alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πατριαρχη εννοεις.Να θυμήσω ότι τον αρχιεπίσκοπο Ιεροσολύμων των ψάχνουν πριν μπει μέσα.
Είναι γκαραντί το θαύμα,όχι μαλακίες.
Μετανοείτε πριν είν'αργά.
Πατριαρχη εννοεις.Να θυμήσω ότι τον αρχιεπίσκοπο Ιεροσολύμων των ψάχνουν πριν μπει μέσα.
Είναι γκαραντί το θαύμα,όχι μαλακίες.
Μετανοείτε πριν είν'αργά.
Γαμώτο μου'χει μείνει απ'τον darling με τα μπακαρά.Πατριαρχη εννοεις.
Δειξε μου ενα ποσταρισμα σου που να λεει οτι σε πειραζει το κοστος των καταστροφων της Αθηνας, και θα σεβαστω το ποσταρισμα σου για το Αγιο Φως.
Δειξε μου ενα ποσταρισμα σου που να λεει οτι σε πειραζει το κοστος των καταστροφων της Αθηνας,
Σαν αυτό:
http://[URL unfurl="true"]www.crosman.com/img/interactive/rogue/benjamin-limited-edition-package.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Όλα σου τα σύνεργα έχουν ένα ικανοποιητικό μήκος, βλέπω με χαρά μου!
Το μόνο που δεν ξέρω είναι πότε οι λογικοί και πατριώτες θα βγουν έξω και θα γαμησουν όλα τα λαμογια και τα αναρχοάπλυτα εμέσματα
πλακα μας ρε μεγαλε τωρα?Ας πούμε ότι κάποιοι γαμιούνται στα εξάρχεια όπως λες. Έτσι, για να γίναται συζήτηση.
Αυτό, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ με το κόστος του να φέρουν αεροπορικώς εδώ ένα κερί αναμμένο?
Μας περισσεύουν?
Και επειδή ΞΕΡΕΙΣ ότι δε μας περισεύουν, γι αυτό λέω ότι είσαι μαλάκας.
αυτα που πρέπει να κόψουμε για να σωθεί το κράτος είναι οι δαπανηρές παρελάσεις που είναι 2 φορές το χρόνο και η πτήση με το Αγιο Φώς που είναι 1 φορά το χρόνο.
τυπε αυτα τα κολπα δεν γινονται ετσι χυμαΥποθέτω πως εσύ είσαι απ' αυτούς τους λογικούς και πατριώτες.
Πάδια έχεις, ψωλή έχεις, γιατί δε βγαίνεις έξω να γαμήσεις?
τυπε αυτα τα κολπα δεν γινονται ετσι χυμα
χρειαζεται η καταλληλη ωρα
και οργανωση
αρχιζει απο πογκρομ
μετα παμε στην νυχτα των κρυσταλλων
και μετα εχουμε την τελικη λυση
ε ναι ρε τυπεΜες στη Δημοκρατία σε βρίσκω τύπε.
Εγώ φίλε είμαι δεξιός και πατριώτης. Και βλέπω χρόνια τώρα η χώρα να διαλύεται από μια θρασεια μειοψηφία αναρχοαπλυτων που κάνουν ντόρο στο δρόμο, στα πανεπιστήμια, στα ΜΜΕ με συνέπειες τραγικές για τη χώρα και το εθνος. Τη μια οι ΠΑΜΙΤΕΣ, την άλλη οι ΕΑΑΚιτες, την άλλη οι Αλληλεγγυοι, την άλλη το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, την άλλη οι κουκουλοφόροι και πάει λέγοντας. Η ώρα του μη περαιτέρω πλησιάζει. Η εθνολογικη σύνθεση, η κοινωνική συνοχή, η οικονομική αυτοδυναμία αλλοιώνονται και το μπαμ δε θα αργήσει. Θα με θυμηθείς. Τα πόδια και την ψωλη τα φυλαω για τότε.Υποθέτω πως εσύ είσαι απ' αυτούς τους λογικούς και πατριώτες.
Πάδια έχεις, ψωλή έχεις, γιατί δε βγαίνεις έξω να γαμήσεις?
Τα πόδια και την ψωλη τα φυλαω για τότε.
σωστος.Εγώ φίλε είμαι δεξιός και πατριώτης. Και βλέπω χρόνια τώρα η χώρα να διαλύεται από μια θρασεια μειοψηφία αναρχοαπλυτων που κάνουν ντόρο στο δρόμο, στα πανεπιστήμια, στα ΜΜΕ με συνέπειες τραγικές για τη χώρα και το εθνος. Τη μια οι ΠΑΜΙΤΕΣ, την άλλη οι ΕΑΑΚιτες, την άλλη οι Αλληλεγγυοι, την άλλη το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, την άλλοι οι κουκουλοφόροι και πάει λέγοντας. Η ώρα του μη περαιτέρω πλησιάζει. Η εθνολογικη σύνθεση, η κοινωνική συνοχή, η οικονομική αυτοδυναμία αλλοιώνονται και το μπαμ δε θα αργήσει. Θα με θυμηθείς. Τα πόδια και την ψωλη τα φυλαω για τότε.
Την ψωλή την έχουμε για μουνάρες ρε.
Τότε θα δουλέψουν άλλα εργαλεία:
Την ψωλή την έχουμε για μουνάρες ρε.
Τότε θα δουλέψουν άλλα εργαλεία:
Ξερεις ποια ειναι η πλακα.Εγώ φίλε είμαι δεξιός και πατριώτης. Και βλέπω χρόνια τώρα η χώρα να διαλύεται από μια θρασεια μειοψηφία αναρχοαπλυτων που κάνουν ντόρο στο δρόμο, στα πανεπιστήμια, στα ΜΜΕ με συνέπειες τραγικές για τη χώρα και το εθνος. Τη μια οι ΠΑΜΙΤΕΣ, την άλλη οι ΕΑΑΚιτες, την άλλη οι Αλληλεγγυοι, την άλλη το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, την άλλη οι κουκουλοφόροι και πάει λέγοντας. Η ώρα του μη περαιτέρω πλησιάζει. Η εθνολογικη σύνθεση, η κοινωνική συνοχή, η οικονομική αυτοδυναμία αλλοιώνονται και το μπαμ δε θα αργήσει. Θα με θυμηθείς. Τα πόδια και την ψωλη τα φυλαω για τότε.
Ξερεις ποια ειναι η πλακα.
Οτι κάτι αφγανοί, πακιστανοί και λοιποί, ειναι πιο φασιστες και απο τους φασιστες, και πιο ρατσιστες απο τους ρατσιστες.
Πρώτους τους αριστερους θα φανε.
Τοση βλακεια, ωστε περιγελανε τους Χριστιανους ως σκοταδιστες, οι ιδιοι ανθρωποι που υποστηριζουν τους ισλαμιστές μεταναστες που τα σπανε οταν ενας αστυνομικος σκισει καμια φωτοτυπια απο το κορανι.Δεν είναι πλάκα. Είναι Θεία Δίκη.
Θα πληρώσουν το τίμημα της βλακείας που τους δέρνει