Νέα

H μαλακία πάει σύννεφο: το Άγιο Φως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τοση βλακεια, ωστε περιγελανε τους Χριστιανους ως σκοταδιστες, οι ιδιοι ανθρωποι που υποστηριζουν τους ισλαμιστές μεταναστες που τα σπανε οταν ενας αστυνομικος σκισει καμια φωτοτυπια απο το κορανι.

Αν αδειάσει επάνω του τα χύσια από καπότες
θα τους πειράξει ;;;;;

ή αν ενώ γαμάει προκύψει ζήτημα μερέντας
και ξεμερεντιάσει το προφυλακτικό στο Κοράνι ;;;;;

τότε δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πριν κλείσω για σήμερα έχω μια διαπίστωση.

ο ιησους είπε πολύ ομορφα πράγματα. Λαμπρά.
εξαίσια.
ένας φτωχός μπορεί και λίγο τσιμπημένος στον εγκέφαλο βοηθησε αρκετό κοσμάκη με ελπίδα και αγαπη στην εποχή του.

σήμερα βλέπουμε τι;
τιάρες εξαπτέρυγα ναούς του θεού και αλλα ομορφα.
χλιδες κέρατα τελετές ποντίφικες ιερόδουλους.

κι απ την αλλη είναι λεει αμάρτημα να τρως κρέας και λάδι. αυτό δλδ που πουλούσαν οι ρασοφόροι στους τουρκους.

δε θα μακρυγορήσω.

πρόχειρα.
καλή η μαλακία της ζωής μετά θάνατον.
αλλά εγώ όπου γυρίσω την κεφάλα μου τη χοντρή παντού βλέπω φτώχεια, πεινα αδικία στενοχώρια αρρώστια πολεμο θανατο μίσος εγκλημα ρατσισμό μισαλλοδοξία έχθρα κακία.
Προτού λοιπόν ασχοληθώ με τη βασιλεία των ουρανών πρέπει όλοι αυτοι που μου μιλάνε γι αυτή με κεριά και λιβάνια να κάνουν τον κόσμο καλύτερο.
Είναι πολύ εύκολο γιατί είναι ήδη πολύ ασχημος αλλά δεν θέλουν.
εγώ λοιπόν δέχομαι να θυσιάσω τη μετά θάνατον αιωνια παραδεισένια ζωή μου για μερικά χρόνια πάνω στη γη που θα δω τους ανθρώπους να ζούνε καλύτερα.
Καλή Ανάσταση είναι αυτή που δεν εχει έρθει ακόμα.
Και αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι κάθε χρόνο ανταλλάσσουν το χριστός ανέστη αναμεταξύ τους άνθρωποι και κάθε χρόνο πεθαίνουν περισσότερο.
Ας είναι.
Καλή Ανάσταση στο φούφουτο και σε όσους πιστεύουν την ανάσταση του ανθρώπου και όχι την ανάσταση των κεριών των φαρισαισμών των τελετών και της σινδόνης.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οποιος δεν πιστευει να μην κοροιδευει τουλαχιστον και να μην ειρωνευεται......δυστυχως γι'αυτους ειμαστε πολλοι οι μαλακες που πιστευουμε ακομα.......αλλα καλυτερα συννενοησαι με ισλαμιστη παρα με αθεο βρωμιαρη,η κανα κουλτουριαρη :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οποιος δεν πιστευει να μην κοροιδευει τουλαχιστον και να μην ειρωνευεται......δυστυχως γι'αυτους ειμαστε πολλοι οι μαλακες που πιστευουμε ακομα.......αλλα καλυτερα συννενοησαι με ισλαμιστη παρα με αθεο βρωμιαρη,η κανα κουλτουριαρη :uglystupid:
στα κωλόμπαρα στα λένε οι πουτάνες αυτά;
πάρτο αλλιώς γιατί οι ισλαμιστές δεν αστειεύονται.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
ρε πουστη μου καθε χρονο αυτες τις μερες τις ιδιες μαλακιες :grin:τουλαχιστον να ειτε ευγνωμωνες που ζητει υπο το καθεστως μιας τοσο ελευθερης θρησκειας γιατι αν ησασταν ισλαμαμπαν και ειχατε τ'αρχιδια να γραφετε αυτες τις μαλακιες θα εισασταν κρεμασμενοι ηδη :grin:ουτε στο νετ δεν εχει ελευθερια ο ισλαμιστης τουλαχιστον αυτο σεβαστητε το :zfuck:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εδω πηδανε μεγαλη παρασκευη,αυτο πηραξε.....αλλα ετσι κανω επανασταση....βριζοντας,κοροιδευοντας και γαμωντας μ.παρασκευη......φταει η πολυ λασκα σε αυτο τον τοπο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε πουστη μου καθε χρονο αυτες τις μερες τις ιδιες μαλακιες :grin:τουλαχιστον να ειτε ευγνωμωνες που ζητει υπο το καθεστως μιας τοσο ελευθερης θρησκειας γιατι αν ησασταν ισλαμαμπαν και ειχατε τ'αρχιδια να γραφετε αυτες τις μαλακιες θα εισασταν κρεμασμενοι ηδη :grin:ουτε στο νετ δεν εχει ελευθερια ο ισλαμιστης τουλαχιστον αυτο σεβαστητε το :zfuck:
όταν γράφετε ελληνικά να χρησιμοποιείτε λέξεις που να καταλαβαίνετε τι σημαίνουν.
καθεστώς είναι ο γάβρος στο ποδόσφαιρο.
όχι ο χριστιανισμός στην ελλάδα.

επίσης οι λέξεις καθεστώς και ελεύθερος/ελευθερη είναι μη συμβατά.
καλή η μαλακία, αλλά καλύτερα να πηγαίνουμε να ξελαμπικάρουμε σε καμμιά πουτάνα γιατί εάν η θρησκεία μας ήταν καθεστώς ούτε απ όξω δε θα περνούσαν απ το φόβο τους κάτι χέστες εδώ μέσα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φταει η πολυ λασκα σε αυτο τον τοπο

σαφώς.
ειδικά όταν την κατηγορεί αυτός που δηλώνει χριστιανός, μπαίνει μεγάλο σάββατο σε σαιτ για πουτάνες και έχει για φωτό κοινή θέα το πουλί του καβλωμένο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
όταν γράφετε ελληνικά να χρησιμοποιείτε λέξεις που να καταλαβαίνετε τι σημαίνουν.
καθεστώς είναι ο γάβρος στο ποδόσφαιρο.
όχι ο χριστιανισμός στην ελλάδα.

επίσης οι λέξεις καθεστώς και ελεύθερος/ελευθερη είναι μη συμβατά.
καλή η μαλακία, αλλά καλύτερα να πηγαίνουμε να ξελαμπικάρουμε σε καμμιά πουτάνα γιατί εάν η θρησκεία μας ήταν καθεστώς ούτε απ όξω δε θα περνούσαν απ το φόβο τους κάτι χέστες εδώ μέσα.
γιατι ρε περσυ δεν ειναι :idiot:
αλλα οπου και να το πας στο μεγαλο φοβο σου το γυριζει στη θρυλαρα :zfuck:
αληθεια ο αγωνας προοδευτικη ολυμπιακος των παλαιμαχων εγινε :think:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
η ανασταση εχει ηδη γινει απο το πρωι......αλλα δεν νομιζω να ειναι ιδιο το να γραφεις και ιδιο το να πηδας....ολοι εχουμε καβλες,αλλα 1 μερα υπομονη δεν χαλασε κανενα....υπαρχει η λεξη εγκρατεια :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γιατι ρε περσυ δεν ειναι :idiot:
αλλα οπου και να το πας στο μεγαλο φοβο σου το γυριζει στη θρυλαρα :zfuck:
αληθεια ο αγωνας προοδευτικη ολυμπιακος των παλαιμαχων εγινε :think:
δίνω απλά παράδειγμα του τι σημαίνει καθεστώς.
είναι αντίστοιχο με τον κομμουνισμό.
αυτοί που είναι στο Κόμμα ή στο καραισκάκη καλοπερνάνε και γλεντάνε κι όλοι οι άλλοι γαμιούνται και υποφέρουν.
δε λέει τέτοια πράγματα ο χριστιανισμός οπότε είναι αδύνατο να είναι καθεστώς.
δε μπορώ να στο εξηγησω πιο απλά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
η ανασταση εχει ηδη γινει απο το πρωι......αλλα δεν νομιζω να ειναι ιδιο το να γραφεις και ιδιο το να πηδας....ολοι εχουμε καβλες,αλλα 1 μερα υπομονη δεν χαλασε κανενα....υπαρχει η λεξη εγκρατεια :2funny:
εσύ την εκγκράτεια προφανώς την κρατάς με χρονομετρο.
μέχρι την ανάσταση γίνεσαι κόκκινος και μετά τα κάνεις όλα πουτάνα σα βαρελότο.
ούτε αυτό είναι η εγκράτεια.
ούτε ο Ιησούς έλεγε κρατηθείτε με το ρολόι μη σκοτώνετε ρωμαίους και μετά την Ανάσταση γαμήστε τους τα γενέθλια λχ.

Υ.Γ.
μετά απο ποιά ώρα μπορούμε να πάμε σε κωλόμπαρο έχοντας επειδείξει εγκράτεια;  :think:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
παω  τριγωνο  να ριξω ενα και βλεπουμε :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
δίνω απλά παράδειγμα του τι σημαίνει καθεστώς.
είναι αντίστοιχο με τον κομμουνισμό.
αυτοί που είναι στο Κόμμα ή στο καραισκάκη καλοπερνάνε και γλεντάνε κι όλοι οι άλλοι γαμιούνται και υποφέρουν.
δε λέει τέτοια πράγματα ο χριστιανισμός οπότε είναι αδύνατο να είναι καθεστώς.
δε μπορώ να στο εξηγησω πιο απλά.
καταλαβες πολυ καλα τι θελω πω αλλα ακομα και ν το τραβηξουμε εκει που το πας εσυ ναι μεν ο χριστιανισμος δε λεει κατι τετοιο αλλα στη πραξη αυτο γινεται απο την ενορια της γειτονιας σου μεχρι το αγιο ορος :birdman:
και μπορουμε να το επεκτηνουμε πολυ περισοτερο αλλα δεν εχει νοημα :zfuck:αυτο που θελω να πω στο φιναλε ο απιστος καθως δε θεωρω τον εαυτο μου πιστο ας σεβομαστε μερικα πραγματα και μη μιλαμε :uglystupid:
τωρα που σκεφτομαι το απιστος :think:εγω μπορει να ειμαι πιο πιστος απο μερικους ιερεις εκκλησια μπορει να μη πηγαιω αλλα απο τις δεκα εντολες αντε να αμαρτανω σε μια :zfuck:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καταλαβες πολυ καλα τι θελω πω αλλα ακομα και ν το τραβηξουμε εκει που το πας εσυ ναι μεν ο χριστιανισμος δε λεει κατι τετοιο αλλα στη πραξη αυτο γινεται απο την ενορια της γειτονιας σου μεχρι το αγιο ορος :birdman:
και μπορουμε να το επεκτηνουμε πολυ περισοτερο αλλα δεν εχει νοημα :zfuck:αυτο που θελω να πω στο φιναλε ο απιστος καθως δε θεωρω τον εαυτο μου πιστο ας σεβομαστε μερικα πραγματα και μη μιλαμε :uglystupid:
τωρα που σκεφτομαι το απιστος :think:εγω μπορει να ειμαι πιο πιστος απο μερικους ιερεις εκκλησια μπορει να μη πηγαιω αλλα απο τις δεκα εντολες αντε να αμαρτανω σε μια :zfuck:
υπάρχουν πολλοί καλοί παπάδες.
αλλα οι "καλοί" πιστοί αγοράζουν απο τα πριν το καινούργιο πατούμενο και συνολάκι για να περιφέρουν με ευλαβεια τον επιτάφιο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
υπάρχουν πολλοί καλοί παπάδες.
αλλα οι "καλοί" πιστοί αγοράζουν απο τα πριν το καινούργιο πατούμενο και συνολάκι για να περιφέρουν με ευλαβεια τον επιτάφιο.
εσυ τι θα φορεσεις αποψε :tits2:
κουστουμακι και γραβατουλα :cum:
εγω φετος δε ψωνισα με περσινα θα τη βγαλω :'(

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
δε κραταω χρονομετρο....αλλα η ανασταση γινεται το πρωι....δηλ.αν χαλασει το αεροπλανο η καθυστερηση το αγιο φως δεν θα γινει ανασταση;;; ας σοβαρευτουμε....και κυριωε επετρεψε μου να ειμαι καποιες μερες το χρονο εγκρατης :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom