Νέα

H μαλακία πάει σύννεφο: το Άγιο Φως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
954
Πόντοι
3.925
του απαγορευσα εγω να πιστευει? προσωπικα σε καποιον? τις σκεψεις μου εγραψα (και αυτος στραβωσε) σε ενα θρεντ που εχει αυτον ακριβως τον τιτλο! "η θεωρια οτι το "αγιο" φως το αναβει ο θεος ειναι μαλακια"
αυτος ειναι σε λαθος θρεντ αν καταλαβε καλα
  :rockon:  Αν είναι μαλακία - όπως λες - τότε αυτός που ασχολείται με μαλακίες πώς λέγεται?  :jerking:

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
του απαγορευσα εγω να πιστευει? προσωπικα σε καποιον? τις σκεψεις μου εγραψα (και αυτος στραβωσε) σε ενα θρεντ που εχει αυτον ακριβως τον τιτλο! "η θεωρια οτι το "αγιο" φως το αναβει ο θεος ειναι μαλακια"
αυτος ειναι σε λαθος θρεντ αν καταλαβε καλα
σου ειπα εγω οτι εσαι σε λαθος θρεντ...εγω ειπα οτι ασχλεισαι και κρινεις κατι που δεν υπαρχει οπως λες...δεν σου αφαιρει κανενας το δικαιωμα να εκφραζεσαι...και ουτε στραβωσα φυσικα...γιατι γνωμη μου ειναι πως αυτοι που δεν πιστευουν ειναι αθεοι μεχρι να κινδινεουν οι ιδιοι η καποιο πολυ συγγενικο τους προσωπο...μετα αρχιζουν οι προσευχες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
σου ειπα εγω οτι εσαι σε λαθος θρεντ...εγω ειπα οτι ασχλεισαι και κρινεις κατι που δεν υπαρχει οπως λες...δεν σου αφαιρει κανενας το δικαιωμα να εκφραζεσαι...και ουτε στραβωσα φυσικα...γιατι γνωμη μου ειναι πως αυτοι που δεν πιστευουν ειναι αθεοι μεχρι να κινδινεουν οι ιδιοι η καποιο πολυ συγγενικο τους προσωπο...μετα αρχιζουν οι προσευχες
Οπως οι αλληλεγγυοι ειναι αλληλεγγυοι μεχρι να καταληφθεί το ξενοδοχειο τους  :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ετσι ειναι δεν πιστευουμε μεχρι κατι σοβαρο να μας συμβει και τοτε πανε περιπατο και οι επιστημες και ιατρικες και το ριχνουμε στην θρησκεια μας.Το εχω δει με τα ματια σε γνωστους μου που δυστυχως ενας απο αυτους εχει καρκινο και τωρα που η περιπτωση ειναι πολυ δυσκολη τραβιεται πανω απο χρονο στα νοσοκομεια με συνεχεις χιμιοθεραπειες και αλλα, οι δικοι της το εχουν ριξει στην θρησκεια στα ευχελια και οτι αλλο κανουν οι παπαδες σε αυτες της πειπτωσης. Και πιστεψτε με αν γινει καλα (μακαρι) απο την αλλη μερα θα γινουν οι καλυτεροι πιστοι και ας οφειλετε περισσοτερο στην ιατρικη αυτο.  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ρε αλεξ τι παθανε με το αγιο φως;

αυτο τους πειραξε πασχαλιατικα;
Kαθε χρονο η ιδια ιστορια. Θυμουνται το Αγιο Φως και ποσα λεφτα κοστιζει. Τετοια υποκρισια καθε χρονο ειναι πραγματικα εκνευριστικη. Λυθηκε το οικονομικο προβλημα της Ελλαδας.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ετσι ειναι δεν πιστευουμε μεχρι κατι σοβαρο να μας συμβει και τοτε πανε περιπατο και οι επιστημες και ιατρικες και το ριχνουμε στην θρησκεια μας.Το εχω δει με τα ματια σε γνωστους μου που δυστυχως ενας απο αυτους εχει καρκινο και τωρα που η περιπτωση ειναι πολυ δυσκολη τραβιεται πανω απο χρονο στα νοσοκομεια με συνεχεις χιμιοθεραπειες και αλλα, οι δικοι της το εχουν ριξει στην θρησκεια στα ευχελια και οτι αλλο κανουν οι παπαδες σε αυτες της πειπτωσης. Και πιστεψτε με αν γινει καλα (μακαρι) απο την αλλη μερα θα γινουν οι καλυτεροι πιστοι και ας οφειλετε περισσοτερο στην ιατρικη αυτο.  ;)
ετσι ακριβως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και για να το ξεκαθαρισουμε.
Η Ελλαδα ειναι χριστιανικη ορθοδοξη χωρα και η παραδοση θελει το Αγιο Φως να ερχεται με τιμες αρχηγου κρατους. Και ναι, θα πληρωνουμε και θα πληρωνετε για να ερχεται. Εχετε πληρωσει πολυ πιο σαχλά πραγματα, και το κανατε αδιαμαρτυρητα. Η συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου ειναι πιστοί, θελουν την χριστιανικη παραδοση και να σας λειπουν οι "οικονομίες" σε αυτα τα πραγματα. Και οποιανού δεν του αρεσει, να γινει Βελγος, Δανός, Τούρκος ή Αραβας.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οπως οι αλληλεγγυοι ειναι αλληλεγγυοι μεχρι να καταληφθεί το ξενοδοχειο τους  :2funny:
Και σε αυτο λαθος εισαι αλεξ.Εσυ εισαι καλος ανθρωπος αν εγω καταχραστω την καλοσυνη σου θα αλλαξεις συμπεριφορα απεναντι μου ετσι ειναι και με αυτη την περιπτωση που αναφερεις. ;)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Kαθε χρονο η ιδια ιστορια. Θυμουνται το Αγιο Φως και ποσα λεφτα κοστιζει. Τετοια υποκρισια καθε χρονο ειναι πραγματικα εκνευριστικη. Λυθηκε το οικονομικο προβλημα της Ελλαδας.

να πανε να πουνε για την πετρα των μουσουλμανων στην μεδινα

να δουμε ποσο μαγκες ειναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και σε αυτο λαθος εισαι αλεξ.Εσυ εισαι καλος ανθρωπος αν εγω καταχραστω την καλοσυνη σου θα αλλαξεις συμπεριφορα απεναντι μου ετσι ειναι και με αυτη την περιπτωση που αναφερεις. ;)
Δεν νομιζω οτι υπηρξε καποια καταχρηση στην περιπτωση του ξενοδοχειου. Αντιθετως δοθηκε η ευκαιρια ζωης σε καποια αλληλεγγυα να δειξει οτι πιστευε πραγματικα οσα ελεγε, και την εχασε. Ετσι το βλεπω εγω.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Η Ελλαδα ειναι χριστιανικη ορθοδοξη χωρα και η παραδοση θελει το Αγιο Φως να ερχεται με τιμες αρχηγου κρατους. Και ναι, θα πληρωνουμε και θα πληρωνετε για να ερχεται. Εχετε πληρωσει πολυ πιο σαχλά πραγματα, και το κανατε αδιαμαρτυρητα. Η συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου ειναι πιστοί, θελουν την χριστιανικη παραδοση και να σας λειπουν οι "οικονομίες" σε αυτα τα πραγματα. Και οποιανού δεν του αρεσει, να γινει Βελγος, Δανός, Τούρκος ή Αραβας.

ετσι πεστα

ειναι μοδα τωρα να το παιζουν αθεοι

ενταξει θεμιτο ειναι αυτο αλλα μην μας τα πρηζουν κιολας

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1
φιλε με αυτα που γραφεις δε σε κοβω και για πολυ θρησκο (πιστο) μαλλον και συ ανηκεις στη κατηγορεια των υποκριτων που αναφερω στο τελευταιο μου ποστ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν νομιζω οτι υπηρξε καποια καταχρηση στην περιπτωση του ξενοδοχειου. Αντιθετως δοθηκε η ευκαιρια ζωης σε καποια αλληλεγγυα να δειξει οτι πιστευε πραγματικα οσα ελεγε, και την εχασε. Ετσι το βλεπω εγω.
Καταληψη εγινε αλεξ, δεν την ζητησαν να προσφερει το ξενοδοχειο της για τους προσφυγες.Αν ηταν ετσι που λες ολοι τοτε οι αλλυλεγγυοι της ελλαδας θα διναν τα σπιτια τους και τις περιουσιες τους σε αυτους τους σκοπους και το μισο ισλαμ κααι οι μισοι αφρικοι θα ηταν κατοικοι ελλαδος αυτη τι στιγμη που μιλαμε.Ας υπαρχουν και καποια ορια ακομα και στην αλλυλεγγυοι δεν ειναι κακο. :)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τα καριόλια που διαμαρτύρονται για τα ... έξοδα μεταφοράς τους αγίου φωτός ...
ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ;

Για αυτά που κοστίζουν οι Λάθροι ;
Τα καύσιμα που καίει το λιμενικό , για να τους σώζει και να μην τους φάνε οι ρέγγες,
όπως τους άξιζε ;

Σκατά στον τάφο του Φλωράκη , του Μπελογιάννη , της Ηλέκτρας , του Φούντα
και όλων των ομοϊδεατών ...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αν εννοεις την παραδοση των τελευταιων 50-60 χρονων εχεις δικιο αλλα μιλαμε για χιλιαδες χρονια πριν,αν τιρουσαμε της παραδοσεις απο παλια με τα γαιδουρια επρεπε να φερουν το αγιο φως και οχι με αεροπλανα και τιμες κρατους.Λυστε μου και μια απορια,στις διαφορες εκκλησιες σε ολη την ελλαδα πως μοιραζετε το αγιο φως..

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1
ανοιξε ενα θεμα τοτε "εγω πιστευω στο θεο" σε θεμα που εχει τον αντιστοιχο τιτλο (μαλακια (απατη) το αγιο φως) εγω θα λεω τις αποψεις μου

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
και γιατι νομιζεις οτι αφορουν οι αποψεις σου;
Οι διαφορετικες αποψεις δεν ειναι κακο να ακουγονται,ετσι γινονται οι συζητησεις.Το θεμα μας ειναι οτι δεν μπορεις να επιβαλεις στον αλλον την αποψη σου εκει ειναι το λαθος σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
φιλε με αυτα που γραφεις δε σε κοβω και για πολυ θρησκο (πιστο) μαλλον και συ ανηκεις στη κατηγορεια των υποκριτων που αναφερω στο τελευταιο μου ποστ
Δεν ξερω πού την ειδες την υποκρισια τύπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom