kostas1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
τι ξαχνεις φιλε metaxi??οτι συμφερει τον καθενα!!
δεν ξαχνει κατι,απλα δεν το καταλαβε.τι ξαχνεις φιλε metaxi??οτι συμφερει τον καθενα!!
αβαβα....Όπως και να έχει ,αν υπάρχει δικαιοσύνη ,όφειλε να έχει ερευνήσει την καταγγελία...όπως και παλιότερα τις κασέτες που είχε βγάλει ο ζούγκλας και πολλές άλλες περιπτώσεις αλλά...
σε αυτο επαιξες και το ντερμπι?..εκτος απο το τελευταιο διαστημα που εχω βρει ενα σταθερο πρακτορειο και του εχω αλλαξει το αδοξαστο του πρακτορα)....
994.580 ευρώ κατέβαλε σήμερα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός η κυρία Μαρμαρά, η οποία κατέχει πλέον το 1%.Είναι η.
σύζυγος του αντιπροέδρου των "ερυθρολεύκων" Γιώργου Σαλονίκη και η ρευστότητά της οφείλεται στα μεγάλα κέρδη από το Στοίχημα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι φιγουράρει στη 2η θέση της λίστας των τυχερότερων Ελλήνων με κέρδη 11 εκ. ευρώ!
Τη σχετική λίστα του ΟΠΑΠ κατέθεσε η Λιάνα Κανέλλη προς διερεύνηση στη Βουλή και βρίσκεται εδώ και μια πενταετία στα χέρια της αργόσυρτης Ελληνικής Δικαιοσύνης.
ειδες αμα εισαι τυχερος
ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ
Ναι..... αλλα περιμενω την ληξη του Πρωταθληματος να εξαργυρωσω το διαρκειας... που ειχα παιξει περυσι... τον Παναθηναικο να παρει το πρωταθλημα... και να μου μετρησει ο καργιολης, 4000ευρω....αυτος θα μου τα μετραει και εγω θα εκσπερματωνω.... και θα περιμενω να παω σπιτι μου για να φορεσω καινουργιο σλιπακι!!!!....εννοειται οτι ανεξαρτητου ποσου που κερδιζω...δεν αφηνω ουτε φραγκο στους πρακτορες...εκτος σπανιων περιπτωσεων!!!!!!!!σε αυτο επαιξες και το ντερμπι?
και τα υπολοιπα παιδια της εκπομπης θυρα λεφτα..ειδικα ο χντρουλης.εχει μια σπιταρωνα..την εδιχνε μια μερα που τους ειχε αφιερωμα το τιβιματζικ.εκτός από την κ.Μαρμαρά πολλά κέρδη έχει και ο κ. Τσουκαλάς...
στηνξ αστυνομια ειναι.εκει που δεν πρεπει δηλαδη.master21 την εχεις την λιστα??
Την εχω δει, αλλα δεν την εχω μαζι μου τη λιστα, αλλα αν θυμαμαι καλα, για το εν λογω ατομο που ρωτατε, ειναι πανω απο 5 εκατομμυριακια(μαλλον στα 7 και κατι), θυμαμαι που μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση το ποσό και το θεμα ειναι οτι η λιστα αυτη δοθηκε γιατι λεει παρεμβαιναν στο λογισμικο του παιχνιδιου και μετα τους αγωνες εφτιαχναν δελτια που κερδιζαν μεγαλα ποσα...στηνξ αστυνομια ειναι.εκει που δεν πρεπει δηλαδη.
πες το στο φιλαρακι τον κωστακη.αληθεια,ποιος εφερε το στοιχημα στην ελλαδα?ξερουμε?Την εχω δει, αλλα δεν την εχω μαζι μου τη λιστα, αλλα αν θυμαμαι καλα, για το εν λογω ατομο που ρωτατε, ειναι πανω απο 5 εκατομμυριακια(μαλλον στα 7 και κατι), θυμαμαι που μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση το ποσό και το θεμα ειναι οτι η λιστα αυτη δοθηκε γιατι λεει παρεμβαιναν στο λογισμικο του παιχνιδιου και μετα τους αγωνες εφτιαχναν δελτια που κερδιζαν μεγαλα ποσα...
Εμενα προσωπικα μου φανηκαν υπερβολικα ολα αυτα και ειναι πολυ χοντρο αυτο και αποκλειεται να μην το ειχε παρει χαμπαρι η διοργανωτρια αρχη...
Την εχω δει, αλλα δεν την εχω μαζι μου τη λιστα, αλλα αν θυμαμαι καλα, για το εν λογω ατομο που ρωτατε, ειναι πανω απο 5 εκατομμυριακια(μαλλον στα 7 και κατι), θυμαμαι που μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση το ποσό και το θεμα ειναι οτι η λιστα αυτη δοθηκε γιατι λεει παρεμβαιναν στο λογισμικο του παιχνιδιου και μετα τους αγωνες εφτιαχναν δελτια που κερδιζαν μεγαλα ποσα...
Εμενα προσωπικα μου φανηκαν υπερβολικα ολα αυτα και ειναι πολυ χοντρο αυτο και αποκλειεται να μην το ειχε παρει χαμπαρι η διοργανωτρια αρχη...