Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.847
Πόντοι
5.506
Ρε γμτ μου χουν λειψει τα μπουζουκια.... να καθομαι πρωτο τραπεζι πιστα ν αχαζευω τις μουναρες που χορευουν τσιφτετελια και να τισ ραινω λουλουδια κατεβαζωντας τις μπουκαλαρες μου με τζονι μπλακ.... ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΡΟΝΟΙΕ ΨΟΦΑ! :confused::confused::confused:
:grouphug::grouphug::grouphug:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πρώτα τους κάθονται, μετά κάνουν καριέρα και μετά θυμούνται ότι κακοποιήθηκαν.
Ρε ουστ αποδώ πόρνες.
Κανονικά όλες αυτές έπρεπε να καταδικάζονται για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εχει ξεφτιλιστει και ο ορος βιασμος πλεον... σε λιγο και να τις κοιτας απο τα 100 μετρα θα σου κανουν μηνυση οι παλιοκαργιολες γαμω το αιμα τους

Μηπως καλά της εκανε κιόλας?

Δε το ξερουμε αυτο.... δε ξερω τι παιχτηκε δεν ειμαι δικαστης!:confused:

Με λίγα λόγια,μας λες ότι μπορεί και καλα να εκανε ο παπάρας

Μα δε ξερουμε την αληθεια ρε τρελε μου! κατσε ν ακουσουμε και τις 2 πλευρες! αν το εκανε με το ζορι λαθος! αλλα αν η μπεκατορου ηθελε? :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ρε γμτ μου χουν λειψει τα μπουζουκια.... να καθομαι πρωτο τραπεζι πιστα ν αχαζευω τις μουναρες που χορευουν τσιφτετελια και να τισ ραινω λουλουδια κατεβαζωντας τις μπουκαλαρες μου με τζονι μπλακ.... ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΡΟΝΟΙΕ ΨΟΦΑ! :confused::confused::confused:

Ποτε θα παμε 6ο στολο ρε τρουμπακαρε? :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.635
Πόντοι
2.606

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Ρε μαγκες ποιο ειναι αυτο το τεμαχιο με το ασπρο κολλητο παντελονι;Υποψηφια για την ενοτητα"Κωλαρες με κολαν"...ο αλλος ο Βρεττος γκομενα ντυθηκε;ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΜΕ ΣΚΑΡΠΙΝΙ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑΑΑΑ;;;:vomit::vomit:::headbang:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Πρώτα τους κάθονται, μετά κάνουν καριέρα και μετά θυμούνται ότι κακοποιήθηκαν.
Ρε ουστ αποδώ πόρνες.
Κανονικά όλες αυτές έπρεπε να καταδικάζονται για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εχει ξεφτιλιστει και ο ορος βιασμος πλεον... σε λιγο και να τις κοιτας απο τα 100 μετρα θα σου κανουν μηνυση οι παλιοκαργιολες γαμω το αιμα τους

Μηπως καλά της εκανε κιόλας?

Δε το ξερουμε αυτο.... δε ξερω τι παιχτηκε δεν ειμαι δικαστης!:confused:

Με λίγα λόγια,μας λες ότι μπορεί και καλα να εκανε ο παπάρας

Μα δε ξερουμε την αληθεια ρε τρελε μου! κατσε ν ακουσουμε και τις 2 πλευρες! αν το εκανε με το ζορι λαθος! αλλα αν η μπεκατορου ηθελε? :confused:

Στρατο,η πολλή παρεα με τον Σαντ Μαν σε εχει κάνει να λες μαλακίες.

Δεν δικαιολογείται ο τυπάς,end of story.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.847
Πόντοι
5.506

Ποτε θα παμε 6ο στολο ρε τρουμπακαρε? :confused:
περναω καθε μερα και αφηνω ενα λουλουδι απεξω καραμανο....και πεινω και μια μπυρε στην υγεια ολων μας :confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τι φοραει ρε πουστη μου η καβλα η ΑΝΤΟΝΕΛΛΑΡΑ στου παπαδοπουλου γαμω τη μουναρα της...

και να μη μπορω να τον μπαιξω κι ολας γαμω τα παντα μου:confused::confused:

γιατί?
τι σε εμποδίζει???:think::think:

Δεν εχω στυση.... μ εχουν γαμησει τα μουρλοχαπα! :confused:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
οταν αυτο το κολοκρατος δινει την δυνατοτητα με τους συνδικαλιστικους κολονομους του να μενουν τα κομματασκυλα με στημενες εκλογες στις ιδιες θεσεις 20-30 χρονια λογικο ειναι να την βλεπουν αγαπητικοι ολοι αυτοι οι μπινεδες.
τον κυριο αδαμαπουλο εκτος απο το να ορμαει αθλητριες τον κοβω καιο θαμωνα τον τσοντοσινεμα τις ομονοιας να γλυφετε με εισερχομενους επενδυτες.
οσο για την μπεκατωρου ο κουλης σιγουρα θα την συμπονεσει και θα τις δωσει μια θεση σε ψηφοδελτιο στις ερχομενες εκλογες.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.401
Πόντοι
1.056
Ρε μαγκες ποιο ειναι αυτο το τεμαχιο με το ασπρο κολλητο παντελονι;Υποψηφια για την ενοτητα"Κωλαρες με κολαν"...ο αλλος ο Βρεττος γκομενα ντυθηκε;ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΜΕ ΣΚΑΡΠΙΝΙ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑΑΑΑ;;;:vomit::vomit:::headbang:
Αυτή με το άσπρο κολλητό παντελόνι ονομάζεται Έλενα Κώνστα, δημοσιογράφος νομίζω λέει ότι είναι.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Μονο ΑΝΤΟΝΕΛΛΑ ΚΟΥΕΓΙΑΡ ΤΥΠΕ! :headbang2::headbang2::headbang2:

ΓΙΑ χαρη της ανεχομαι το ΣΙΧΑΜΑ τον παπαδοπουλο :vomit:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ελενα Κωνστα,δημοσιογραφος στον Σκαι,την γαμουσε ο εγγονος του Λαμπρου Κωνστανταρα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Και εγραφα τις πιο πολλες σελιδες στην σχολικη εφημεριδα...εμαθα οτι δεν ειχε ωραριο και δεν το εψαξα παραπανω...ομως εχω την υγεια μου γιατι οι δημοσιογραφοι καταληγουν σαν τις μυγες λογω ακριβως των συνθηκων εργασιας.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.935
Πόντοι
3.846
raopau δεν είναι βιασμός με τη νομική έννοια - σεξ χωρίς συναίνεση δηλαδή, είναι όμως σεξουαλική κακοποίηση επειδή ο Αδαμόπουλος της έκανε εκβιασμό για να του κάτσει. Και αυτό είναι αδίκημα. Φυσικά μετά από τόσα χρόνια τρέχα γύρευε. Η Μπεκατώρου πέρασε αυτά που πέρασε η κίνησή της αποσκοπεί στο να προσέχουν οι Αδαμόπουλοι για το μέλλον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αντε να πω κι εγω την αποψάρα μου.
Καταγγελία μετα απο 23 χρονια, για βιασμο.
Ακομη κι αν εχει συμβει, δεν υπαρχει κανενα αποδεικτικο στοιχειο τοσα χρονια μετα.
Και επιπλεον εχει παραγραφει.
Θελετε να κανω προβλεψη?
Η Μπεκατωρου θα δουλευει μια ζωη να πληρωνει τον καταγγελλόμενο, αφού αυτος της κάνει αγωγή για αποζημιωση λογω συκοφαντικης δυσφημισης.
Δεν βγαινεις να λες τετοια πραγματα δημοσίως για τον οποιονδηποτε, αν δεν μπορεις να τα στοιχειοθετησεις.
Την εχει πολυ ασχημα η Μπεκατωρου.

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
10.900
Πόντοι
4.696
Δυσκολα να κατηγορηθει ο μπαρμπας μετα απο τοσα χρονια, θα πεσουν πανω οι δικηγοροι και θα τον αθωοσουν...
Παντα ειχα την απορια, προπονητες ,προεδροι σωματειων σε τετοια αθληματα θα τις κανουν τις ζημιες τους στις μικρουλες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Συμφωνω με αυτο που λες ,βεβαια ειναι αλλο να πηγαινει η αλλη με τη θεληση της για να αναδειχτει κι αλλο να την κακοποιει καποιος επειδη εχει τη δυναμη να το κανει ,δεν πρεπει να το δικαιολογουμε επειδη παντα συμβαινει.

η κακοποιηση του βιασμου εχει συγκεκριμενα στοιχεια...το να σιχαινεσαι καποιον επειδη ειναι γερος και χοντρος αλλα τελικα του καθεσαι γιατι ειναι το αφεντικο σου δεν ειναι βιασμος!!!!
και απο την καταθεση της μπεκατωρου, πιο πολυ αυτο καταλαβαινω...δηλαδη δεν την χαστουκισε, δεν την εδεσε, δεν την χτυπησε, δεν της εριξε υπνωτικο κτλ...απλα εκμεταλλευτηκε την θεση του και την γαμησε....
αυτο που εκανε ειναι ανηθικο, ξεφτυλισμενο, του αξιζει μια ροχαλα απο ολους, αλλα δεν ειναι βιασμος ουτε σεξουαλικη κακοποιηση....

υγ : επισης σε αυτες τις περιπτωσεις παντα να κοιτας και την αλλη πλευρα : δηλαδη ξερεις οτι αυτη τη στιγμη μπορει να υπαρχει μια γυναικα στα γρεβενα ή στην λαμια που δεν την ξερει ουτε η μανα της, επειδη πριν 30 χρονια ειπε οχι στον πορνογερο αυτο και τελικα εχασε την θεση της απο την μπεκατωρου???και τελικα ο πορνογερος εστειλε στην ολυμπιαδα την μπεκατωρου, εγινε ολυμπιονικης, διοριστηκε στο δημοσιο και ολα καλα...ενω η αλλη μπορει να ηταν καλυτερη ιστιοπλοος, αλλα επειδη ειπε οχι την εφαγαν τα κυκλωματα?
:confused::confused::confused:

Τα ειπες ολα συναδελφε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Γίναμε Αμερικη τελικα.
Πηδιεται η αλλη με το αφεντικο ή τον προεδρο εστω κατοπιν πιεσεων και κάνει καριερα απο κει και μετα.
Και μετα απο 30 χρονια θυμαται να το καταγγειλει.

Εμεις βεβαια τωρα θα καθισουμε να ασχοληθουμε σε ποιο κομμα ανήκε ο καταγγελλόμενος κλπ.
Λες και εχει καμια σημασια. Ολοι καπου ανήκουν. Τι σημαινει αυτο δηλαδη?
Ενω η ουσια ειναι ακριβως αυτη που ειπε ο ραοπάο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom