ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Ευχαριστω για τα λόγια σου,καλημερα και σε σενα..Προφανως και δε κινδυνευεις από την καθε καργια, όταν φυλαγεσαι..Από την αλλη όμως ,η καθε μια κομπλεξική/υποκινουμενη μπορεί να σου κανει τεραστια ζημια με μια μόνο φραση.Και αντε μετα να ξεμπλεξεις..καλημερα ναυαρχος...σαφως ισχυει αυτο που λες...ειναι αυτονοητο...στην περιπτωση ομως αυτη κανει μπαμ πως δεν ισχυει...αλλα να ξες δεν ειμαι καθολου στην τσιτα...το αντιθετο μαλιστα ..προσπαθω να εξηγησω στα αλανακια πως δε διατρεχουν και κανα θανασιμο κινδυνο απο τις γυναικες και τους εχω δωσει και καποιες γενικες γραμμες πως να περασουν καλα....επισης απο ολο τον συρφετο μαλακιας που εχει γραφτει με αφορμη το περιστατικο ,εισαι ο μονος που εγραψες 2 αραδες σωστες οταν τους ειπες το αυτονοητο πως δεν μπλεκεις στη δουλεια και παντα κραταμε το πουλι μας στο παντελονι εντος εργασιακου χωρου!Αδερφε, επειδη σε βλεπω στην τσιτα..ε?αυτο εγραψα?ξερεις διαβασμα?....εγραψα πως υπαρχουν 1002 πραγματα για να σε συκοφαντησουν ευκολοτερα παρα να ισχυριστουν βιασμο,πραγμα που συμβαινει βεβαιως.....τωρα εσυ διαβαζε οτι σε βολευει και ερμηνευσε το σε λα μινορε..κουμαντο θα σου κανω?
ενα τελευταιο....οσο θελουμε να γαμησουμε εμεις αλλο τοσο θελουν να γαμηθουν και αυτες.....ολα τα αλλα ειναι φουμαρα......
υγ...το αλλο το βλημα χτες με ειπε φεμινιστη ,σιγα μην ειμαι και δον αγαπιος!
Μαθε καλά ότι όσο και να χτυπιεται καποια/ος,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ/ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΝΟΧΗΣ, όλα ειναι στον αερα..
«Testisunus, testisnullus:Είς μάρτυς, ουδείς μάρτυς».
Αντιθετα ,ο καταγγελων κινδυνευει με τεραστιες αποζημιώσεις για προσβολή προσωπικότητας και κοινωνικο,οικογενειακο,προσωπικο και επαγγελματικο διασυρμο του καταγγελόμενου
Κινητρο υπηρχε για να του κατσει-το ομολογησε εμμεσα και η ιδια,για να μην την αποκλεισει απο τις μελλοντικες αποστολές-κινητρο υπαρχει και τωρα-Εκλογες Ομοσπονδιας και τεραστια "μαρμιτα"-.
Για τα αλλα περιστατικα δεν παιρνω θεση,αλλα κι εδω ισχυουν τα ιδια που εγραψα..Πλην του παιδιου που κακοποιηθηκε, που δεν μπορεί να εχει δολο...
Τι θα κανουμε δηλαδη,δεν θα μιλαμε σε καμια,απο το φοβο μη μας βγαλει στη σεντρα?
Για την Μπεκατωρου που αρχισε την ιστορία,εχω μεγαλες επιφυλαξεις.Εγω θα συμφωνησω πως κατι εγινε.Η συναινεση όμως ειναι δεδομενη για μενα..Δεν μπορει να βγαινει και να λεει "Συνειδητοποιησα (!!) ότι εχω βιαστει!!"..Δεν μου κολλαει,όπως δεν μου κολλαει και η πρεμουρα του στρουμφ να την υποδεχθει στο Προεδρικο Μεγαρο καπελωνοντας καθε εννοια δικαιοσυνης και καταρριπτοντας εν τη γενεση του το τεκμηριο της αθωότητας του καταγγελομένου...