Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
ε?αυτο εγραψα?ξερεις διαβασμα?....εγραψα πως υπαρχουν 1002 πραγματα για να σε συκοφαντησουν ευκολοτερα παρα να ισχυριστουν βιασμο,πραγμα που συμβαινει βεβαιως.....τωρα εσυ διαβαζε οτι σε βολευει και ερμηνευσε το σε λα μινορε..κουμαντο θα σου κανω?
ενα τελευταιο....οσο θελουμε να γαμησουμε εμεις αλλο τοσο θελουν να γαμηθουν και αυτες.....ολα τα αλλα ειναι φουμαρα......
υγ...το αλλο το βλημα χτες με ειπε φεμινιστη ,σιγα μην ειμαι και δον αγαπιος!
Αδερφε, επειδη σε βλεπω στην τσιτα..
Μαθε καλά ότι όσο και να χτυπιεται καποια/ος,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ/ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΝΟΧΗΣ, όλα ειναι στον αερα..
«Testisunus, testisnullus:Είς μάρτυς, ουδείς μάρτυς».
Αντιθετα ,ο καταγγελων κινδυνευει με τεραστιες αποζημιώσεις για προσβολή προσωπικότητας και κοινωνικο,οικογενειακο,προσωπικο και επαγγελματικο διασυρμο του καταγγελόμενου
Κινητρο υπηρχε για να του κατσει-το ομολογησε εμμεσα και η ιδια,για να μην την αποκλεισει απο τις μελλοντικες αποστολές-κινητρο υπαρχει και τωρα-Εκλογες Ομοσπονδιας και τεραστια "μαρμιτα"-.
Για τα αλλα περιστατικα δεν παιρνω θεση,αλλα κι εδω ισχυουν τα ιδια που εγραψα..Πλην του παιδιου που κακοποιηθηκε, που δεν μπορεί να εχει δολο...
καλημερα ναυαρχος...σαφως ισχυει αυτο που λες...ειναι αυτονοητο...στην περιπτωση ομως αυτη κανει μπαμ πως δεν ισχυει...αλλα να ξες δεν ειμαι καθολου στην τσιτα...το αντιθετο μαλιστα ..προσπαθω να εξηγησω στα αλανακια πως δε διατρεχουν και κανα θανασιμο κινδυνο απο τις γυναικες και τους εχω δωσει και καποιες γενικες γραμμες πως να περασουν καλα....επισης απο ολο τον συρφετο μαλακιας που εχει γραφτει με αφορμη το περιστατικο ,εισαι ο μονος που εγραψες 2 αραδες σωστες οταν τους ειπες το αυτονοητο πως δεν μπλεκεις στη δουλεια και παντα κραταμε το πουλι μας στο παντελονι εντος εργασιακου χωρου!
Ευχαριστω για τα λόγια σου,καλημερα και σε σενα..Προφανως και δε κινδυνευεις από την καθε καργια, όταν φυλαγεσαι..Από την αλλη όμως ,η καθε μια κομπλεξική/υποκινουμενη μπορεί να σου κανει τεραστια ζημια με μια μόνο φραση.Και αντε μετα να ξεμπλεξεις..
Τι θα κανουμε δηλαδη,δεν θα μιλαμε σε καμια,απο το φοβο μη μας βγαλει στη σεντρα?
Για την Μπεκατωρου που αρχισε την ιστορία,εχω μεγαλες επιφυλαξεις.Εγω θα συμφωνησω πως κατι εγινε.Η συναινεση όμως ειναι δεδομενη για μενα..Δεν μπορει να βγαινει και να λεει "Συνειδητοποιησα (!!) ότι εχω βιαστει!!"..Δεν μου κολλαει,όπως δεν μου κολλαει και η πρεμουρα του στρουμφ να την υποδεχθει στο Προεδρικο Μεγαρο καπελωνοντας καθε εννοια δικαιοσυνης και καταρριπτοντας εν τη γενεση του το τεκμηριο της αθωότητας του καταγγελομένου...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.301
Πόντοι
1.686
Ρε Closer 22 , ακόμα και στην Παλαιά Διαθήκη αναφέρεται γυναίκα
που είπε ψέματα ότι την παρενόχλησαν. Η περίπτωση του
Ιωσήφ που μαθαίναμε στο σχολείο
που του την έπεσε η γυναίκα του αφεντικού του Πετεφρή ,και αυτός είπε όχι,
και αυτή τον κατήγγειλε για το ανάποδο. Ότι δήθεν της έκανε
σεξουαλική παρενόχληση και τον έβαλαν στη φυλακή.
Το έγραφε το βιβλίο των θρησκευτικών
και το μαθαίναμε για τος εξετάσεις !

Το μαθαίναμε στο γυμνάσιο, το ξέχασες ;

Όσον αφορά για τη Μπεκατώρου, μόνη της μπήκε στο δωμάτιο του,
ενήλικη ήταν,
δεν ήταν μεθυσμένη, δεν της άσκησε βία
ούτε σωματική, ούτε λεκτική,
πως ορίζεται σαν βιασμός ;

Η ίδια τα είπε αυτά, ότι δεν της άσκησε βία.

Η ηλιθιότητες που αναφέρουν όλοι, ενώ είναι αυτονόητο
ότι δεν υπάρχει βία , δείχνει πόσο ηλίθιοι είναι ,
παρά την πρόοδο την τεχνολογική.

Είναι σαν μια εργαζόμενη να κάτσει στο αφεντικό της
χωρίς βία αλλά και χωρίς να την απειλήσει αυτός ότι
θα την απολύσει.

Όλες οι κοπρο-λεσβίες, οι ψυχοπαθητικές, οι αγάμητες,
οι ανοργασμικές κομπλεξικές, οι απατεώνισες
και όλες οι καριόλες σκούζουν.

Το δίκιο της κοπρο-λεσβίας, και της κομπλεξικής
αγάμητης , και της απατεώνισας , πάνε να περάσουν

Ουστ !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.301
Πόντοι
1.686

Βάλε και τις κομπλεξάρες που έχουν διορίσει στον
εισαγγελικό κλάδο.

Με παπαγαλία μπήκαν στη Νομική , με φιλολογικά μαθήματα
χωρίς κριτική ικανότητα, και με παπαγαλία
την τελείωσαν.
Τώρα βαφτίζουν σαν βιασμό, κάτι... χωρίς βία !
Ούτε σωματική, ούτε λεκτική.

Ενώ το λέει η λέξη.

Βια- σμός . Χρειάζεται βία. Ή να είναι η τύπισσα μεθυσμένη
ή να έχει πάρει υπνωτικό, ή ναρκωτικά κλπ.

Καινούργια πράγματα τώρα. Βια-σμός, ΧΩΡΙΣ βία !

Σε λίγο θα μας πουν ότι και τα έσκορτ που έρχονται σπίτι σου
με ταξί, και ζητούν 300 ευρώ, και αυτά ... τα βιάζεις !
Εκεί το πάνε.
Όπως στις χώρες που δεν επιτρέπουν τις ιερόδουλες
οι ψευτο-φεμινίστριες ισχυρίζονται ότι οι έσκορτ κάνουν
το επάγγελμα με τη βία, και βγάζουν πάνω από 5.000 ευρώ το μήνα
καθαρά.
Ενώ θα μπορούσαν να εργάζονται σαν πωλήτριες,
ή καθαρίστριες με 650 ευρώ καθαρά !

Η ελευθερία είναι να εργάζονται για 650 ευρώ το μήνα και
να καθαρίζουν τουαλέτες, το να βγάζουν 5.000 ευρώ το μήνα
είναι ... βία !

• Like
Αντιδράσεις: obi1

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Αυτό....

Συνημμένα

• FB_IMG_1611314866070.jpg
    FB_IMG_1611314866070.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 17

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Μπαρ-μπουλη αυτους φερατε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.062
Πόντοι
3.656
Ρουμάνα εκβίαζε Καλύμνιο: Δώσε λεφτά αλλιώς θα τα πω όλα
Από Κ. ΜΚ 10:23 - 15/01/2021 Τελευταία Ενημέρωση 10:24 - 15/01/2021
39χρονη Ρουμάνα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών με 3ετή αναστολή για τον εκβιασμό.
Την ποινή επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου καθώς πρωτοδίκως είχε επιβληθεί στην 39χρονη ποινή κάθειρξης ερήμην 5 ετών και 10 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 600 ευρώ.
Η 39χρονη φέρεται να επιχείρησε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από έναν έγγαμο από την Κάλυμνο για να μην αποκαλύψει την εξωσυζυγική τους σχέση στο οικογενειακό του περιβάλλον.
Ο Καλύμνιος διατείνεται ότι απαιτούσε να της καταβάλει 25.000 ευρώ για να μην ενημερώσει για την εξωσυζυγική τους σχέση την οικογένειά του.
Του είπε ακόμη ότι είχε εξασφαλίσει ιατρική γνωμάτευση, που βεβαίωνε ότι την βίασε.
Σε κάποια από τα μηνύματα αυτά η κατηγορούμενη ανέφερε χαρακτηριστικά «θα σε βάλω φυλακή για βιασμό, τώρα σηκώθηκα από το κρεβάτι γιατί ένιωθα μούσκεμα από αίμα», «θα με πληρώσεις ακριβά τώρα», «ζητάω 25 χιλιάδες ευρώ και να μου πεις ευχαριστώ, επειδή θα μπορούσα να ζητάω πιο πολλά… δεν νομίζω να θέλεις να σε ψάχνει η αστυνομία», «εάν δεν μου πληρώσεις αυτά που μου χρωστάς δεν θα με δεις», «εγώ θα πάω στην Κάλυμνο και θα πάρω μαζί μου έναν δικηγόρο και έναν μπράβο», «αν δεν είσαι εδώ σε μία ώρα θα βάλω την φωτογραφία σου στο ίντερνετ και θα ετοιμαστώ να πάω στην Ασφάλεια».
Σύμφωνα με την καταγγελία, σχεδόν καθημερινά, δεχόταν απειλητικά μηνύματα και κλήσεις με τα οποία τον απειλούσε ότι θα βάλει μπράβους για να τον χτυπήσουν, ότι θα του καταστρέψει τη ζωή και ότι θα πάει στην Κάλυμνο για να ενημερώσει για τη σχέση τους τη γυναίκα του.
Επίσης τον απείλησε ότι την φωτογραφία που τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο θα την αναρτήσει στο ίντερνετ και ότι θα την εκτυπώσει σε πολλά αντίτυπα για να τα μοιράσει στη Ρόδο και στην Κάλυμνο, γράφοντας ότι είναι βιαστής.
Εκείνος αρνήθηκε να της καταβάλει το ποσό που ζητούσε και τότε η Ρουμάνα φέρεται να αρχίσει τις… εκπτώσεις.
Μείωσε τις «αξιώσεις» της στα 10.000 ευρώ, ενώ για να τον πιέσει φέρεται να ενημέρωσε την αδελφή του για την εξωσυζυγική τους σχέση, ισχυριζόμενη ότι την είχε εξαναγκάσει σε εξώγαμη συνουσία.
Ο Καλύμνιος εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης, που υφίστατο, ενημέρωσε τη σύζυγό του, η οποία τον συγχώρεσε και του είπε ότι θα σταθεί δίπλα του στην περιπέτειά του αυτή.
Η σύζυγός του επικοινώνησε με τη Ρουμάνα και συναντήθηκαν στη Ρόδο.
Η Ρουμάνα φέρεται να επιβεβαίωσε και στη γυναίκα του ότι το μόνο που χρειάζεται, για να σταματήσει να τους ενοχλεί και να μη δημιουργήσει άλλο πρόβλημα με τον υποτιθέμενο βιασμό, είναι χρήματα.
Ο Καλύμνιος παρέδωσε στους αστυνομικούς μηνύματα, που του είχε αποστείλει η Ρουμάνα και ζήτησε την ποινική της δίωξη.
Οι αστυνομικοί έστησαν στη συνέχεια επιχείρηση για τη σύλληψή της.
Ο Καλύμνιος και η Ρουμάνα συμφώνησαν να συναντηθούν στη Ρόδο την 12η Ιουνίου 2013 προκειμένου να της καταβάλει το ποσό των 7.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί είχαν προσημειώσει τα χρήματα και όταν εμφανίστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού, σε διαμέρισμα στην οδό Καναδά, την συνέλαβαν.
Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν την ώρα που μετρούσε τα χρήματα, ενώ σε ένα έπιπλο πλησίον της, βρέθηκε και ένα μεταλλικό φιαλίδιο, το οποίο περιείχε δακρυγόνο (CS-GAS) σε μορφή σπρέυ.
Επίσης στο διαμέρισμα της βρέθηκε τραπεζική απόδειξη της ALPHA BANK πάνω στην οποία ήταν σημειωμένα ονόματα και τηλέφωνα συγγενικών προσώπων του θύματος.
Απολογούμενη η κατηγορούμενη ομολόγησε ότι είχε σχέση μαζί του και δήλωσε ότι στόχος της ήταν να τον φοβίσει διότι έμαθε ότι ήταν παντρεμένος και περαιτέρω ότι δεν υπήρχε λόγος να τον εκβιάσει διότι της κατέβαλε σημαντικά ποσά όσο ήταν σε σχέση.

Είδαμε τη φάτσα της; ΟΧΙ Μάθαμε το όνομά της; ΟΧΙ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Με λίγα λόγια, ύστερα από τρία χρόνια μπορεί ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ να μπλέξει με κάποιον άλλο και να τον εκβιάσει, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. Αν όμως είσαι άντρας, η φάτσα σου θα είναι κρεμασμένη παντού, κι ας μην υπάρχει κάποια τελεσίδικη απόφαση. Αυτά για την Ισότητα που υπάρχει στην αντιμετώπισή μας ενώπιον του Νόμου
ΠΗΓΗ

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Όπως είπε και ο Μπουντούρης, να βαζουν τις φωνές. Ειδικά στα ξενοδοχεία.

μα βάζουν τις φωνές. Για κλείσε ένα δωμάτιο στο Bill/Prive κλπ., όλο φωνές θα ακούς, μάτι δεν θα σε αφήσουν να κλείσεις :grin:

Έτσι. Να δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Γιατί στο BILL δεν πας μόνος σου. Ούτε πας για νάνι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Μπαρ-μπουλη αυτους φερατε
'Εχω βάλει χρονόμετρο από τότε που σε γνώρισα μπας και ΔΕΝ πεις μαλακία... και δεν έχω πατήσει το κουμπί να σταματήσει ούτε 1 φορά!

Θα συνεχίσεις έτσι? Θα πάει επ' άπειρον? Ξέρεις για ποιο πράγμα λένε ότι είναι άπειρο... ε? :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.769
Πόντοι
5.006
Πέννυ Μπαλτατζή: “Με παρενοχλούσε παντρεμένος, ενώ κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του”

ποια ειναι αυτη και ποιος την ρωτησε :think: επισης στα :animated-balls: μας

αλλη μια περιπτωση σκληρης κακοποιησης!!!!!
της την επεφτε παντρεμενος που αυτη δεν τονυ γουσταρε!!! αισχος!!!!:confused:
αραγε αν της την πεσει ο παντρεμενος σακης ρουβας, θα τον καταγγειλει για παρενοχληση?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Πέννυ Μπαλτατζή: “Με παρενοχλούσε παντρεμένος, ενώ κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του”

αραγε αν της την πεσει ο παντρεμενος σακης ρουβας, θα τον καταγγειλει για παρενοχληση?
Ρε θα βγούνε άλλες 200 περιπτώσεις... μην ασχολείστε...!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Ακόμα, μίλησε για ακόμα ένα περιστατικό που της συνέβη στο παρελθόν: «Έχει τύχει να επιστρέψω από δουλειά χωρίς το άτομο με το οποίο είχα πάει γιατί είχε πιει και μου έπιασε το πόδι.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.915
Πόντοι
2.306
ε?αυτο εγραψα?ξερεις διαβασμα?....εγραψα πως υπαρχουν 1002 πραγματα για να σε συκοφαντησουν ευκολοτερα παρα να ισχυριστουν βιασμο,πραγμα που συμβαινει βεβαιως.....τωρα εσυ διαβαζε οτι σε βολευει και ερμηνευσε το σε λα μινορε..κουμαντο θα σου κανω?
ενα τελευταιο....οσο θελουμε να γαμησουμε εμεις αλλο τοσο θελουν να γαμηθουν και αυτες.....ολα τα αλλα ειναι φουμαρα......
υγ...το αλλο το βλημα χτες με ειπε φεμινιστη ,σιγα μην ειμαι και δον αγαπιος!
Αδερφε, επειδη σε βλεπω στην τσιτα..
Μαθε καλά ότι όσο και να χτυπιεται καποια/ος,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ/ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΝΟΧΗΣ, όλα ειναι στον αερα..
«Testisunus, testisnullus:Είς μάρτυς, ουδείς μάρτυς».
Αντιθετα ,ο καταγγελων κινδυνευει με τεραστιες αποζημιώσεις για προσβολή προσωπικότητας και κοινωνικο,οικογενειακο,προσωπικο και επαγγελματικο διασυρμο του καταγγελόμενου
Κινητρο υπηρχε για να του κατσει-το ομολογησε εμμεσα και η ιδια,για να μην την αποκλεισει απο τις μελλοντικες αποστολές-κινητρο υπαρχει και τωρα-Εκλογες Ομοσπονδιας και τεραστια "μαρμιτα"-.
Για τα αλλα περιστατικα δεν παιρνω θεση,αλλα κι εδω ισχυουν τα ιδια που εγραψα..Πλην του παιδιου που κακοποιηθηκε, που δεν μπορεί να εχει δολο...
Νομίζω ότι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε το ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα προκύψουν από την υπόθεση αυτή.
Δεν χωράει αμφιβολία ότι υπήρχαν Και υπάρχουν πολλά κακώς κείμενα. Μόνο το γεγονός ότι οι ίδιοι άνθρωποι έκαναν κουμάντο για 30 χρόνια με τρόπο μάλλον δικτατορικό λέει πολλά και προδιαθέτει για σοβαρές ατασθαλίες.
Ο Παπαδακης έδειξε σήμερα στον Ant1 ότι οι αθλητές υπέγραφαν συμφωνητικό όπου αποδέχονταν να στερηθούν το δικαίωμα τους να πάνε στελέχη της Ομοσπονδίας στο δικαστήριο σε περίπτωση καταγγελίας. Βέβαια μου κάνει τρομερή εντύπωση κάτι τέτοιο αφού από μόνο του ένα τέτοιο συμφωνητικό παραβιάζει συνταγματικά δικαιώματα. (υποθέτω?)
Όλη αυτή η ιστορία βγάζει τεράστια δυσωδία και σίγουρα έχει πολλά που δεν γνωρίζουμε από πίσω.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.795
Πόντοι
9.931

Δυστυχώς αυτο ισχύει σε μεγάλο βαθμο, σου την πέφτει ο κοντος χοντρος ψιλικατζής ειναι σεξουαλική παρενόχληση, σου την πέφτει ο 1.80 γυμνασμένος και με Porsche είναι φλερτ-καμάκι.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
εισαγγελικό κλάδο.
Εν τω μεταξύ στην Ελλάδα το 80% και βάλε των εισαγγελέων είναι γυναίκες. Το ίδιο και οι δικαστές. Ήδη από την δεκαετία του '90 οι περισσότεροι πρόεδροι δικαστηρίων είναι επίσης γυναίκες. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις, όπως και στην πρόσφατη περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής, ολόκληρη η έδρα του δικαστηρίου απαρτίζεται από γυναίκες.

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
εισαγγελικό κλάδο.
Εν τω μεταξύ στην Ελλάδα το 80% και βάλε των εισαγγελέων είναι γυναίκες. Το ίδιο και οι δικαστές. Ήδη από την δεκαετία του '90 οι περισσότεροι πρόεδροι δικαστηρίων είναι επίσης γυναίκες. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις, όπως και στην πρόσφατη περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής, ολόκληρη η έδρα του δικαστηρίου απαρτίζεται από γυναίκες.

Η δικαιοσύνη είναι θηλυκού γένους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom