ..μια τριαδα γνωστη ..απο τη κυψελη....
ο ενας μαλιστα ειναι και δεξι χερι του κασιδιαρη σημερα........ονοματα δεν προκειτε να πω .....απλα οτι ολοι ηταν μαχιμοι ....
Ενας που την έχει κάνει για εξωτερικό ήταν μέσα σε αυτούς ή είναι μεταγενέστερος?
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
οι χωρις συνοδεια περναγανε καλα στον σταθμο λαρισης οταν ερχοντουσαν τα ξημερωματα ;) ;)....τωρα αν εισαι ενας απο αυτους ...μαλλον χλωμο ..δεν ξερω ...αλλα ρωτα να μαθεις ..οσο για αυτα τα ζακια που γυρναγανε στην ομονοια ...ρωτα τα αν ζουνε βεβαια ...ποσο καλα τα κερναγαμε.............
αυτα τα ολιγα διοτι παω για καφεδακι!!!!!!!!!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.265
- Πόντοι
- 5.006
οι χωρις συνοδεια περναγανε καλα στον σταθμο λαρισης οταν ερχοντουσαν τα ξημερωματα ;) ;)....τωρα αν εισαι ενας απο αυτους ...μαλλον χλωμο ..δεν ξερω ...αλλα ρωτα να μαθεις ..οσο για αυτα τα ζακια που γυρναγανε στην ομονοια ...ρωτα τα αν ζουνε βεβαια ...ποσο καλα τα κερναγαμε.............
τι να ειναι ενας απο αυτους ρε τυπε....το ατομο ειναι ο κλασικος βουτυρομπεμπες που παει σε κανα συνδεσμο να ακουσει ιστοριες απο τους μεγαλους.....αν βρεθει αυτος σε σκηνικο, θα κατεβασει περιοδο απο τον φοβο του...
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Ρε μλκα μην ασχολείσαι με τον φλώρο.
Είναι δεν είναι 16 το μούλικο και απλά χαίρεται με προπαγάνδα. (αλλά εντάξει τον αγαπάμε )
Επισκέπτης
Για σταθμο λαρισης να σε πω τα ποιο προσφατα σε καλλιθεα ακομα τρεχετε και στην ριζουπολη περυσι φερατε τους μπατσους να καθαρισουν. ;)οι χωρις συνοδεια περναγανε καλα στον σταθμο λαρισης οταν ερχοντουσαν τα ξημερωματα ;) ;)....τωρα αν εισαι ενας απο αυτους ...μαλλον χλωμο ..δεν ξερω ...αλλα ρωτα να μαθεις ..οσο για αυτα τα ζακια που γυρναγανε στην ομονοια ...ρωτα τα αν ζουνε βεβαια ...ποσο καλα τα κερναγαμε.............
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.265
- Πόντοι
- 5.006
τυπε τα σημειωνεις σε κανα μπλοκακι αυτα που σου λενε?????Για σταθμο λαρισης να σε πω τα ποιο προσφατα σε καλλιθεα ακομα τρεχετε και στην ριζουπολη περυσι φερατε τους μπατσους να καθαρισουν. ;)
οταν τρως τις φαπες σου και σε στελνουν για μπυρες,βαζεις αλλον στη θεση σου να κραταει σημειωσεις?????
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
http://[URL unfurl="true"]www.paokworld.com/olaostoupaok/SOYTIA_NTOY_EPEISODIA/80/1985_alamana/1985_IOYNIOS_09_ALAMANA_a.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]ρωτα τον μαναβη να σου πει και πες μας και εμας να μαθουμε... :o ;D
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
τυπε τα σημειωνεις σε κανα μπλοκακι αυτα που σου λενε?????
οταν τρως τις φαπες σου και σε στελνουν για μπυρες,βαζεις αλλον στη θεση σου να κραταει σημειωσεις?????
Τον έχεις να βγαίνει από το σπίτι και να σκάει σε σύνδεσμο?
Το ιντερνετ να 'ναι καλα.
Επισκέπτης
πεσμου ενα σκηνικο που βρεθηκες ρε φλωρε... οπαδε του πληκτρολογιου
τι να ειναι ενας απο αυτους ρε τυπε....το ατομο ειναι ο κλασικος βουτυρομπεμπες που παει σε κανα συνδεσμο να ακουσει ιστοριες απο τους μεγαλους.....αν βρεθει αυτος σε σκηνικο, θα κατεβασει περιοδο απο τον φοβο του...
Επισκέπτης
γατακι εγω ειμαι 22 και θα σε πω τουλαχιστον 4 5 σκηνικα που βρεθηκα με γαυρους εσυ θα με πεις εστω και ενα με ΠΑΟΚΙΑ μην ψαχνεις στο ιντερνετ οι γαυροι σου ντρεπονται να τα γραψουν
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.265
- Πόντοι
- 5.006
ειναι το κλασικο παιδι της μπατσας που ψευτοπαει σε κανα συνδεσμο να ακουσει καμμια ιστορια.....
ολη η ζωη του ειναι διηγησεις απο αλλους.....
ο πιο κακομοιρης τυπος οπαδου, που τον δουλευουν και οι αλλοι και οι δικοι του....
εχω γνωρισει κανα δυο ακομα τετοιους στη ζωη μου...
Επισκέπτης
Ενταξει εγω δεν εζησα εκεινες της εποχες αλλα οσοι γαυροι της εποχης θελουν να λεγονται σωστοι πρεπει να αναγνωρισουν το οτι ο μαναβης δεν χαμπαριαζε και γενικα ολο το πουλμαν που εβαζε τοτε η ΘΥΡΑ 4 σιγουρα θα μαζευαν και λιγο ξυλο αλλα ποτε δεν εκαναν πισω.ρωτα τον μαναβη να σου πει και πες μας και εμας να μαθουμε... :o
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
γατακι εγω ειμαι 22 και θα σε πω τουλαχιστον 4 5 σκηνικα που βρεθηκα με γαυρους εσυ θα με πεις εστω και ενα με ΠΑΟΚΙΑ μην ψαχνεις στο ιντερνετ οι γαυροι σου ντρεπονται να τα γραψουν
4 ή 5? Λογικά στο ένα τώρα φτιάχνετε το στόρυ.
Επειδή φλωράκο σου ρίχνω και 10 χρόνια, μπορώ να σου πω πως σε έχω (και δεν σε έχω ;) ) δει να κάνεις όλες τις αθλητικές δραστηριότητες εκτός από το κολύμπι.
Σε αυτό έλειπα .
Πάντως δεν είστε τόσο πειστικοί για φοιτητές όπως οι βαζέλες.
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Ενταξει εγω δεν εζησα εκεινες της εποχες αλλα οσοι γαυροι της εποχης θελουν να λεγονται σωστοι πρεπει να αναγνωρισουν το οτι ο μαναβης δεν χαμπαριαζε και γενικα ολο το πουλμαν που εβαζε τοτε η ΘΥΡΑ 4 σιγουρα θα μαζευαν και λιγο ξυλο αλλα ποτε δεν εκαναν πισω.
Ένα ένα τα μαρτυράς βλέπω. Είναι η ειλικρίνια που σας έπιανε τότε μάλλον.
"Τι με λες τώρα. Εσύ έτρεΞες αλλά εγώ έκατσα και τις έφαγα.".
Επισκέπτης
γατακι κερδιζεις χρονο για να μαθεις για κανενα σκηνικο διαβασε να μαθαινεις απο ενα βουτυρομπεμπε και τσεκαρε τα στην 7 αν εχεις κανενα γνωστο, γιατι ηταν ατομα απο την 7 τοτε στο κυπελλο με τον πιερικο στην κατερινη με τους περιπου 2.000 γαυρους ακομα να τρωνε ξυλο στα στενα της πολη που και καλα ειχαν κανει κοκκινα τελικα οντως οι δρομοι της κατερινης ειχαν βαφτοι κοκκινοι ;) και για να καταλαβετε την οπαδικοι σας ξεφτιλα μολις μπηκατε στο γηπεδο απο το πρωτο λεπτο δεν σταματησατε να βριζετε τον ΠΑΟΚ εως ουτου σας βγαλουν εξω για τα λεωφορεια που φυσικα τα περισσοτερα εφυγαν καλοκαιρινα.ειναι το κλασικο παιδι της μπατσας που ψευτοπαει σε κανα συνδεσμο να ακουσει καμμια ιστορια.....
ολη η ζωη του ειναι διηγησεις απο αλλους.....
ο πιο κακομοιρης τυπος οπαδου, που τον δουλευουν και οι αλλοι και οι δικοι του....
εχω γνωρισει κανα δυο ακομα τετοιους στη ζωη μου...
Θες και λιγο καλλιθεα κοντα στο σπιτι σου μπουλη ;)
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
αφου δεν τα εζησες απλα ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ!!!!!!Ενταξει εγω δεν εζησα εκεινες της εποχες αλλα οσοι γαυροι της εποχης θελουν να λεγονται σωστοι πρεπει να αναγνωρισουν το οτι ο μαναβης δεν χαμπαριαζε και γενικα ολο το πουλμαν που εβαζε τοτε η ΘΥΡΑ 4 σιγουρα θα μαζευαν και λιγο ξυλο αλλα ποτε δεν εκαναν πισω.
Επισκέπτης
Ένα ένα τα μαρτυράς βλέπω. Είναι η ειλικρίνια που σας έπιανε τότε μάλλον.
"Τι με λες τώρα. Εσύ έτρεΞες αλλά εγώ έκατσα και τις έφαγα.".
λεγε σκηνικα και ασε το πολυ μπλα μπλα προσφατα να ειναι... αντε να σε δω και εσενα4 ή 5? Λογικά στο ένα τώρα φτιάχνετε το στόρυ.
Επειδή φλωράκο σου ρίχνω και 10 χρόνια, μπορώ να σου πω πως σε έχω (και δεν σε έχω ;) ) δει να κάνεις όλες τις αθλητικές δραστηριότητες εκτός από το κολύμπι.
Σε αυτό έλειπα .
Πάντως δεν είστε τόσο πειστικοί για φοιτητές όπως οι βαζέλες.
Επισκέπτης
Εγω ζω την νεα γενια των γαυρων που ειναι μονο ψεμα και προπαγανδα και πολυ τρεξιμο, τους ειδα με τα ματακια μουαφου δεν τα εζησες απλα ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ!!!!!!
Θα σταματησω για τα παλια, αν μου πεις ειληκρινα οταν κατεβεναν η δικη μου κατω δεκαετιες 80 αρχες 90 οι βαζελοι τα χανουμια και οι γαυροι ενωνοντουσαν για να τους αντιμετωπισουν αληθεια πεσμου
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Εγω ζω την νεα γενια των γαυρων που ειναι μονο ψεμα και προπαγανδα και πολυ τρεξιμο, τους ειδα με τα ματακια μου
Πού έχεις δει γαύρο με τα ματάκια σου?
Στο Βραχάτι,στην Καλαμάτα, στη Βέροια, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη?
Αλλά τι σου λέω τώρα.
Εσύ χαιρόσουν με τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΦΛΩΡΩΝΑΠΟΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στο οακα που γίνατε το μεγαλύτερο οπαδικό ρεζίλι μουγκας και πουτσας.