Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Βγήκε και ομοφυλόφιλος ηθοποιός metoo και είπε ότι έγινε "τέτοιος" έπειτα από περιστατικό που συνέβαινε όταν ήταν παιδί. Μερικοί δεν γεννιούνται έτσι, αλλά γίνονται.

(ομοφυλόφιλος και ηθοποιός στην ίδια πρόταση μήπως είναι πλεονασμός;)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.932
Πόντοι
9.931

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056

Καλα είναι γνωστο εδω και χρονια οτι ο Νικήτας ειναι πουσταρα , για κάποιον άλλον δεν εχω ακούσει κατι, αλλα φαντάζομαι οτι δεν θα ειναι ο μονος μέσα στην Βουλη.
Για τον Αρη τον σκληρο που εκανε και φωτογραφηση πριν χρονια οχι?Για τον αλλο με τους Μολδαβους οχι?Και για τον φουσκα που κυβερνησε ακουστηκε οτι κατι επαιζε με γνωστο χρυσοχοο απο Σαλονικη :confused: :confused: :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.119
Πόντοι
6.256
εδωσε συνεντευξη κι ο φασουλης,
ερχεται το τσουναμι

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
:confused::confused::confused:

Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή στη οποία προβαίνει η ηθοποιός:

«Μου έφτιαξε καφέ, ήπια δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Είδα έναν άλλον άνθρωπο ξαφνικά, δεν ήταν ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε από τον λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πολλές μέρες. Με χτύπησε με τον αγκώνα του πάνω στην τομή κι εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε, συνειδητοποίησε προφανώς ότι είναι εκτός και έφερε νερό.

»Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα, δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη. Στο τμήμα αυτός έκλαιγε στα πόδια μου, ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει».

:tooth:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
:confused::confused::confused:

Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή στη οποία προβαίνει η ηθοποιός:

«Μου έφτιαξε καφέ, ήπια δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Είδα έναν άλλον άνθρωπο ξαφνικά, δεν ήταν ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε από τον λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πολλές μέρες. Με χτύπησε με τον αγκώνα του πάνω στην τομή κι εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε, συνειδητοποίησε προφανώς ότι είναι εκτός και έφερε νερό.

»Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα, δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη. Στο τμήμα αυτός έκλαιγε στα πόδια μου, ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει».

:tooth:

Το πιο ωραιο μαστορα δεν εβαλες

Βεβαίως το συμβάν είχε λάβει χώρα πριν από 31 ολόκληρα χρόνια.

Προσφατως δηλαδη

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
πολεμική δήλωση Στέφανος Χιος. << ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ>>.:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

μπροσταρης στο πολεμο κατα τις ανωμαλιας και του πουστροαδερφισμου ο χιος.

στεφανε προχωρα, :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
:P :P

Συνημμένα

• received_240666417671383.jpeg
    received_240666417671383.jpeg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
Τύποι και εγώ είχα πιάσει το χεράκι μιας συμμαθήτρια μου στο νήπιο. Λέτε να βρεθώ στα δικαστήρια μετά από 45 χρόνια για παρενόχληση?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Τύποι και εγώ είχα πιάσει το χεράκι μιας συμμαθήτρια μου στο νήπιο. Λέτε να βρεθώ στα δικαστήρια μετά από 45 χρόνια για παρενόχληση?

Αμα είσαι διάσημος και πλουσιος δεν αποκλείεται τυπε :confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Να απευθυνθεις στην τατιανα μαστορα να βγαλει πορισμα

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36

εντωμεταξυ τα τσοντοκαναλα και τα τσοντοσαιτ καθοντε και ασχολουντε με το φιλιπιιδη και αν τον θελουν στο χωριο του στα γιαννενα οι κατοικοι

αλλα κανενα δεν γραφει αν το λαθροσκουπιδι απο την αφρικη που σκοτωσε το βρεφος της το θελει κανενας κατοικος στα γιαννενα.

ευγε στην πολιτισμικοτητα του κουλη και καθε κρυφοπουστα προοδευτικου που κατεστρεφουν και μολυνουν καθημερινα την ελληνικη κοινωνια
μετατρεποντας την χωρα σε χωματερη του πλανητη.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Οταν ο προφητης urlauber μιλουσε για αναγκαστικες προσληψεις γυναικων (ποσοστωση) ασχετα αν διαθετουν τα προσοντα ή οχι .

Pfizer Θεσσαλονίκη: Το 35% των εργαζομένων στο ψηφιακό κέντρο είναι γυναίκες
Η επιδίωξη είναι να φτάσει το ποσοστό το 50%

Ξεπέρασαν τις 200 οι προσλήψεις στο ψηφιακό κέντρο της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer στη Θεσσαλονίκη, υπερβαίνοντας -παρά την πανδημική κρίση- τον στόχο που είχε τεθεί για το 2020, όπως επισημαίνει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Γκέλυ Ηλιοπούλου, διευθύντρια ανθρώπινων πόρων στο Digital Hub.

Ερωτηθείσα από τι θα εξαρτηθεί τυχόν αύξηση των προσλήψεων, απαντά πως δεν προχωρά σε πρόβλεψη εν μέσω μιας περιόδου μεγάλης αβεβαιότητας. «Η εμπειρία μας πάντως μέχρι σήμερα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, καθώς έχουμε βρει εξαιρετικά στελέχη με υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων», επισημαίνει.

Με έμπνευση και από την πρόσφατη Διεθνή Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην επιστήμη, το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης με την κ. Ηλιοπούλου στράφηκε γύρω από την εκπροσώπηση των γυναικών ειδικά στο digital hub της Pfizer και γενικά στην αγορά εργασίας. Πόσες γυναίκες εργάζονται στο ψηφιακό κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη και ποιος είναι ο στόχος;

«Περίπου το 35% των προσλήψεων στο hub αφορούν γυναίκες, που εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη λογισμικού, την ευέλικτη διαχείριση έργων, τη μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη, την επιστήμη δεδομένων, την αυτοματοποίηση διαδικασιών κ.ά. Είναι κυρίως νέες σε ηλικία, αλλά και επαγγελματίες με μεγαλύτερη εργασιακή εμπειρία. Επιδιώκουμε να φτάσουμε το 50%, ωστόσο και το 35% είναι μια πολύ καλή επίδοση, λαμβάνοντας υπόψη το πολύ μεγάλο χάσμα που υπάρχει μεταξύ ανδρών και γυναικών στο χώρο της τεχνολογίας, παγκοσμίως», υπογραμμίζει.

Μειώνεται η εκπροσώπηση των γυναικών στην αγορά εργασίας τεχνολογίας και επιστήμης

Τα νούμερα στην Ελλάδα και παγκοσμίως, ως προς την εκπροσώπηση των γυναικών σε θέσεις εργασίας που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία, είναι -όπως λέει- απογοητευτικά: το ποσοστό των γυναικών με ειδίκευση στην Πληροφορική και τις Επικοινωνίες το 2018 ήταν 11% στην Ελλάδα έναντι 17% στην ΕΕ ().

«Ακόμη πιο δυσάρεστο είναι ότι, παγκοσμίως, η εκπροσώπηση των γυναικών φαίνεται να μειώνεται. Σε πολλές χώρες, οι γυναίκες του κλάδου έχουν υψηλότερα ακαδημαϊκά προσόντα από τους άνδρες, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για αποδείξουν την αξία τους», τονίζει.

Τα πανεπιστήμια παράγουν γυναίκες επιστήμονες του κλάδου, η αγορά εργασίας δεν τις απορροφά

Οι αιτίες του προβλήματος, προσθέτει, είναι πολλές, ξεκινώντας από τα γνωστά στερεότυπα. Επίσης, το γεγονός ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις στον κλάδο είναι ανδροκρατούμενες κάνει, κατά την κ. Ηλιοπούλου, πολλές γυναίκες διστακτικές στο να ξεκινήσουν μια καριέρα σε αυτόν.

«Το ποσοστό των γυναικών φοιτητριών στο συγκεκριμένο αντικείμενο στην Ελλάδα (31,2%) είναι πολύ υψηλότερο από όσες εργάζονται σε αυτόν τον τομέα, και υψηλότερο από την υπόλοιπη Ευρώπη (17,2%) (). Επιπλέον, σε αρκετές χώρες, υπάρχει και ανισότητα στις αμοιβές. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, στον τομέα των υπολογιστών η μέση αμοιβή των γυναικών βρίσκεται στο 87% των ανδρών (). Σαφώς, πρέπει όλοι, με πρώτες τις επιχειρήσεις του κλάδου, να κάνουμε πολύ περισσότερα για την αντιμετώπιση του προβλήματος» υπογραμμίζει η κ. Ηλιοπούλου.

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε εν μέσω του Industry 4.0, ποια προβλήματα μπορεί να προκαλέσει αυτή η ανισορροπία στην αγορά εργασίας μεταξύ ανδρών και γυναικών;

«Οι προοπτικές της ανάπτυξης του κλάδου είναι εντυπωσιακές. Σύμφωνα με τη Eurostat, η αύξηση της απασχόλησης στις σχετικές ειδικότητες θα είναι οκτώ φορές μεγαλύτερη στην Ευρώπη από τη συνολική αύξηση (της απασχόλησης σε όλους τους κλάδους). Αν πιστεύουμε ότι ο κλάδος της τεχνολογίας θα πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει οι προσπάθειες μας να επικεντρώνονται στην ισότιμη εκπροσώπηση των φύλων, η οποία έχει αποδειχθεί ότι συμβάλει στην ανάπτυξη και την ανθεκτικότητα κάθε επιχείρησης» καταλήγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom