Νέα

H μαλακία πάει σύννεφο: το Άγιο Φως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
καλά ας απαντήσει η τεχνολογία σε πιο απλά θέματα όπως πχ γιατί δεν καταρρέει ένα εκκλησάκι 1000 ετών όταν στην στέγη του έχουν φυτρώσει δέντρα βάρους 15 τόνων (ειδικά αυτό πάνω από την είσοδο) και για τις θρησκείες γενικότερα βλέπουμε ....

αυτό που υπαινίσσεσαι ότι είναι Θεός κάποιοι άλλοι το λένε αρχιτεκτονική και φυσική

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
με τσακμάκι ή αναπτήρα στην κάλτσα προκύπτει το αγιο φως ?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
με τσακμάκι ή αναπτήρα στην κάλτσα προκύπτει το αγιο φως ?
Εκει μπορει να γινετε θαυμα, το θεμα ειναι αλλου...γιατι δεν αφηνουν διαφορους ανθρωπους να δουν πως γινετε αυτοκαι να πιστεψουν περισσοτερο η λιγοτερο αναλογα με το αποτελεσμα  :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Αυτο τυπε λεγεται γερη κατασκευη,οχι θαυμα! μην μπερδευουμε την πουτσ@ με την βουρτσα δεν ειναι το ιδιο. :grin:

τυπε αυτο δεν λεγεται γερη κατασκευη,καλυψη αποκρυψη λεγεται.αντε να το βρεις εκει το εκκλησακι με τα δεντρα απο πανω   :grin: :grin: :grin:

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1
αδυνατω να πιστεψω οτι ωριμα ενηλικα ατομα σαν τους περισσοτερους που γραφετε εδω μεσα μπορει να πιστευετε οτι το "αγιο"
φως το αναβει ο θεος μια φορα το χρονο. μαλλον με δουλευετε. υποθετω οτι η λογικη σας ειναι, "ας υποκριθουμε οτι ειμαστε καλοι χριστιανοι" και τα πιστευουμε ολα γιατι υπαρχει και ο φοβος των μουσουλμανων (ουτε εγω τους γουσταρω) οποτε
πρεπει να διατηρησουμε το χριστιανισμο σαν αντιπαλο δεος!  απλοικη και υποκριτικη λογικη, πειτε ειμαι αθεος και σιχαινομαι το ισλαμ, (οπως εγω)  ειναι πιο εντιμο

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τυπε αυτο δεν λεγεται γερη κατασκευη,καλυψη αποκρυψη λεγεται.αντε να το βρεις εκει το εκκλησακι με τα δεντρα απο πανω   :grin: :grin: :grin:
Ρε οι πιστοι το βρισκουν ευκολα τους καθοδηγη ο θεος  :grin: εγω θα στο πω με απλα ελληνικα για να καταλαβεις τι γινετε σε αυτη την περιπτωση.Αυτοι που φτιαξαν αυτο το εκκλησακι ηταν καλα μαστορια. :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εκει μπορει να γινετε θαυμα, το θεμα ειναι αλλου...γιατι δεν αφηνουν διαφορους ανθρωπους να δουν πως γινετε αυτοκαι να πιστεψουν περισσοτερο η λιγοτερο αναλογα με το αποτελεσμα  :grin:

γιατί φαντάζομαι ότι θα απογοητευτούν κάποιοι πιστοί όταν βλέπουν τον τράγο να ανάβει ένα τσιγάρο με τον αναπτήρα και μετά να φυτιλιάζει και την λαμπάδα

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
αδυνατω να πιστεψω οτι ωριμα ενηλικα ατομα σαν τους περισσοτερους που γραφετε εδω μεσα μπορει να πιστευετε οτι το "αγιο"
φως το αναβει ο θεος μια φορα το χρονο. μαλλον με δουλευετε. υποθετω οτι η λογικη σας ειναι, "ας υποκριθουμε οτι ειμαστε καλοι χριστιανοι" και τα πιστευουμε ολα γιατι υπαρχει και ο φοβος των μουσουλμανων (ουτε εγω τους γουσταρω) οποτε
πρεπει να διατηρησουμε το χριστιανισμο σαν αντιπαλο δεος!  απλοικη και υποκριτικη λογικη, πειτε ειμαι αθεος και σιχαινομαι το ισλαμ, (οπως εγω)  ειναι πιο εντιμο
αφου εισαι αθεος και δεν πιστευεις στο θεο γιατι ασχολεισαι ρε μεγαλε?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
γιατί φαντάζομαι ότι θα απογοητευτούν κάποιοι πιστοί όταν βλέπουν τον τράγο να ανάβει ένα τσιγάρο με τον αναπτήρα και μετά να φυτιλιάζει και την λαμπάδα
Δεν το ξερουμε αυτο,μπορει να ειναι οντως θαυμα! και εκει που υπαρχουν εκατομυρια απιστοι να το γυρισουν ολοι ξαφνικα. ;) Αλλα για να μην το εχουν κανει τοσα χρονια με φαινεται οτι ειναι μια καλοστυμενη απατη.Τεσπα, εγω ξερω οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν αναγκη να πιστεψουν και σε κατι και οσο μεγαλωνουν αυτο γινετε μεγαλυτερη αναγκη.Εκει ισως πατανε πολλες θρησκειες για να εχουν ενα καρο πιστους και να γεμιζουν τα ταμεια τους. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Aυτος που δεν θελει να πιστεψει, ΔΕΝ θα πιστεψει ακομη κι αν γινει μπροστα του.
Κι αυτος που πιστευει, δεν χρειαζεται να το δει μπροστα του.
Απλο ειναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εσυ τωρα τι εισαι? αστυνομια λογου και σκεψης? εχεις κανενα επιχειρημα η μονο απαξιωση?
Μαλλον εσυ λειτουργησες με απαξιωση σαν αστυνομια σκεψης, αν το συνειδητοποιησες. Οχι αυτος που σου απαντησε...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εσυ τωρα τι εισαι? αστυνομια λογου και σκεψης? εχεις κανενα επιχειρημα η μονο απαξιωση?
Τυπε λαθος εισαι εσυ,ο αλλος θελει να πιστεψει δεν μπορεις εσυ που δεν πιστευεις και δικαιωμα σου αυτο να του επιβαλεις τι θα κανει. ;) Για σενα μπορει να ειναι λαθος για αυτον να ειναι σωστο,οι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικοι για αυτο και ειμαστε ετσι αλλιως θα ειμασταν ρομποτακια, καταλαβες. ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν το ξερουμε αυτο,μπορει να ειναι οντως θαυμα! και εκει που υπαρχουν εκατομυρια απιστοι να το γυρισουν ολοι ξαφνικα. ;) Αλλα για να μην το εχουν κανει τοσα χρονια με φαινεται οτι ειναι μια καλοστυμενη απατη.Τεσπα, εγω ξερω οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν αναγκη να πιστεψουν και σε κατι και οσο μεγαλωνουν αυτο γινετε μεγαλυτερη αναγκη.Εκει ισως πατανε πολλες θρησκειες για να εχουν ενα καρο πιστους και να γεμιζουν τα ταμεια τους. :)

ε ναι ...λίγο η μοναξιά , λίγο η απογοήτευση , λίγο έλλειψη αγάπης στην προσωπική τους ζωή , λίγο η αγαμία...και το ρίχνουν στην θρησκεία
είναι πολύ καλά τα μηνύματα των θρησκειών , αλλά ως μεταφορές και ως φιλοσοφίες ...

τώρα αν κάποιος θεωρεί τα παραμυθάκια ως κυριολεξίες ...τότε τι να πούμε ...είναι ευτυχισμένος ως βλάξ  :)

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
εγω δεν απαξιωνω τιποτα...εσυ ασχολεισαι με κατι που κατα την γνωμη σου δεν υπαρχει...εκτος αν σ αρεσει να ασχολεισαι με μη υπαρκτα πραματα

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Aυτος που δεν θελει να πιστεψει, ΔΕΝ θα πιστεψει ακομη κι αν γινει μπροστα του.
Κι αυτος που πιστευει, δεν χρειαζεται να το δει μπροστα του.
Απλο ειναι.
Μην λες μλκ. Πιστεψε με δεν υπαρχει ανθρωπος πανω στην γη που θα δει θαυμα μπροστα του και μετα δεν θα γινει θανατικος υποστιρικτης της θρεισκεια αυτης.  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μην λες μλκ. Πιστεψε με δεν υπαρχει ανθρωπος πανω στην γη που θα δει θαυμα μπροστα του και μετα δεν θα γινει θανατικος υποστιρικτης της θρεισκεια αυτης.  ;)
Μια χαρα μπορει και τοτε ο απιστος να βρει "λογικη" εξηγηση.

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τυπε λαθος εισαι εσυ,ο αλλος θελει να πιστεψει δεν μπορεις εσυ που δεν πιστευεις και δικαιωμα σου αυτο να του επιβαλεις τι θα κανει. ;) Για σενα μπορει να ειναι λαθος για αυτον να ειναι σωστο,οι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικοι για αυτο και ειμαστε ετσι αλλιως θα ειμασταν ρομποτακια, καταλαβες. ;)
του απαγορευσα εγω να πιστευει? προσωπικα σε καποιον? τις σκεψεις μου εγραψα (και αυτος στραβωσε) σε ενα θρεντ που εχει αυτον ακριβως τον τιτλο! "η θεωρια οτι το "αγιο" φως το αναβει ο θεος ειναι μαλακια"
αυτος ειναι σε λαθος θρεντ αν καταλαβε καλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
του απαγορευσα εγω να πιστευει? προσωπικα σε καποιον? τις σκεψεις μου εγραψα (και αυτος στραβωσε) σε ενα θρεντ που εχει αυτον ακριβως τον τιτλο! "η θεωρια οτι το "αγιο" φως το αναβει ο θεος ειναι μαλακια"
αυτος ειναι σε λαθος θρεντ αν καταλαβε καλα
Τον αποκαλεσες ομως "αστυνομια σκεψης" οταν το δικο σου ποσταρισμα ηταν ο ΟΡΙΣΜΟΣ της "αστυνομιας σκεψης".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom