Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
ετοιμος

Με την λεξη"φεμιναζι" να αποκαλείς τους συγγενεις σου και τους κολλητους σου αν γουσταρεις. Εγω δεν σε εχω βρισει ποτέ και για να πω την αληθεια, αρχιζω να πιστευω αρκετα σε εχω ανεχθει. Και η πολλη ευγενεια μαλλον εκλαμβανεται ως αδυναμια. Δεν θελεις να με δεις απο την αναποδη. Καταλαβες ή εισαι εντελως ανικανος να συζητησεις σαν ανθρωπος?

Να σου πω.. πάλι κλέβεις!!! Κι επίσης ΔΕΝ χρησιμοποιείς πληθυντικό! :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ετοιμος

Με την λεξη"φεμιναζι" να αποκαλείς τους συγγενεις σου και τους κολλητους σου αν γουσταρεις. Εγω δεν σε εχω βρισει ποτέ και για να πω την αληθεια, αρχιζω να πιστευω αρκετα σε εχω ανεχθει. Και η πολλη ευγενεια μαλλον εκλαμβανεται ως αδυναμια. Δεν θελεις να με δεις απο την αναποδη. Καταλαβες ή εισαι εντελως ανικανος να συζητησεις σαν ανθρωπος?

Θειτσο εσενα σε παρενοχλησε καμμια προπονητρια;;;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Θειτσο εσενα σε παρενοχλησε καμμια προπονητρια;;;
Νοpe!

Καταρχάς, όταν έπαιζα μπάσκετ δεν είχα προπονήτρια... είχα προπονητή! Ο οποίος ήταν καρα-straight και γύπας! Mετα την προπόνηση την δική μας πήγαινε και παρακολουθούσε την προπόνηση ενός κολλητού του, προπονητή της ομάδας βόλλευ των κορασίδων, όπου μόνο που δεν τον έβγαζα να τον παίζει στις κερκίδες!!! Τα μάτια του ήταν γουρλωμένα και καρφωμένα στα κωλαράκια των παιχτριών! :grin:

Οπότε... δεν θα του γυάλιζα εγώ ούτως ή άλλως! :tooth:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.038
Πόντοι
2.606
ελα τυπε κλοζερ....και ο ουαρντα "παρενοχλησε"....:confused:
να σου πω την μαυρη αληθεια ειχα αρχισει να ανησυχω ,τοσες μερες δεν ειχε βγει καμια να πει για τον χαμπιμπι.....ο τυπος ομως ειναι καρτουν,πηγε πορτογαλια δανεικος και πρωτη μερα τον πεταξε εξω σε γκομενα συμπαικτη με ντικ πικ ...πακετο πισω....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.038
Πόντοι
2.606
Ακομα ομως και αυτος ο γυπας ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ,απλα βλαμενος ειναι...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΝ ΦΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.038
Πόντοι
2.606
ετοιμος

Ρε λιλα δεν κλεβω ,αυτουσιο το βαζω ,μονο το επιθετο αλλαζω.....ηταν τοσο γαματο που ισως να το μαθω και απεξω....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.789
Πόντοι
5.506
ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα λιλα ο μπαρμπαφιτσουλας :confused::confused::confused::confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.350
Πόντοι
34.538
Τελικα εχει ξεφυγει η κατασταση...Αηδια καταντησε...

Πραγματικά πίστευες πως θα καταδικαζόταν;
Κανονικα πρεπει να μπουζουριασουν τον ηλιθιο που εκανε την καταγγελια..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.657
Πόντοι
1.706
Ρουμάνα εκβίαζε Καλύμνιο: Δώσε λεφτά αλλιώς θα τα πω όλα
Από Κ. ΜΚ 10:23 - 15/01/2021 Τελευταία Ενημέρωση 10:24 - 15/01/2021
39χρονη Ρουμάνα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών με 3ετή αναστολή για τον εκβιασμό.
Την ποινή επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου καθώς πρωτοδίκως είχε επιβληθεί στην 39χρονη ποινή κάθειρξης ερήμην 5 ετών και 10 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 600 ευρώ.
Η 39χρονη φέρεται να επιχείρησε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από έναν έγγαμο από την Κάλυμνο για να μην αποκαλύψει την εξωσυζυγική τους σχέση στο οικογενειακό του περιβάλλον.
Ο Καλύμνιος διατείνεται ότι απαιτούσε να της καταβάλει 25.000 ευρώ για να μην ενημερώσει για την εξωσυζυγική τους σχέση την οικογένειά του.
Του είπε ακόμη ότι είχε εξασφαλίσει ιατρική γνωμάτευση, που βεβαίωνε ότι την βίασε.
Σε κάποια από τα μηνύματα αυτά η κατηγορούμενη ανέφερε χαρακτηριστικά «θα σε βάλω φυλακή για βιασμό, τώρα σηκώθηκα από το κρεβάτι γιατί ένιωθα μούσκεμα από αίμα», «θα με πληρώσεις ακριβά τώρα», «ζητάω 25 χιλιάδες ευρώ και να μου πεις ευχαριστώ, επειδή θα μπορούσα να ζητάω πιο πολλά… δεν νομίζω να θέλεις να σε ψάχνει η αστυνομία», «εάν δεν μου πληρώσεις αυτά που μου χρωστάς δεν θα με δεις», «εγώ θα πάω στην Κάλυμνο και θα πάρω μαζί μου έναν δικηγόρο και έναν μπράβο», «αν δεν είσαι εδώ σε μία ώρα θα βάλω την φωτογραφία σου στο ίντερνετ και θα ετοιμαστώ να πάω στην Ασφάλεια».
Σύμφωνα με την καταγγελία, σχεδόν καθημερινά, δεχόταν απειλητικά μηνύματα και κλήσεις με τα οποία τον απειλούσε ότι θα βάλει μπράβους για να τον χτυπήσουν, ότι θα του καταστρέψει τη ζωή και ότι θα πάει στην Κάλυμνο για να ενημερώσει για τη σχέση τους τη γυναίκα του.
Επίσης τον απείλησε ότι την φωτογραφία που τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο θα την αναρτήσει στο ίντερνετ και ότι θα την εκτυπώσει σε πολλά αντίτυπα για να τα μοιράσει στη Ρόδο και στην Κάλυμνο, γράφοντας ότι είναι βιαστής.
Εκείνος αρνήθηκε να της καταβάλει το ποσό που ζητούσε και τότε η Ρουμάνα φέρεται να αρχίσει τις… εκπτώσεις.
Μείωσε τις «αξιώσεις» της στα 10.000 ευρώ, ενώ για να τον πιέσει φέρεται να ενημέρωσε την αδελφή του για την εξωσυζυγική τους σχέση, ισχυριζόμενη ότι την είχε εξαναγκάσει σε εξώγαμη συνουσία.
Ο Καλύμνιος εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης, που υφίστατο, ενημέρωσε τη σύζυγό του, η οποία τον συγχώρεσε και του είπε ότι θα σταθεί δίπλα του στην περιπέτειά του αυτή.
Η σύζυγός του επικοινώνησε με τη Ρουμάνα και συναντήθηκαν στη Ρόδο.
Η Ρουμάνα φέρεται να επιβεβαίωσε και στη γυναίκα του ότι το μόνο που χρειάζεται, για να σταματήσει να τους ενοχλεί και να μη δημιουργήσει άλλο πρόβλημα με τον υποτιθέμενο βιασμό, είναι χρήματα.
Ο Καλύμνιος παρέδωσε στους αστυνομικούς μηνύματα, που του είχε αποστείλει η Ρουμάνα και ζήτησε την ποινική της δίωξη.
Οι αστυνομικοί έστησαν στη συνέχεια επιχείρηση για τη σύλληψή της.
Ο Καλύμνιος και η Ρουμάνα συμφώνησαν να συναντηθούν στη Ρόδο την 12η Ιουνίου 2013 προκειμένου να της καταβάλει το ποσό των 7.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί είχαν προσημειώσει τα χρήματα και όταν εμφανίστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού, σε διαμέρισμα στην οδό Καναδά, την συνέλαβαν.
Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν την ώρα που μετρούσε τα χρήματα, ενώ σε ένα έπιπλο πλησίον της, βρέθηκε και ένα μεταλλικό φιαλίδιο, το οποίο περιείχε δακρυγόνο (CS-GAS) σε μορφή σπρέυ.
Επίσης στο διαμέρισμα της βρέθηκε τραπεζική απόδειξη της ALPHA BANK πάνω στην οποία ήταν σημειωμένα ονόματα και τηλέφωνα συγγενικών προσώπων του θύματος.
Απολογούμενη η κατηγορούμενη ομολόγησε ότι είχε σχέση μαζί του και δήλωσε ότι στόχος της ήταν να τον φοβίσει διότι έμαθε ότι ήταν παντρεμένος και περαιτέρω ότι δεν υπήρχε λόγος να τον εκβιάσει διότι της κατέβαλε σημαντικά ποσά όσο ήταν σε σχέση.

Είδαμε τη φάτσα της; ΟΧΙ Μάθαμε το όνομά της; ΟΧΙ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Με λίγα λόγια, ύστερα από τρία χρόνια μπορεί ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ να μπλέξει με κάποιον άλλο και να τον εκβιάσει, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. Αν όμως είσαι άντρας, η φάτσα σου θα είναι κρεμασμένη παντού, κι ας μην υπάρχει κάποια τελεσίδικη απόφαση. Αυτά για την Ισότητα που υπάρχει στην αντιμετώπισή μας ενώπιον του Νόμου
ΠΗΓΗ

Θα μπορουσε να φτασει και σε αυτοκτονία ,αν ηταν αδυναμος χαρακτηρας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τελικα εχει ξεφυγει η κατασταση...Αηδια καταντησε...

Mην το γελας καθολου. Γνωριζα εγω υποθεση, που η εν διαστασει συζυγος προσεφυγε στο δικαστηριο και ζητουσε να διακοπεί η επικοινωνία του πατερα με την 8χρονη κορη, επειδη λέει οταν την εκανε μπανιο, την ακουμπαγε στα αποκρυφα.Βλεπω οτι υπηρξε και παρομοια περιπτωση λοιπον, αναποδα αυτη τη φορα. Μαλιστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τώρα βγαίνει η κάθε πικραμένη και λέει τον πόνο της. Έγινε της μόδας και αυτό.
Πάντως ένα καλό που προέκυψε από αυτήν την "εξομολόγηση" της Μπεκατώρου, είναι η καταγγελία για βιασμό της τότε 11χρονης ιστιοπλόου. Και αφού το συγκεκριμένο εγκλημα δεν έχει παραγραφει, ελπίζω να τιμωρηθεί ο παιδεραστης-προπονητης.

Και η αποδειξη ποια ειναι οτι βιαστηκε η 11 χρονη ;;;

Απο την "εξομολογηση" της μικρης και αθωας 22χρονης σοφης;;;
ρε 64 τι ακριβως γραφεις? τι ποια αποδειξη...βγηκε ο ιδιος ο βιαστης και ειπε ειχαμε σχεση την αγαπαω και θελω να την παντρευτω ακομα και τωρα.....
Ρε τον αληταρα. Προφανως η πρωτη του δουλεια ηταν να τηλεφωνησει στον δικηγορο του. Αυτη ειναι συνηθισμενη υπερασπιστικη γραμμη σε τετοιες περιπτωσεις. Πολυ προβλεψιμη βεβαια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ακομα ομως και αυτος ο γυπας ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ,απλα βλαμενος ειναι...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΝ ΦΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
Ενω αν φλασαρει κανενα 500ευρο ε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Βάλε και τις κομπλεξάρες που έχουν διορίσει στον
εισαγγελικό κλάδο.
Εν τω μεταξύ στην Ελλάδα το 80% και βάλε των εισαγγελέων είναι γυναίκες. Το ίδιο και οι δικαστές. Ήδη από την δεκαετία του '90 οι περισσότεροι πρόεδροι δικαστηρίων είναι επίσης γυναίκες. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις, όπως και στην πρόσφατη περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής, ολόκληρη η έδρα του δικαστηρίου απαρτίζεται από γυναίκες.
Oταν το 70-75% των εισαγομενων στις νομικες σχολες ειναι γυναικες εδω και δυο δεκαετιες, πώς θα ηταν δυνατον στον δικαστικο κλαδο να ισχυει αντιθετη ποσοστωση?
Εξαλλου αν περασεις εξω απο τις εξετασεις που δινουν οι ασκουμενοι για να γινουν δικηγοροι, θα δεις μουνοθάλασσα.
Αντρας με το τουφεκι.

είναι ο τύπος των εισιτηρίων εξετάσεων,
στα τριάντα δύσκολα ένας άνδρας μελετά την νομολογία των ανωτάτων δικαστηρίων,
προέχει κοινωνικά ο βιοπορισμός,
το αντίθετο ισχύει για άγαμες τριαντάρες, για αυτό και μένουν μετά οι δικαστίνες, κατά πολύ, άγαμες,

το αντίθετο συμβαίνει στις αγγλοσαξωνικές χώρες, που βασικά γίνονται δικαστές οι πενηντάρηδες δικηγόροι
Εχεις ενα point.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εδω ο τρελακιας ειπε φορα παρτιδα και τι εγινε 16 χρονια διαφορα ειναι......λες και μιλαγε για 40-24 η για 56-40........και το παιδακι ηταν 11 :confused::confused:
Δεν θεωρω οτι μπορει να ειναι τοσο τρελος, απλως το παιζει (αλλά την εχει πατησει χοντρα).
Η πρωην 11χρονη και νυν 20χρονη θα μιλησει να μας πει ομως την αποψη της?

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.948
Πόντοι
1.446
Τις Ελλε-ι-νιδες-ψωλοπηραχτηρια

δεν τις βαζουμαι στην εξισωση ?

Ξερω πολλες που καβλεντιζουν με οποια ψωλη βρουν μπροστα τους ...

και μετα ... "με παρεξηγησες" ...

τωρα η δηθεν παρεξηγηση εγινε

"παρενοχληση"

Μια ζωη θα το φωναζω ...

Πουτανες και ξερο ψωμι ...!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.771
Πόντοι
5.006
είναι ο τύπος των εισιτηρίων εξετάσεων,
στα τριάντα δύσκολα ένας άνδρας μελετά την νομολογία των ανωτάτων δικαστηρίων,
προέχει κοινωνικά ο βιοπορισμός,
το αντίθετο ισχύει για άγαμες τριαντάρες, για αυτό και μένουν μετά οι δικαστίνες, κατά πολύ, άγαμες,

το αντίθετο συμβαίνει στις αγγλοσαξωνικές χώρες, που βασικά γίνονται δικαστές οι πενηντάρηδες δικηγόροι

το συστημα εισαγωγης στη σχολη δικαστων ειναι αστειο...το μονο που μετραει ειναι οι στειρες πανεπιστημιακες θεωρητικες γνωσεις..οι περισσοτερες κοπελιτσες γινονται δικαστινες χωρις να εχουν κανει ουτε ενα δικαστηριο...
θα επρεπε να τεθει οριο οτι κατω απο τα 40 τουλαχιστον, δεν εχεις δικαιωμα στις εξετασεις...
:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom