Νέα

H παλιά Θύρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
παιδιά ωραίο θεματάκι, αλλά καλύτερα να λείπουν τα συνθήματα!!!
Πείτε καμικά ιστορία να γουστάρουμε παλιές καταστάσεις....

bgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
ο Χάρος που ήταν άλλη  μία απο τις μορφές της εποχής που αναφέρεστε

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλά την έχεις  φάει την προπαγάνδα σου...δες καμία εφημερίδα  της εποχής και  μάθε ποιός έτρεχε..
ρε με δουλευεις?τι εφημεριδα να διαβασω της εποχης?την εποχη οπου ο Παοκ επαιξε 20 τελικους κυπελου στη αθηνα?φοβερη εποχη.....μαλλον εσεις εχετε χαζεψει γιατι σας γαμουσε ο βαζελος χρονια κ σας κουρασε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ αυτο που ποσταρες δεν μου λεει κατι.βαλε τον πατερα μου ο οποιος ανοιγε κεφαλια εκεινο το βραδυ γαυρων να σου πει την ιστορια.τι θα σου πει?πωπω,μας γαμησε?σας επαιρναν απο τον κωλο θα μου πει.μα ποσο μαλακας εισαι?τεσπα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξαναποσταρω γιατι θα σπαμαρω το θεμα κ ειναι κριμα.καλο σας βραδυ

bgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
ρε μαλάκα  μάλλον  εσύ έχεις πρόβλημα  με  τον  ολυμπιακό,τι  σε  βάλαμε  εδώ να  μας λες τι  θα λέμε?
και οσο αφορά το λινκ ,τι  άλλο  θες  είναι  μια ιστορία της παλιάς 7 από έναν που την έζησε,αν  εσύ είσαι κομπλεξικός δν σου φταίω εγώ..
και  το  λέει  και  το  θέμα ,παλιά 7 ,αν  δν  γουστάρεις μν διαβάζεις αστυνομικέ του ίντερνετ

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλάκα  μάλλον  εσύ έχεις πρόβλημα  με  τον  ολυμπιακό,τι  σε  βάλαμε  εδώ να  μας λες τι  θα λέμε?
και οσο αφορά το λινκ ,τι  άλλο  θες  είναι  μια ιστορία της παλιάς 7 από έναν που την έζησε,αν  εσύ είσαι κομπλεξικός δν σου φταίω εγώ..
και  το  λέει  και  το  θέμα ,παλιά 7 ,αν  δν  γουστάρεις μν διαβάζεις αστυνομικέ του ίντερνετ
καταρχην προβατο εγω δεν ασχολουμε με τις ομαδες να ξερεις.απλα κανω χαβαλε μαζι σας να ξερεις.εσυ αρχισες τις μαλακιες με τα συνθηματα ρε βλακα.αντε βουλωστο τωρα και πες μας καμια ιστορια απο κανενα ξυλικι καλο που εχεις φαει για την ομαδα σου να γελασουμε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βρε παλικαρι μου,ειναι μια ιστορια απο ενα πρεζονι της εποχης....αν εβαζες εναν αναλογο της θυρας 4 τι θα σου ελεγε?αυτο σου λεω....ξεκωλα κ σκεψου κ μην ποσταρεις μαλακιες.ενας βαζελος τι θα σου πει?μας γαμησαν οι γαυροι?ενας αρειανος τι θα σου πει?μας γαμησαν οι παοκτσηδες?ελεος...πρεπει να τα αναλυοτμε ολα για να τα πιανουν μερικοι?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε παιδιά.... έλεος... ότι έχει να κάνει με οπαδικά πρέπει να καταλήγει σε τσακωμό;;;

ΛΟΙΠΟΝ, βάλτε ένα τέλος ΤΩΡΑ και μην ξαναποστάρετε συνθήματα ή ότι άλλο άσχετο εκτός θέματος!!

Σας παρακαλώ δηλαδή....

lacanian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
deker στην αλαμανα οι παοκτζηδες ηταν πολυ περισσοτεροι απο τους ολυμπιακους αλλα οι γαυροι τους ειχαν στα ισα για πολυ ωρα.ετσι και αλλιως υπηρχαν συλληψεις και απο τις δυο πλευρες..

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
deker στην αλαμανα οι παοκτζηδες ηταν πολυ περισσοτεροι απο τους ολυμπιακους αλλα οι γαυροι τους ειχαν στα ισα για πολυ ωρα.ετσι και αλλιως υπηρχαν συλληψεις και απο τις δυο πλευρες..
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οταν στην αρχη βρεθηκαν τα λεωφορεια ηταν 2 του Παοκ κ ειχε μεσα κοσμο κατα πληοψηφεια γυναικοπαιδα.το σπασανε οι γαυροι κ μετα οταν ηρθαν τα υπολοιπα του Παοκ ετρεχαν κ δεν εφταναν.η τοποθεσια ειναι τετοια που οσο περισσοτεροι κ να ειναι οι μεν απο τους δε δεν βοηθαει.αλλα οτι ετρεχαν μεσα στα σιταρια ετρεχαν στο τελος.

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οταν στην αρχη βρεθηκαν τα λεωφορεια ηταν 2 του Παοκ κ ειχε μεσα κοσμο κατα πληοψηφεια γυναικοπαιδα.το σπασανε οι γαυροι κ μετα οταν ηρθαν τα υπολοιπα του Παοκ ετρεχαν κ δεν εφταναν.η τοποθεσια ειναι τετοια που οσο περισσοτεροι κ να ειναι οι μεν απο τους δε δεν βοηθαει.αλλα οτι ετρεχαν μεσα στα σιταρια ετρεχαν στο τελος.
ντεκερ ξεκολα ρε φιλε και εσυ.

bgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
κοίτα  deker εγώ  δν εχω  κανένα πρόβλημα μαζί σου, ούτε  είπα οτι  εμέις είμαστε ανικιτοι και  δν έχουμε φαει πακέτα ποτέ,αλλα  για το συγκεκριμένο επιτρεψε μου να εχω αλλη γνωμη (Αλαμανα), δν εχει σημασια,το  θεμα  τελειωνει  εδω...
ο αλλος ο arcan 60 είναι ο μαλάκας  της υπόθεσης,που πεταγετε  σαν την πούτσα...αντε  γαμήσου ρε  πεταμένε  που θα  μας πεις να  το  βουλωσουμε..θες να  μάθεις και  σκηνικά,γιατι? για να τα λες με  τις φίλες σου??
δν ασχολείσαι  με  την  μπάλα  ρε  διανοουμενε? με τι  ασχολείσαι με  κοσμικά??αντε  γαμοπουστα  που θα μας πεις και πρόβατα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ε.... μα τη Παναγία, θα στείλω αναφορά για κλείσιμο αν συνεχιστεί η κατάσταση.... >:( >:(

είπαμε τέλος με την Αλαμάνα.... αν έχετε διαφορές ή απορίες, πμ... απλά.... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom