Νέα

H παλιά Θύρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πού έχεις δει γαύρο με τα ματάκια σου?
Στο Βραχάτι,στην Καλαμάτα, στη Βέροια, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη?
στη βεροια τι κανατε για πες να γελασουμε λιγο. και πεσμου μιας και εισαι οπαδος  :2funny: στο καυτατζογλειο γιατι δεν ανεβηκε οι κοκκινοι στρατια  :2funny: και ζητησατε προστασια και να μην γινει η δικια μας πορεια προς το γηπεδο, στα τηλεφωνα αλλα λεγατε: μαζευτειτε ρε βουλγαροι και θα σας μαμησουμε μεσα στην θεσσαλονικη, τελικα ακομα να ανεβειτε στα λεωφορεια για να ρθειτε :o :2funny: 

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
στη βεροια τι κανατε για πες να γελασουμε λιγο. και πεσμου μιας και εισαι οπαδος  :2funny: στο καυτατζογλειο γιατι δεν ανεβηκε οι κοκκινοι στρατια  :2funny: και ζητησατε προστασια και να μην γινει η δικια μας πορεια προς το γηπεδο, στα τηλεφωνα αλλα λεγατε: μαζευτειτε ρε βουλγαροι και θα σας μαμησουμε μεσα στην θεσσαλονικη, τελικα ακομα να ανεβειτε στα λεωφορεια για να ρθειτε :o :2funny:

Στη Βέροια φωνάζαμε βοήθεια μας κυνηγάνε οι κασπερ και όσοι μίλησαν έλεγαν εμείς χαθήκαμε και δεν είμαστε από εδώ.  :2funny: :2funny:

Στο άλλο λες είναι τότε που βγάζατε ανακοινώσεις από πριν και λέγατε στους μπάτσους ότι άμα ανέβουμε θα βγάλετε τα στριγκάκια σας και θα τα κάνετε σφεντόνες? Ανακοίνωση ΠΡΙΝ ρε?  :2funny: :2funny:

Για τα άλλα γνωρίζεις?   :)

Να ΣΕ πω για Νίκαια, Λιμάνι, Ποσειδώνιο ή είναι παλιά για σένα?  :2funny:

// Επίσης με χανούμια σε μπούκωσαν κανα ψέμα?

Επισκέπτης
Στη Βέροια φωνάζαμε βοήθεια μας κυνηγάνε οι κασπερ και όσοι μίλησαν έλεγαν εμείς χαθήκαμε και δεν είμαστε από εδώ.  :2funny: :2funny:

Στο άλλο λες είναι τότε που βγάζατε ανακοινώσεις από πριν και λέγατε στους μπάτσους ότι άμα ανέβουμε θα βγάλετε τα στριγκάκια σας και θα τα κάνετε σφεντόνες? Ανακοίνωση ΠΡΙΝ ρε?  :2funny: :2funny:

Για τα άλλα γνωρίζεις?   :)
καλα ενταξει οτι να ναι γραφεις για βεροια, στο αλλο λεω με δραμα που ετοιμαζες εκδρομες για να ερθεις να μας δειρεις  :2funny: εγω θα πηγαινα στο γηπεδο για να υποστιριξω την δοξα, αλλα τελικα δεν ηρθες και σε ρωταω γιατι  :grin: για καβαλα λες που εφερες 7.000 κοσμο την επομενη που ειχα παει εγω 12.000 και καλα να μου την πεις με τα τσαμπα λεοφωρεια που εβαζες απο αθηνα και ανεβασες την σαρα και την μαρα και οτι πρεζονι κυκλοφορουσε σε αθηνα και πειραια και τελικα τι εκανες, χτυπησες δυο ντοπιους φιλαθλους  :o χοντρα σκηνικα κανατε παλι  :2funny: αλεξανδρουπολη για πες δεν το ξερω  :rolleyes: να σε πω για ριζουπολη που κατεβηκαμε αθηνα με τρενο, εσυ ποτε ανεβηκες τελευταια φορα σαλονικα με τρενο για πες  :grin:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
καλα ενταξει οτι να ναι γραφεις για βεροια, στο αλλο λεω με δραμα που ετοιμαζες εκδρομες για να ερθεις να μας δειρεις  :2funny: εγω θα πηγαινα στο γηπεδο για να υποστιριξω την δοξα, αλλα τελικα δεν ηρθες και σε ρωταω γιατι  :grin: για καβαλα λες που εφερες 7.000 κοσμο την επομενη που ειχα παει εγω 12.000 και καλα να μου την πεις με τα τσαμπα λεοφωρεια που εβαζες απο αθηνα και ανεβασες την σαρα και την μαρα και οτι πρεζονι κυκλοφορουσε σε αθηνα και πειραια και τελικα τι εκανες, χτυπησες δυο ντοπιους φιλαθλους  :o χοντρα σκηνικα κανατε παλι  :2funny: αλεξανδρουπολη για πες δεν το ξερω  :rolleyes: να σε πω για ριζουπολη που κατεβηκαμε αθηνα με τρενο, εσυ ποτε ανεβηκες τελευταια φορα σαλονικα με τρενο για πες  :grin:

Το ίδιο λέμε. Τότε που έβγαζες ανακοίνωση και "απειλούσες".
Καλά ρε ξεφτίλες, άμα θέλατε να κάνετε σκηνικό το λέτε στην αστυνομία πρώτα?  :2funny: :2funny:
Καβάλα άστο  ;) Δεν έχετε βάλει μυαλό στο να βρίζετε νεκρούς ακόμα.

Στα άλλα άμα δεν ξέρεις άσε. Τζάμπα ασχολούμαι εξάλλου τόσην ώρα.
Εντάξει πήγαινε γηπεδάκι, φώναξε, κάνε ό,τι θες αλλά μην μας πρήζεις τα αρχίδια εδώ μέσα.

Σαλόνικα πάντως εγώ με τρένο ανέβηκα πριν 2 βδομάδες  :grin:

//Και έχω πει γαμώ την παναγία να μην ξανασχοληθώ...
άντε καλό καλοκαίρι με υγεία για όλους.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αφηστε τις μαλακιες και οι μεν και οι δεν ....το θρεντ ειναι παλια θυρα 7....και η παλια θυρα 7 γαμαγε κωλους οπως γαμαγανε και τα παοκια...εμεις εχουμε αρχισει και φλωρευουμε,αλλοιωθηκαμε απο τιτλους και νοοτροπια,γιναμε κατεστημενο και αλλαξανε τα κοζα...ακομα μετραμε βεβαια ,υπαρχει καλο νεο υλικο για τον δρομο αλλα οχι για εξεδρα...
απο εκει και περα τα σκηνικα τα εκαναν καποιοι στους δρομους αλλαοι πηρανε αλλα ,αλλοι αλλα ,ετσι ειναι αυτα ,δεν υπαρχει ουτε σουπερμαν ουτε ζορρο...
τοτε υπηρχαμε μονο εμεις και οι 4 επανω...ακολουθουσαν απο αποσταση τα χανουμια και απο πιο μακρυα ιδρωμενα τα ζελια...
τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα απο οτι μαθαινω τα ζελια εχουν ανεβει και σε αλητεια εχουν αλλοδαπους πολλους και μετρανε σαφως περισσοτερο απο παλια....μην μαλακιζεστε σα γατια...οποιοι εκαναν οτι εκαναν στους δρομους εσεις απλα αναπαραγετε αυτα που εχετε ακουσει...δεν εχει νοημα...
ξαναλεω γιατι ημουν τοτε και ημουν μαχιμος αρκετα...και εμεις γαμαγαμε και τα παοκια γαμαγανε...
για την καλιθεα που λεει ο μποκα φαγαμε καβλι αλλα εφταιγε η δικη μας μαλακι....στην ουσια πηγε μονο ενας συνδεσμος (ο πιο κοντινος στο γηπεδο δεν χρειαζονται ονοματα) και εφαγε κετοπα...αυτη ειναι η πραγματικοτητα...δεν το σενιαρανε το σκηνικο και τρεξανε...αλλα οσοι πηγανε ειχαν αρχιδια γιατι ητανε πολυ λιγοτεροι...και δε μασησανε////ειπαμε δεν υπαρχουν ουτε σουπερμαν ουτε ζορρο....
προσωπικα ημουνα παρων σε μεγαλη ηττα απο διακοσα χανουμια μεσα στον πειραια στο υψος του μοσχατου ενω εμεις ειμασταν το λιγοτερο πενταπλασιοι...τα χανουμια ηταν ΟΛΟΙ κολονες μασησαμε οι μπροστινοι και διακοσα ατομα ετρεξαν χιλιους μεσα στον πειραια ....αληθειοες να λεμε ...ετσι ειναι αυτα,....οπως εχω βαλει και χανουμια μεσα στη σκεπαστη...
μην μαλακιζεστε λοιπον με τα πληκτρα...
α...και αυτα καλο ειναι να μη γινονται... :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
αφηστε τις μαλακιες και οι μεν και οι δεν ....το θρεντ ειναι παλια θυρα 7....και η παλια θυρα 7 γαμαγε κωλους οπως γαμαγανε και τα παοκια...εμεις εχουμε αρχισει και φλωρευουμε,αλλοιωθηκαμε απο τιτλους και νοοτροπια,γιναμε κατεστημενο και αλλαξανε τα κοζα...ακομα μετραμε βεβαια ,υπαρχει καλο νεο υλικο για τον δρομο αλλα οχι για εξεδρα...
απο εκει και περα τα σκηνικα τα εκαναν καποιοι στους δρομους αλλαοι πηρανε αλλα ,αλλοι αλλα ,ετσι ειναι αυτα ,δεν υπαρχει ουτε σουπερμαν ουτε ζορρο...
τοτε υπηρχαμε μονο εμεις και οι 4 επανω...ακολουθουσαν απο αποσταση τα χανουμια και απο πιο μακρυα ιδρωμενα τα ζελια...
τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα απο οτι μαθαινω τα ζελια εχουν ανεβει και σε αλητεια εχουν αλλοδαπους πολλους και μετρανε σαφως περισσοτερο απο παλια....μην μαλακιζεστε σα γατια...οποιοι εκαναν οτι εκαναν στους δρομους εσεις απλα αναπαραγετε αυτα που εχετε ακουσει...δεν εχει νοημα...
ξαναλεω γιατι ημουν τοτε και ημουν μαχιμος αρκετα...και εμεις γαμαγαμε και τα παοκια γαμαγανε...
για την καλιθεα που λεει ο μποκα φαγαμε καβλι αλλα εφταιγε η δικη μας μαλακι....στην ουσια πηγε μονο ενας συνδεσμος (ο πιο κοντινος στο γηπεδο δεν χρειαζονται ονοματα) και εφαγε κετοπα...αυτη ειναι η πραγματικοτητα...δεν το σενιαρανε το σκηνικο και τρεξανε...αλλα οσοι πηγανε ειχαν αρχιδια γιατι ητανε πολυ λιγοτεροι...και δε μασησανε////ειπαμε δεν υπαρχουν ουτε σουπερμαν ουτε ζορρο....
προσωπικα ημουνα παρων σε μεγαλη ηττα απο διακοσα χανουμια μεσα στον πειραια στο υψος του μοσχατου ενω εμεις ειμασταν το λιγοτερο πενταπλασιοι...τα χανουμια ηταν ΟΛΟΙ κολονες μασησαμε οι μπροστινοι και διακοσα ατομα ετρεξαν χιλιους μεσα στον πειραια ....αληθειοες να λεμε ...ετσι ειναι αυτα,....οπως εχω βαλει και χανουμια μεσα στη σκεπαστη...
μην μαλακιζεστε λοιπον με τα πληκτρα...
α...και αυτα καλο ειναι να μη γινονται... :2funny:

Το οτι οι γαυροι οργανωμενοι ειναι φασιστες (ΧΑ), οι ΑΕΚτζηδες ειναι αναρχες κλπ... ισχυει?

Ή δεν υπαρχει σαφης διακριση?

Επισκέπτης
Το ίδιο λέμε. Τότε που έβγαζες ανακοίνωση και "απειλούσες".
Καλά ρε ξεφτίλες, άμα θέλατε να κάνετε σκηνικό το λέτε στην αστυνομία πρώτα?  :2funny: :2funny:
Καβάλα άστο  ;) Δεν έχετε βάλει μυαλό στο να βρίζετε νεκρούς ακόμα.

Στα άλλα άμα δεν ξέρεις άσε. Τζάμπα ασχολούμαι εξάλλου τόσην ώρα.
Εντάξει πήγαινε γηπεδάκι, φώναξε, κάνε ό,τι θες αλλά μην μας πρήζεις τα αρχίδια εδώ μέσα.

Σαλόνικα πάντως εγώ με τρένο ανέβηκα πριν 2 βδομάδες  :grin:

//Και έχω πει γαμώ την παναγία να μην ξανασχοληθώ...
άντε καλό καλοκαίρι με υγεία για όλους.
ρε τυπε δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα για καυτατζογλειο, ποτε δεν ασχοληθηκα με αστυνομια, εγω απλα ηθελα να παω μαζικα ( πορεια) στο γηπεδο να υποστιριξω την δραμα  :grin:
εσεις κατω αρχισατε της απειλες και τελικα δεν ηρθατε  :2funny: ολα τα αλλα που λετε ειναι να χα με να λεγαμε.

Μετα τα τεμπη νεκρους δεν βρισαμε ποτε, τωρα εαν το εκανε καμιας αλλης ομαδας οπαδοι που ηταν στο γηπεδο, δεν το ξερω.

Εσυ που τα ξερεις για τι δεν τα λες, δεν τα ετοιμασες ακομα στο μυαλο σου  :2funny:
τεσπα, για τρενο να ξερεις εγω ηρθα στην ριζουπολη και εσυ η τελος παντων οποιος ρουφιανεψε μας εμασε η αστυνομια και εσυ φυσικα ησουν απων για πολλοστη φορα σε σκηνικο παρα τα τηλεφωνα που επεσαν της προηγουμενες μερες  ;) σε αυτο θα παραδεχτω γιατι μ αρεσει να λεω ως εχουν τα πραγματα, τους βαζελους που στον τελικο στο ραντεβου που δωσαμε ηταν εκει 4 ωρες πριν τον τελικο. Το σταματαμε εδω γιατι αμα το συνεχισω σε λιγο θα χτυπισει την πορτα μου κανενας ασφαλιτης  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το οτι οι γαυροι οργανωμενοι ειναι φασιστες (ΧΑ), οι ΑΕΚτζηδες ειναι αναρχες κλπ... ισχυει?

Ή δεν υπαρχει σαφης διακριση?
κοιτα...εγω προσωπικα γνωριζα τα κοζα για πριν απο 25 και βαλε χρονια...για τωρα οτι ακουω...
τα παντα υπαρχουν παντου ...ταμπελες δεν μπαινουν...στον γαυρο ειχαν αρχισει καποιες εσωτερικες διαμαχες οπαδικες λογω αυτου του θεματος εξόυ και η κοιν γραμμη νο πολιτικα που μαλλον ακολουθειται...
τωρα βεβαια κατα ποσον οσο υπαρχουν αυτα τα ιδιατρεα κολλητιλικια με τους σερβους του αστερα που ειναι ιδιατερα πολιτικοποιημενοι και δη ακροδεξιοι ειναι ενα θεμα(οπως και αυτοι της παρτζαν το ιδιο)....εθνικισμος και αγιος ο θεος...
ειναι καποια κλαμπ που ακροδεξιιζουν...ειναι καποιοι επωνυμοι οπαδοι ηγετικα στελεχη που ειναι χ=ρυσαυγιτες ...
οπαδοι του γαυρου πολλοι εχουν συλληφθει σε επεισοδει σαν χρυσαυγουλα...
παλι οι αεκτζηδες διεδικουν τον ρολο του αντιφα και μιας γενικοτερης αριστερης ιδεολογιας ....δεν υπαρχουν ομως χανουμια χρυσαυγιτες;;δεν εφαγε ξυλο απο χανουμια χρυσαυγουλα καποιος βουλευτης του συριζα σε αγωνα της αεκ;
και στο βαζελο που παλιοτερα ηταν οι μοναδικοι που ειχαν πολιτικες αποχρωσεις και ορισμενα κλαμπ αλλα και οπαδοι δηλωναν ευθεως εθνικιστες κλπ τωρα περνανε μια εικονα αντιεξουσιαστικοαναρχοαυτονομη...
ενα ομως απο τα μεγαλυτερα ''ατομα'' τους ,ο επι χρονια επικεφαλης του κλαμπ του ζωγραφου κατεβηκε στις εκλογες (δημοτικες) με το ψηφοδελτιο της χα...
γιαυτο σου λεω ...τα παντα υπαρχουν παντου...αλλα σε γενικες γραμμες ναι ...δεν αποφευγω να απαντησω ειναι αληθεια απο οτι μυριζομαι οτι στις ταξεις των οπαδων του γαυρου φυσαει πολυς ΄΄εθνικιστικος αερας΄΄
πιο παλια μονο η μουσικη χωριζε...τωρα η πολιτικη...
αλλαξανε οι εποχες αλλαξανε τα κοζα...
αυτα...
πιστευω να σε εχω καλυψει...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ρε τυπε δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα για καυτατζογλειο, ποτε δεν ασχοληθηκα με αστυνομια, εγω απλα ηθελα να παω μαζικα ( πορεια) στο γηπεδο να υποστιριξω την δραμα  :grin:
εσεις κατω αρχισατε της απειλες και τελικα δεν ηρθατε  :2funny: ολα τα αλλα που λετε ειναι να χα με να λεγαμε.

Μετα τα τεμπη νεκρους δεν βρισαμε ποτε, τωρα εαν το εκανε καμιας αλλης ομαδας οπαδοι που ηταν στο γηπεδο, δεν το ξερω.

Εσυ που τα ξερεις για τι δεν τα λες, δεν τα ετοιμασες ακομα στο μυαλο σου  :2funny:
τεσπα, για τρενο να ξερεις εγω ηρθα στην ριζουπολη και εσυ η τελος παντων οποιος ρουφιανεψε μας εμασε η αστυνομια και εσυ φυσικα ησουν απων για πολλοστη φορα σε σκηνικο παρα τα τηλεφωνα που επεσαν της προηγουμενες μερες  ;) σε αυτο θα παραδεχτω γιατι μ αρεσει να λεω ως εχουν τα πραγματα, τους βαζελους που στον τελικο στο ραντεβου που δωσαμε ηταν εκει 4 ωρες πριν τον τελικο. Το σταματαμε εδω γιατι αμα το συνεχισω σε λιγο θα χτυπισει την πορτα μου κανενας ασφαλιτης  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ρε οκ. Όλα έτσι ακριβώς.
Ειδικά στο ρουφιάνεμα στη Ριζούπολη. :2funny: :2funny:
Εδώ κάτω το άθλημα αυτό είναι πράσινο.

Πάντως πιο πολύ να φοβάσαι μην έρθει κανένας τεχνικός υπολογιστών στο σπίτι σου.
Ειδικά το enter το ζορίζεις.  :grin:

Τέλος και από μενα πάντως.
Καλή καρδιά.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ρε οκ. Όλα έτσι ακριβώς.
Ειδικά στο ρουφιάνεμα στη Ριζούπολη. :2funny: :2funny:
Εδώ κάτω το άθλημα αυτό είναι πράσινο.

Πάντως πιο πολύ να φοβάσαι μην έρθει κανένας τεχνικός υπολογιστών στο σπίτι σου.
Ειδικά το enter το ζορίζεις.  :grin:
Οταν πραγματικα βρεθεις σε κανενα σκηνικο με εμας ελα να το αναλυσουμε  :grin: τωρα μονο σε λενε και τα αναπαραγεις με μπολικη κοκκινη προπαγανδα  ;)

Οσο για το αλλο που κορουδευεις, εδω πανω τα τελευταια χρονια εχουμε χοντροι κοντρα με τους μπατσους και αρκετοι συνοπαδοι μου μπηκαν στην ψειρου  :grin: με στοιχεια και καλα για συσταση τρομοκρατικης οργανωσης  :o  για αυτο σε λεω ασε μην βρεθουμε με μπλεξιματα στα καλα καθουμενα  ;)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Boca αληθεύει πάντως  για το προσκύνημα της βουλγάρικης σημαίας στη σέντρα στην τούμπα..σας περιμένουμε φέτος να σας κεράσουμε μπουγάτσα με τυρί ..

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Οταν πραγματικα βρεθεις σε κανενα σκηνικο με εμας ελα να το αναλυσουμε  :grin: τωρα μονο σε λενε και τα αναπαραγεις με μπολικη κοκκινη προπαγανδα  ;)

Οσο για το αλλο που κορουδευεις, εδω πανω τα τελευταια χρονια εχουμε χοντροι κοντρα με τους μπατσους και αρκετοι συνοπαδοι μου μπηκαν στην ψειρου  :grin: με στοιχεια και καλα για συσταση τρομοκρατικης οργανωσης  :o  για αυτο σε λεω ασε μην βρεθουμε με μπλεξιματα στα καλα καθουμενα  ;)

ok πινοκιο, αφού μιλάει και μπαουγκτζης για προπαγανδα...
άντε κάνε την καλή και σβήσε τότε όλες τις μαλακίες που άρχισες να γράφεις εδώ και 3 σελίδες και γάμησες και το θρεντ.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
άντε κάνε την καλή και σβήσε τότε όλες τις μαλακίες που άρχισες να γράφεις εδώ και 3 σελίδες και γάμησες και το θρεντ.

:s&m_2:

Επισκέπτης
Δεν χαλαει το θρεντ με αληθειες τυπε. Να μαθετε να λετε τα πραγματα με το ονομα τους και στα καλα και στα ασχημα. Οπως πολυ σωστα εκανε καποιος νωριτερα  ;)

Φιλικοι συμβουλη, πανε γραψου στον στιβο κατοσταρι, θα σε χρειαστει στο μελλον οταν θα μας ξανα συναντησετε....αντε καλο καλοκαιρι  :cheesy:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Δεν χαλαει το θρεντ με αληθειες τυπε. Να μαθετε να λετε τα πραγματα με το ονομα τους και στα καλα και στα ασχημα. Οπως πολυ σωστα εκανε καποιος νωριτερα  ;)

Φιλικοι συμβουλη, πανε γραψου στον στιβο κατοσταρι, θα σε χρειαστει στο μελλον οταν θα μας ξανα συναντησετε....αντε καλο καλοκαιρι  :cheesy:

Επειδή έλεγες μην βρεθείς σε μπλεξίματα στο είπα.
Από την άλλη ναι καλό είναι να μείνουν να γελάει ο κόσμος περισσότερο και με σένα και με τη μπαοκάρα.  :grin:

Πάντως είσαι χουλιγκαν τύπε. Στο αναγνωρίζω. Μόνο που τσακώνεσαι με την αλήθεια.  :2funny: :2funny:
Άντε καλό καλοκαίρι και καλή προπόνηση στις βουτιές. ;)  :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
κοιτα...εγω προσωπικα γνωριζα τα κοζα για πριν απο 25 και βαλε χρονια...για τωρα οτι ακουω...
τα παντα υπαρχουν παντου ...ταμπελες δεν μπαινουν...στον γαυρο ειχαν αρχισει καποιες εσωτερικες διαμαχες οπαδικες λογω αυτου του θεματος εξόυ και η κοιν γραμμη νο πολιτικα που μαλλον ακολουθειται...
τωρα βεβαια κατα ποσον οσο υπαρχουν αυτα τα ιδιατρεα κολλητιλικια με τους σερβους του αστερα που ειναι ιδιατερα πολιτικοποιημενοι και δη ακροδεξιοι ειναι ενα θεμα(οπως και αυτοι της παρτζαν το ιδιο)....εθνικισμος και αγιος ο θεος...
ειναι καποια κλαμπ που ακροδεξιιζουν...ειναι καποιοι επωνυμοι οπαδοι ηγετικα στελεχη που ειναι χ=ρυσαυγιτες ...
οπαδοι του γαυρου πολλοι εχουν συλληφθει σε επεισοδει σαν χρυσαυγουλα...
παλι οι αεκτζηδες διεδικουν τον ρολο του αντιφα και μιας γενικοτερης αριστερης ιδεολογιας ....δεν υπαρχουν ομως χανουμια χρυσαυγιτες;;δεν εφαγε ξυλο απο χανουμια χρυσαυγουλα καποιος βουλευτης του συριζα σε αγωνα της αεκ;
και στο βαζελο που παλιοτερα ηταν οι μοναδικοι που ειχαν πολιτικες αποχρωσεις και ορισμενα κλαμπ αλλα και οπαδοι δηλωναν ευθεως εθνικιστες κλπ τωρα περνανε μια εικονα αντιεξουσιαστικοαναρχοαυτονομη...
ενα ομως απο τα μεγαλυτερα ''ατομα'' τους ,ο επι χρονια επικεφαλης του κλαμπ του ζωγραφου κατεβηκε στις εκλογες (δημοτικες) με το ψηφοδελτιο της χα...
γιαυτο σου λεω ...τα παντα υπαρχουν παντου...αλλα σε γενικες γραμμες ναι ...δεν αποφευγω να απαντησω ειναι αληθεια απο οτι μυριζομαι οτι στις ταξεις των οπαδων του γαυρου φυσαει πολυς ΄΄εθνικιστικος αερας΄΄
πιο παλια μονο η μουσικη χωριζε...τωρα η πολιτικη...
αλλαξανε οι εποχες αλλαξανε τα κοζα...
αυτα...
πιστευω να σε εχω καλυψει...

Ναι, αρκετα.

Οι βαζελες δεν ειχαν κανονικη νεοναζιστικη οργανωση, τη ΝΟΠΟ, ή καπως ετσι?

Τωρα, αν το εχουν γυρισει στην Α/Α, ειναι καθαρα λογω της αγωνιστικης παρακμης (δεν εχουμε λεφτα, δεν παιρνουμε τιτλους, μας αδικουν, ΑΡΑ σκατα στο κρατος κ' την εξουσια...
Αλλοτε, ηταν εκπροσωποι της Χουντας και της αστικης ταξης της χωρας  :jerking:)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

:new_shocked: :new_shocked: εγκληματικης ρε παπαρα...ελεος  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι, αρκετα.

Οι βαζελες δεν ειχαν κανονικη νεοναζιστικη οργανωση, τη ΝΟΠΟ, ή καπως ετσι?

Τωρα, αν το εχουν γυρισει στην Α/Α, ειναι καθαρα λογω της αγωνιστικης παρακμης (δεν εχουμε λεφτα, δεν παιρνουμε τιτλους, μας αδικουν, ΑΡΑ σκατα στο κρατος κ' την εξουσια...
Αλλοτε, ηταν εκπροσωποι της Χουντας και της αστικης ταξης της χωρας  :jerking:)
ειχαν ναι...και γυρναγανε και ακομα μπορει να γυρνανε με κατι πιτ μπουλ σε σπιτια αλλοδαπων και τους κοπαναγανε...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Εγω ζω την νεα γενια των γαυρων που ειναι μονο ψεμα και προπαγανδα και πολυ τρεξιμο, τους ειδα με τα ματακια μου :2funny:

Θα σταματησω για τα παλια, αν μου πεις ειληκρινα οταν κατεβεναν η δικη μου κατω δεκαετιες 80 αρχες 90 οι βαζελοι τα χανουμια και οι γαυροι ενωνοντουσαν για να τους αντιμετωπισουν αληθεια πεσμου
ρε μαλακα μην ξεφτιλιζεσαι αλλο,,,ρωτα κανενα παλιο αλανι δικο σας να σου πει τι επαιζε τοτε ( αν μπορεις φυσικα να τον πλησιασεις στα 2 μετρα....)
τους μονους που παραδεχονταν οι δικοι σας οταν κατεβαινανε αθηνα ημασταν εμεις....και αν μιλησεις με κανεναν δικο σας πραγματικο οπαδο και οχι παιδακι σαν εσενα, θα σου πει οτι οι γαυροι ηταν και αρκετα ψαρωτικοι,διοτι ειχαμε πολλα πανκια που δεν ειχατε εσεις....γενικα δεν εχετε καταλαβει οτι ειστε κανονικες μπουγατσες τωρα και δεν εχετε καμμια σχεση με του οπαδους σας του 80....αν μιλησεις με τον μαναβη θα σου πει μεχρι και για το οτι μπηκε σε αυλη και ποτιζε τον κηπο για να γλιτωσει απο ντου δικο μας...οι εποχες εκεινες ετσι ηταν,αλλοτε μας περνατε εσεις,αλλοτε εμεις....τωρα με εσας τα παιδακια και τα παραμυθια που σκαρφιζεστε καθε μερα, ποιος να σας παρει στα σοβαρα????
ζησε το ονειρο που σου πλασαρουν για αληθεια, πιες και το γαλατακι σου και αντε για νανι....
που θα μας πεις οτι ενωνομασταν με τα χανουμια και τους βαζελους???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom