You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.569
- Πόντοι
- 1.706
"Η ισότητα θα επιτευχθεί όταν άντρες και γυναίκες θα έχουν ίδιους μισθούς και ίδιο σεβασμό" μας λέει μέσα από το twitter του ΟΗΕ η Beyonce, κάνοντας αναφορά στον μύθο του μισθολογικού χάσματος, την στιγμή που η εταιρεία ρούχων της πληρώνει νεαρά κορίτσια και αγόρια 54 cent την ώρα για να της ράβουν ρούχα.
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
To διδυμο Χαικαλη-Φιλιππιδη εφτασε να ειναι πανισχυρο στο χωρο του. Με αναγνωριση, αποδοχη απο το κοινο και με εξουσια στο χωρο τους και συνεχη παρουσια σε θεατρο, τηλεοραση, κινηματογραφο. Και βγηκαν αυτα και εφριξε ο κοσμος.
Το διδυμο Ζουγανελη-Σακη Μπουλα ηταν εξισου πετυχημενο.Ο Μπουλας ως τραγουδιστης,ηθοποιος, ηταν αγαπημενος του κοινου. Δεν ακουστηκε ποτε κατι παρομοιο. Και για τον Ζουγανελη. Απεναντιας. Εκθειαζαν το χαρακτηρα τους.
Ο Λιγναδης ηταν απο τους πιο προβεβλημενους ηθοποιους στα σηριαλ. Εφτασε να γινει διευθυντης του Εθνικου Θεατρου αφου ειχε ηδη διαγραψει μια πορεια με αναγνωριση, δυναμη, εξουσια στο χωρο. Και υπαρχουν μαρτυριες οτι εκμεταλευοταν τη θεση του.
Ο Αλεξανδρος Ρηγας, ο Σταυρος Ζαλμας, του ιδιου σεξουαλικου προσδανατολισμου με τον Λιγναδη, με τεραστια επιτυχια κι εκεινοι, με αναγνωριση, προβολη, δεν εχει ακουστει να εχουν εκμεταλευτει τη θεση τους στο χωρο για να βλαψουν, να προκαλεσουν κακο σε καποιον.
Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι για μενα, οπως εχω πει στα πολιτικα, πρωτιστο ρολο παιζει ο χαρακτηρας του καθε ανθρωπου.
Το όνομα του Λιγνάδη είναι μπλεγμένο χρόνια τώρα:
Ο ίδιος βέβαια, χαίρει άκρας εκτίμησης των Μεδώνη και Κούλη, οπότε όλα καλά.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
www.protothema.gr/greece/article/1096849/lina-mendoni-o-lignadis-einai-enas-epikindunos-anthropos-auto-prokuptei-tora/#Comments[/url]
www.protothema.gr/greece/article/1096849/lina-mendoni-o-lignadis-einai-enas-epikindunos-anthropos-auto-prokuptei-tora/#Comments[/url]
Μιλάμε έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Το θέμα Μπεκατώρου πραγματικά ωχριά μπροστά στο Λιγνάδη. Και από αυτά που έκανε και βγαίνουν, και από την πολιτική κάλυψη που είχε παλιότερα και έχει ακόμα. Την οποία πολιτική κάλυψη προσπαθούν να την άρουν με τις λιγότερες δυνατές ζημιές στην εικόνα της Υπουργού και του Πρωθυπουργού λόγω του όγκου των αποκαλύψεων.
Ρε θα γράψετε τίποτα;;;;
Μόλις πήρα πρέφα πόσο της ΠΟΥΤΑΝΑΣ έχει γίνει με το Λιγνάδη. Έψαξα να βρώ σχετικό θέμα και το μόνο που βρήκα ήταν ένας σύνδεσμος που δεν δουλεύει.
Γράψτε να μάθουμε τίποτα.
Μάλλον του πούστη έχει γίνει παρά της πουτάνας
Εδώ ένας τα χώνει. Μπήκα από περιέργεια να δώ στο Twitter γιατί trendarei και έχω μείνει μαλάκας.
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Μιλάμε έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Το θέμα Μπεκατώρου πραγματικά ωχριά μπροστά στο Λιγνάδη. Και από αυτά που έκανε και βγαίνουν, και από την πολιτική κάλυψη που είχε παλιότερα και έχει ακόμα. Την οποία πολιτική κάλυψη προσπαθούν να την άρουν με τις λιγότερες δυνατές ζημιές στην εικόνα της Υπουργού και του Πρωθυπουργού λόγω του όγκου των αποκαλύψεων.
Ρε θα γράψετε τίποτα;;;;
Η είδηση είναι ότι Σήμερα το πρωί κατατέθηκε μήνυση για βιασμό 14χρονου εις βάρος του Λιγνάδη.
Η ξεφτίλα είναι ότι η Ελένη Λουκά της ΝΔ, Λίνα Μενδώνη, με της ευλογίες του Κούλη, τον είχε διορίσει διευθυντή του εθνικού θεάτρου και παρά τα ψέμματα της, τη βγάζει ζάχαρη... χάρη στα ΜΜΕ της Β. Κορέας των Βαλκανίων βεβαίως βεβαίως.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.852
- Πόντοι
- 19.795
Τελικα οι πιο τιμιοι και πιο ισσοροπημενοι ανθρωποι, ειμαστε εμεις οι μπουρδελιαρηδες ρε πουστημ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Α μπραβο.Τελικα οι πιο τιμιοι και πιο ισσοροπημενοι ανθρωποι, ειμαστε εμεις οι μπουρδελιαρηδες ρε πουστημ.
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Συνημμένα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.852
- Πόντοι
- 19.795
Πιστευω οτι μεχρι αυριο θα το εχει κανει, ειτε απο ευθυξια, ειτε απο ανωθεν εντολη.Παρεμπιπτοντως, περιμενω την παραιτηση της Λινας Μενδωνη ΑΜΕΣΑ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ε ναι, δεν γινεται να παραμείνει. Ειναι προφανες.Πιστευω οτι μεχρι αυριο θα το εχει κανει, ειτε απο ευθυξια, ειτε απο ανωθεν εντολη.Παρεμπιπτοντως, περιμενω την παραιτηση της Λινας Μενδωνη ΑΜΕΣΑ.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Εμένα δεν μου αρεσε ο λιγναδης από την αρχή που τον είδα όταν διαφήμιζε τα προμετοχα το '90
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Πιστεύω -πράγματι- κυρία υπουργέ του πολιτισμού Μενδώνη, πως η καλλίτερη υπηρεσία που ημπορείτε να προσφέρετε εις τον όποιον υπάρχει πολιτισμόν, είναι, να τυλιχθείτε με την ιεράν Σινδώνη, και να αποχωρήσετε κι εσείς και η "παρέα" σας -ολίγον, έστω, αξιοπρεπώς- απο το πόστο που σας ενεπιστεύθησαν οι εγκλη- ματικά επιπόλαιοι και κυνικοί κολλεγιόπαιδες άρχοντές μας!!!
Ο εναπομείνας πολιτισμός, υπο την αιγίδα σας και τη σφραγίδα σας, μόνο θα κακοποιείται, και οι εναπομείναντες άνθρωποί του, μόνο θα υποφέρουν απο την ιδιαίτερη "επιείκειά" σας, εαν συνεχίσετε το "θεάρεστον" έργον σας....
Παραιτηθείτε λοιπόν, κυρία μου, όσο πιο σύντομα γίνεται, και θα σας είμεθα και υπόχρεοι!!!
Με περισσήν επιείκεια
Δημήτρης (Μήτσος) Πουλικάκος, πλανώδιος μουσικός και δημιουργός περιεχομένου..
Αθήνα 19/2/του σωτηρίου έτους 2021»
Ο εναπομείνας πολιτισμός, υπο την αιγίδα σας και τη σφραγίδα σας, μόνο θα κακοποιείται, και οι εναπομείναντες άνθρωποί του, μόνο θα υποφέρουν απο την ιδιαίτερη "επιείκειά" σας, εαν συνεχίσετε το "θεάρεστον" έργον σας....
Παραιτηθείτε λοιπόν, κυρία μου, όσο πιο σύντομα γίνεται, και θα σας είμεθα και υπόχρεοι!!!
Με περισσήν επιείκεια
Δημήτρης (Μήτσος) Πουλικάκος, πλανώδιος μουσικός και δημιουργός περιεχομένου..
Αθήνα 19/2/του σωτηρίου έτους 2021»
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Χαχαχαχα πού το θυμηθηκες ρε φιλε?Εμένα δεν μου αρεσε ο λιγναδης από την αρχή που τον είδα όταν διαφήμιζε τα προμετοχα το '90