Νέα

H κυρια Μαρμαρα κερδισε 11 εκ ευρω .συνολικα απο το στοιχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα master21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
τι ξαχνεις φιλε metaxi??οτι συμφερει τον καθενα!!

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
αντι να σχολιαζεις εμενα και το λαθος που εκανα κοιτα τα δικα σου πρωτα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όπως και να έχει ,αν υπάρχει δικαιοσύνη ,όφειλε να έχει ερευνήσει την καταγγελία...όπως και παλιότερα τις κασέτες που είχε βγάλει ο ζούγκλας και πολλές άλλες περιπτώσεις αλλά...

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Όπως και να έχει ,αν υπάρχει δικαιοσύνη ,όφειλε να έχει ερευνήσει την καταγγελία...όπως και παλιότερα τις κασέτες που είχε βγάλει ο ζούγκλας και πολλές άλλες περιπτώσεις αλλά...
αβαβα....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλα μου παιδια, σας ευχαριστω που με βαζετε στην πρωτη θεση της λιστας των τυχερων(αν φυσικα οι υπολοιποι που ειναι στην λιστα ειναι τυχεροι και οχι της κλικας του παρασκηνιου)..αλλα δεν υπαρχει ποτε περιπτωση.... να φιγουραρω σε καμμια λιστα...δεν εχω την μεγαλη τυχη και επειδη το εχω καταλαβει.... παιζω παντα για μικρα ποσα(200-2000) κερδους και συχνοτερη επαφη φυσικα με το ταμειο του Ο.Π.Α.Π, αλλα το βασικοτερο.... ειμαι καθαρος και αγνος παιχτης στοιχηματος.Οτι αποκαλω τον εαυτο μου εργολαβο παιχτικων κηδειων... στο στοιχημα ειδικα....ειναι οτι πολλα πρακτορεια της Κυψελης και στα Κ.Πατησια... οι ιδιοκτητες αναγνωριζουν την καλη και σταθερη αποτελεσματικοτητα που εχω στο συχνο αλλα μικρο σταθερο κερδος που εχω(γι αυτο και δεν παιζω στο ιδιο πρακτορειο, για αποφυγη γλωσσοφαγιας...εκτος απο το τελευταιο διαστημα που εχω βρει ενα σταθερο πρακτορειο και του εχω αλλαξει το αδοξαστο του πρακτορα)....Τωρα στο παιχνιδι αυτο, για να δωσω πισω αυτα που τους εχω παρει δεκα χρονια τωρα...πρεπει να παιζω αλλα τοσα και να χανω....ωστε να ελθω στα δικα μου χρηματα..κατι φυσικα αδυνατο!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.( ο επονομαζομενος εργολαβος παιχτικων κηδειων)!!

Επισκέπτης

το μάρμαρο της κας Μαρμαρά ποιός το πληρώνει? :2funny:

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
994.580 ευρώ κατέβαλε σήμερα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός η κυρία Μαρμαρά, η οποία κατέχει πλέον το 1%.Είναι η.
σύζυγος του αντιπροέδρου των "ερυθρολεύκων" Γιώργου Σαλονίκη και η ρευστότητά της οφείλεται στα μεγάλα κέρδη από το Στοίχημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φιγουράρει στη 2η θέση της λίστας των τυχερότερων Ελλήνων με κέρδη 11 εκ. ευρώ!

Τη σχετική λίστα του ΟΠΑΠ κατέθεσε η Λιάνα Κανέλλη προς διερεύνηση στη Βουλή και βρίσκεται εδώ και μια πενταετία στα χέρια της αργόσυρτης Ελληνικής Δικαιοσύνης.
ειδες αμα εισαι τυχερος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ

εκτός από την κ.Μαρμαρά  πολλά  κέρδη έχει και ο κ. Τσουκαλάς...

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
τελικα την λιστα την εχει δει κανεις??

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
σε αυτο επαιξες και το ντερμπι?
Ναι..... αλλα περιμενω την ληξη του Πρωταθληματος να εξαργυρωσω το διαρκειας... που ειχα παιξει περυσι... τον Παναθηναικο να παρει το πρωταθλημα... και να μου μετρησει ο καργιολης, 4000ευρω....αυτος θα μου τα μετραει και εγω θα εκσπερματωνω.... και θα περιμενω να παω σπιτι μου για να φορεσω καινουργιο σλιπακι!!!!....εννοειται οτι ανεξαρτητου ποσου που κερδιζω...δεν αφηνω ουτε φραγκο στους πρακτορες...εκτος σπανιων περιπτωσεων!!!!!!!!

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εκτός από την κ.Μαρμαρά  πολλά  κέρδη έχει και ο κ. Τσουκαλάς...
και τα υπολοιπα παιδια της εκπομπης θυρα λεφτα..ειδικα ο χντρουλης.εχει μια σπιταρωνα..την εδιχνε μια μερα που τους ειχε αφιερωμα το τιβιματζικ.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
στηνξ αστυνομια ειναι.εκει που δεν πρεπει δηλαδη.
Την εχω δει, αλλα δεν την εχω μαζι μου τη λιστα, αλλα αν θυμαμαι καλα, για το εν λογω ατομο που ρωτατε, ειναι πανω απο 5 εκατομμυριακια(μαλλον στα 7 και κατι), θυμαμαι που μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση το ποσό και το θεμα ειναι οτι η λιστα αυτη δοθηκε γιατι λεει παρεμβαιναν στο λογισμικο του παιχνιδιου και μετα τους αγωνες εφτιαχναν δελτια που κερδιζαν μεγαλα ποσα...
Εμενα προσωπικα μου φανηκαν υπερβολικα ολα αυτα και ειναι πολυ χοντρο αυτο και αποκλειεται να μην το ειχε παρει χαμπαρι η διοργανωτρια αρχη...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
And now is time to go...to see the chance for today!!!!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Το ξεπλυμα μαυρου χρηματος παει συννεφο, αλλα μερικοι μαλακες ειναι τοσο αρρωστοι με την μπαλα που το μονο που τους νοιαζει ειναι να παιρνει η ομαδα τους το πρωταθλημα. Το αν εχουν λεφτα να φανε δεν τους απασχολει.Γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε. Κοροιδαρες κοιταξτε το πως την περνατε εσεις και αφηστε τις ΑΕ του Κοκκαλη και του Βαρδινογιαννη....

Φιλος Αγγλος κερδισε μερικες χιλιαδες λιρες στα αλογα, αφου ειχε γερες πληροφοριες μεσα απο τους σταυλους... και τον πλησιασαν οι αρμοδιοι, τον στριμωξαν και του ειπαν πως θα τον κυνηγησουν. Ετσι σταματησε ο αρχηγος... Αλλα στην Ελλαδα καποιοι ξεπλενουν χρημα συστηματικα ετσι και δεν τρεχει τιποτα.

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Την εχω δει, αλλα δεν την εχω μαζι μου τη λιστα, αλλα αν θυμαμαι καλα, για το εν λογω ατομο που ρωτατε, ειναι πανω απο 5 εκατομμυριακια(μαλλον στα 7 και κατι), θυμαμαι που μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση το ποσό και το θεμα ειναι οτι η λιστα αυτη δοθηκε γιατι λεει παρεμβαιναν στο λογισμικο του παιχνιδιου και μετα τους αγωνες εφτιαχναν δελτια που κερδιζαν μεγαλα ποσα...
Εμενα προσωπικα μου φανηκαν υπερβολικα ολα αυτα και ειναι πολυ χοντρο αυτο και αποκλειεται να μην το ειχε παρει χαμπαρι η διοργανωτρια αρχη...
πες το στο φιλαρακι τον κωστακη.αληθεια,ποιος εφερε το στοιχημα στην ελλαδα?ξερουμε?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Η διοργανωτρια αρχη μεσα στα κολπα ειναι και αυτη....ολοι κονομανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom