brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.639
- Πόντοι
- 2.606
ο πρώτος ειναι ο Μαρκος έφυγε πριν χρόνια Ξάνθη και νομίζω άνοιξε ΠΡΟΠΟ ο τελευταίος ειναι ο γνωστός εξαφανισμένος τολης κορακης
ο πρώτος ειναι ο Μαρκος έφυγε πριν χρόνια Ξάνθη και νομίζω άνοιξε ΠΡΟΠΟ ο τελευταίος ειναι ο γνωστός εξαφανισμένος τολης κορακης
πιοι 200οσοι 25 άτομα ήταν ήμουν μεσαρε φιλαρακι ..δεν ξερω τι ηλικια εισαι για να σου απαντησω καταλληλα ...αλλα μετα απο αυτο το ματς την επομενη αγωνιστικη παιξατε νεα σμυρνη και απο τα 2 χιλιαδες εισιτηρια που ειχατε παρει ηρθαν μονο διακοσιοι και εφυγαν κοντα στο ημιχρονο ολοι χαλια ..αυτο το ξερεις η ειναι και αυτο το κατεστημενο της αθηνας...και στο ματς στο φαληρο που μπηκαμε μεσα και σας ειχαν στην 12 ...μπηκατε στο γηπεδο με βουλευτικη εντολη διοτι δεν ειχε επιτρεψει η αστυνομια να σας δωσουν εισιτηρια...και φυγατε λιγο αργοτερα ...σε αναλογη σταση οπως στις φωτο που εβαλες πριν ....τωρα την συμπεριφορα της αστυνομιας στην αθηνα και στην θεσσαλονικη εκεινη την εποχη να μην την συζητησουμε ...
η νοπο ηταν μια παρεα και τιποτα αλλο. ουτε γραφεια ειχε ουτε τιποτα. σε αντιθεση με τους misfits του γαυρου που ειναι αναγνωρισμενος συνδεσμος απο την παε και δηλωνενοι εθνικιστες.Ναι, αρκετα.
Οι βαζελες δεν ειχαν κανονικη νεοναζιστικη οργανωση, τη ΝΟΠΟ, ή καπως ετσι?
Τωρα, αν το εχουν γυρισει στην Α/Α, ειναι καθαρα λογω της αγωνιστικης παρακμης (δεν εχουμε λεφτα, δεν παιρνουμε τιτλους, μας αδικουν, ΑΡΑ σκατα στο κρατος κ' την εξουσια...
Αλλοτε, ηταν εκπροσωποι της Χουντας και της αστικης ταξης της χωρας )
τα πες ολα.αν και η 13 μετρουσε εκεινα τα χρονια.αφηστε τις μαλακιες και οι μεν και οι δεν ....το θρεντ ειναι παλια θυρα 7....και η παλια θυρα 7 γαμαγε κωλους οπως γαμαγανε και τα παοκια...εμεις εχουμε αρχισει και φλωρευουμε,αλλοιωθηκαμε απο τιτλους και νοοτροπια,γιναμε κατεστημενο και αλλαξανε τα κοζα...ακομα μετραμε βεβαια ,υπαρχει καλο νεο υλικο για τον δρομο αλλα οχι για εξεδρα...
απο εκει και περα τα σκηνικα τα εκαναν καποιοι στους δρομους αλλαοι πηρανε αλλα ,αλλοι αλλα ,ετσι ειναι αυτα ,δεν υπαρχει ουτε σουπερμαν ουτε ζορρο...
τοτε υπηρχαμε μονο εμεις και οι 4 επανω...ακολουθουσαν απο αποσταση τα χανουμια και απο πιο μακρυα ιδρωμενα τα ζελια...
τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα απο οτι μαθαινω τα ζελια εχουν ανεβει και σε αλητεια εχουν αλλοδαπους πολλους και μετρανε σαφως περισσοτερο απο παλια....μην μαλακιζεστε σα γατια...οποιοι εκαναν οτι εκαναν στους δρομους εσεις απλα αναπαραγετε αυτα που εχετε ακουσει...δεν εχει νοημα...
ξαναλεω γιατι ημουν τοτε και ημουν μαχιμος αρκετα...και εμεις γαμαγαμε και τα παοκια γαμαγανε...
για την καλιθεα που λεει ο μποκα φαγαμε καβλι αλλα εφταιγε η δικη μας μαλακι....στην ουσια πηγε μονο ενας συνδεσμος (ο πιο κοντινος στο γηπεδο δεν χρειαζονται ονοματα) και εφαγε κετοπα...αυτη ειναι η πραγματικοτητα...δεν το σενιαρανε το σκηνικο και τρεξανε...αλλα οσοι πηγανε ειχαν αρχιδια γιατι ητανε πολυ λιγοτεροι...και δε μασησανε////ειπαμε δεν υπαρχουν ουτε σουπερμαν ουτε ζορρο....
προσωπικα ημουνα παρων σε μεγαλη ηττα απο διακοσα χανουμια μεσα στον πειραια στο υψος του μοσχατου ενω εμεις ειμασταν το λιγοτερο πενταπλασιοι...τα χανουμια ηταν ΟΛΟΙ κολονες μασησαμε οι μπροστινοι και διακοσα ατομα ετρεξαν χιλιους μεσα στον πειραια ....αληθειοες να λεμε ...ετσι ειναι αυτα,....οπως εχω βαλει και χανουμια μεσα στη σκεπαστη...
μην μαλακιζεστε λοιπον με τα πληκτρα...
α...και αυτα καλο ειναι να μη γινονται...
κορακης σκαει κανονικαο πρώτος ειναι ο Μαρκος έφυγε πριν χρόνια Ξάνθη και νομίζω άνοιξε ΠΡΟΠΟ ο τελευταίος ειναι ο γνωστός εξαφανισμένος τολης κορακης
Ποναει η αληθεια λεχριτη ας βγει ενας παλιος να πει οτι δεν ενωθηκαν ποτε με βαζελια και χανουμια για να μας αντιμετωπισετε εκεινες τις εποχες και εγω θα σταματησω να γραφω στο θεμα αυτο. Να ξερεις ομως γατακι αυτα που σας εκαναν παλια δεν θα ειναι τιποτε μπροστα σε αυτα που θα ερθουν ;)ρε μαλακα μην ξεφτιλιζεσαι αλλο,,,ρωτα κανενα παλιο αλανι δικο σας να σου πει τι επαιζε τοτε ( αν μπορεις φυσικα να τον πλησιασεις στα 2 μετρα....)
τους μονους που παραδεχονταν οι δικοι σας οταν κατεβαινανε αθηνα ημασταν εμεις....και αν μιλησεις με κανεναν δικο σας πραγματικο οπαδο και οχι παιδακι σαν εσενα, θα σου πει οτι οι γαυροι ηταν και αρκετα ψαρωτικοι,διοτι ειχαμε πολλα πανκια που δεν ειχατε εσεις....γενικα δεν εχετε καταλαβει οτι ειστε κανονικες μπουγατσες τωρα και δεν εχετε καμμια σχεση με του οπαδους σας του 80....αν μιλησεις με τον μαναβη θα σου πει μεχρι και για το οτι μπηκε σε αυλη και ποτιζε τον κηπο για να γλιτωσει απο ντου δικο μας...οι εποχες εκεινες ετσι ηταν,αλλοτε μας περνατε εσεις,αλλοτε εμεις....τωρα με εσας τα παιδακια και τα παραμυθια που σκαρφιζεστε καθε μερα, ποιος να σας παρει στα σοβαρα????
ζησε το ονειρο που σου πλασαρουν για αληθεια, πιες και το γαλατακι σου και αντε για νανι....
που θα μας πεις οτι ενωνομασταν με τα χανουμια και τους βαζελους????
λεωφορος 2002 μες στο <σπιτακι> σου....για πριν το παιχνιδι ρωτα τους χαιδαριωτες σου που παρατησανε ενα αμαξι δικους τους και τον γκυζιωτη αν ξαναπηγε γηπεδο απο τοτε ;)Μουσειο
600 vs. 3000
Σπασμενα κεφαλια. Γαυρων , σε ολη την ΠΑΤΗΣΙΩΝ,μικρε
Punks not dead
κοιτα...εγω προσωπικα γνωριζα τα κοζα για πριν απο 25 και βαλε χρονια...για τωρα οτι ακουω...
τα παντα υπαρχουν παντου ...ταμπελες δεν μπαινουν...στον γαυρο ειχαν αρχισει καποιες εσωτερικες διαμαχες οπαδικες λογω αυτου του θεματος εξόυ και η κοιν γραμμη νο πολιτικα που μαλλον ακολουθειται...
τωρα βεβαια κατα ποσον οσο υπαρχουν αυτα τα ιδιατρεα κολλητιλικια με τους σερβους του αστερα που ειναι ιδιατερα πολιτικοποιημενοι και δη ακροδεξιοι ειναι ενα θεμα(οπως και αυτοι της παρτζαν το ιδιο)....εθνικισμος και αγιος ο θεος...
ειναι καποια κλαμπ που ακροδεξιιζουν...ειναι καποιοι επωνυμοι οπαδοι ηγετικα στελεχη που ειναι χ=ρυσαυγιτες ...
οπαδοι του γαυρου πολλοι εχουν συλληφθει σε επεισοδει σαν χρυσαυγουλα...
παλι οι αεκτζηδες διεδικουν τον ρολο του αντιφα και μιας γενικοτερης αριστερης ιδεολογιας ....δεν υπαρχουν ομως χανουμια χρυσαυγιτες;;δεν εφαγε ξυλο απο χανουμια χρυσαυγουλα καποιος βουλευτης του συριζα σε αγωνα της αεκ;
και στο βαζελο που παλιοτερα ηταν οι μοναδικοι που ειχαν πολιτικες αποχρωσεις και ορισμενα κλαμπ αλλα και οπαδοι δηλωναν ευθεως εθνικιστες κλπ τωρα περνανε μια εικονα αντιεξουσιαστικοαναρχοαυτονομη...
ενα ομως απο τα μεγαλυτερα ''ατομα'' τους ,ο επι χρονια επικεφαλης του κλαμπ του ζωγραφου κατεβηκε στις εκλογες (δημοτικες) με το ψηφοδελτιο της χα...
γιαυτο σου λεω ...τα παντα υπαρχουν παντου...αλλα σε γενικες γραμμες ναι ...δεν αποφευγω να απαντησω ειναι αληθεια απο οτι μυριζομαι οτι στις ταξεις των οπαδων του γαυρου φυσαει πολυς ΄΄εθνικιστικος αερας΄΄
πιο παλια μονο η μουσικη χωριζε...τωρα η πολιτικη...
αλλαξανε οι εποχες αλλαξανε τα κοζα...
αυτα...
πιστευω να σε εχω καλυψει...
σωστο ...Μεγαλες μορφες οντως αλλα σημερα δεν θα εκαναν τα ιδια πραγματα.
Οπως σημερα δεν θα εκανε καριερα ο Γαρδελης με τον Ψαλτη,ετσι δεν θα εκαναν και αυτοι.
Ηταν τα 80s και λιγο απο τα 90s καλτ και γιαυτο αναδειχθηκαν τετοιες μορφες στον χουλιγκανισμο.
Τωρα η εποχη ευνοει τα ανωνυμα σμηνη που επιτιθονται με κουκουλες και κρανη.
Καμια σχεση με την φαση της τοτε εποχης.
εγω το εγραψα...ειναι προσωπικη εκτιμηση απο εμπειρια δικια μου...δεν ειχα σκοπο να θιξω το οπαδικο κινημα του βαζελου...γιατι να το κανω αλλωστε;απλα ετσι το βιωσα εγω για περισοτερο απο δεκα χρονια...δεν ειπα ηταν ανυπαρκτοι ,ειπα πολυ περισοτερο μετραγαν σε μας τα χανουμια και τα παοκια οταν και αν κατεβαιναν παρα οι βαζελοι...Kαλα το τι παπαδες γραφει ο καθενας εδω μεσα δεν περιγραφεται..
Ο αλλος εγραψε πως οι Παναθηναικοι την δεκαετια του 80 ηταν πισω ακομα και απο παοκτζηδες-χανουμια..
Ρε μαλακες,λανειτ σας εριχναν μεσα στην κρεμα οταν ησασταν μικρα?
και σας εμεινε το προβλημα?
αφηστε τις μαλακιες και οι μεν και οι δεν ....το θρεντ ειναι παλια θυρα 7....και η παλια θυρα 7 γαμαγε κωλους οπως γαμαγανε και τα παοκια...εμεις εχουμε αρχισει και φλωρευουμε,αλλοιωθηκαμε απο τιτλους και νοοτροπια,γιναμε κατεστημενο και αλλαξανε τα κοζα...ακομα μετραμε βεβαια ,υπαρχει καλο νεο υλικο για τον δρομο αλλα οχι για εξεδρα...
απο εκει και περα τα σκηνικα τα εκαναν καποιοι στους δρομους αλλαοι πηρανε αλλα ,αλλοι αλλα ,ετσι ειναι αυτα ,δεν υπαρχει ουτε σουπερμαν ουτε ζορρο...
τοτε υπηρχαμε μονο εμεις και οι 4 επανω...ακολουθουσαν απο αποσταση τα χανουμια και απο πιο μακρυα ιδρωμενα τα ζελια...
τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα απο οτι μαθαινω τα ζελια εχουν ανεβει και σε αλητεια εχουν αλλοδαπους πολλους και μετρανε σαφως περισσοτερο απο παλια....μην μαλακιζεστε σα γατια...οποιοι εκαναν οτι εκαναν στους δρομους εσεις απλα αναπαραγετε αυτα που εχετε ακουσει...δεν εχει νοημα...
ξαναλεω γιατι ημουν τοτε και ημουν μαχιμος αρκετα...και εμεις γαμαγαμε και τα παοκια γαμαγανε...
για την καλιθεα που λεει ο μποκα φαγαμε καβλι αλλα εφταιγε η δικη μας μαλακι....στην ουσια πηγε μονο ενας συνδεσμος (ο πιο κοντινος στο γηπεδο δεν χρειαζονται ονοματα) και εφαγε κετοπα...αυτη ειναι η πραγματικοτητα...δεν το σενιαρανε το σκηνικο και τρεξανε...αλλα οσοι πηγανε ειχαν αρχιδια γιατι ητανε πολυ λιγοτεροι...και δε μασησανε////ειπαμε δεν υπαρχουν ουτε σουπερμαν ουτε ζορρο....
προσωπικα ημουνα παρων σε μεγαλη ηττα απο διακοσα χανουμια μεσα στον πειραια στο υψος του μοσχατου ενω εμεις ειμασταν το λιγοτερο πενταπλασιοι...τα χανουμια ηταν ΟΛΟΙ κολονες μασησαμε οι μπροστινοι και διακοσα ατομα ετρεξαν χιλιους μεσα στον πειραια ....αληθειοες να λεμε ...ετσι ειναι αυτα,....οπως εχω βαλει και χανουμια μεσα στη σκεπαστη...
μην μαλακιζεστε λοιπον με τα πληκτρα...
α...και αυτα καλο ειναι να μη γινονται...