απο το σκουπιδαριο lifo................
Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Είμαι 22 χρονών, φοιτήτρια και σπουδάζω κάτι που υπεραγαπώ. Μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με αγάπη και φροντίδα παρόλο που υπήρχαν μικροπροβλήματα όπως σε κάθε οικογένεια. Η μητέρα μου έχει μια αδελφή που με τα παιδιά της, τα ξαδέρφια μου, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Ειδικά με τον ξάδερφό μου που είναι 3 χρόνια μεγαλύτερός μου έχω περάσει σχεδόν όλη την παιδική μου ηλικία μένοντας στην γιαγιά μας. Ωστόσο, εδώ και καιρό σκέφτομαι ένα συμβάν που είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια.
Ήμουν μικρή, πήγαινα δημοτικό όταν μια μέρα ο ξάδερφός μου μου λεει να παίξουμε. Πάμε στο δωμάτιο κλείνουμε την πόρτα και καθόμαστε κάτω. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να περιγράψω ακριβώς αυτό που μου ζήτησε, οπότε ζητώ συγγνώμη αν η έκφρασή μου δεν είναι σωστή. Καθόμαστε στο πάτωμα και
κάποια στιγμή μου λέει: Θες να πηδηχτούμε; Εγώ εκείνη την στιγμή ενώ είχα την αίσθηση του τι θέλει,
απάντησα όχι. Αλλά παρολαυτά
εκείνος μου το ξαναζήτησε. Του είπα όχι δεν θέλω.
Μου λεει: Έλα να μου κάνεις στοματικό. Και του απαντάω ξανά όχι. Και τότε
με ρωτάει αν μπορώ να του πιάσω τα γεννητικά του όργανα και να τον αυνανίσω. Εγώ ένιωσα τρομερή πίεση εκείνη την στιγμή και δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά το έκανα. Μόλις έγινε οτι έγινε, έφυγα τρέχοντας στο μπάνιο να πλύνω το χέρι μου και από τότε, μου έχει μείνει χαραγμένο αυτό το σκηνικό στο κεφάλι μου. Έχει ξανασυμβέι πάλι μετα απο λίγο καιρό να είμαστε στο δωμάτειο μου και να με εχει ξαπλώσει στο κρεβάτι και να έχει ανέβει απο πάνω μου και καλά ότι το κάνουμε. Επίσης, έχει αυνανιστεί μπροστά μου ένα καλοκαίρι κάπου εκείνη την περίοδο. Οι σχέσεις μας μέχρι τώρα είναι αρκετά καλές. Δεν μιλάμε καθημερινά, αλλά δεν έχει αναφερθεί ποτέ αυτα τα περιστατικά.
Ρε συ Αμπα μου έχω μπερδευτεί όμως. Θεωρούμαι άτομο το οποίο έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση μετά απο αυτό το σκηνικό; Εννοώ, χωρίς να θέλω να μειώσω την βαρύτητα της έννοιας αυτής, ήμασταν και οι δύο πολύ μικρά για να καταλάβουμε τι κάνουμε. Θεωρείς οτι ήταν απλά ένας πειραματισμός; Δεν ξέρω, κάθε φορά που σκέφτομαι όλο αυτό με πιάνει μια αηδία αλλά μετα σκέφτομαι οτι ημασταν πολύ μικρά και δεν του δίνω τόση βαρύτητα. Έγινε παρά την θέλησή μου, αλλά δεν άσκησε σωματική πίεση πάνω μου.
Έχω μπερδευτεί πολύ.