apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι αλλα ολοι ξερουμε οτι ο πραγματικος λογος ειναι να εκδικηθει τους απιστουςΛάθος κάνεις. Η νέα ατάκα είναι "εξασκώ το τυφλό σύστημα"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![priest-gun.jpg](https://4.bp.blogspot.com/_fYRF-MbdBnM/TQOv-z-PxcI/AAAAAAAACJg/nX6uIlAsLO0/s1600/priest-gun.jpg)
ναι αλλα ολοι ξερουμε οτι ο πραγματικος λογος ειναι να εκδικηθει τους απιστουςΛάθος κάνεις. Η νέα ατάκα είναι "εξασκώ το τυφλό σύστημα"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρε κακομοιρη εκει να τουσ φοβασαι και να κανεισ το σταυρο σου να λεσ θεουλη μου παναγιτσα μου χριστουλη μου....εισαι πραγματικα αδυναμο ατομο που χρειαζεται περπατησεισ στουσ δρομουσ τησ ακολασιασ χυσε κανα ρουμανο βουλγαρακη και θα δεισ το χριστο φανταροαπορω ποσο μαλακας ειμαι που ανοιξα διαλογο μ εναν τετοιο στοκο
οταν δεις λεει τους θεους πες μας κι εμας
αχαχαχα
χαμενα 20 λεπτα
αρε κακομοιρη εκει να τουσ φοβασαι και να κανεισ το σταυρο σου να λεσ θεουλη μου παναγιτσα μου χριστουλη μου....εισαι πραγματικα αδυναμο ατομο που χρειαζεται περπατησεισ στουσ δρομουσ τησ ακολασιασ χυσε κανα ρουμανο βουλγαρακη και θα δεισ το χριστο φανταρο
παρτα θρησκετα 20 λεπτα μ πισω
κωλοτρυπιδα ο χαραλαμπος
[/quote![]()
![]()
λεει δεχτηκε απειλητικα μειλδιαβαστε πρωτα το προφιλ ρε γατονια.
να δωσει ονοματα στην φορα τυπεδιαβαστε πρωτα το προφιλ ρε γατονια.
ξεκινα να ετοιμαζεις την εξεταστικη επιτροπη δικε μου.να δωσει ονοματα στην φορα τυπε
να λαμψει η αληθεια
ναι και μπαν στουσ τυπουσ που τρομαξαν το χαραλαμπη μασνα δωσει ονοματα στην φορα τυπε
να λαμψει η αληθεια
Να στηθούν κρεμάλες τώρα.ξεκινα να ετοιμαζεις την εξεταστικη επιτροπη δικε μου.