Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Κάθεστε και απαντάτε τώρα στους αεκτζήδες....
εισαι ο μονος βλακας πλεον που πιστευει οτι ειμαι ο τυπας που λες.ξεστραβωσου λιγο.γενικα ξεστραβωσου θα σου κανει καλο.ο κύριος Ζανκλώντας έχει την εντύπωση πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αγγελικά πλασμένο και πως ο Ολυμπιακός το μολύνει.
Συμπέρασμα: καμιά φορά η μεγάλη συγκέντρωση μαλακίας στον εγκέφαλο σε κάνει αντιολυμπιακό.
ελα ντε...εισαστε υπερανωΚάθεστε και απαντάτε τώρα στους αεκτζήδες....
δεν πειραζει φιλος!!να μην αισθανονται μονα τα παιδια!!!Κάθεστε και απαντάτε τώρα στους αεκτζήδες....
έλα μωρέ κι εσύ....οχι φιλαρακο δεν με χαλασε!!επειδη εβγαλε μια μακακο λιστα με ονοματα δεν σημαινει οτι ειναι και ετσι οπως τα λεει!!!και στην τελικη γιατι δεν εχει γινει κατι τοσα χρονια!
τωρα μιλησες σωστα.έλα μωρέ κι εσύ....
σαφώς και υπάρχουνε τα φαινόμενα αυτά στο ελλ. ποδόσφαιρο, απλώς δεν είναι μόνο στον Ολυμπιακό, όπως λέει ο Μπομπ ο σαπιομάστορας αλλά σε όλες τις ομάδες, δυστυχώς ακόμα και στις μικρές κατηγορίες.
Και φυσικά η ελληνική δικαιοσύνη δεν είναι τα ζώα μου αργά αλλά κατευθυνόμενη.
Και τέλος πάντων, κι εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να ζούνε εις βάρος των φορολογούμενων όλα τα καθήκια αυτά σε όλες τις ομάδες.
Να πέσει κατηγορία και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ και όλες οι ομάδες που χρωστάνε ή που αποκρύβουν και δεν πληρώνουνε ποσά στο ελλ. δημόσιο (σε εμάς δηλαδή).
Υποστηρίζω την ιδέα της ομάδας και όχι τους γαμιόληδες που μας κλέβουνε.
έλα μωρέ κι εσύ....
σαφώς και υπάρχουνε τα φαινόμενα αυτά στο ελλ. ποδόσφαιρο, απλώς δεν είναι μόνο στον Ολυμπιακό, όπως λέει ο Μπομπ ο σαπιομάστορας αλλά σε όλες τις ομάδες, δυστυχώς ακόμα και στις μικρές κατηγορίες.
Και τέλος πάντων, κι εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να ζούνε εις βάρος των φορολογούμενων όλα τα καθήκια αυτά σε όλες τις ομάδες.
Να πέσει κατηγορία και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ και όλες οι ομάδες που χρωστάνε ή που αποκρύβουν και δεν πληρώνουνε ποσά στο ελλ. δημόσιο (σε εμάς δηλαδή).
έλα μωρέ κι εσύ....
η ενικ και η νεντμεντ.το 90% των χρεων ηταν σε αυτους.
σωστα τα λες!αλλα οταν βγαζει καποιος ενα θεμα για καποια αλλη ομαδα να βλεπει τα χαλια του πρωτα!(της ομαδας του).με το αρθρο 44 ποιος την πληρωσε ???
Σωστός!Ξεκολλάτε με τα οπαδικά ΓΙΔΙΑ!Καλώς ή κακώς έγινε μια καταγγελία και αν υπάρχει δικαιοσύνη πρέπει να διερευνηθεί!Κανείς δεν έθιξε τον Ολυμπιακό σας!!!έλα μωρέ κι εσύ....
βασικά στα αρχίδια μου ποιος είσαι, αν είσαι ο ίδιος (που ειμαι σίγουρος) ή είσαι άλλος με την ίδια μαλακία στον εγκέφαλο.εισαι ο μονος βλακας πλεον που πιστευει οτι ειμαι ο τυπας που λες.ξεστραβωσου λιγο.γενικα ξεστραβωσου θα σου κανει καλο.
εδω μεσα ο ενας λεει τον αλλο κλωνο με το που θα εχουν μια αντιπαραθεση,μην μπαινεις και εσυ σε αυτην την διαδικασια.μπαινουν χιλιαδες ατομα ειναι φυσικο καποιοι να μοιαζουν στην γραφη,στην ιδεολογια,σε σε σε σε σε σε.θα μπορουσα και εγω να σου πω ακριβως το ιδιο,για την μαλακια στον εγκεφαλο και για το τι σας ταιζουν.για παραδειγμα σας λενε για μεταγραφαρες ενω ειναι γνωστο οτι λεφτα δεν υπαρχουν.και για τον σκοκκακο θα δουμε.βασικά στα αρχίδια μου ποιος είσαι, αν είσαι ο ίδιος (που ειμαι σίγουρος) ή είσαι άλλος με την ίδια μαλακία στον εγκέφαλο.
η ουσία είναι να βγάλεις το ασπράδι από το κεφάλι σου. Και να μη σκέφτεσαι μόνο ό,τι σε ταΐζουνε.
Στα έλεγα και με το Σκόκο....θα με θυμηθείς το καλοκαίρι.
ξεκόλλα επιτέλους ....η ενικ και η νεντμεντ.το 90% των χρεων ηταν σε αυτους.
προφανως δεν γνωριζεις.η ενικ και η νεντμεντ οτι χρηματα εβαζαν στην αεκ,τα εβαζαν ως δανειο.σε αυτους χρωστουσαμε τα περισσοτερα.πως λες να εγιναν τα υπερογκα αυτα χρεη;το υπολοιπο 7% ηταν προς το κρατος,το οποιο χρεος εχει γινει διακανονισμος και το πληρωνει η αεκ κανονικα.τα ειχε βγαλει μαλιστα η εφορια προσφατα τα χρεη της καθε ομαδας.ξεκόλλα επιτέλους ....
μην αποκτάς γνώμη μόνο από ό,τι σε ταΐζουνε
21 χρονών μαλάκας απόκτησε πια μια σοβαρή γνώμη.
έχεις δει κανένα χρέος στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι χρέος ΟΜΑΔΑΣ;;;;
όλα ιδιωτών είναι!!
Άμα καταλάβεις και το γιατί, θα καταλάβεις και γιατί όλες οι ομάδες είναι τα ίδια σκατά.
άκου χρέος στη Νετμεντ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ναι, σωστά...στο ελληνικό δημόσιο δεν χρωστάει τίποτα...χαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΕΟΣ! Πότε θα βάλουμε μυαλό σε αυτή τη γαμοελλάδα; Πότε θα αποφασίσουμε να μη βλέπουμε μόνο αυτά που μας συμφέρουν;
Ραγιά, ε ραγιά
στα αρχίδια μου τι μας λένε.εδω μεσα ο ενας λεει τον αλλο κλωνο με το που θα εχουν μια αντιπαραθεση,μην μπαινεις και εσυ σε αυτην την διαδικασια.μπαινουν χιλιαδες ατομα ειναι φυσικο καποιοι να μοιαζουν στην γραφη,στην ιδεολογια,σε σε σε σε σε σε.θα μπορουσα και εγω να σου πω ακριβως το ιδιο,για την μαλακια στον εγκεφαλο και για το τι σας ταιζουν.για παραδειγμα σας λενε για μεταγραφαρες ενω ειναι γνωστο οτι λεφτα δεν υπαρχουν.και για τον σκοκκακο θα δουμε.
στα αρχίδια μου τι μας λένε.εδω μεσα ο ενας λεει τον αλλο κλωνο με το που θα εχουν μια αντιπαραθεση,μην μπαινεις και εσυ σε αυτην την διαδικασια.μπαινουν χιλιαδες ατομα ειναι φυσικο καποιοι να μοιαζουν στην γραφη,στην ιδεολογια,σε σε σε σε σε σε.θα μπορουσα και εγω να σου πω ακριβως το ιδιο,για την μαλακια στον εγκεφαλο και για το τι σας ταιζουν.για παραδειγμα σας λενε για μεταγραφαρες ενω ειναι γνωστο οτι λεφτα δεν υπαρχουν.και για τον σκοκκακο θα δουμε.
το 7% που λες ειναι 30 εκατ.ευρωπροφανως δεν γνωριζεις.η ενικ και η νεντμεντ οτι χρηματα εβαζαν στην αεκ,τα εβαζαν ως δανειο.σε αυτους χρωστουσαμε τα περισσοτερα.πως λες να εγιναν τα υπερογκα αυτα χρεη;το υπολοιπο 7% ηταν προς το κρατος,το οποιο χρεος εχει γινει διακανονισμος και το πληρωνει η αεκ κανονικα.τα ειχε βγαλει μαλιστα η εφορια προσφατα τα χρεη της καθε ομαδας.