οκ,κανενα προβλημα....να σαι καλα,αλλα τον arcans φιλε μην τον βριζεις,μετραει ο ανθρωπος....απλα τον ξερω καλα κ το λεει για μενα περισσοτεροκοίτα deker εγώ δν εχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, ούτε είπα οτι εμέις είμαστε ανικιτοι και δν έχουμε φαει πακέτα ποτέ,αλλα για το συγκεκριμένο επιτρεψε μου να εχω αλλη γνωμη (Αλαμανα), δν εχει σημασια,το θεμα τελειωνει εδω...
ο αλλος ο arcan 60 είναι ο μαλάκας της υπόθεσης,που πεταγετε σαν την πούτσα...αντε γαμήσου ρε πεταμένε που θα μας πεις να το βουλωσουμε..θες να μάθεις και σκηνικά,γιατι? για να τα λες με τις φίλες σου??
δν ασχολείσαι με την μπάλα ρε διανοουμενε? με τι ασχολείσαι με κοσμικά??αντε γαμοπουστα που θα μας πεις και πρόβατα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
H παλιά Θύρα 7
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 210K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
προβατακι τις ιστοριες τις λεω στις γκομενες για τις γαμησω καμια κυριακη οταν εσυ χτυπιεσε στο γηπεδο προβατο.κοίτα deker εγώ δν εχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, ούτε είπα οτι εμέις είμαστε ανικιτοι και δν έχουμε φαει πακέτα ποτέ,αλλα για το συγκεκριμένο επιτρεψε μου να εχω αλλη γνωμη (Αλαμανα), δν εχει σημασια,το θεμα τελειωνει εδω...
ο αλλος ο arcan 60 είναι ο μαλάκας της υπόθεσης,που πεταγετε σαν την πούτσα...αντε γαμήσου ρε πεταμένε που θα μας πεις να το βουλωσουμε..θες να μάθεις και σκηνικά,γιατι? για να τα λες με τις φίλες σου??
δν ασχολείσαι με την μπάλα ρε διανοουμενε? με τι ασχολείσαι με κοσμικά??αντε γαμοπουστα που θα μας πεις και πρόβατα
εγω με το μονο που ασχολουμε ειναι με το μουνι φιλε.
αντε πες καμια ιστορια απο κανε ξυλικι καλο που εφαγες να γελασουμε.
μια φορα ειχα δει 2 μαλακισμενα σαν και εσενα με κατι κασκολ τις αεκ να ειναι σαν κλαμενα μουνια απο το ξυλο.στο 150 χιλ αριζονας-μεξικου νομιζαν οτι ητανε απο το πολυ το ξυλο που ειχανε φαει.
στο 150 χιλ αριζονας-μεξικου νομιζαν οτι ητανε απο το πολυ το ξυλο που ειχανε φαει...
βλέπω εισαι χιουμοριστας...
δν εχω φαει ξυλο παντογνωστη και εγω την μαγκια μου την δειχνω αλλου δν το παιζω μαγκας απ τα πληκτρολογια,σε αντιθεση με σενα, που αν ησουν μπροστα μου πιστεψε με δν θα μιλαγες καθολου
δν εχω φαει ξυλο παντογνωστη και εγω την μαγκια μου την δειχνω αλλου δν το παιζω μαγκας απ τα πληκτρολογια,σε αντιθεση με σενα, που αν ησουν μπροστα μου πιστεψε με δν θα μιλαγες καθολου
εμενα προσωπικα εσυ μου κλανεις τα αρχιδια και ειμαι πολυ σιγουρος γιαυτο.στο 150 χιλ αριζονας-μεξικου νομιζαν οτι ητανε απο το πολυ το ξυλο που ειχανε φαει...
αντε πες μου και εσυ τωρα σαν τον αλλον ποτε να κλεισουμε ραντεβου να μονομαχησουμε ?
τις μαγκιες αυτες να τις κανει στα παιδακια στο συνδεσμο σου οταν τρωτε τα παγωτα σας
λοιπον μαγκα τη σβηνουμε εδω την δουλεια με εσενα και τελος.
αντε πες καμια ιστορια σαν αυτες που μαζευεστε 100 ατομα για να πατε να δειρετε εναν τοτε
κανενα τελεσιγραφο θα πηρε απο τους μπατσους και την εκανε.ολους αυτους ετσι τους εξαφανιζουν για παντα.πρωτα τους κανουν ρουφιανους και μετα τους στελνουν στο χωριο τους πισω.
+1
νομοτελειακο
πολυ σιγουρος εισαι μωρη ταναπου,αστο σου λεω εμενα συγκεκριμενα δν θα ηθελες να με δεις...
οσο για το συνδεσμο ελα να δεις τι παγωτα τρωμε,αλλα μαλλον οπως σε κοβω εσενα δν θα εμπαινες καν μεσα σε συνδεσμο της 7..
και οσο αυτο για τους 100 δν ειμαι απ αυτους...
οσο για το συνδεσμο ελα να δεις τι παγωτα τρωμε,αλλα μαλλον οπως σε κοβω εσενα δν θα εμπαινες καν μεσα σε συνδεσμο της 7..
για πες πως εισαι ρε φιλε να φοβηθουμε λιγο.πολυ σιγουρος εισαι μωρη ταναπου,αστο σου λεω εμενα συγκεκριμενα δν θα ηθελες να με δεις...
να σου ραψουμε και κανενα νυφικο αμα εισαι καμια ανυπαντρη.
αντε ρουφα το αβγο σου τωρα και νανακια.
αυριο θα κουβαλας τσιμεντο με το τενεκε πρεπει να εισαι ξεκουραστη.
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
για πες πως εισαι ρε φιλε να φοβηθουμε λιγο.
να σου ραψουμε και κανενα νυφικο αμα εισαι καμια ανυπαντρη.
αντε ρουφα το αβγο σου τωρα και νανακια.
αυριο θα κουβαλας τσιμεντο με το τενεκε πρεπει να εισαι ξεκουραστη.
ρε φιλε αφου λες οτι δεν ασχολεισαι με τα οπαδικα γιατι μπαινεις εδω μεσα και γαμας το συστημα? Το θρεντ ειναι οπαδικο και οπως καταλαβαινεις ο καθενας θα γραψει τα δικα του και θα τα πει και οπως γουσταρει για την ομαδα του. Εμεις σε ρωτησαμε με τι ασχολεισαι? Μαλακισμενα ή οχι ετσι τη βρισκουμε εμεις πως να γινει, κι αν γουσταρεις χαβαλε παρακολουθα την κουβεντα πες και οτι θελεις αλλα μην προκαλεις τον κοσμο.
Και κατι αλλο αφου δεν γουσταρεις, γιατι ρωτας να μαθεις για σκηνικα? τι σε νοιαζει?
Αντε μαγκες χαλαρωστε λιγο γιατι βλεπω το θρεντ να εχει συντομη ζωη..
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Eχει δικιο το παλικαρι,εδω μεσα εχει ανοιχτη συγκεκριμενη συζητηση,οποιος δε γουσταρει μη διαβαζει η μη γραφει,δεν ειναι υποχρεωτικο να γραφετε σε οτι thread ανοιγει καποιος ρε παιδια και να κριτικαρετε,οχι στην αρχη κραξιμο και μετα αντε για πειτε καμια ιστορια(αυτο παει για arcans)ρε φιλε αφου λες οτι δεν ασχολεισαι με τα οπαδικα γιατι μπαινεις εδω μεσα και γαμας το συστημα? Το θρεντ ειναι οπαδικο και οπως καταλαβαινεις ο καθενας θα γραψει τα δικα του και θα τα πει και οπως γουσταρει για την ομαδα του. Εμεις σε ρωτησαμε με τι ασχολεισαι? Μαλακισμενα ή οχι ετσι τη βρισκουμε εμεις πως να γινει, κι αν γουσταρεις χαβαλε παρακολουθα την κουβεντα πες και οτι θελεις αλλα μην προκαλεις τον κοσμο.
Και κατι αλλο αφου δεν γουσταρεις, γιατι ρωτας να μαθεις για σκηνικα? τι σε νοιαζει?
Αντε μαγκες χαλαρωστε λιγο γιατι βλεπω το θρεντ να εχει συντομη ζωη..
λοιπον μαγκες για να σοβαρεψουμε την συζητηση.
ξαδερφος μου τωρα ειναι στα 35,απο τα 17 εως και τα 30 του τραβιοτανε στα γηπεδα με τον παοκ.γνωστο παοκι στη θυρα 4 και απο αυτους δεν μασουσανε με τιποτα,εχει παει με τον παοκ και εχει κανει επεισοδια σε ολη την ελλαδα,και την ευρωπη ειτε με το ποδοσφαιρο,ειτε μπασκετ,ειτε βολει,μεχρι και με το χαντμπολ τραβιοτανε στα τελευταια χωρια.εδω και 5 χρονια εχει ξεκοψει απο ολα,οχι παοκ ουτε αθλητικα στην τηλεοραση βλεπει.και να σας εξηγησω γιατι, εκτος του οτι εχει φαει παρα πολλα λεφτα να τρεχει πισω απο τον παοκ,εχει δωσει ο γερος του στα δικαστηρια και στους δικηγορους πανω απο 200000 ευρω για να του πληρωνει τις μαλακιες του.ευτηχως ο πατερας του ειναι πολυ καλα οικονομικα,και την εβγαλε καθαρη μεχρι στιγμης.εχει κανει πανω απο 20 δικαστηρια για επεισοδια,ξυλοδαρμους και οτι αλλο θελετε.αυτο που τον εκανε να σταματησει ειναι 2 πραγματα.
1.οτι εχει αναστολη και αν ξανακανει μαλακια μπαινει μεσα για τα καλα.
και το 2 και χειροτερο ειναι το εξης.
δεν μπορει πλεον να αναλαβει τι δουλεια του πατερα του διοτι δεν εχει καθαρο ποινικο μητρωο.(ο πατερας κανει μια δουλεια η οποια πρεπει να εχεις πλεον λευκο ποινικο μητρωο για την κανεις).αυτες ειναι οι μαλακιες φιλοι μου,που αργοτερα σε γαμανε εντελος.
ξαδερφος μου τωρα ειναι στα 35,απο τα 17 εως και τα 30 του τραβιοτανε στα γηπεδα με τον παοκ.γνωστο παοκι στη θυρα 4 και απο αυτους δεν μασουσανε με τιποτα,εχει παει με τον παοκ και εχει κανει επεισοδια σε ολη την ελλαδα,και την ευρωπη ειτε με το ποδοσφαιρο,ειτε μπασκετ,ειτε βολει,μεχρι και με το χαντμπολ τραβιοτανε στα τελευταια χωρια.εδω και 5 χρονια εχει ξεκοψει απο ολα,οχι παοκ ουτε αθλητικα στην τηλεοραση βλεπει.και να σας εξηγησω γιατι, εκτος του οτι εχει φαει παρα πολλα λεφτα να τρεχει πισω απο τον παοκ,εχει δωσει ο γερος του στα δικαστηρια και στους δικηγορους πανω απο 200000 ευρω για να του πληρωνει τις μαλακιες του.ευτηχως ο πατερας του ειναι πολυ καλα οικονομικα,και την εβγαλε καθαρη μεχρι στιγμης.εχει κανει πανω απο 20 δικαστηρια για επεισοδια,ξυλοδαρμους και οτι αλλο θελετε.αυτο που τον εκανε να σταματησει ειναι 2 πραγματα.
δεν μπορει πλεον να αναλαβει τι δουλεια του πατερα του διοτι δεν εχει καθαρο ποινικο μητρωο.(ο πατερας κανει μια δουλεια η οποια πρεπει να εχεις πλεον λευκο ποινικο μητρωο για την κανεις).αυτες ειναι οι μαλακιες φιλοι μου,που αργοτερα σε γαμανε εντελος.
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ναι αλλα παλι off-topic,το thread εχει τιτλο η παλια θυρα 7
εχεις δικιο φιλε.αλλα το εγραψα το παραπανω γιατι μαλακες σαν το ξαδερφο μου εχει σε ολες τις θυρες να ξερεις.Ναι αλλα παλι off-topic,το thread εχει τιτλο η παλια θυρα 7
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Μεχρι τη σελιδα 9 ειχαμε κανει καλη συζητηση και μετα παλι μαλακιες και off-topic,εγω πιστευω οτι σε ολους αρεσε που θυμομασταν διαφορα γεγονοτα και στη τελικη το thread μπορει να χαρακτηριστει και οπαδικο οποιος δε συμφωνει ας μη γραψει και ας γραφει στης ομαδας του.
Μακαρι το site να εδινε τη δυνατοτητα σε αυτον που ανοιγει ενα thread,να μπορει να σβηνει μηνυματα,ας το ακουσουν οι υπευθυνοι σαν σκεψη
Μακαρι το site να εδινε τη δυνατοτητα σε αυτον που ανοιγει ενα thread,να μπορει να σβηνει μηνυματα,ας το ακουσουν οι υπευθυνοι σαν σκεψη
λοιπον μαγκες για να σοβαρεψουμε την συζητηση.
καλα τι χαραμοφαηδες και αναξιοι να ζουν ανθρωποι υπαρχουνε?
λοιπον αυτο το thread εχει γαμηθει
Οντως ο υποβρυχιος ειναι παντρεμενος με παιδια,ο λιοφαγος φοραγε ολο κατι τραγιασκες και κατι μπλουζες με ριγες αλλα ητανε τελειως απροβλεπτος,ο Ακης που κανει εκπομπη με Τσουκαλα και ο αδερφος του ητανε και αυτοι της τοτε γενιας,νομιζω ειχανε το ψευδωνυμο τα ουφακια
ο υποβρυχιος ητανε στο athenbs club απο οτι ειχα ακουσει τοτε, υπαρχουν μερικοι της τοτε γενιας σημερα, παντως σημερα κουμαντο κανουν τα μανιατακια απο την περιοχη μανιατικα (αγια Σοφια πειραιως). Μονο και μονο απο τον κωδικα που εχουν καταλαβαινετε τι γινεται αμα τα βαλετε μαζι τους.....