Νέα

H μαλακία πάει σύννεφο: το Άγιο Φως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να θυμήσω ότι τον αρχιεπίσκοπο Ιεροσολύμων των ψάχνουν πριν μπει μέσα.
Είναι γκαραντί το θαύμα,όχι μαλακίες.
Μετανοείτε πριν είν'αργά.
Πατριαρχη εννοεις.

Επισκέπτης
Δειξε μου ενα ποσταρισμα σου που να λεει οτι σε πειραζει το κοστος των καταστροφων της Αθηνας, και θα σεβαστω το ποσταρισμα σου για το Αγιο Φως.

Ενώ με τη δική μου μέθοδο για τα αναρχοκουμμουνια εμπρηστές,
με μερικά αεροβολάκια καθαρίζουμε.
Σαν αυτό:
benjamin-limited-edition-package.jpg
URL]]

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δειξε μου ενα ποσταρισμα σου που να λεει οτι σε πειραζει το κοστος των καταστροφων της Αθηνας,

Τι λες μωρε?

Λογοκρισία στο τι θα λέω θα μου επιβάλεις?

Που νομίζεις ότι ζεις?

Την εποχή που πήγαιναν τους ανθρώπους εξορία και τους έλεγαν "Υπόγραψε αν θες να φύγεις από εδώ!"

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Γι'αυτό λοιπόν μας αξίζει να εξαφανιστούμε ως έθνος γιατί καταπίνουμε την κάμηλο και διϋλίζουμε τον κώνωπα. Πολιτικοί παίρνουν μίζες εκατομμύρια, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες πλουτίζουν εις βάρος του δημοσίου, συνδικαλιστές τρωγοπινουν εις υγείαν των κορόιδων, λαθρομετανάστες λυμαίνονται το κοινωνικό κράτος και στέλνουν τα φράγκα έξω, απλυτοι αναρχοαριστεροί κλείνουν την Αθήνα μέρα παρά μέρα κάνοντας επαναστατικό τουρισμό και γαμωντας την οικονομία, κουκουλοφόροι σπάνε μαγαζιά, σταθμούς μετρό, πανεπιστήμια, λαμογια παίρνουν μουφα αναπηρικές συντάξεις και αυτα που πρέπει να κόψουμε για να σωθεί το κράτος είναι οι δαπανηρές παρελάσεις που είναι 2 φορές το χρόνο και η πτήση με το Αγιο Φώς που είναι 1 φορά το χρόνο. Το μόνο που δεν ξέρω είναι πότε οι λογικοί και πατριώτες θα βγουν έξω και θα γαμησουν όλα τα λαμογια και τα αναρχοάπλυτα εμέσματα που μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο κάτι δεκαετίες τώρα...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το μόνο που δεν ξέρω είναι πότε οι λογικοί και πατριώτες θα βγουν έξω και θα γαμησουν όλα τα λαμογια και τα αναρχοάπλυτα εμέσματα

Υποθέτω πως εσύ είσαι απ' αυτούς τους λογικούς και πατριώτες.
Πάδια έχεις, ψωλή έχεις, γιατί δε βγαίνεις έξω να γαμήσεις?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ας πούμε ότι κάποιοι γαμιούνται στα εξάρχεια όπως λες.  Έτσι, για να γίναται συζήτηση.

Αυτό, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ με το κόστος του να φέρουν αεροπορικώς εδώ ένα κερί αναμμένο?

Μας περισσεύουν?

Και επειδή ΞΕΡΕΙΣ ότι δε μας περισεύουν, γι αυτό λέω ότι είσαι μαλάκας.
πλακα μας ρε μεγαλε τωρα?
που θα ταιζεις ολα τα ζωα μεσα στα στρατοπεδα συγκεντρωσης, δεν σε πειραζουν τα εξοδα?
στο αγιο φως κολλησες.

Επισκέπτης
αυτα που πρέπει να κόψουμε για να σωθεί το κράτος είναι οι δαπανηρές παρελάσεις που είναι 2 φορές το χρόνο και η πτήση με το Αγιο Φώς που είναι 1 φορά το χρόνο.

Όταν ο αδελφός του ΓΑΠ
είχε πριβέ αεροπλάνο ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
για να γυρίζει τον κόσμο
ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ.
Με έξοδα του φορολογούμενου φυσικά!!!!!

ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΑΝΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 150.000€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αυτα τα κολπα δεν γινονται ετσι χυμα
χρειαζεται η καταλληλη ωρα
και οργανωση
αρχιζει απο πογκρομ
μετα παμε στην νυχτα των κρυσταλλων
και μετα εχουμε την τελικη λυση

Συνημμένα

• pogrom by leonoro.jpg
    pogrom by leonoro.jpg
    122,7 KB · Εμφανίσεις: 21

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
τυπε αυτα τα κολπα δεν γινονται ετσι χυμα
χρειαζεται η καταλληλη ωρα
και οργανωση
αρχιζει απο πογκρομ
μετα παμε στην νυχτα των κρυσταλλων
και μετα εχουμε την τελικη λυση

Μες στη Δημοκρατία σε βρίσκω τύπε.  :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Εγώ φίλε είμαι δεξιός και πατριώτης. Και βλέπω χρόνια τώρα η χώρα να διαλύεται από μια θρασεια μειοψηφία αναρχοαπλυτων που κάνουν ντόρο στο δρόμο, στα πανεπιστήμια, στα ΜΜΕ με συνέπειες τραγικές για τη χώρα και το εθνος. Τη μια οι ΠΑΜΙΤΕΣ, την άλλη οι ΕΑΑΚιτες, την άλλη οι Αλληλεγγυοι, την άλλη το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, την άλλη οι κουκουλοφόροι και πάει λέγοντας. Η ώρα του μη περαιτέρω πλησιάζει. Η εθνολογικη σύνθεση, η κοινωνική συνοχή, η οικονομική αυτοδυναμία αλλοιώνονται και το μπαμ δε θα αργήσει. Θα με θυμηθείς. Τα πόδια και την ψωλη τα φυλαω για τότε.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Εγώ φίλε είμαι δεξιός και πατριώτης. Και βλέπω χρόνια τώρα η χώρα να διαλύεται από μια θρασεια μειοψηφία αναρχοαπλυτων που κάνουν ντόρο στο δρόμο, στα πανεπιστήμια, στα ΜΜΕ με συνέπειες τραγικές για τη χώρα και το εθνος. Τη μια οι ΠΑΜΙΤΕΣ, την άλλη οι ΕΑΑΚιτες, την άλλη οι Αλληλεγγυοι, την άλλη το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, την άλλοι οι κουκουλοφόροι και πάει λέγοντας. Η ώρα του μη περαιτέρω πλησιάζει. Η εθνολογικη σύνθεση, η κοινωνική συνοχή, η οικονομική αυτοδυναμία αλλοιώνονται και το μπαμ δε θα αργήσει. Θα με θυμηθείς. Τα πόδια και την ψωλη τα φυλαω για τότε.
σωστος. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την ψωλή την έχουμε για μουνάρες ρε.
Τότε θα δουλέψουν άλλα εργαλεία:
500%2BBreacher.jpg
abc_idaho_militia_100330_mn.jpg

militia_01.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.michiganmilitia.com/SMVM/field_reports/2007/apr007/MFD2007A_313MFD2007.jpg[/img[/URL]]
πολιτοφυλακη στο αμερικα τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγώ φίλε είμαι δεξιός και πατριώτης. Και βλέπω χρόνια τώρα η χώρα να διαλύεται από μια θρασεια μειοψηφία αναρχοαπλυτων που κάνουν ντόρο στο δρόμο, στα πανεπιστήμια, στα ΜΜΕ με συνέπειες τραγικές για τη χώρα και το εθνος. Τη μια οι ΠΑΜΙΤΕΣ, την άλλη οι ΕΑΑΚιτες, την άλλη οι Αλληλεγγυοι, την άλλη το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, την άλλη οι κουκουλοφόροι και πάει λέγοντας. Η ώρα του μη περαιτέρω πλησιάζει. Η εθνολογικη σύνθεση, η κοινωνική συνοχή, η οικονομική αυτοδυναμία αλλοιώνονται και το μπαμ δε θα αργήσει. Θα με θυμηθείς. Τα πόδια και την ψωλη τα φυλαω για τότε.
Ξερεις ποια ειναι η πλακα.
Οτι κάτι αφγανοί, πακιστανοί και λοιποί, ειναι πιο φασιστες και απο τους φασιστες, και πιο ρατσιστες απο τους ρατσιστες.
Πρώτους τους αριστερους θα φανε.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ξερεις ποια ειναι η πλακα.
Οτι κάτι αφγανοί, πακιστανοί και λοιποί, ειναι πιο φασιστες και απο τους φασιστες, και πιο ρατσιστες απο τους ρατσιστες.
Πρώτους τους αριστερους θα φανε.

Δεν είναι πλάκα. Είναι Θεία Δίκη.
Θα πληρώσουν το τίμημα της βλακείας που τους δέρνει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν είναι πλάκα. Είναι Θεία Δίκη.
Θα πληρώσουν το τίμημα της βλακείας που τους δέρνει
Τοση βλακεια, ωστε περιγελανε τους Χριστιανους ως σκοταδιστες, οι ιδιοι ανθρωποι που υποστηριζουν τους ισλαμιστές μεταναστες που τα σπανε οταν ενας αστυνομικος σκισει καμια φωτοτυπια απο το κορανι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom