Νέα

H μαλακία πάει σύννεφο: το Άγιο Φως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Τόση μαλακία συμπυκνωμένη, δεν την αντέχω.

Αρκετά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τόση μαλακία συμπυκνωμένη, δεν την αντέχω.

Αρκετά.
Σου λενε οτι σε ενα κρατος που το χρημα σπαταλιεται σε εκατο πλευρες, εσυ επελεξες να ευαισθητοποιηθεις για τη μεταφορα του φωτος.
Οπως ελεγε ο supermouse, η επιλογη της ευαισθησιας και της προτεραιοτητας του καθενος σε τι τον ενοχλει, δειχνει πολλα πραγματα.
Και ειχε δικιο.
Δεν βλεπω καμια μαλακια συμπυκνωμενη σε αυτο.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι Χριστιανοί το ίδιο στόκοι με τους Αριστερούς κ τους Ισλαμιστες είναι έτσι κ αλλιώς.
Κοινή Μήτρα βλέπεις.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οι Χριστιανοί το ίδιο στόκοι με τους Αριστερούς κ τους Ισλαμιστες είναι έτσι κ αλλιώς.
Κοινή Μήτρα βλέπεις.
για κοινη μητρα δεν ξερω αλλα για κοινο φανατισμο στις αποψεις τους ναι.μυαλα καμενα ειτε ακρα δεξια ειτε ακρα αριστερα και φυσικα ειτε προσηλωμενα σε καποια θρησκεια.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Θανατική ποινή σε όσους προσβάλλουν τον Μωάμεθ

Το κοινοβούλιο του Κουβέιτ ψήφισε σήμερα υπέρ μιας μεταρρύθμισης του ποινικού κώδικα που προβλέπει την επιβολή της ποινής του θανάτου για τα εγκλήματα της βλασφημίας και της προσβολής του προφήτη Μωάμεθ και των συζύγων του.

Σαράντα έξι μέλη του κοινοβουλίου, περιλαμβανομένων των μελών της κυβέρνησης, ψήφισαν υπέρ της αλλαγής του νόμου, ο οποίος πρέπει να επικυρωθεί από την κυβέρνηση για να ισχύσει, όπως μετέδωσε ένας ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

Τέσσερις σιίτες βουλευτές ψήφισαν κατά της μεταρρύθμισης αυτής, δύο απείχαν όπως και ένας σουνίτης βουλευτής που έχει σχέσεις με τους σιίτες. Ένας σιίτης συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα στο Κουβέιτ επειδή προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ, μία από τις συζύγους του, την Αΐσα, και τους συντρόφους του.

Ο άνδρας αυτός, ο Χάμαντ αλ Νάκι, βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση και αναμένεται να παραπεμφθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η δικαιοσύνη του Κουβέιτ καταδίκασε τη Δευτέρα σε επτά χρόνια κάθειρξη έναν σουνίτη επειδή ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ένα άρθρο που θεωρήθηκε προσβλητικό προς τη σιιτική κοινότητα.

να τα διαβαζουν  τα προοδευτικα πουστροαναρχοκουμουνια να μαθαινουν ποιοι ειναι οι γαμιαδες τους.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να αποφευγετε να συγκρινετε χριστιανους με μουσουλμανους.
Οπως και να το κανουμε, δεν ειδα κανενα χριστιανικο κρατος να τιμωρει με θανατικη ποινή την εξυβριση του Χριστού.
Ε τι να κανουμε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Mερικοί νομίζουν ότι απαξιώνοντας τα πάντα, είναι μάγκες και σουπερ γαμάω κι έτσι...Οκ, κι εγώ δεν είμαι θρησκόληπτος, ούτε πάω Εκκλησία, αλλά καλό είναι έθιμα που σχετίζονται με χριστιανικές παραδόσεις και όχι μόνο, να μην βρίζονται έτσι. Δεν είναι κακό κάποιοι άνθρωποι να πιστεύουν συμβολικά σε μία ελπίδα για κάτι καλύτερο, στο Θεό, στο Χριστό, ή ό,τι άλλο νομίζουν.Με ποιο δικαίωμα εσείς τα βρίζετε όλα αυτά? Το Άγιο Φως μας έφταιξε τώρα? Δικαίωμά σας να μην το πιστεύετε φυσικά, ούτε να τα παρακολουθείτε όλα αυτά. Δεν σας υποχρέωσε κανείς. Προσωπικά το Άγιο Φως δεν μου έφαγε φράγκο.Να βρίζετε καλύτερα αυτούς που μας τα παίρνουν χοντρά μήνα με το μήνα. Πολύ μαγκιά ρε παιδί μου εδώ μέσα...θα πάθετε τίποτα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Mερικοί νομίζουν ότι απαξιώνοντας τα πάντα, είναι μάγκες και σουπερ γαμάω κι έτσι...Οκ, κι εγώ δεν είμαι θρησκόληπτος, ούτε πάω Εκκλησία, αλλά καλό είναι έθιμα που σχετίζονται με χριστιανικές παραδόσεις και όχι μόνο, να μην βρίζονται έτσι. Δεν είναι κακό κάποιοι άνθρωποι να πιστεύουν συμβολικά σε μία ελπίδα για κάτι καλύτερο, στο Θεό, στο Χριστό, ή ό,τι άλλο νομίζουν.Με ποιο δικαίωμα εσείς τα βρίζετε όλα αυτά? Το Άγιο Φως μας έφταιξε τώρα? Δικαίωμά σας να μην το πιστεύετε φυσικά, ούτε να τα παρακολουθείτε όλα αυτά. Δεν σας υποχρέωσε κανείς. Προσωπικά το Άγιο Φως δεν μου έφαγε φράγκο.Να βρίζετε καλύτερα αυτούς που μας τα παίρνουν χοντρά μήνα με το μήνα. Πολύ μαγκιά ρε παιδί μου εδώ μέσα...θα πάθετε τίποτα.

+1000000  :thumbsup: :thumbsup:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τα πες ολα!!!!!!!!!!
:rockon:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
:jerking: :jerking:οταν δειτε τουσ θεουσ σασ να μου το πειτε και εμενα :jerking: :jerking:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
:jerking: :jerking:οταν δειτε τουσ θεουσ σασ να μου το πειτε και εμενα :jerking: :jerking:
1925, Σοβιετική Ένωση
Ο λοχαγός - μέλος του κόμματος δίνει εντολή στους στρατιώτες να παραταχθούν έξω από το λόχο για να τους κάνει κήρυγμα περί αθεΐας.
- Εσύ ο πρώτος, βλέπεις το Θεό;
- Όχι κύριε λοχαγέ.
- Άρα δεν υπάρχει. Εσύ ο δεύτερος, βλέπεις το Θεό;
- Όχι κύριε λοχαγέ.
- Άρα δεν υπάρχει. Εσύ ο τρίτος βλέπεις το Θεό;
- Όχι κύριε λοχαγέ.
- Άρα δεν υπάρχει. Εσύ ο τεταρ....
Πετάγεται ένας φαντάρος από το τέλος της παραταξης.
- Βλέπετε τον εγκέφαλο του λοχαγού;
- ΌΧΙ.
- Άρα δεν υπάρχει...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Mερικοί νομίζουν ότι απαξιώνοντας τα πάντα, είναι μάγκες και σουπερ γαμάω κι έτσι...
Ναι, ισχύει. Αλλά όχι για το συγκεκριμένο θέμα.

Οκ, κι εγώ δεν είμαι θρησκόληπτος, ούτε πάω Εκκλησία, αλλά καλό είναι έθιμα που σχετίζονται με χριστιανικές παραδόσεις και όχι μόνο, να μην βρίζονται έτσι.
Α) Δεν έβρισα καμία ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
Β) Κατακρίνω τη ΣΠΑΤΑΛΗ του αεροπορικού ταξιδιού.
(και όπως φαίνεται δεν είναι μόνο τα καύσιμα – αν δεις ποιοί πηγαν πέρσι, και πότε πήγαν και πότε γύρισαν, θα καταλάβεις ότι πληρώθηκαν και ξενοδοχεία, φαγιά, κλπ άλλα τέτοια. Λες να τα βαλαν απ’ την τσέπη τους? Για την πίστη τους?

Δεν είναι κακό κάποιοι άνθρωποι να πιστεύουν συμβολικά σε μία ελπίδα για κάτι καλύτερο, στο Θεό, στο Χριστό, ή ό,τι άλλο νομίζουν.
Προφανώς, αν και το «συμβολικά» θα θελα να το σπάσεις και να το ξαναρίξεις. Δηλαδή τι άλλου είδους «πιστεύω» υπάρχει εκτός απ’ το «συμβολικά»?

Α, και κάτι ακόμα (θεωρητικά μιλώντας):
Μερικές φορές η πίστη ΚΑΝΕΙ κακό. Να σου θυμίσω την ομαδική αυτοκτονία 950 ανθρώπων (περίπου τόσοι) κάπου σε μια Γουϊάνα όπου ένας «αρχηγός πίστης» τους είχε πάει για να ζήσουν, και πες-πες-πες τους έψησε να καταπιούν όλοι μαζί ένα δηλητήριο για να «πανε σε άλλους κόσμους». Από πίστη πήγαν αυτοί.
Όπως και οι 10-15 που έριξαν τα αεροπλάνα στους πύργους.
Και οι βομβιστές αυτοκτονίας, που μπαίνουν στην καφετέρια και τραβάνε την περόνη.
Και οι Γιαπωνέζοι καμικάζι.
Από πίστη, όλοι.
Άρα, σε μερικές περιπτώσεις ΕΙΝΑΙ κακό πράμα η πίστη. Να τα λέμε όλα ε??

Με ποιο δικαίωμα εσείς τα βρίζετε όλα αυτά? Το Άγιο Φως μας έφταιξε τώρα?
Να το ξαναπώ?  Δε βρίσαμε τίποτα.

Δικαίωμά σας να μην το πιστεύετε φυσικά, ούτε να τα παρακολουθείτε όλα αυτά.
Δεν σας υποχρέωσε κανείς.
Σοβαρά?  Μας κάνεις την παραχώρηση δηλαδή?

Προσωπικά το Άγιο Φως δεν μου έφαγε φράγκο.
Γιατί ρε φίλε, εσύ δεν πληρώνεις φόρους?  Απ’ του φόρους σου δε πληρώνεται το αεροπλάνο, δεν το ξέρεις?

Να βρίζετε καλύτερα αυτούς που μας τα παίρνουν χοντρά μήνα με το μήνα.
Δεν καταλαβαίνω!
ΕΓΩ τα παίρνω χοντρά μήνα με το μήνα.
Γιατί πρέπει να με βρίζει κάποιος?
Από σένα τα παίρνω?

Πολύ μαγκιά ρε παιδί μου εδώ μέσα...θα πάθετε τίποτα.
Μήπως πρέπει να κοιτάξεις τη δικιά σου περίπτωση πρώτα, και μετά να ασχοληθείς με τη μαγκιά των άλλων?  Λέω, μήπως...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
στοκοι αντε δωστε κανα εικοσαρακι να γαμησετε καμια ξεχηλωμενη μυκητιασμενη πουτανα που ειστε αξιοι να κατακρινετε τον χριστο

και μην ξεχασετε μετα να ανοιξετε τοπικ: ''με πιπωσε ακαποτα..κολλησα κατι;;;''

στοκοι, ανθρωπακια

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
στοκοι αντε δωστε κανα εικοσαρακι να γαμησετε καμια ξεχηλωμενη μυκητιασμενη πουτανα που ειστε αξιοι να κατακρινετε τον χριστο

και μην ξεχασετε μετα να ανοιξετε τοπικ: ''με πιπωσε ακαποτα..κολλησα κατι;;;''

στοκοι, ανθρωπακια
Φούφουτε, αφού ξέρεις πόσο σέβονται οι άνθρωποι αυτοί τα ΣΜΝ και τα πακιστανικά χύσια...Μην τους προσβάλλεις.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εσύ ρε φούφουτε, πως έχεις καταφέρει και τον έχεις αποφύγει αυτόν τον κίνδυνο?

Βάζεις παπά και σε πιπώνει?

αλλος ενας στοκος που εχει μπερδεψει τον λογο και τις πραξεις του χριστου και των αποστολων του με μερικους τραγικους παπαδες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αλλος ενας στοκος που εχει μπερδεψει τον λογο και τις πραξεις του χριστου με μερικους τραγικους παπαδες
Ναι, το μεγιστο επιχειρημα "δεν πιστευω στο Χριστο επειδη δεν παω τους παπαδες"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom