Νέα

H κυρια Μαρμαρα κερδισε 11 εκ ευρω .συνολικα απο το στοιχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα master21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στα αρχίδια μου τι μας λένε.
έχω δική μου γνώμη
ώρα να αποκτήσεις κι εσύ μια δική σου και όχι αυτή που σε ταίζουνε.

επί της ευκαιρίας...η αεκτζήδικη Σκορ είναι συμφερόντων Λαυρεντιάδη...απλά για να σου δώσω ένα στίγμα του πόσο μπορεί να παραπληροφορείσαι.

Μα ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι ένας αχταρμάς από αναιτιολόγητες γνώμες δημοσιογραφίσκων και πληρομένων πληροφοριών;;
για κατι που ειμαι περηφανος για τους αεκτζηδες,ειναι οτι τετοιες φυλαδες οπως σκορ και ωρα τις αγοραζουν ελαχιστοι....αληθεια πρωταθλητη και φως ποσοι αγοραζουν και τις εχουν για ευαγγελιο?
ο λαυρεντιαδης ειναι αεκτζης αν δεν το ξερεις.ηταν να μπει το 2007 μαζι με τον μελησσανιδη.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
994.580 ευρώ κατέβαλε σήμερα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός η κυρία Μαρμαρά, η οποία κατέχει πλέον το 1%.Είναι η.
σύζυγος του αντιπροέδρου των "ερυθρολεύκων" Γιώργου Σαλονίκη και η ρευστότητά της οφείλεται στα μεγάλα κέρδη από το Στοίχημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φιγουράρει στη 2η θέση της λίστας των τυχερότερων Ελλήνων με κέρδη 11 εκ. ευρώ!

Τη σχετική λίστα του ΟΠΑΠ κατέθεσε η Λιάνα Κανέλλη προς διερεύνηση στη Βουλή και βρίσκεται εδώ και μια πενταετία στα χέρια της αργόσυρτης Ελληνικής Δικαιοσύνης.
ειδες αμα εισαι τυχερος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ
10ν επειδη τα παραμυθια της κανελλη εχουν τελειωσει και καταρριφτει προ πολλου να σ ενημερωσω οτι η σχετικη υποθεση εχει μπει στο αρχειο..απλα η βλαμενη αυτη λεσβια πεταει μπαρουφεσ κατα καιρους για εντυπωσιασμο!!
2ονο λαυρεντιαδης φιλε ειναι επιχηρηματιας και ΚΑΜΙΑ ομαδα!!!!

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
10ν επειδη τα παραμυθια της κανελλη εχουν τελειωσει και καταρριφτει προ πολλου να σ ενημερωσω οτι η σχετικη υποθεση εχει μπει στο αρχειο..απλα η βλαμενη αυτη λεσβια πεταει μπαρουφεσ κατα καιρους για εντυπωσιασμο!!
εχει μπει στο αρχειο???και δεν καταδικαστηκε ο ολυμπιακος??και τωρα τι θα γινει??

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οτι εχει μπει και αυτο στο αρχειο το ξερουμε.το θεμα ειναι γιατι..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
προφανως δεν γνωριζεις.η ενικ και η νεντμεντ οτι χρηματα εβαζαν στην αεκ,τα εβαζαν ως δανειο.σε αυτους χρωστουσαμε τα περισσοτερα.πως λες να εγιναν τα υπερογκα αυτα χρεη;το υπολοιπο 7% ηταν προς το κρατος,το οποιο χρεος εχει γινει διακανονισμος και το πληρωνει η αεκ κανονικα.τα ειχε βγαλει μαλιστα η εφορια προσφατα τα χρεη της καθε ομαδας.
κααααααααλα΄...χαχαχαχ
οκ, εσύ γνωρίζεις....

ορισμένοι δεν έχουνε τελικά σωτηρία, τόσο απλά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
προφανως δεν γνωριζεις.η ενικ και η νεντμεντ οτι χρηματα εβαζαν στην αεκ,τα εβαζαν ως δανειο.σε αυτους χρωστουσαμε τα περισσοτερα.πως λες να εγιναν τα υπερογκα αυτα χρεη;το υπολοιπο 7% ηταν προς το κρατος,το οποιο χρεος εχει γινει διακανονισμος και το πληρωνει η αεκ κανονικα.τα ειχε βγαλει μαλιστα η εφορια προσφατα τα χρεη της καθε ομαδας.
κααααααααλα΄...χαχαχαχ
οκ, εσύ γνωρίζεις....

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οτι εχει μπει και αυτο στο αρχειο το ξερουμε.το θεμα ειναι γιατι..

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κααααααααλα΄...χαχαχαχ
οκ, εσύ γνωρίζεις....

φιλε μου επειδη εσυ απο οτι φαινεται γνωριζεις καλυτερα,θες να μας πεις πως εγιναν αυτα τα χρεη της αεκ?γνωριζεις εκ των εσω μαλλον για να μιλας με τοση σιγουρια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σαφώς και είναι επιχειρηματίας.
και αυτό αποδεικνύει το σκεπτικό μου περίτρανα.
πως δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει ο κάθε ΟΠΑΔΟΣ να κάθεται και να σκίζει τα ιμάτια του, να κατεβαίνει στους δρόμους, να φωνάζει και να απειλεί για μία ομάδα, για να χαριστούν τα χρέη της, όποια και να είναι, από τη στιγμή που τα χρέη τα δημιουργούν επιχειρηματίες που κανονικά ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ να παίρνουνε λεφτά από το δημόσιο κορβανά για να τις ζούνε. Να τις κάνουνε βιώσιμες και ανταγωνιστικές όπως τις υπόλοιπες εταιρίες τους.
Και αν είναι χρεωμένοι οι κύριοι, να πάνε μέσα και να δημευτούν οι περιουσίες τους.
νισάφι

ΟΠΟΙΑ ομάδα και να είναι (και είναι ΟΛΕΣ)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για κατι που ειμαι περηφανος για τους αεκτζηδες,ειναι οτι τετοιες φυλαδες οπως σκορ και ωρα τις αγοραζουν ελαχιστοι....αληθεια πρωταθλητη και φως ποσοι αγοραζουν και τις εχουν για ευαγγελιο?
ο λαυρεντιαδης ειναι αεκτζης αν δεν το ξερεις.ηταν να μπει το 2007 μαζι με τον μελησσανιδη.
καλά μιλάμε για τρελό κουτόχορτο.....
μάσα και λίγο φούντα...μπορεί να τα δεις με άλλο χρώμα

τι 'ν τούτος ρε αδέρφια......

τι παντογνώστης παναγιά μου...
είναι εντελώς τυχαίο πώς όλα είναι υπέρ της ΑΕΚ του.....χαχααχαχχαχαχααχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε μου επειδη εσυ απο οτι φαινεται γνωριζεις καλυτερα,θες να μας πεις πως εγιναν αυτα τα χρεη της αεκ?γνωριζεις εκ των εσω μαλλον για να μιλας με τοση σιγουρια.
η απάντησή μου δεν ήταν στο ΠΩΣ έγιναν τα χρέη αλλά στο ΠΟΥ χρωστάει...

καθάρισε τον εγκέφαλό σου επιτέλους...
μαζεύτηκε πολύ ομίχλη

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ο λαυρεντιαδης φιλε ειχε και σουιτα στο ναο προπερσι...με τη τσεπη του ειναι...δες την αλαπις και θα καταλαβεις...απ το πουθενα εχει τη μιση ελλαδα  ;)

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
994.580 ευρώ κατέβαλε σήμερα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός η κυρία Μαρμαρά, η οποία κατέχει πλέον το 1%.Είναι η.
σύζυγος του αντιπροέδρου των "ερυθρολεύκων" Γιώργου Σαλονίκη και η ρευστότητά της οφείλεται στα μεγάλα κέρδη από το Στοίχημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φιγουράρει στη 2η θέση της λίστας των τυχερότερων Ελλήνων με κέρδη 11 εκ. ευρώ!

Τη σχετική λίστα του ΟΠΑΠ κατέθεσε η Λιάνα Κανέλλη προς διερεύνηση στη Βουλή και βρίσκεται εδώ και μια πενταετία στα χέρια της αργόσυρτης Ελληνικής Δικαιοσύνης.
ειδες αμα εισαι τυχερος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ
  πλυντυρεξ  σε καθε πλυση με τ απορυπαντικο, πλυντηρεξ η μονη λυση για ξεπλυμα μαυρου χρηματος σωστο  :2funny:

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η απάντησή μου δεν ήταν στο ΠΩΣ έγιναν τα χρέη αλλά στο ΠΟΥ χρωστάει...

καθάρισε τον εγκέφαλό σου επιτέλους...
μαζεύτηκε πολύ ομίχλη
ωραια.ο εγκεφαλος μου λοιπον εχει ομιχλη.καθαρισε την.που χρωσταει η αεκ?και πως?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ωραια.ο εγκεφαλος μου λοιπον εχει ομιχλη.καθαρισε την.που χρωσταει η αεκ?και πως?
Ρε παπαρα με τον Ολυμπιακο κοιμασε με τον Ολυμπιακο ξυπνας???? :2funny: :2funny:

Τοσο μεγαλο κακο σου εχει κανει ο θειος???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σιγά μην σου κάνω ανάλυση και για την ΑΕΚ.
άμα δεν είσαι καρφωμένος στα αεκτζήδικα παπαγαλάκια και κάνεις συνδυασμούς θα φτάσεις στο συμπέρασμα.

ένα απλό θα σου πω.
τα συμφέροντα δεν έχουνε χρώμα
η Νετμεντ είναι κρατικοδίαιτη
σου το αναφέρω απλά ως παράδειγμα και για να αρχίσεις από κάπου.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
δεν ανοιγει η κυρια μαρμαρα καμια γραμμη 090 να μας δινει κανα σιγουρο αφου το κατεχει το αθλημα  ;)
:jerking:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Τα χρεη προς το ΙΚΑ που της χαρισανε τα ξεχασες? Με κατι τετοια και αλλα θα παρεις συνταξη μετα απο 40 χρονια...και θα παρεις ψιχουλα. Κοροιδαρες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom