Νέα

H Lady Ntaiana Εξομολογείται Στο Kinky Fantasies On Line .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή :
H Lady Ntaiana Εξομολογείται Στο Kinky Fantasies On Line .
/2014/02/h-lady-ntaiana-kinky-fantasies-on-line.html

Η Lady Ntaiana όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε σε σχόλιό του ένας καλός μου φίλος και αναγνώστης από την όμορφη και ερωτική Θεσσαλονίκη είναι η Απόλυτη Αφέντρα του Βορρά !

Σίγουρα , η Βόρεια Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς εκπροσώπηση και μάλιστα με υψηλές αξιώσεις , στο χώρο του φετιχισμού και του BDSM .

Η Lady Ntaiana ,είναι μια εντυπωσιακή Γυναίκα , άκρως ερωτική και αισθησιακή που όμως έχει μια kinky πλευρά και μεταμορφώνεται σε μια απαιτητική , αυστηρή και σκληρή Αφέντρα .

Οι υποτακτικοί που την έχουν υπηρετήσει μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την σέξυ Αφέντρα με το αυταρχικό ταπεραμέντο και το «κορμί που σκοτώνει» !

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω σε αποκλειστικότητα την συνέντευξη της Lady Ntaiana στο Kinky Fantasies On Line

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Αφέντρα Νταιανα καλως ορίσατε στο Kinky Fantasies On Line και ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που διαθέτετε στους αναγνώστες του Kinky Fantasies On Line .
Θα θέλατε να μας πείτε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τον εαυτό σας και την πρώτη φορά που  ήρθατε σε επαφή με τα Αυταρχικά/Φετιχιστικά προγράμματα .
Πως ήρθατε σε επαφή με το κόσμο των Φετίχ και της Γυναικείας Κυριαρχίας , πως αισθανθήκατε την πρώτη φορά που εξουσιάσατε έναν άντρα!

Lady Ntaiana :
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία σε ένα από τα πιο επαγγελματικά site του χώρου . Επίσης στέλνω «Πόνο» & «Ηδονή» σε όλους που μας παρακολουθούν !!
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μολδαβία όπου τελείωσα τις σπουδές μου στον χώρο της Μουσικής και για προσωπικούς μου λόγους ήρθα στην Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια και ζώ πλέον στην όμορφη Θεσσαλονίκη .
Στην αρχή δούλεψα σε διάφορα μπάρ και στριπ όπου ήρθα σε επαφή με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους ως προς τις επιθυμίες του καθενός.
Από την πρώτη φορά που μου ζητήθηκε αυταρχικό πρόγραμμα το είδα με πολύ ενδιαφέρον γιατι μου αρέσει η Κυριαρχία και επίσης ένα τέτοιο session το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό .
Με τον καιρό κατάλαβα ότι για να προσφέρω σωστές υπηρεσίες πρέπει να είμαι σε έναν επαγγελματικά διαμορφωμένο χώρο που να παρέχει όλο τον εξοπλισμός για να έχω επιλογές ώστε έτσι να καλύψω κάθε επιθυμία
Εδώ και ένα χρόνο βρίσκομαι μόνιμα σε ένα τέτοιο χώρο στο στούντιο GODIVA στην περιοχή Μύλος Θεσσαλονίκη .

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Θα ήθελα να μου πείτε , ποιά φετίχ ( Spanking , Humiliation , Feet Worship. Anal Play  Transformation , Strapon Play) είναι τα αγαπημένα σας και τι είναι αυτά που σας ζητάνε οι πελάτες πιο πολυ να τους κάνετε και σας θεωρουν expert;

Lady Ntaiana:
Για να είμαι ειλικρεινής , όλα μου αρέσουν γιατί το κάθετι μου δίνει διαφορετική ευχαρίστηση . Αυτό που διασκεδάζω αφάνταστα είναι το Humiliation ενώ και το Strapon Play το γουστάρω μιας και μου αρέσει να τους βλέπω να σταρταράνε από την καύλα .
Αν με θεωρούν expert ?
Θα απαντούσα απλά . Όταν κάποιος με ακολουθεί συνέχεια και σε μερικές περιπτώσεις ακόμα πιο συχνά , αυτό τα λέει όλα . Και από αυτούς είναι πολλοί με διαφορετικά γούστα . Η φράση «ξέχασα τι ήξερα πριν» με ικανοποιεί ιδιαίτερα . Αυτό οφείλεται στην φαντασία για να κάνεις διαφορετικά πράγματα σε κάθε επίσκεψη για να μην γίνεται μονοτονία

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη και συγκεκριμένα , μιλάω για τους υποτακτικούς εκείνους που τους αρέσει να τους ντύνουν γυναικεία και να τους κάνουν εκπαίδευση αρσενικής τσούλας (Slut Training).
Σας αρέσει να εκπαιδεύετε έναν υποτακτικό με αυτό το τρόπο ;
Έχετε καποιον ιδιαίτερο τρόπο να τους μεταμορφώνετε ;

Lady Ntaiana :
Έρχονται διάφορες ηλικίες και μου ζητάνε Slut Training .
Με ρωτάνε αν μπορούν να φέρουν δικά τους ρούχα ή καλυντικά και εννοείται ότι αυτό με εξυπηρετεί . Όχι ότι δεν έχω και εγώ δικά μου , απλά να αισθανθούν αυτοί καλύτερα . Το θέμα βαψίματος (μάτια , χείλη , νύχια) μου αρέσει πολύ και τα λέμε σαν δύο φιλενάδες που κουβεντιάζουν διάφορα .
Με λίγα λόγια , πρώτα είναι η προετοιμασία , δεύτερον η πράξη και τρίτον ο σχολιασμός … Για πιο αναλυτικά τους περιμένω να τους τα μάθω από κοντά.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Στην προσωπική σας ζωή , είστε Κυριαρχική και Αυταρχική ; Σας αρέσει να εξουσιάζετε τους άντρες ; Έίχατε ποτέ προσωπικό σκλάβο ή είστε πιο παραδοσιακός τύπος γυναίκας ; πιο πολύ γατούλα ;

Lady Ntaiana:
Στην προσωπική ζωή είμαι εντελώς κάτι άλλο . Ποτέ δεν μεταφέρω τα της δουλειάς στον έξω κόσμο , ακόμα και στις παρέες μου . Όταν τελειώνει η βάρδια της δουλειάς , όλα μένουν εκεί. Ειλικρινά , έξω από την δουλειά είμαι τελείως άλλος άνθρωπος . Στην προσωπική μου ζωή , μου αρέσει ο άντρας να έχει τον πρώτο λόγο . Να παρέχει ασφάλεια για μένα , να είναι τρυφερός και να κρατάει τον λόγο του ..Αλλα που είναι αυτοί οι άντρες ;;;

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Τι είναι το πιο περίεργο παιχνίδι που σας έχει ζητήσει ποτέ κάποιος υποτακτικός πελάτης ; Κάτι που να θυμάστε ακόμα

Lady Ntaiana:
Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν κάποιος πελάτης μου ζητούσε επίμονα να μου έφερνε ένα μικρό σκυλάκι , εγώ να το πατούσα με τα τακούνια μου από τις μπότες μέχρι να ματώσει και αυτός στην συνέχεια να μου καθαρίσει τις μπότες με την γλώσσα .

Μεγαλώνω μόνη μου ένα πανέμορφο και πανέξυπνο αγαπησιάρικο σκυλάκι το οποιο αγαπώ πολύ και όταν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο ανατρίχιασα και το μυαλό μου κατευθείαν πήγε στο δικό μου μωρό. Εννοείται ότι υπάρχουν όρια κατά την γνώμη μου

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Τι είναι το πιο ακραίο και σκληρό παιχνίδι που έχετε κάνει εσείς σε κάποιον υποτακτικό ; Επίσης σας έχουν ζητήσει ποτέ κάτι τόσο ακραίο που να αρνηθήκατε ;

Lady Ntaiana :
Το πιο ακραίο παιχνίδι είναι να τον βαράω κλωτσιές στο πρόσωπο και τα γεννητικά όργανα , να τον ποδοπατάω με τα τακούνια , αυτός να αιμορραγεί και να συνεχίζει να επιμένει να τον χτυπάω πιο δυνατά .
Την επόμενη φορά όταν μου ήρθε αργότερα σε τρεις μέρες , τρόμαξα με την εμφάνισή του και τα μαυρίσματα σε όλο του το σώμα . Ακραίο παιχνίδι που αρνήθηκα είναι αυτό που περιέγραψα παραπάνω .

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Θεωρείτε ότι οι Έλληνες είναι kinky ;

Lady Ntaiana :
ΝΑΙ ! Εξάλλου είναι και καλοί εραστές !
The Greeks Do It Better !

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Αν κάποιος υποτακτικός πελάτης , σας έλεγε ότι θέλει να κάνει αυταρχικό πρόγραμμα μαζί σας και σας άφηνε πλήρη ελευθερία κινήσεων ! Να κάνετε ότι εσείς θέλετε ! Πείτε μας αναλυτικά , τι θα του κάνατε ώστε να φροντίσετε να του μείνετε αξέχαστη Αφέντρα ;

Lady Ntaiana :
Για να είναι δικός μου πελάτης , ξέρω και τα βίτσια του και τα σημεία που ερεθίζεται πιο πολύ και εκεί θα επέμενα . Μια σωστή επαγγελματίας πρέπει να θυμάται τον κάθε έναν προσωπικά και επίσης το τι του αρέσει .
Αν ήταν κάποιος καινούριος και να μην μου έλεγε τίποτα για το τι του αρέσει θα επιχειρούσα διάφορα πράγματα , μέχρι να καταλήξω στο τι του αρέσει πιο πολύ και εννοείται ότι εκεί θα αφιέρωνα τον περισσότερο χρόνο .
Για να το περιγράψω αναλυτικά , θα έχανε το ενδιαφέρον αν κάποιος που μας διαβάζει θα ήθελε να έρθει για ένα πρώτο session

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Είστε στο μετρό ή το λεωφορείο και ανακαλύπτετε ότι ένας άντρας γοητευτικός , όπως σας αρέσει εσάς και τον έχετε στο μυαλό σας , παρατηρεί έντονα τα πόδια σας ! Έχετε την εμπειρία να καταλάβετε ότι είναι ποδολάγνος και ίσως ακόμα και πιο κίνιυ ! Τι κάνετε ; Πως αντιδράτε ;

Lady Ntaiana :
Ωραία ερώτηση . Καταλαβαίνω το τι θέλει από την γλώσσα των ματιών. Αν με βοηθήσει λιγάκι και με την ομιλία και τις κινήσεις του όπως γενικά με την συμπεριφορά του θα μου είναι πολύ πιο εύκολο να το πω με σιγουριά. Έξω από την δουλειά δεν δίνω δικαιώματα και όλα αυτά μου είναι αδιάφορα .

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Κλείστε την συνέντευξη όπως εσείς επιθυμείτε ! Πείτε μας το όνειρά σας, τα σχέδιά σας ή τις ιδέες σας !

Lady Ntaiana :
Τα όνειρά μου δεν είναι μόνο ένα αλλά πολλά . Είναι η επιλογή μου που διάλεξα αυτή την δουλειά για να μου δώσει την δυνατότητα σε μικρότερο χρονικό διάστημα να εκπληρώσω τα όνειρά μου .
Τά έχω καταφέρει μέχρι σε ένα σημείο αλλά χρειάζεται και λίγο ακόμα .
Λένε ότι δεν πρέπει να λέμε μόνο για τα όνειρά μας για να πραγματοποιηθούν αλλά πρέπει να παλαίψουμε γιαυτά .

Αυτό θα τηρήσω και εγώ .

Θα ήθελα να ευχηθώ πολύ σέξ και ηδονή γιατί είναι πολύ απαραίτητο στη ζωή μας για να αλλάξει και να φτιάξει η ψυχολογία μας .
Στο σέξ δεν έχει ταμπού τα δοκιμάζουμε όλα και διαλέγουμε αυτό που μας γουστάρει περισσότερο .
Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους , υγεία και το πολύτιμο για όλους τους ανθρώπους γέλιο.
Εύχομαι αυτή η κρίση που περνάμε να ξεπεραστεί το συντομότερο ώστε να γίνει η ζωή όλων μας καλύτερη και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την φιλοξενία και σας εύχομαι κάθε επιτυχία .»

Kinky Admin :
Lady Ntaiana ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
Ήταν άκρως ενδιαφέρουσα η συνέντευξή σας και είμαι σίγουρος ότι τόσο οι θαυμαστές σας από εδώ στην Αθήνα όσο και οι υποτακτικοί σας στην Θεσσαλονίκη θα απόλαυσαν την εκρηκτική σας παρουσία
Σύνδεσμοι Ενδιαφέροντος :
Official Site :

Αυταρχικά Προγράμαματα :  Facebook :   Ntaiana Sweet     Twitter :  Ntaiana Sweet    

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
389
Πόντοι
26
πραγματι ειναι απαιχτη,το διαμαντη του βορρα

xarouli_cool

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Θεά Νταίανα είναι ότι καλύτερο υπήρξε στη ζωή μου για απολαυστικές συνευρέσεις.Σε Ευχαριστώ λατρεία μου που υπάρχεις!!!! :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom