Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τυπε αργυροτοχε, τη...νικολουλη εχεις αβαταρ? :confused:
Οχι την Μπεκατωρου!

Δε μου απαντησατε ομως! ο μπουντουρης ο μπασκεμπολιστας τη γαμησε>??:confused:
Οχι ο Λυπηριδης!

Τυπε τους τιτλους που εχει παρει μονο ο ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ δε θα τους δεις σε...3 ζωες! :confused:
Λαθος τυπε εχω δει τους τιτλους του Βασιλομπιλαρου του Σπανουλη και του Γιωργαρου του Πριντεζη που ειναι περισσοτεροι του Λυπηριδη.

εεε νταξ...λιγο παραπανω ναι, συμφωνω!
σε περασα για μπαοκτζη τυπε..σορρυ! :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πρώτα τους κάθονται, μετά κάνουν καριέρα και μετά θυμούνται ότι κακοποιήθηκαν.
Ρε ουστ αποδώ πόρνες.
Κανονικά όλες αυτές έπρεπε να καταδικάζονται για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εχει ξεφτιλιστει και ο ορος βιασμος πλεον... σε λιγο και να τις κοιτας απο τα 100 μετρα θα σου κανουν μηνυση οι παλιοκαργιολες γαμω το αιμα τους
εσυ ρε στρατο εισαι υπερανω υποψιας ρε φιλε :confused::confused::confused:

Τρουμπακι μου πλεον ναι... και να θελω... δεν ακολουθει ο μεγαλος εκει κατω... :confused::confused:
δε κινδυνευουν απο μενα οι πουτανες! μονο για ξυλο!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.853
Πόντοι
5.506
1,81 με καλτσες λεει το ατομο :2funny::2funny::2funny::2funny:

σιγα τωρα!
εγω με τα τακουνια ειμαι 10 ποντους ψηλοτερος.
εξω ομως δεν τα φοραω ποτε γιατι στραβοπαταω και με κοροιδεουν
εχει και χιονια τυπε τωρα γλυστραει....νου σου :confused::confused::confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ημουν 1,81μ με καλτσες οταν ειχα μετρηθει για μια προκηρυξη για Αστυνομια.Δεν νομιζω να εχασα και πολυ απο τοτε...για αυτο δεν μασαω να την πεσω στην Νικολουλη.Αν ημουν αρκετα κοντυτερος ισως να ειχα θεμα...

Εγω 186 αλλα γουσταρω 160!!! :)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Οχι την Μπεκατωρου!

Οχι ο Λυπηριδης!

Τυπε τους τιτλους που εχει παρει μονο ο ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ δε θα τους δεις σε...3 ζωες! :confused:
Λαθος τυπε εχω δει τους τιτλους του Βασιλομπιλαρου του Σπανουλη και του Γιωργαρου του Πριντεζη που ειναι περισσοτεροι του Λυπηριδη.

Εγω δεν σε εχω βρισει ποτε,ακου μπαουγκτζης!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Οχι την Μπεκατωρου!

Οχι ο Λυπηριδης!

Εγω δεν σε εχω βρισει ποτε,ακου μπαουγκτζης!

Συγνωμη ρε φιλε!
Λαθος μου :embarrased:
Μακρια απο μας!!!!:confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τι φοραει ρε πουστη μου η καβλα η ΑΝΤΟΝΕΛΛΑΡΑ στου παπαδοπουλου γαμω τη μουναρα της...

και να μη μπορω να τον μπαιξω κι ολας γαμω τα παντα μου:confused::confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ρε ουστ αποδώ πόρνες.

Εχει ξεφτιλιστει και ο ορος βιασμος πλεον... σε λιγο και να τις κοιτας απο τα 100 μετρα θα σου κανουν μηνυση οι παλιοκαργιολες γαμω το αιμα τους

Μηπως καλά της εκανε κιόλας?

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.401
Πόντοι
1.056
Η Μπεκατώρου δεν ανήκει στην κατηγορία "σου κάθομαι και κάνω καριέρα". Την αξία της ως αθλήτρια την απέδειξε στην θάλασσα όταν κέρδιζε τα μετάλλια της (τα μετάλλια στην ιστιοπλοΐα είναι και "καθαρά" χωρίς ντοπες και άλλες μαλακοουσιες).
Ούτε ισχύει ότι πήρε τη θέση άλλων αθλητριών. Αν ήταν και άλλες άξιες θα είχαμε περισσότερα ελληνικά πληρώματα να συναγωνίζονται για μετάλλια.
Η μόνη μου ένσταση είναι ο χρόνος δημοσιοποίησης του συμβάντος. Οι εκλογές στην ομοσπονδία είναι νομίζω το Μάρτιο και αυτό με βάζει σε "σκέψεις" μήπως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω. Όπως επίσης αν και καταλαβαίνω ότι το 98 θα ήταν δύσκολο για την ίδια να καταγγείλει κάτι τέτοιο (θα την κατασπαραζαν), το 2008 ούσα δύο φορές ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια γιατί δεν το κατήγγειλε;
Τέλος πάντων, ελπίζω αν υπάρχουν άλλες κακοποιημένες από τον συγκεκριμένο, να τον καταγγείλουν για να τιμωρηθεί το κάθαρμα όπως του αξίζει.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τι φοραει ρε πουστη μου η καβλα η ΑΝΤΟΝΕΛΛΑΡΑ στου παπαδοπουλου γαμω τη μουναρα της...

Τον αλλο τον μουναρο με το κολλητο λευκο παντελονι την ειδες;Και την γαμαγε ο μπουλης ο εγγονος του Κωνστανταρα:confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Το σωστο ειναι :ΠΑΟΚτσης...και ειμαι...μαγκια μου που ειμαι ΠΑΟτσης που ελεγε και ο ογκολιθος Αποστολος Νικολα'ι'δης.Αφιερωμενο...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Δεν έχω διαβάσει όλα όσα γράφτηκαν, θα ποστάρω όμως μια ανάρτηση της φίλης Σταυρούλας Δημητρίου που έχει υπηρετήσει τη δικαιοσύνη από κορυφαίες θέσεις:

Σοφία Μπεκατώρου: Το χρονικό ενός εξομολογηθέντος ‘’βιασμού’’ και οι λεπτές αποχρώσεις του Timing

''Είμαι κι εγώ με τη Σοφία''...όπως διάβασα που γράφουν στα προφίλ τους πολλές κυρίες με πόνο ψυχής συμπαριστάμενες στο επίκαιρο ''δράμα''.
Είμαι, και το εννοώ, με το δικαίωμά της να επιλέξει τον τρόπο και τον χρόνο που θα μιλήσει για το τραύμα της, με το δικαίωμά της να μην καταγγείλει τον δράστη. Είμαι με το δικαίωμα εν τέλει του καθενός συνανθρώπου μας να διαχειριστεί το όποιο τραύμα του ,με όποιον τρόπο αυτός βούλεται, είτε να το κάνει πονεμένο τραγούδι, είτε βιβλίο, είτε να το εξομολογηθεί σε συνέντευξη,είτε να το λιτανεύσει σε τηλεοράσεις ή στο διαδίκτυο, εντός λειψανοθήκης, μετά από μισό μισού αιώνα.

Θυμηδία ,όμως, μου προκαλούν κάτι ‘’Ζήτω’’ και κάτι ‘’Κάτω’’ από κάποιες κυρίες ή σωματεία που υψώνουν τη ‘’γροθιά’’ τους στα προφίλ τους και ομαδόν φωνάζουν το μήνυμα ‘’Να μιλάμε,να μιλάμε οι γυναίκες, κανένας βιαστής ατιμώρητος’’. Αν το μήνυμα αυτό ακούγονταν στον προαύλιο χώρο της Ευελπίδων την ώρα που υπέβαλε μήνυση η σπουδαία ολυμπιονίκης ή την ώρα που περνούσαν χειροπέδες στον ‘’βιαστή’’, ίσως να φώναζα κι εγώ μαζί τους.
Όμως το ‘’να μιλάμε, να μιλάμε’’, όπως μίλησε η Μπεκατώρου και δικαίωμά της, όπως παραπάνω, είναι, για όσους ξέρουν νομικά ‘’αλυσιτελές’’ και για όσους δεν ξέρουν ‘’άσφαιρο’ ’Και όχι μόνο άσφαιρο, αλλά και επικίνδυνο σαν μήνυμα, διότι αν σιωπούν όλες σαν την Μπεκατώρου επί εικοσαετία και πλέον ,τότε το κακούργημα του βιασμού θα μείνει ‘’κενό γράμμα νόμου’’ και ουδείς βιαστής θα τιμωρείται.

Αλλά και το άλλο ‘ο βιαστής πρέπει να τιμωρείται’’, και αυτό αψυχολόγητο και παράδοξο στην περίπτωση της Μπεκατώρου. Προσκρούουν στη βούλησή της, δεν σέβονται τη βούλησή της, την υπερσκελίζουν, αφού είναι σαφές ότι η Μπεκατώρου ουδέποτε θέλησε την τιμωρία του ‘’βιαστή’’ της. Και όχι μόνο δεν τον κατήγγειλε αρμοδίως ενώπιον των Αρχών αλλά ούτε και το ‘’εξομολογήθηκε’’ δημόσια, διότι και τότε όλο και κάποιος εισαγγελέας θα ''τραβούσε'' μια αυτεπάγγελτη .
Αλλά η ίδια,, προσεγμένα και με ακρίβεια υπολογισμένα, άφησε να διαρρεύσει το κρίσιμο διάστημα της 20ετούς παραγραφής και μετά να μιλήσει, εκ του ασφαλούς να μιλήσει, αφού το αδίκημα έχει παραγραφεί και αυτός δεν θα διωχθεί,, ούτε και ‘’ντράβαλα’’ με τις Αρχές θα έχει.
Η μόνη που βγήκε τραυματισμένη σήμερα είναι η Ομοσπονδία της. Δικαίωμα της Μπεκατώρου αναφαίρετο. Ποιός ξέρει για ποιόν λόγο, μπήκε στο ηθικό δίλημμα ‘’ή το μετάλλιο για το άθλημά μου, ή το μετάλλιο για την αξιοπρέπειά μου’’, μη συγκρίσιμα μεγέθη μεν, ανθρώπινο το δίλημμα δε. Ή μήπως τον συγχώρεσε στο βάθος χρόνου;
Ή μήπως δεν συνέβησαν τα γεγονότα έτσι, αφού σε άλλες περιπτώσεις τα όρια του ολίγον βιασμού είναι κάποιες φορές δυσδιάκριτα με το ερωτικό παιχνίδι, εξού και οι δύο στις τρεις καταγγελίες βιασμού ή αρχειοθετούνται ή απαλλάσσεται ο κατηγορούμενος; Δεν δικαιούμαστε στο ελάχιστο να αμφισβητήσουμε όσα ‘’εξομολογείται ‘’η Μπεκατώρου, ούτε με εικασίες ούτε με υποψίες, η ίδια δεν μας έχει δώσει τέτοια αφορμή και οφείλουμε να τα δεχθούμε με σεβασμό και κατανόηση στην αλγεινή εμπειρία που η ίδια, όπως μας λέει, βίωσε. Αρμόδιο να κρίνει θα ήταν μόνο ένα δικαστήριο, να αξιολογήσει επί παραδείγματι ‘’αν τα γλυκόλογα σε μία ενήλικη ή οι καραμέλες σε μία οκτάχρονη είναι το ίδιο ικανά να παρασύρουν στην είσοδο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου’’...

Αλλού είναι το θέμα. Εδώ όμως παίρνουμε το δικαίωμα να της καταλογίσουμε κάτι πολύ σοβαρό. Από μία ολυμπιονίκη με ψυχικό σθένος και πειθαρχία και τόλμη, θα περίμενε κανείς να έχει κοινωνική ενσυναίσθηση. Να σκεφθεί, ότι ο άνθρωπος αυτός εκινείτο σε ευαίσθητους χώρους μετεφήβων, ότι ο άνθρωπος αυτός ίσως κατ’εξακολούθηση υποτροπίαζε,ότι την ίδια εμπειρία και χειρότερη ίσως να είχαν και άλλες συναθλήτριές της και αν έτσι,πόσα θα απέτρεπε με την καταγγελία της. Και δεν μιλάω για τον χρόνο που συνέβησαν τα γεγονότα,αφού δικαιολογείται λόγω του νεαρού της ηλικίας της, αναφέρομαι ότι είχε βάθος χρόνου 20ετίας με ψυχραιμία να το σκεφθεί και να καταγγείλει.
Και δεν θα δεχθώ τις αυθαίρετες γνωματεύσεις ‘’δίκην ψυχολόγου’’ ότι από φόβο δεν μιλούσε. Για ‘’περιφορά ή μοίρασμα πόνου ή παλιού τραύματος’’ μου κάνει όλο αυτό,που θα συμφωνήσω με τους υμνολόγους και τους φωνασκούντες ότι δύσκολα μεταβολίζεται και που αν ανοίξεις οποιοδήποτε βιβλίο ειδικού,θα δεις ότι η δημοσιοποίησή του να εντάσσεται στο ευρύ φάσμα ναρκισσισμού,που λίγος πολύ διακατέχει όλους μας, κυρίως τους επωνύμους, σε κάποιες φάσεις της ζωής μας.

Ψυχραιμία ,λοιπόν, κυρίες μου( κυριολεκτώ αφού είμαστε όλες ‘’κυρίες’’ από την ώρα που γεννηθήκαμε). Μαζί με το ‘’να μιλάμε,να μιλάμε’’, συμπληρώστε και το ‘’να καταγγέλουμε,να καταγγέλουμε’’. Γιατί φοβάμαι την επερχόμενη πανδημία, όπως εκείνη τον χειμώνα του ’18 ,όταν μετά τις αποκαλύψεις σε βάρος του παραγωγού Χάρβει Γουάνστάιν για σεξουαλική παρενόχληση,το φαινόμενο στη Χώρα μας και αλλού είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.Επώνυμες κυρίες , των ...ήντα και φεύγα, από κάθε χώρο,δήθεν να ‘’σπάνε τη σιωπή τους’’,να περιγράφουν το πόσο ‘’εφιαλτικές’’ στιγμές έζησαν στον εργασιακό τους χώρο όταν άνδρες από θέση ισχύος τις παρενόχλησαν σεξουλικά και με πόση γενναιότητα ‘’ ή ‘’πόνο ψυχής’’ αντιστάθηκαν ή το υπέστησαν.(περίπτωση Έλλης Στάη και άλλες τρεις ,δεν τις θυμάμαι).
Αφήστε που φοβάμαι, μην αρχίσουν και οι άντρες να ανοίγουν το στόμα τους, μιας και ο νόμος δεν διακρίνει, αφού μπορούν εξίσου και οι γυναίκες να βιάζουν ή να παρενοχλούν τους άντρες. Όμως δεν είδα κανέναν άντρα να βγαίνει δημόσια και να ‘’σπάει’’ τη σιωπή του.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• ΚΟΥΡΑΔΑdb90a00d1296410194f8fa371c617d2b.jpg
    ΚΟΥΡΑΔΑdb90a00d1296410194f8fa371c617d2b.jpg
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • b987c56656e7bbf2d2bbe1fd2ed90703.jpg
    b987c56656e7bbf2d2bbe1fd2ed90703.jpg
    73 KB · Εμφανίσεις: 44
  • ΜΠΙΝΕΣaristidis.jpg
    ΜΠΙΝΕΣaristidis.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 38

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ρε ουστ αποδώ πόρνες.

Δε το ξερουμε αυτο.... δε ξερω τι παιχτηκε δεν ειμαι δικαστης!:confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.853
Πόντοι
5.506
οσο ηλιθιο ειναι να φορτωνεις σε ενα κομμα ενα βιασμο τοσο ηλιθιο ειναι και να υπερασπιζεσε ενα βιαστη επειδη ειναι στο κομμα σου...
τι σας κανουν εκει μεσα στης κλαδικες ρε μαλακες? λοβοτομες?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ρε ουστ αποδώ πόρνες.

Δε το ξερουμε αυτο.... δε ξερω τι παιχτηκε δεν ειμαι δικαστης!:confused:

Με λίγα λόγια,μας λες ότι μπορεί και καλα να εκανε ο παπάρας

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ρε γμτ μου χουν λειψει τα μπουζουκια.... να καθομαι πρωτο τραπεζι πιστα ν αχαζευω τις μουναρες που χορευουν τσιφτετελια και να τισ ραινω λουλουδια κατεβαζωντας τις μπουκαλαρες μου με τζονι μπλακ.... ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΡΟΝΟΙΕ ΨΟΦΑ! :confused::confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Τον αλλο τον μουναρο με το κολλητο λευκο παντελονι την ειδες;Και την γαμαγε ο μπουλης ο εγγονος του Κωνστανταρα:confused::confused:

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ναι ρε ζημια γαμω το μπουλη το κωνστανταρα ρε που γαμαει μουναρες... ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΟΝΕΛΛΑΡΑ.....Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ ΕΞΩ ΡΕ :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom