Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
να μην είμαι και από αυτό![]()
Πέρνα σε λιγάκι από τα υπόγεια.
Ετοιμάζω βραστά αυγά και τανάλια.
Για πάρτη σου.
![]()
ούτε ο Βελουχιώτης τέτοια οργάνωση![]()
Με προλαβε ο αντισθενης, θα ποσταρα εγω, μολις ειδα το εμπραερ σαλταρα, τοσα χρονια η ετζιαν το φερνε με τακτικο δρομολογιοΑ ρε ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ μεγαλη γατα εισαι......
Πεταξες μια μαλακια σε ενα ξεχασμενο νημα και αρχισαν τα προβατα να τσακωνονται και
να μπλεκουν Αγιο Φως,κουμουνια,αεροπλανα,πουτανες και οτι του καβλωσει του καθενος!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με προλαβε ο αντισθενης, θα ποσταρα εγω, μολις ειδα το εμπραερ σαλταρα, τοσα χρονια η ετζιαν το φερνε με τακτικο δρομολογιο
Δεν ειναι τιποτα μπροστα στο χαμογελο της γεροβασιλη που ειναι ανεκτιμητο.Πως κανεις ετσι για τους 1,2 τονους καυσιμου την ώρα που καιει το εμπραερ![]()
Δεν ειναι τιποτα μπροστα στο χαμογελο της γεροβασιλη που ειναι ανεκτιμητο.
Πάλι φέτος οι εκκλησίες γεμάτες. Η θρησκοληψία και ο δογματισμός καλά κρατούν. Και όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κατά βάθος είναι δεξιοί. Δεν υπάρχει σωτηρία γι' αυτή τη χώρα όσο επικρατεί ο σκοταδισμός της θρησκείας. Πουθενά αλλού δεν γίνεται αυτό.
τυπε τι θα λαβουν μετα το φως ειναι το θεμασε λιγο ολες ντυμενες σαν πουτανες θα πανε στην εκκλησια να λαβουν το αγιο φως.![]()
![]()
καθε χρονιά που περνάει κρατανε και καλυτερα την λαμπαδα αναμεσα στα βυζια τους.
ολες φαντασιώνονται οτι ειναι ο πουτσος που θα ηθελαν.
τυπε τι θα λαβουν μετα το φως ειναι το θεμα![]()
τυπε εχεις δικιοΑφού πλακώσουν τη μασαμπούκα οι Έλληνες και ξεραθούν, οι Ελληνίδες μάλλον τη λαμπάδα του νονού.
Και γω προβατο ειμαι ρε.....
Ο Αντι ειναι ο τσομπανης...
σε λιγο ολες ντυμενες σαν πουτανες θα πανε στην εκκλησια να λαβουν το αγιο φως.![]()
![]()
καθε χρονιά που περνάει κρατανε και καλυτερα την λαμπαδα αναμεσα στα βυζια τους.
ολες φαντασιώνονται οτι ειναι ο πουτσος που θα ηθελαν.![]()
Πάλι φέτος οι εκκλησίες γεμάτες. Η θρησκοληψία και ο δογματισμός καλά κρατούν. Και όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κατά βάθος είναι δεξιοί. Δεν υπάρχει σωτηρία γι' αυτή τη χώρα όσο επικρατεί ο σκοταδισμός της θρησκείας. Πουθενά αλλού δεν γίνεται αυτό.
Το Βυζάντιο δεν υπηρξε ελληνικο,οσο κι αν διαστρεφουν την ιστορικη πραγματικοτητα οι ρασοφόροι . Σχεδόν κανεις αυτοκρατορας του Βυζαντίου δεν ηταν Ελληνας..
Σε τι γλώσσα έγραφαν γαμώ το κέρατό μου οι Βυζαντινοί ;
Τα νομίσματα , τους τελευταίους ... 7-8 αιώνες του Βυζαντίου
σε τι γλώσσα έγραφαν επάνω κείμενα ;;;
![]()
Γαμώ την αριστερά και σκατά στον τάφο του Μπελογιάννη και του Φούντα
γαμώ το Νετσάγιεφ και το Μπακούνιν και σκατά στους τάφους τους ...