Νέα

H μαλακία πάει σύννεφο: το Άγιο Φως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
δε μπορούμε να κάνουμε διάλογο εάν δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ Ιησού και χριστού.
ο Ιησούς υπήρξε ακομα και εάν σε κάποιους δεν αρέσει ή ακόμα και εάν κάποιοι θέλουν ντε και καλά να έχει αναστηθεί.
:think:
με βαση αυτο πο καταλαβαινω το πας πολυ μακρυα :birdman:μηπως πιστευεις και για τη μαρια τη μαγδαληνη και τον απογονο του τζισους κραις σουπερ σταρ :birdman:
την πραγματικη αληθεια ποτε δε θα τη μαθουμε οποτε ας βολευτουμε ως εχει :birdman:
Παμε αλλη μια, δεν υπαρχει ιστορικη μαρτυρια για την υπαρξη του ιησου ως φυσικο προσωπο

ευχαριστω
με βαση τα λεγομενα σου υπαρχει ιστορικη μαρτυρια για τον αχιλλεα τον οδυσσεα και τους λοιπους :think:
και για ποια θρησκεις υπαρχει ιστορικη μαρτυρια μηπως για τον μωαμεθ τον καραβανιερη :think:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
στοκοι αντε δωστε κανα εικοσαρακι να γαμησετε καμια ξεχηλωμενη μυκητιασμενη πουτανα που ειστε αξιοι να κατακρινετε τον χριστο

και μην ξεχασετε μετα να ανοιξετε τοπικ: ''με πιπωσε ακαποτα..κολλησα κατι;;;''

στοκοι, ανθρωπακια
φουφη εσυ αμα κολησεισ κατι να παρακαλεσεισ τον χριστουλη σου και την παναγιτσα σου να σε κανει καλα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δηλαδη τι ακριβως ιστορικη μαρτυρια περιμενεις να υπαρχει για ενα μαραγκο απο καποιο κωλοχωρι της Ιουδαιας  :think:
ληξιαρχική πράξη γέννησης θέλει.

Ο Ιησούς έχει αποδειχθεί ότι έχει υπάρξει ιστορικά. Μάλιστα υπάρχουν και γραφές για το που κρυβόταν απο 12 έως 30βάλε.
Τώρα οσο εύκολο είναι να αναγάγεις τον Ιησού σε θεική παρέμβαση, αλλο τόσο είναι να αναγάγεις τη μη υπαρξή του στην έλλειψη ληξιαρχικής πράξης γέννησης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:think:
με βαση αυτο πο καταλαβαινω το πας πολυ μακρυα :birdman:μηπως πιστευεις και για τη μαρια τη μαγδαληνη και τον απογονο του τζισους κραις σουπερ σταρ :birdman:

είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι απόγονοι μεγάλων ανθρώπων έγιναν ή λελέδες, ή αδερφές ή χέστες ή μαμάκιες.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι απόγονοι μεγάλων ανθρώπων έγιναν ή λελέδες, ή αδερφές ή χέστες ή μαμάκιες.
ενω μεχρι πριν σε επιανα και δεν επιανα τη σερεζο οσακα :tickedoff:
τωρα δε πιανω ουτε εσενα :tickedoff:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Mερικοί νομίζουν ότι απαξιώνοντας τα πάντα, είναι μάγκες και σουπερ γαμάω κι έτσι...Οκ, κι εγώ δεν είμαι θρησκόληπτος, ούτε πάω Εκκλησία, αλλά καλό είναι έθιμα που σχετίζονται με χριστιανικές παραδόσεις και όχι μόνο, να μην βρίζονται έτσι. Δεν είναι κακό κάποιοι άνθρωποι να πιστεύουν συμβολικά σε μία ελπίδα για κάτι καλύτερο, στο Θεό, στο Χριστό, ή ό,τι άλλο νομίζουν.Με ποιο δικαίωμα εσείς τα βρίζετε όλα αυτά? Το Άγιο Φως μας έφταιξε τώρα? Δικαίωμά σας να μην το πιστεύετε φυσικά, ούτε να τα παρακολουθείτε όλα αυτά. Δεν σας υποχρέωσε κανείς. Προσωπικά το Άγιο Φως δεν μου έφαγε φράγκο.Να βρίζετε καλύτερα αυτούς που μας τα παίρνουν χοντρά μήνα με το μήνα. Πολύ μαγκιά ρε παιδί μου εδώ μέσα...θα πάθετε τίποτα.

Πες τα ρε συ. Κάθε χρόνο η ίδια πρεμούρα και η ίδια ανάλυση λες και κάνουμε θεολογία στο σχολείο.

Επισκέπτης
Mερικοί νομίζουν ότι απαξιώνοντας τα πάντα, είναι μάγκες και σουπερ γαμάω κι έτσι...Οκ, κι εγώ δεν είμαι θρησκόληπτος, ούτε πάω Εκκλησία, αλλά καλό είναι έθιμα που σχετίζονται με χριστιανικές παραδόσεις και όχι μόνο, να μην βρίζονται έτσι. Δεν είναι κακό κάποιοι άνθρωποι να πιστεύουν συμβολικά σε μία ελπίδα για κάτι καλύτερο, στο Θεό, στο Χριστό, ή ό,τι άλλο νομίζουν.Με ποιο δικαίωμα εσείς τα βρίζετε όλα αυτά? Το Άγιο Φως μας έφταιξε τώρα? Δικαίωμά σας να μην το πιστεύετε φυσικά, ούτε να τα παρακολουθείτε όλα αυτά. Δεν σας υποχρέωσε κανείς. Προσωπικά το Άγιο Φως δεν μου έφαγε φράγκο.Να βρίζετε καλύτερα αυτούς που μας τα παίρνουν χοντρά μήνα με το μήνα. Πολύ μαγκιά ρε παιδί μου εδώ μέσα...θα πάθετε τίποτα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

skoulikis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά άρχισα με διάθεση να διαβάσω το ρημάδι το θρεντ αλλά δεν τα κατάφερά. Συνέχεια κάποιος έκανε μια αρχή να διατυπώσει ένα επιχείρημα - υπέρ ή κατά δεν έχει σημασία - και αμέσως θα πεταγόταν κάποιος με "ιερή" ή "ανίερη" αγανάκτηση να πει τα δικά του.

Μάγκες το έχετε πάρει χαμπάρι πως δεν έχουμε την ικανότητα να συζητήσουμε;

Πάντα θα υπάρχει κάποιος ο οποίος για κάποιο λόγο πιστεύει ότι έχει "δίκιο" με το "έτσι θέλω". Δεν υπάρχουν επιχειρήματα, δεν υπάρχει διάλογος, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο απο την "πίστη" του καθένα ότι η δική του άποψη αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Το μόνο που καταφέρνουμε έτσι είναι να διαιωνίζουμε τις προκαταλήψεις μας.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
μέγα αλήθειες λές, στις δυτικές χώρες η απαξίωση είναι το παν επί χριστιανών ο κόσμος ήταν καλύτερος, γιατί όμως; δες ιστορικά ποιοι λαοί βρέθηκαν παντού πριν τους άλλους, ποιους λαούς όλοι οι άλλοι αντιγραφούν ποιοι βρήκαν τις περισσότερες τεχνολοές, κλπ. Αλλά ξαφνικά τα διαγράψαμε όλα για χάρη της ελευθερίας, οι τελευταίοι άνθρωποι που είχαν ανάπτυξη και προοπτική ή καλύτερα χώρα ήταν η ΕΣΣΔ η τεχνολογία της τώρα αρχίζει να ξεπερνιέται έπειτα από 20 χρόνια της διαλυσής της, οι αμερικάνοι πήγαν(?) στο φεγγάροι γιατί η πρώτοι πήγαν στο διάστημα, και όλα αυτά λόγω της δικιάς τους "θρησκειάς" προβληματικής για αυτό και δεν υπάρχει πλέον αυτή η χώρα. Για χάρη της ελευθερίας και της δημοκρατίας έγιναν οι περισσότεροι πόλεμοι δημιουργώντας μικρές, αδύναμες, άχρηστες χώρες, κατέστρεψαν οικονομίες κλπ, κλπ.
ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό, κα τώρα τα βδελύγματα των παλαιότερων πετυχημένων κοινωνιών βγαίνουν σου λένε για την κακοποίηση τους εσύ ο πετυχημένος φταίς και πρέπει να νοιώθεις άσχημα γι' αυτό ενώ αυτοί είναι οι άχρηστοι και αν΄κανοι με τα 5 μύρια κόμπλεξ. Θεωρώ κστάντια που οι μόδες μας κυρίως των νέων αντιγράφουν εγκληματίες και κουλ άχρηστους (η μόδα με την έλλειψη της ζώνης βγήκε από τους αποφυλακισμένους ράπερ της αμερικής) ενώ οι επιτυχημένοι χρήσιμοι άνθρωποι είναι βαρετοί τσιγκούνηδες και βδελύγματα άμα υπάρχει μία χώρα που να μπορούσα να ζήσω πιο παραδοσιακή θα πήγαινα και ας μην είχα γκόμενα(όχι πως έχω)  να γάμαγα πουτάνες μέχρι να παντρευτώ γιατί αυτοί που δεν θα "γελάσουν" , δεν θα χλευάσουν και θα έχουν τιμή και ύπαρξη στην ψυχή και το μυαλό τους στο τέλος θα απομείνουν κα θα πατάνε πάνω από τα πτώματα των διαλυμένων κοινωνιών της "ελευθερίας" και θα τιμωρήσουν εμάς για τις αποτυχίες μας, και το μόνο που θα μπορούμε να τους πούμε όταν θα μας βασανίζουν μέχρ θανάτου, ανέκδοτο στα αυτιά τους, θα είναι "I got rights!" καθώς τα σώματα θα γίνονται κρέατα για τα ζώα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
μέγα αλήθειες λές, στις δυτικές χώρες η απαξίωση είναι το παν επί χριστιανών ο κόσμος ήταν καλύτερος, γιατί όμως; δες ιστορικά ποιοι λαοί βρέθηκαν παντού πριν τους άλλους, ποιους λαούς όλοι οι άλλοι αντιγραφούν ποιοι βρήκαν τις περισσότερες τεχνολοές, κλπ. Αλλά ξαφνικά τα διαγράψαμε όλα για χάρη της ελευθερίας, οι τελευταίοι άνθρωποι που είχαν ανάπτυξη και προοπτική ή καλύτερα χώρα ήταν η ΕΣΣΔ η τεχνολογία της τώρα αρχίζει να ξεπερνιέται έπειτα από 20 χρόνια της διαλυσής της, οι αμερικάνοι πήγαν(?) στο φεγγάροι γιατί η πρώτοι πήγαν στο διάστημα, και όλα αυτά λόγω της δικιάς τους "θρησκειάς" προβληματικής για αυτό και δεν υπάρχει πλέον αυτή η χώρα. Για χάρη της ελευθερίας και της δημοκρατίας έγιναν οι περισσότεροι πόλεμοι δημιουργώντας μικρές, αδύναμες, άχρηστες χώρες, κατέστρεψαν οικονομίες κλπ, κλπ.
ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό, κα τώρα τα βδελύγματα των παλαιότερων πετυχημένων κοινωνιών βγαίνουν σου λένε για την κακοποίηση τους εσύ ο πετυχημένος φταίς και πρέπει να νοιώθεις άσχημα γι' αυτό ενώ αυτοί είναι οι άχρηστοι και αν΄κανοι με τα 5 μύρια κόμπλεξ. Θεωρώ κστάντια που οι μόδες μας κυρίως των νέων αντιγράφουν εγκληματίες και κουλ άχρηστους (η μόδα με την έλλειψη της ζώνης βγήκε από τους αποφυλακισμένους ράπερ της αμερικής) ενώ οι επιτυχημένοι χρήσιμοι άνθρωποι είναι βαρετοί τσιγκούνηδες και βδελύγματα άμα υπάρχει μία χώρα που να μπορούσα να ζήσω πιο παραδοσιακή θα πήγαινα και ας μην είχα γκόμενα(όχι πως έχω)  να γάμαγα πουτάνες μέχρι να παντρευτώ γιατί αυτοί που δεν θα "γελάσουν" , δεν θα χλευάσουν και θα έχουν τιμή και ύπαρξη στην ψυχή και το μυαλό τους στο τέλος θα απομείνουν κα θα πατάνε πάνω από τα πτώματα των διαλυμένων κοινωνιών της "ελευθερίας" και θα τιμωρήσουν εμάς για τις αποτυχίες μας, και το μόνο που θα μπορούμε να τους πούμε όταν θα μας βασανίζουν μέχρ θανάτου, ανέκδοτο στα αυτιά τους, θα είναι "I got rights!" καθώς τα σώματα θα γίνονται κρέατα για τα ζώα.

φιλε το πηρες το χαπι σου σημερα?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538
Πόντοι
17.085
Ναι ρε παιδιά, λίγος σεβασμός μέρες που 'ναι. Τουλάχιστον σ' Εκείνον (φωτό).

Συνημμένα

• xristos.jpg
    xristos.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 20

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τι ειπες?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μαγκες διαβαστε καινη διαθηκη, αναλυστε καλα οσα γραφει μεσα στο μυαλο σας..εστω 5 σελιδες την ημερα

ειναι το Α και το Ω

εξηγει τα παντα..γιατι ζουμε, ποιος ειναι ο προορισμος μας, ποσο ΄΄αληθινος΄΄ ειναι ο κοσμος αυτος, γιατι ηρθε ο χριστος, ποιες αληθειες ζωης ειπε..

ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω διαβαζω την τριλογια απο το χανγκερ γκειμς,δεν εξηγει τιποτα δεν μου δειχνει που να παω δεν πιστευει, μια χαρα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ο χριστος δεν ζητησε να γινεται δουλακια του..

ζητησε ν αγαπατε τον εχθρο σας περισσοτερο απο τον αδερφο σας..

καντε λοιπον αρχικα αυτο..

και μετα ας τον κατακρινετε..εξαλλου δεν ειχε βασιλεια ουτε υπηρετες

μεχρι τοτε ομως τον σκασμο μερες π ειναι

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ο χριστος δεν ζητησε να γινεται δουλακια του..

ζητησε ν αγαπατε τον εχθρο σας περισσοτερο απο τον αδερφο σας..

καντε λοιπον τοτε αρχικα αυτο..

και μετα ας τον κατακρινετε..εξαλλου δεν ειχε βασιλεια ουτε υπηρετες

μεχρι τοτε ομως τον σκασμο μερες π ειναι
το παιδι σου να πουνε δουλο  του θεου  οταν το βαφτιζει ο παπασ .παντρευεται ο δουλοσ του θεου φουφουτοσ σου αρεσει να εισαι δουλοσ τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom