Μην είστε χάπατα. Σας δειχνουν το δεντρο αλλη η ουσια βρισκεται στο δασος. Η καταγγελία δεν έγινε ΤΩΡΑ ούτε για να καταδικαστεί ο δράστης ούτε επειδη ξαφνικα βρηκε τη δυναμη το Σοφακι να καταγγειλει (την οποια δεν ειχε βρει οταν εγινε ο παγκοσμιος χαμος με το #metoo και καθε πικραμενη θυμοταν παρενοχλησεις 47 χρονια πριν).
Η καταγγελία έγινε γιατι ερχονται ΕΚΛΟΓΕΣ στην ΕΙΟ , γίνεται η ΣΦΑΓΗ του ΔΡΑΜΑΛΗ εδω κι ενα χρόνο για να φαγωθει η "Δυναστεια" με ζυμωσεις και συμμαχιες ενθεν κακειθεν και το τελευταιο εξαμηνο εβαλαν στο παιχνιδι και καποιους τοπ κλας αθλητες στους οποιους εχουν ταξει θεσεις και οφικια. (ενδεικτικα αλλά εχουν γινει κι αλλα πολλά που δεν δημοσιοποιηθηκαν --->
). Η πρωτη επιθεση με στοχο τα οικονομικα απετυχε γιατι η "Δυναστεια" εχει γερες ριζες στη νυν κυβερνηση (και στο πρωην ΠΑΣΟΚ με ο,τι αυτο συνεπαγεται) και εβαλαν το Σοφακι μπροστα να καθαρισει τη μπουγαδα γιατι τα κουκια δε βγαινουν.
Οποιος εχει σχεση με το χωρο (εγω εχω τα τελευταια 13 χρονια ) ξερει....Ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα (Αρη). Πιο πολλα απ ο,τι φανταζεται ο καθενας απ εξω.
ΥΓ1 Δεν εχω ιδεα προφανως για το αληθες της καταγγελιας
ΥΓ2 Δεν εχω καμια προθεση να υπερασπιστω την "Δυναστεια". Οι καταγγελιες περι εκβιασμων , δοσοληψιων κατω απ το τραπεζι και υπερεξουσιας παραγοντων ειναι εν πολλοις αληθινες , τα εχω δει με τα ματια μου. ΑΛΛΑ αυτοι που προωθηθηκαν ειναι αυτοι που ΕΔΩΣΑΝ ΚΩΛΟ . Καπου με εκνευριζει το οτι βγαινουν μετα απο 20 και 30 χρονια να παρουσιαστουν ως τιμητες της δικαιοσυνης. Οταν οι ιδιοι πατησαν επι πτωματων και επι πολιτικων για να φτασουν οπου εφτασαν εις βαρος καποιων αλλων. Ας μιλησουν καλυτερα οι δευτεροι.
ΥΓ3 Σαπιλα , πολυ σαπιλα.