Νέα

H παλιά Θύρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οταν στην αρχη βρεθηκαν τα λεωφορεια ηταν 2 του Παοκ κ ειχε μεσα κοσμο κατα πληοψηφεια γυναικοπαιδα.το σπασανε οι γαυροι κ μετα οταν ηρθαν τα υπολοιπα του Παοκ ετρεχαν κ δεν εφταναν.η τοποθεσια ειναι τετοια που οσο περισσοτεροι κ να ειναι οι μεν απο τους δε δεν βοηθαει.αλλα οτι ετρεχαν μεσα στα σιταρια ετρεχαν στο τελος.

ρε χουλιγκαν του  ιντερνετ δεν βαριεσαι να μιλας για ιστοριες που ακουσες απο καποιον βλακοψευτρακο ?
αμαν πια

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Υπηρχε και η crazy οπου συχναζαν και Αεκτζηδες και επεφτε πολυ ξυλο αναμεσα σε Ολυμπιακους και Αεκτζηδες εκει
obre και crazy σκαγανε πολλοι αεκτσηδες...γινονταν πολλα σκηνικα μ αποκορυφωμα το μαχαιρωμα του παλληκαριου κατω απο τη γεφυρα..γι αυτο κι εκλεισαν τελικα και 2...η renegade ακοιξε πιο μετα το 92..ηταν πιο cool τα πραγματα..rainbow και χωρις ανασα ηταν ''γαυροκρατουμενα''.βοθκελαυοι στην πορτα κτλ...κανεις δεν επικροτει μαγκες την αλητεια,τον χουλιγκανισμο και την ανανδρεια πιστευω..εγω παντως οχι.... :sunglasses:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Ητανε οντως σε αυτο στη Σωκρατους,μαλιστα ενας λογος που τον διωξανε ηταν για οικονομικες ''ατασθαλιες''
ο συνδεσμος ηταν  στην αγ.κωνσταντινου το athens club και φτιαχτηκε το 92 με αφορμη την εισοδο του κοκκαλη στο μπασκετ.ο γιαννης περασε απ ολα τα club της 7 κι ηταν και προεδρος ολων των συνδεσμων για 2 χρονια..μετα ομως τον ''κερδισε΄΄ η χρυση αυγη.... :jerking:
τεσπα εδω μεσα κανουμε πλακιτσα κια χαβαλε ενθυμουμενοι (!!!!) καποια συνθηματα και παλια σκηνικα..δεν υπαρχει λογος ουτε να στραβωνετε καποιοι ουτε να τα χωνετε..χαλαρα.... :sunglasses:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
κι επειδη βαρεθηκα να διαβαζω μαλακιες απο διαφορους..η εχετε κατι να πειτε μεσα στο κλιμα του χαβαλε και της πλακας η γραφετε οτι μαλακια θελετ κανετε μπορδελο το θρεντ και κλεινει...οκ?
επειδη ξερω και διαφορους απο αεκ,παο,αν υπαρχει κανεις εδω μεσα ας γραψει κατι για χαβαλε ρε μαγκες..μην το γαμησετε ομως σαν τα παιδακια... :sunglasses:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω εχω κανει πολλα ξενυχτια στο ομπρε περιμενοντας να φυγουμε για εκδρομες προς βορεια ελλαδα
ζησης , τσιτας κτλ

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσεις τα πειραιωτακια θα ξερατε σιγουρα τον βαγγελη τον μοκα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τον ξεραμε όντως.Συχναζε στο άτυπο στέκι των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ στο Πασαλιμάνι,την θρυλική FONTANA

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
λοιπον μαγκες για να σοβαρεψουμε την συζητηση.
ξαδερφος μου τωρα ειναι στα 35,απο τα 17 εως και τα 30 του τραβιοτανε στα γηπεδα με τον παοκ.γνωστο παοκι στη θυρα 4 και απο αυτους δεν μασουσανε με τιποτα,εχει παει με τον παοκ και εχει κανει επεισοδια σε ολη την ελλαδα,και την ευρωπη ειτε με το ποδοσφαιρο,ειτε μπασκετ,ειτε βολει,μεχρι και με το χαντμπολ τραβιοτανε στα τελευταια χωρια.εδω και 5 χρονια εχει ξεκοψει απο ολα,οχι παοκ ουτε αθλητικα στην τηλεοραση βλεπει.και να σας εξηγησω γιατι, εκτος του οτι εχει φαει παρα πολλα λεφτα να τρεχει πισω απο τον παοκ,εχει δωσει ο γερος του στα δικαστηρια και στους δικηγορους πανω απο 200000 ευρω για να του πληρωνει τις μαλακιες του.ευτηχως ο πατερας του ειναι πολυ καλα οικονομικα,και την εβγαλε καθαρη μεχρι στιγμης.εχει κανει πανω απο 20 δικαστηρια για επεισοδια,ξυλοδαρμους και οτι αλλο θελετε.αυτο που τον εκανε να σταματησει ειναι 2 πραγματα.
1.οτι εχει αναστολη και αν ξανακανει μαλακια μπαινει μεσα για τα καλα.
και το 2 και χειροτερο ειναι το εξης.
δεν μπορει πλεον να αναλαβει τι δουλεια του πατερα του διοτι δεν εχει καθαρο ποινικο μητρωο.(ο πατερας κανει μια δουλεια η οποια πρεπει να εχεις πλεον λευκο ποινικο μητρωο για την κανεις).αυτες ειναι οι  μαλακιες φιλοι μου,που αργοτερα σε γαμανε εντελος.
δικηγορος ειναι;
τι δουλεια κανει ο πατερας του που δεν μπορει να την συνεχισει;

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Πιτσιρικάς ήμουνα μόνιμος θαμώνας της θύρας 7. Πρόσωπα θυμάμαι πολύ καλά, αλλά ονόματα όχι.
Να σας πω μόνο μια ιστορία που μου είχε κάνει εντύπωση και με είχε βάλει σε σκέψεις...

Εποχή Σαλιαρέλη, Ντέταρι κτλ.
Λόγω τιμωρίας ο Ολυμπιακός έπαιζε στο Καραισκάκι με κλειστές τις θύρες. Εγώ και η παρέα μου λόγω πόρωσης & καύλας με τον θρύλο είχαμε πάει έξω απο το γήπεδο για να είμαστε τουλάχιστον κοντά στην ομάδα. Στεκόμασταν στην είσοδο, κάτω απο την γέφυρα και κάναμε χαβαλέ με άλλα παιδιά που είχαν μαζευτεί. Κάποια στιγμή τελειώνει το παιχνίδι και βγαίνουν απο το γήπεδο κάποια "στελέχη" του Ολυμπιακού που παρακολούθησαν τον αγώνα λόγω της ιδιότητας τους (παράγοντες κτλ.). Ε λοιπόν, φανταστείτε πόσο μαλάκες αισθανθήκαμε που μέσα σε αυτούς που παρακολουθούσαν τον αγώνα ήταν και τα καλόπαιδα οι αρχηγοί και οι γνωστές φάτσες της θύρας 7 !

Δηλαδή εξ αιτίας τους είχε τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός αλλά την νύφη την πλήρωσαν οι απλοί οπαδοί

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Οσο για τον Τσουκαλα εγω ξερω οτι ητανε και αυτος παλιος 7θυριτης και απλως συνεχιει,τωρα τι θεση ειχε αναμεσα στους αλλους,αν ητανε δηλαδη απο τους μπροσταρηδες απο τοτε,δε το ξερω,καποιος που τα εζησε ας μας πει.
Παντως απο οτι ξερω και αυτος παντρεμενος με παιδι οπως και ο Ακης,ειδατε τελικα που ολοι συμμορφονοντε στο τελος?  :)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Τον Τσουκαλά δεν τον θυμάμαι (μιλάω για εποχή τέλη 80 αρχές 90)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Τον Τσουκαλά δεν τον θυμάμαι (μιλάω για εποχή τέλη 80 αρχές 90)
τοτε αρχισε να εμφανιζεται..παιρνοντας σιγα σιγα τη θεση του υποβρυχιου..ειχε αλλωστε αρκετες αντιπαθειες (ο τσουκαλας στην 7)..να θυμισω απλα οτι μετα τον αποκλεισμο απο μαρσειγ το 94 με αλεφαντο το παιζε αρχηγος... :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλώστον.Ρε γαύρικο στέκι ΟΚ,δεν διαφωνώ.Αλλά όπως θα είδες έγραψα ΄΄ατυπο στέκι΄΄.
ΠΑΝΤΑ εκεί μαζευόντουσαν οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και έβλεπαν τα ματς της ΑΕΚ...και δεν τους ενοχλούσε κανείς.
Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται γιατί ε΄χω καιρό να πάω.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κατέβα να δεις όταν θα παίξουμε μεταξύ μας (αν δεν πας γήπεδο) .

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα,.Το Πασαλιμάνι είναι το σπίτι μου,και όταν υπάρχει νορμάλ κ συζητησιμη έστω κ αλλόθρησκη παρέα δεν έχω πρόβλημα να κατέβω.Αλλά όπως λες θα είμαι γήπεδο στο μεταξύ μας.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ακροβάτης,Pacman, τρελός,χαπάκιας,μαζί με τα δικά μας τα "καμάρια"-Διδυμα,Αετός,φανούρης,Γυψος -και του ΠΑΟΚ τον [size=15pt]Μπακάλη[/size]....
Γερναω και ξεκουτιάζω...Σιγά μην τον λέγαν και ΧΑΣΑΠΗ!!!Μανάβης ήταν το παρατσούκλι του....

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Γερναω και ξεκουτιάζω...Σιγά μην τον λέγαν και ΧΑΣΑΠΗ!!!Μανάβης ήταν το παρατσούκλι του....
Δεν ητανε παρατσουκλι,ο τυπος ηταν οντως μαναβης,ειχε μαναβικο στη Θεσσαλονικη,τελειως λαικουρα τυπος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom