Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μάγκες σορυ που διακόπτω τον ειρμό σας αλλά διείσδυση έγινε στη Μπεκατώρου η μιλαμε για μουφα κακοποιηση?

Κι αν εγινε ποσο μεσα μπηκε?Μεχρι το κεφαλακι η και πιο βαθεια?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τόσες μέρες δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει η Μπεκατώρου με την ιστιοπλοΐα...:confused::confused::confused:
Still%20Standing%20S02_EP03.mp4_snapshot_01.12_[2018.09.19_18.25.30].jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η Τόνια Σωτηροπούλου καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση σε γυρίσματα ελληνικής σειράς: «Ήμουν 18»
Η ηθοποιός καταγγέλλει πως γνωστός ηθοποιός την παρενόχλησε στο καμαρίνι της: «Έχει συμβεί και σε άλλες συναδέλφους»

Οχι θα γλυτωναμε

Αλλη μια μικρη και αθωα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μάγκες σορυ που διακόπτω τον ειρμό σας αλλά διείσδυση έγινε στη Μπεκατώρου η μιλαμε για μουφα κακοποιηση?

Κι αν εγινε ποσο μεσα μπηκε?Μεχρι το κεφαλακι η και πιο βαθεια?

Ε δεν πηραμε και μεζουρα ρε μαστορα

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Η Τόνια Σωτηροπούλου καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση σε γυρίσματα ελληνικής σειράς: «Ήμουν 18»
Η ηθοποιός καταγγέλλει πως γνωστός ηθοποιός την παρενόχλησε στο καμαρίνι της: «Έχει συμβεί και σε άλλες συναδέλφους»

Οχι θα γλυτωναμε

Αλλη μια μικρη και αθωα
Έτσι να ανοίγουν τα στόματα σιγά-σιγά και όλη η Βρωμιά.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
70 σελιδες 1025 απαντησεις για το αν χουφτωθηκαν τα μεμε της σοφης

Οχι σεμνα και ταπεινα

Καλα παμε

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.720
Πόντοι
1.446
Ολα τα πουτανακια του θεατρου μαζευτηκαν να κλαυτουν...

Σε λιγο θα αρχισουν και οι βιζιτες να μας λενε οτι δεν πηραν τα λευτα συνεναιτικα ... τις αναγκασε ο βιαστης να τα παρουν.

Μας βλεπω ολους Tαιλανδη ... και τα κοντοπουτανα της Ελλαδας στο ραφι ...

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21

Οχι θα γλυτωναμε

Αλλη μια μικρη και αθωα

«Όταν τελείωσε το γύρισμα πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω, για να φύγω. Αλλάζω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα και !!!πάει!!! να με φιλήσει. Και κάνω !!!«ώπα»!!!. Και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν δεν ήταν «τι σιχαμένο πράγμα και τρομακτικό είναι αυτό που κάνει.» Πραγματικά απλά μπήκε στον χώρο μου και ήρθε κατά πάνω μου. Σκέφτηκα «από πού το πήρε αυτό το vibe; Γιατί δεν μιλήσαμε καν. Μήπως έκανα εγώ κάτι; Μήπως του έδωσα κάποια τέτοια εντύπωση; Όχι δεν του έδωσα τέτοια εντύπωση».

Σκέφτηκες να το αναφέρεις στην παραγωγή;

«Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό να το αναφέρω στην παραγωγή. Όχι»

Για ποιον λόγο;

«Νομίζω ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, και αντίστοιχα και στον δρόμο που έχει τύχει να περάσει κάποιος και να μου βάλει χέρι, η πρώτη αντίδραση είναι ότι είναι απλά σοκαριστικό. Δεν το πιστεύεις «κάποιος άγνωστος με άγγιξε εκεί. Πώς γίνεται;» Η πρώτη αντίδραση είναι ότι δεν το πιστεύω και πρέπει να το επεξεργαστώ. Και είναι κάπως αργά. Όχι για να τιμωρηθεί ο άλλος, αλλά για να υπερασπιστείς εσύ τον εαυτό σου.»

Λίγο περίεργη η ομολογία, δεν βρίσκεις;
Χώρια που δεν πιστεύω με τίποτα ότι ένας γνωστός ηθοποιός θα έκανε τέτοια μαλακία
Υ.Γ.: πουλούν εν γένει πολύ παπά οι ελλεηνίδες τελικά... Ούτε καλημέρα μην ανταλλάσσετε!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

Οχι θα γλυτωναμε

Αλλη μια μικρη και αθωα

«Όταν τελείωσε το γύρισμα πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω, για να φύγω. Αλλάζω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Και κάνω «ώπα». Και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν δεν ήταν «τι σιχαμένο πράγμα και τρομακτικό είναι αυτό που κάνει.» Πραγματικά απλά μπήκε στον χώρο μου και ήρθε κατά πάνω μου. Σκέφτηκα «από πού το πήρε αυτό το vibe; Γιατί δεν μιλήσαμε καν. Μήπως έκανα εγώ κάτι; Μήπως του έδωσα κάποια τέτοια εντύπωση; Όχι δεν του έδωσα τέτοια εντύπωση».

Σκέφτηκες να το αναφέρεις στην παραγωγή;

«Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό να το αναφέρω στην παραγωγή. Όχι»

Για ποιον λόγο;

«Νομίζω ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, και αντίστοιχα και στον δρόμο που έχει τύχει να περάσει κάποιος και να μου βάλει χέρι, η πρώτη αντίδραση είναι ότι είναι απλά σοκαριστικό. Δεν το πιστεύεις «κάποιος άγνωστος με άγγιξε εκεί. Πώς γίνεται;» Η πρώτη αντίδραση είναι ότι δεν το πιστεύω και πρέπει να το επεξεργαστώ. Και είναι κάπως αργά. Όχι για να τιμωρηθεί ο άλλος, αλλά για να υπερασπιστείς εσύ τον εαυτό σου.»

Λίγο περίεργη η ομολογία, δεν βρίσκεις;
Υ.Γ.: πουλούν εν γένει πολύ παπά οι ελλεηνίδες τελικά...

Είμαστε ακόμα στην αρχή τύπε. Περίμενε να δεις τι θα γίνει στη συνέχεια

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.720
Πόντοι
1.446
Περιμενω την ημερα που ανδρες θα βγαινουν και θα κανουν μυνηση σε γκομενες ...

1. Για σεξουαλικη παρενοχληση και προσβολη προσωπικοτητας με στοιχεια και ντοκουμεντα....!

2. Για εξαπατηση και εκμεταλευση του ιδιου και της οικονομικης του επιφανειας μεσω του sex... (Gold diggers)

Τα δικηγορικα αλανια της Αμερικης να ανοιξουν το δρομο ... και τοτε τα μουνια θα μαζευτουν μια και καλη ...

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Ο Κιμουλης... παρενοχληση... που πηδουσε τη Ματσουκα και τη Λεχου και η δευτερη εκλαιγε οταν την σουταρε. Παρενοχληση... στο τραβελι τη Δουκα. Μαλιστα.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Ο Κιμουλης... παρενοχληση... που πηδουσε τη Ματσουκα και τη Λεχου και η δευτερη εκλαιγε οταν την σουταρε. Παρενοχληση... στο τραβελι τη Δουκα. Μαλιστα.

Το άρθρο αναφέρει πως η καταγγελία δεν είναι για σεξ. παρενόχληση, αλλά άσκηση !!ψυχολογικής!! και !!λεκτικής!! βίας. :2funny::2funny::2funny:
Της "τσάκισε" λέει την "αξιοπρέπεια" :2funny::2funny:
Ήθελε φαίνεται να της χαϊδεύει πατρικά το κεφαλάκι... Ε ρε πούστη, να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν οι κομπλεξάρες οπαδοί της ορθότητας.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η Ζετα Δουκα δεν ειπε οτι τη παρενοχλησε σεξουαλικα. Το διευκρινησε κιολας. Ειπε οτι ηταν σε θιασο στο θεατρο με τον Κιμουλη που ηταν εκει ως ηθοποιος-σκηνοθετης. Και της λεει ο Κιμουλης Αναβαλλεται η παρασταση, βγες στη σκηνη να το ανακοινωσεις στο κοινο. Και του λεει η Ζετα Εσυ εισαι ο επικεφαλης, γιατι δε το ανακοινωνεις εσυ; Κι εκει ο Κιμουλης την εβρισε και τη κλωτσησε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.872
Πόντοι
9.931
Ελα ρε βρίζουν και χτυπάνε οι αριστεροί γυναίκες;;; Νόμιζα οτι αυτα τα κάνουν μόνο οι δεξιοί.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
απο την σκατοφατσα που εχει ο κιμουλης και το στυλακι διαννοουμενου τις αριστερης ηλιοθιοκουλτουρας καταλαβαινεις οτι ειναι καριολης και σκατοψυχος.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.232
Πόντοι
20.686
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Η Ζετα Δουκα δεν ειπε οτι τη παρενοχλησε σεξουαλικα. Το διευκρινησε κιολας. Ειπε οτι ηταν σε θιασο στο θεατρο με τον Κιμουλη που ηταν εκει ως ηθοποιος-σκηνοθετης. Και της λεει ο Κιμουλης Αναβαλλεται η παρασταση, βγες στη σκηνη να το ανακοινωσεις στο κοινο. Και του λεει η Ζετα Εσυ εισαι ο επικεφαλης, γιατι δε το ανακοινωνεις εσυ; Κι εκει ο Κιμουλης την εβρισε και τη κλωτσησε.

Έκανα edit το ποστ αμέσως μετά αλλά έπεσε η σύνδεση και δεν το ανανέωσε. Ευχαριστώ για την διόρθωση πάντως. Αυτό που έγραψα ήταν «καλά της έκανε».

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
την πετσοκοβει ο κιμουλης....:rockon:

«Υπάρχουν δύο σκέλη σε αυτό. Το προσωπικό μου, το οποίο θεωρώ όλο αυτό ψευδέστατο και κινούμαι αμέσως νομικά. Ούτε ένα από αυτά τα στοιχεία που ειπώθηκαν δεν συνέβησαν. Υπάρχει, όμως, και το άλλο σκέλος, το οποίο ας μην κοροϊδευόμαστε είναι πολύ σημαντικό. Η χρησιμοποίηση της πράξης της κυρίας Μπεκατώρου από ανθρώπους γενικά και αόριστα που τους πήγε κάτι στραβά πριν από 10 και 15 χρόνια, ν' αρχίζουν τώρα να το περιγράφουν ως μία κακοποίηση ή ψυχολογική βία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Έτσι, μειώνει στην πραγματικότητα την πράξη της κυρίας Μπεκατώρου και οδηγεί στη σιωπή κι άλλες γυναίκες, οι οποίες βρέθηκαν στη θέση της αθλήτριας» επισημαίνει ο Γιώργος Κιμούλης.
«Στην αρχή στεναχωρήθηκα και μετά θύμωσα πολύ» τονίζει ο κ. Κιμούλης και προσθέτει ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον παραγωγό της παράστασης για να μάθει τυχόν περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα ισχυρίζεται η κυρία Δούκα. «Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα αν είχε πάει καμία φορά και του είχε κάνει παράπονα ή αν θέλει να αποχωρήσει από την παράσταση. Μου απάντησε πως όχι. Δεν μιλάμε για ένα κοριτσάκι, το οποίο βγήκε τότε από τη σχολή. Αν ήθελε μπορούσε να είχε φύγει από το έργο. Επίσης, αναφέρεται σε γεγονότα της περιόδου της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και υπάρχει φωτογραφία στο Διαδίκτυο που είμαστε στην κοπή της πίτας και χαμογελάμε αγκαλιά. Είναι να μένεις άναυδος»

:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom