τι να κανω?με βγαζει απο τα ρουχα μουντεκερ χαλαρωσε ρε μαλακα.αστον να χαιρετε τον πιτσιρικα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
H παλιά Θύρα 7
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 210K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μεγαλε ειπαμε η μαλακιες κομμενες και εσυ συνεχιζεις.
αντε γαμησου και εσυ και η αλαμανα και ολο σου το παλιολιμανι μαλακα.
γαμας το θρεντ ειπαμε ρε παλιομαλακα.
ρε με δουλευεις?τι εφημεριδα να διαβασω της εποχης?την εποχη οπου ο Παοκ επαιξε 20 τελικους κυπελου στη αθηνα?φοβερη εποχη.....μαλλον εσεις εχετε χαζεψει γιατι σας γαμουσε ο βαζελος χρονια κ σας κουρασε.Καλά την έχεις φάει την προπαγάνδα σου...δες καμία εφημερίδα της εποχής και μάθε ποιός έτρεχε..
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μεγαλε ειπαμε η μαλακιες κομμενες και εσυ συνεχιζεις.
αντε γαμησου και εσυ και η αλαμανα και ολο σου το παλιολιμανι μαλακα.
γαμας το θρεντ ειπαμε ρε παλιομαλακα.
κ αυτο που ποσταρες δεν μου λεει κατι.βαλε τον πατερα μου ο οποιος ανοιγε κεφαλια εκεινο το βραδυ γαυρων να σου πει την ιστορια.τι θα σου πει?πωπω,μας γαμησε?σας επαιρναν απο τον κωλο θα μου πει.μα ποσο μαλακας εισαι?τεσπα
ρε μαλάκα μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα με τον ολυμπιακό,τι σε βάλαμε εδώ να μας λες τι θα λέμε?
και οσο αφορά το λινκ ,τι άλλο θες είναι μια ιστορία της παλιάς 7 από έναν που την έζησε,αν εσύ είσαι κομπλεξικός δν σου φταίω εγώ..
και το λέει και το θέμα ,παλιά 7 ,αν δν γουστάρεις μν διαβάζεις αστυνομικέ του ίντερνετ
και οσο αφορά το λινκ ,τι άλλο θες είναι μια ιστορία της παλιάς 7 από έναν που την έζησε,αν εσύ είσαι κομπλεξικός δν σου φταίω εγώ..
και το λέει και το θέμα ,παλιά 7 ,αν δν γουστάρεις μν διαβάζεις αστυνομικέ του ίντερνετ
ειπαμε να πειτε φιλε ιστοριες να γελασουμε και ο αλλος το εκανε κερκιδα ο μαλακας.
τελος παντον πειτε καμια ιστρια να γελασουμε τωρα και τελος.οτι εγινε εγινε.
καταρχην προβατο εγω δεν ασχολουμε με τις ομαδες να ξερεις.απλα κανω χαβαλε μαζι σας να ξερεις.εσυ αρχισες τις μαλακιες με τα συνθηματα ρε βλακα.αντε βουλωστο τωρα και πες μας καμια ιστορια απο κανενα ξυλικι καλο που εχεις φαει για την ομαδα σου να γελασουμε.ρε μαλάκα μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα με τον ολυμπιακό,τι σε βάλαμε εδώ να μας λες τι θα λέμε?
βρε παλικαρι μου,ειναι μια ιστορια απο ενα πρεζονι της εποχης....αν εβαζες εναν αναλογο της θυρας 4 τι θα σου ελεγε?αυτο σου λεω....ξεκωλα κ σκεψου κ μην ποσταρεις μαλακιες.ενας βαζελος τι θα σου πει?μας γαμησαν οι γαυροι?ενας αρειανος τι θα σου πει?μας γαμησαν οι παοκτσηδες?ελεος...πρεπει να τα αναλυοτμε ολα για να τα πιανουν μερικοι?ρε μαλάκα μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα με τον ολυμπιακό,τι σε βάλαμε εδώ να μας λες τι θα λέμε?
ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕdeker στην αλαμανα οι παοκτζηδες ηταν πολυ περισσοτεροι απο τους ολυμπιακους αλλα οι γαυροι τους ειχαν στα ισα για πολυ ωρα.ετσι και αλλιως υπηρχαν συλληψεις και απο τις δυο πλευρες..
οταν στην αρχη βρεθηκαν τα λεωφορεια ηταν 2 του Παοκ κ ειχε μεσα κοσμο κατα πληοψηφεια γυναικοπαιδα.το σπασανε οι γαυροι κ μετα οταν ηρθαν τα υπολοιπα του Παοκ ετρεχαν κ δεν εφταναν.η τοποθεσια ειναι τετοια που οσο περισσοτεροι κ να ειναι οι μεν απο τους δε δεν βοηθαει.αλλα οτι ετρεχαν μεσα στα σιταρια ετρεχαν στο τελος.deker στην αλαμανα οι παοκτζηδες ηταν πολυ περισσοτεροι απο τους ολυμπιακους αλλα οι γαυροι τους ειχαν στα ισα για πολυ ωρα.ετσι και αλλιως υπηρχαν συλληψεις και απο τις δυο πλευρες..
ντεκερ ξεκολα ρε φιλε και εσυ.οταν στην αρχη βρεθηκαν τα λεωφορεια ηταν 2 του Παοκ κ ειχε μεσα κοσμο κατα πληοψηφεια γυναικοπαιδα.το σπασανε οι γαυροι κ μετα οταν ηρθαν τα υπολοιπα του Παοκ ετρεχαν κ δεν εφταναν.η τοποθεσια ειναι τετοια που οσο περισσοτεροι κ να ειναι οι μεν απο τους δε δεν βοηθαει.αλλα οτι ετρεχαν μεσα στα σιταρια ετρεχαν στο τελος.
οκ.καλο βραδυ.την κανωντεκερ ξεκολα ρε φιλε και εσυ.
κοίτα deker εγώ δν εχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, ούτε είπα οτι εμέις είμαστε ανικιτοι και δν έχουμε φαει πακέτα ποτέ,αλλα για το συγκεκριμένο επιτρεψε μου να εχω αλλη γνωμη (Αλαμανα), δν εχει σημασια,το θεμα τελειωνει εδω...
ο αλλος ο arcan 60 είναι ο μαλάκας της υπόθεσης,που πεταγετε σαν την πούτσα...αντε γαμήσου ρε πεταμένε που θα μας πεις να το βουλωσουμε..θες να μάθεις και σκηνικά,γιατι? για να τα λες με τις φίλες σου??
δν ασχολείσαι με την μπάλα ρε διανοουμενε? με τι ασχολείσαι με κοσμικά??αντε γαμοπουστα που θα μας πεις και πρόβατα
ο αλλος ο arcan 60 είναι ο μαλάκας της υπόθεσης,που πεταγετε σαν την πούτσα...αντε γαμήσου ρε πεταμένε που θα μας πεις να το βουλωσουμε..θες να μάθεις και σκηνικά,γιατι? για να τα λες με τις φίλες σου??
δν ασχολείσαι με την μπάλα ρε διανοουμενε? με τι ασχολείσαι με κοσμικά??αντε γαμοπουστα που θα μας πεις και πρόβατα