Νέα

H κυρια Μαρμαρα κερδισε 11 εκ ευρω .συνολικα απο το στοιχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα master21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Κάθεστε και απαντάτε τώρα στους αεκτζήδες....

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο κύριος Ζανκλώντας έχει την εντύπωση πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αγγελικά πλασμένο και πως ο Ολυμπιακός το μολύνει.

Συμπέρασμα: καμιά φορά η μεγάλη συγκέντρωση μαλακίας στον εγκέφαλο σε κάνει αντιολυμπιακό.
εισαι ο μονος βλακας πλεον που πιστευει οτι ειμαι ο τυπας που λες.ξεστραβωσου λιγο.γενικα ξεστραβωσου θα σου κανει καλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οχι φιλαρακο δεν με χαλασε!!επειδη εβγαλε μια μακακο λιστα με ονοματα δεν σημαινει οτι ειναι και ετσι οπως τα λεει!!!και στην τελικη γιατι δεν εχει γινει κατι τοσα χρονια!
έλα μωρέ κι εσύ....
σαφώς και υπάρχουνε τα φαινόμενα αυτά στο ελλ. ποδόσφαιρο, απλώς δεν είναι μόνο στον Ολυμπιακό, όπως λέει ο Μπομπ ο σαπιομάστορας αλλά σε όλες τις ομάδες, δυστυχώς ακόμα και στις μικρές κατηγορίες.

Και φυσικά η ελληνική δικαιοσύνη δεν είναι τα ζώα μου αργά αλλά κατευθυνόμενη.

Και τέλος πάντων, κι εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να ζούνε εις βάρος των φορολογούμενων όλα τα καθήκια αυτά σε όλες τις ομάδες.
Να πέσει κατηγορία και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ και όλες οι ομάδες που χρωστάνε ή που αποκρύβουν και δεν πληρώνουνε ποσά στο ελλ. δημόσιο (σε εμάς δηλαδή).

Υποστηρίζω την ιδέα της ομάδας και όχι τους γαμιόληδες που μας κλέβουνε.

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
έλα μωρέ κι εσύ....
σαφώς και υπάρχουνε τα φαινόμενα αυτά στο ελλ. ποδόσφαιρο, απλώς δεν είναι μόνο στον Ολυμπιακό, όπως λέει ο Μπομπ ο σαπιομάστορας αλλά σε όλες τις ομάδες, δυστυχώς ακόμα και στις μικρές κατηγορίες.

Και τέλος πάντων, κι εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να ζούνε εις βάρος των φορολογούμενων όλα τα καθήκια αυτά σε όλες τις ομάδες.
Να πέσει κατηγορία και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ και όλες οι ομάδες που χρωστάνε ή που αποκρύβουν και δεν πληρώνουνε ποσά στο ελλ. δημόσιο (σε εμάς δηλαδή).

τωρα μιλησες σωστα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
έλα μωρέ κι εσύ....

Σωστος .....

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
έλα μωρέ κι εσύ....

σωστα τα λες!αλλα οταν βγαζει καποιος ενα θεμα για καποια αλλη ομαδα να βλεπει τα χαλια του πρωτα!(της ομαδας του).με το αρθρο 44 ποιος την πληρωσε ???

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

σωστα τα λες!αλλα οταν βγαζει καποιος ενα θεμα για καποια αλλη ομαδα να βλεπει τα χαλια του πρωτα!(της ομαδας του).με το αρθρο 44 ποιος την πληρωσε ???
η ενικ και η νεντμεντ.το 90% των χρεων ηταν σε αυτους.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
έλα μωρέ κι εσύ....

Σωστός!Ξεκολλάτε με τα οπαδικά ΓΙΔΙΑ!Καλώς ή κακώς έγινε μια καταγγελία και αν υπάρχει δικαιοσύνη πρέπει να διερευνηθεί!Κανείς δεν έθιξε τον Ολυμπιακό σας!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εισαι ο μονος βλακας πλεον που πιστευει οτι ειμαι ο τυπας που λες.ξεστραβωσου λιγο.γενικα ξεστραβωσου θα σου κανει καλο.
βασικά στα αρχίδια μου ποιος είσαι, αν είσαι ο ίδιος (που ειμαι σίγουρος) ή είσαι άλλος με την ίδια μαλακία στον εγκέφαλο.
η ουσία είναι να βγάλεις το ασπράδι από το κεφάλι σου. Και να μη σκέφτεσαι μόνο ό,τι σε ταΐζουνε.
Στα έλεγα και με το Σκόκο....θα με θυμηθείς το καλοκαίρι.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
βγηκαν τα πρωτοπαλικαρα της τσεπης του σωκρατη
ε ρε κατι ζωα που αν τα πατησεις τα πληρωνεις για ανθρωπο..

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
ρε μαγκες δεν μπορειτε να μιλησετε ομορφα??γιδια λεει ο ενας ζωα ο αλλος!

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βασικά στα αρχίδια μου ποιος είσαι, αν είσαι ο ίδιος (που ειμαι σίγουρος) ή είσαι άλλος με την ίδια μαλακία στον εγκέφαλο.
η ουσία είναι να βγάλεις το ασπράδι από το κεφάλι σου. Και να μη σκέφτεσαι μόνο ό,τι σε ταΐζουνε.
Στα έλεγα και με το Σκόκο....θα με θυμηθείς το καλοκαίρι.
εδω μεσα ο ενας λεει τον αλλο κλωνο με το που θα εχουν μια αντιπαραθεση,μην μπαινεις και εσυ σε αυτην την διαδικασια.μπαινουν χιλιαδες ατομα ειναι φυσικο καποιοι να μοιαζουν στην γραφη,στην ιδεολογια,σε σε σε σε σε σε.θα μπορουσα και εγω να σου πω ακριβως το ιδιο,για την μαλακια στον εγκεφαλο και για το τι σας ταιζουν.για παραδειγμα σας λενε για μεταγραφαρες ενω ειναι γνωστο οτι λεφτα δεν υπαρχουν.και για τον σκοκκακο θα δουμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η ενικ και η νεντμεντ.το 90% των χρεων ηταν σε αυτους.
ξεκόλλα επιτέλους ....
μην αποκτάς γνώμη μόνο από ό,τι σε ταΐζουνε
21 χρονών μαλάκας απόκτησε πια μια σοβαρή γνώμη.
έχεις δει κανένα χρέος στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι χρέος ΟΜΑΔΑΣ;;;;
όλα ιδιωτών είναι!!
Άμα καταλάβεις και το γιατί, θα καταλάβεις και γιατί όλες οι ομάδες είναι τα ίδια σκατά.

άκου χρέος στη Νετμεντ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ναι, σωστά...στο ελληνικό δημόσιο δεν χρωστάει τίποτα...χαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΕΟΣ! Πότε θα βάλουμε μυαλό σε αυτή τη γαμοελλάδα; Πότε θα αποφασίσουμε να μη βλέπουμε μόνο αυτά που μας συμφέρουν;

Ραγιά, ε ραγιά

OP
OP
master21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ξεκόλλα επιτέλους ....
μην αποκτάς γνώμη μόνο από ό,τι σε ταΐζουνε
21 χρονών μαλάκας απόκτησε πια μια σοβαρή γνώμη.
έχεις δει κανένα χρέος στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι χρέος ΟΜΑΔΑΣ;;;;
όλα ιδιωτών είναι!!
Άμα καταλάβεις και το γιατί, θα καταλάβεις και γιατί όλες οι ομάδες είναι τα ίδια σκατά.

άκου χρέος στη Νετμεντ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ναι, σωστά...στο ελληνικό δημόσιο δεν χρωστάει τίποτα...χαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΕΟΣ! Πότε θα βάλουμε μυαλό σε αυτή τη γαμοελλάδα; Πότε θα αποφασίσουμε να μη βλέπουμε μόνο αυτά που μας συμφέρουν;

Ραγιά, ε ραγιά
προφανως δεν γνωριζεις.η ενικ και η νεντμεντ οτι χρηματα εβαζαν στην αεκ,τα εβαζαν ως δανειο.σε αυτους χρωστουσαμε τα περισσοτερα.πως λες να εγιναν τα υπερογκα αυτα χρεη;το υπολοιπο 7% ηταν προς το κρατος,το οποιο χρεος εχει γινει διακανονισμος και το πληρωνει η αεκ κανονικα.τα ειχε βγαλει μαλιστα η εφορια προσφατα τα χρεη της καθε ομαδας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εδω μεσα ο ενας λεει τον αλλο κλωνο με το που θα εχουν μια αντιπαραθεση,μην μπαινεις και εσυ σε αυτην την διαδικασια.μπαινουν χιλιαδες ατομα ειναι φυσικο καποιοι να μοιαζουν στην γραφη,στην ιδεολογια,σε σε σε σε σε σε.θα μπορουσα και εγω να σου πω ακριβως το ιδιο,για την μαλακια στον εγκεφαλο και για το τι σας ταιζουν.για παραδειγμα σας λενε για μεταγραφαρες ενω ειναι γνωστο οτι λεφτα δεν υπαρχουν.και για τον σκοκκακο θα δουμε.
στα αρχίδια μου τι μας λένε.
έχω δική μου γνώμη
ώρα να αποκτήσεις κι εσύ μια δική σου και όχι αυτή που σε ταίζουνε.

επί της ευκαιρίας...η αεκτζήδικη Σκορ είναι συμφερόντων Λαυρεντιάδη...απλά για να σου δώσω ένα στίγμα του πόσο μπορεί να παραπληροφορείσαι.

Μα ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι ένας αχταρμάς από αναιτιολόγητες γνώμες δημοσιογραφίσκων και πληρομένων πληροφοριών;;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
και ο πρωταθλητης του πουλοπουλου που ειχε τον ενωσιτη  :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στα αρχίδια μου τι μας λένε.
έχω δική μου γνώμη
ώρα να αποκτήσεις κι εσύ μια δική σου και όχι αυτή που σε ταίζουνε.

επί της ευκαιρίας...η αεκτζήδικη Σκορ είναι συμφερόντων Λαυρεντιάδη...απλά για να σου δώσω ένα στίγμα του πόσο μπορεί να παραπληροφορείσαι.

Μα ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι ένας αχταρμάς από αναιτιολόγητες γνώμες δημοσιογραφίσκων και πληρομένων πληροφοριών;;

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
προφανως δεν γνωριζεις.η ενικ και η νεντμεντ οτι χρηματα εβαζαν στην αεκ,τα εβαζαν ως δανειο.σε αυτους χρωστουσαμε τα περισσοτερα.πως λες να εγιναν τα υπερογκα αυτα χρεη;το υπολοιπο 7% ηταν προς το κρατος,το οποιο χρεος εχει γινει διακανονισμος και το πληρωνει η αεκ κανονικα.τα ειχε βγαλει μαλιστα η εφορια προσφατα τα χρεη της καθε ομαδας.
 το 7% που λες ειναι 30 εκατ.ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom