You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Α, σοβαρά μιλάς? Τι τσεκάρισμα κάνει το κόμμα με δαύτους?με τον συγκεκριμενο παιδεραστη
πριν ηταν ο γεωργιαδης οπου φυγαδευτηκε στην ρουμανια
τωρα αυτον εδω
καλα ενα τσεκαρισμα δεν μπορει να κανει το κομμα απο δαυτους?
Να σου πω κάποια πράγματα για να συνεννοούμαστε. Εγώ δεν είμαι σαν εσένα. Δεν είμαι κομμουνιστής. Αυτό σημαίνει ότι δεν κατεβαίνω στους δρόμους για να καταδικάσω την ΧΑ, τον άλφα, τον βήτα, τον γάμα ή τον δέλτα και να εκβιάσω δικαστήρια να βγάλουν απόφαση. Δεν θέλω να υπάρχει εξουσία που θα ελέγχει όλους τους αρμούς όπως θέλεις εσύ. Εμένα μου αρέσει η διάκριση των εξουσιών. Επίσης, δεν διαχωρίζω όπως εσύ το τι είναι ο εγκληματίας, μπλε, πράσινος, μαύρος ή κόκκινος όπως το ξεχωρίζεις εσύ. Για παράδειγμα ο δολοφόνος του Φύσσα για σένα δεν έχει καμία σχέση με τους δολοφόνους της Μαρφίν. Για μένα είναι το ίδιο και το αυτό και πρέπει να αντιμετωπιστούν ακριβώς το ίδιο. Επίσης δεν είμαι ρατσιστής σαν εσένα για να ξεχωρίσω αν ο εγκληματίας είναι Έλληνας, Αφγανός, Ιταλός, Πακιστανός ή απο την Γουαδελούπη. Για σένα άλλο ο πάκης που σακάτεψε την 16χρονη και άλλο οι έλληνες που σακάτεψαν τον σταθμάρχη. Μην μπερδεύεις τα πράγματα, δεν είμαστε το ίδιο. Ούτε ήμασταν ποτέ, ούτε θα είμαστε ποτέ, αυτό είναι 100% σίγουρο.
Από την στιγμή λοιπον που εσύ γουστάρεις τέτοια, γιατί δεν πας στην Β. Κορέα ή την Κούβα ή την Βενεζουέλα? Έστω Κίνα ρε αδερφέ! Να σου πω γιατί δεν πας? Να σου πω γιατί δεν θα πας ΠΟΤΕ? Γιατί σου αρέσει ΠΟΛΥ εδώ. Και ξέρεις γιατί σου αρέσει? Γιατί είσαι ελεύθερος να λές όλες αυτές τις ΠΟΥΤΣΕΣ και να μην σου κάνει κανείς τίποτα. Και επίσης ΞΕΡΕΙΣ ότι αυτό που κάνεις εδώ, δεν θα μπορείς να το κάνεις στις χώρες που ανέφερα. Μάλλον όχι δεν θα μπορείς... δεν θα τολμάς καν!
Το κόμμα λοιπόν (και το κάθε σοβαρό κόμμα) τους διαγράφει μονομιάς και τους στέλνει στην δικαιοσύνη η οποία πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Αν τώρα θεωρείς εσύ ότι το κόμμα (και το κάθε κόμμα) θα πρέπει να ξέρει τα ΠΑΝΤΑ για τον καθέναν που έχει, τότε συμφωνείς να μας φυτέψουν τσιπάκια σε όλους? Πως το βλέπεις αυτό? Γουστάρεις? Να βάλουμε κάμερες ΠΑΝΤΟΥ, να σε βλέπουν μέχρι και στο σπίτι σου. Γουστάρεις? ή μήπως θα μου αρχίσεις τα περί χούντας και κατάργησης των ελευθεριών? Εσύ από την άλλη δήλωσες κάτι: ότι φυγαδεύτηκε. Από ποιον φυγαδεύτηκε? Τι γνωρίζεις? Γιατί δεν κάνεις καταγγελία? Εγώ αν γνώριζα θα έκανα. Εσύ γιατί δεν κάνεις επίσημη κι επώνυμη καταγγελία "κύριοι ο Γεωργιάδης φυγεδεύτηκε από τον τάδε στην Ρουμανία, άρα είναι υπόθαλψη εγκληματία, άρα θα πρέπει να δικαστεί κι αυτός". Γιατί δεν το κάνεις? Πες μου, τι γνωρίζεις για αυτούς που τον φυγάδεψαν?
Αναμένω απαντήσεις σε όλα αυτά λοιπόν κι εγώ, στα οποία βέβαια δεν μπορείς να μου απαντήσεις, αλλά όλοι ξέρουμε τον λόγο που τα λες: Για να βρεις ΚΑΤΙ να κάνεις αντιπολίτευση. Το έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχεις γίνει το ίδιο ηλίθιος με τον άλλον που είπε ότι θα πέσει ο κούλης από αυτό? Το έχεις συνειδητοποιήσει ότι η διαφορά είναι κοντά 20 μονάδες? Ξέρεις γιατί? Για αυτές τις πίπες που λέτε!
Εμένα με βολεύει. Μακάρι να μην το συνειδητοποιήσετε ποτέ! Έτσι όπως πάτε θα διαλυθείτε μια ώρα αρχύτερα και για μένα αυτό είναι η υπέρτατη χαρά και προσδοκία κάποτε σε αυτή τη χώρα να μην υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ κομμουνιστής!!!
Keep on!
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.925
- Πόντοι
- 3.846
Από ότι βλέπω κανείς δεν έχει καταλάβει για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά όπως κανείς δεν έχει καταλάβει τι έγινε στο Χόλλυγουντ. Μόνο ο Admiral έθεσε σωστά ερωτήματα.
1. Βιασμός
Αν υπήρχε τρόπος να αποδείξει το βιασμό της (βίντεο, μάρτυρες, κτλ) θα τον είχε πάει από τότε τον Αδαμόπουλο στα δικαστήρια. Δηλαδή η Μπεκατώρου δε ρώτησε δικηγόρο να της πει ότι δε θα καταδικαστεί ο Αδαμόπουλος; Δεν της είπε ο δικηγόρος ότι κινδυνεύει να φάει συκοφαντική δυσφήμιση; έτσι ξύπνησε ένα πρωί, έβαλε πλυντήριο και είπε. Μωρέ δεν πετάω μια καταγγελία και μετά να πάω σούπερ μάρκετ. Καλά κρασά αλάνια μου.
2. Αδαμόπουλος
Γιατί ο Αδαμόπουλος δεν κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση; Γιατί έχει χάσει την υποστήριξη του κόσμου, όλοι έχουν πιστέψει ότι το έκανε, σαν άνθρωπος κυρίως ξευτιλίστηκε. Και χάρη του έκανε που δεν τον ξεφτίλισε όταν ήταν νεότερος δε θα έβρισκε δουλειά πουθενά. Επισης ο Αδαμόπουλος μάλλον ξέρει ότι αν το παίξει θιγμένος θα βγουν και άλλες καταγγελίες στη φόρα. Νομίζετε ότι τα ξέρουμε όλα, τι συμφωνίες έχουν γίνει;
3. Μπεκατώρου και Χόλλυγουντ.
Αν παρακολουθήσετε τις καταγγελίες που έγιναν σε Χόλλυγουντ και Δανία σπάνια μίλησαν για βιασμό, άσκηση βίας δηλαδή. Τα περισσότερα ήταν μου έπιασε το βυζί, με χούφτωσε ,πήγα στο δωμάτιο και τον έπαιζε μπροστά μου και κυρίως μου είπε να του κάτσω (Χάρβεϊ Γουάινστιν) αλλιώς θα με απέλυε, θα με χαντάκωνε, δε θα έπαιρνα προαγωγή και πάει λέγοντας. Το ζητούμενο δεν είναι να πάει ο Αδαμόπουλος φυλακή και η Μπεκατώρου το ξέρει. Το ζητούμενο είναι να μάθουν να φυλάγονται όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονται τη θέση ισχύος που έχουν για να γαμάνε. Δεν έχει να κάνει με νόμους και δικαστήρια, έχει να κάνει με social media και τύπο, η Μπεκατώρου δίνει το μήνυμα εσύ που θες να γαμήσεις την υπάλληλό σου να ξέρεις ότι μετά θα σε κάνει να μη μπορείς να βγεις από το σπιτι σου.
4. Ελληνική περίπτωση και προσεχές μέλλον
Επειδή ο Έλληνας είναι υποκριτής σε όλα έσπευσε να το παει σε επίπεδο ΝΔ. Δηλαδή αυτά τους τα μαθαίνει το κόμμα, άρα δε μας αφορούν τους υπόλοιπους. Επίσης επειδή το ρουσφέτι και το βύσμα είναι κομμάτι του ελληνικού DNA δε νομίζω ότι ποτέ θα βγουν στη φόρα πολλές καταγγελίες. Μόνο γυναίκες που πατάνε γερά στα πόδια τους και είναι σίγουρες ότι θα βρουν δουλειά αλλού θα μιλήσουν. Τώρα τι γίνεται με τους άντρες που είναι όντως αθώοι αλλά τους πετάνε τη λάσπη οι ανταγωνιστές τους για να τους φάνε; Εκεί περνάς στην αντεπίθεση. Κάνεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ελπίζοντας ότι θα προτιμήσει η άλλη πλευρά να διαψεύσει παρά να πληρώσει αποζημίωση.
1. Βιασμός
Αν υπήρχε τρόπος να αποδείξει το βιασμό της (βίντεο, μάρτυρες, κτλ) θα τον είχε πάει από τότε τον Αδαμόπουλο στα δικαστήρια. Δηλαδή η Μπεκατώρου δε ρώτησε δικηγόρο να της πει ότι δε θα καταδικαστεί ο Αδαμόπουλος; Δεν της είπε ο δικηγόρος ότι κινδυνεύει να φάει συκοφαντική δυσφήμιση; έτσι ξύπνησε ένα πρωί, έβαλε πλυντήριο και είπε. Μωρέ δεν πετάω μια καταγγελία και μετά να πάω σούπερ μάρκετ. Καλά κρασά αλάνια μου.
2. Αδαμόπουλος
Γιατί ο Αδαμόπουλος δεν κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση; Γιατί έχει χάσει την υποστήριξη του κόσμου, όλοι έχουν πιστέψει ότι το έκανε, σαν άνθρωπος κυρίως ξευτιλίστηκε. Και χάρη του έκανε που δεν τον ξεφτίλισε όταν ήταν νεότερος δε θα έβρισκε δουλειά πουθενά. Επισης ο Αδαμόπουλος μάλλον ξέρει ότι αν το παίξει θιγμένος θα βγουν και άλλες καταγγελίες στη φόρα. Νομίζετε ότι τα ξέρουμε όλα, τι συμφωνίες έχουν γίνει;
3. Μπεκατώρου και Χόλλυγουντ.
Αν παρακολουθήσετε τις καταγγελίες που έγιναν σε Χόλλυγουντ και Δανία σπάνια μίλησαν για βιασμό, άσκηση βίας δηλαδή. Τα περισσότερα ήταν μου έπιασε το βυζί, με χούφτωσε ,πήγα στο δωμάτιο και τον έπαιζε μπροστά μου και κυρίως μου είπε να του κάτσω (Χάρβεϊ Γουάινστιν) αλλιώς θα με απέλυε, θα με χαντάκωνε, δε θα έπαιρνα προαγωγή και πάει λέγοντας. Το ζητούμενο δεν είναι να πάει ο Αδαμόπουλος φυλακή και η Μπεκατώρου το ξέρει. Το ζητούμενο είναι να μάθουν να φυλάγονται όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονται τη θέση ισχύος που έχουν για να γαμάνε. Δεν έχει να κάνει με νόμους και δικαστήρια, έχει να κάνει με social media και τύπο, η Μπεκατώρου δίνει το μήνυμα εσύ που θες να γαμήσεις την υπάλληλό σου να ξέρεις ότι μετά θα σε κάνει να μη μπορείς να βγεις από το σπιτι σου.
4. Ελληνική περίπτωση και προσεχές μέλλον
Επειδή ο Έλληνας είναι υποκριτής σε όλα έσπευσε να το παει σε επίπεδο ΝΔ. Δηλαδή αυτά τους τα μαθαίνει το κόμμα, άρα δε μας αφορούν τους υπόλοιπους. Επίσης επειδή το ρουσφέτι και το βύσμα είναι κομμάτι του ελληνικού DNA δε νομίζω ότι ποτέ θα βγουν στη φόρα πολλές καταγγελίες. Μόνο γυναίκες που πατάνε γερά στα πόδια τους και είναι σίγουρες ότι θα βρουν δουλειά αλλού θα μιλήσουν. Τώρα τι γίνεται με τους άντρες που είναι όντως αθώοι αλλά τους πετάνε τη λάσπη οι ανταγωνιστές τους για να τους φάνε; Εκεί περνάς στην αντεπίθεση. Κάνεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ελπίζοντας ότι θα προτιμήσει η άλλη πλευρά να διαψεύσει παρά να πληρώσει αποζημίωση.
Μπαρμπαπήδουλας
δεν χρειαζοταν ολο αυτο το σεντονι
καταρχην εχω δηλωσει προ πολλου τα κομματικα μου πιστευω εδω
επειτα
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ υπαρχουν κατακαθια ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
επρεπε να τους ειχαν διωξει προ πολλου
και σε ενημερωνω οτι υπαρχουν και αλλα κατακαθια σαν αυτον ΑΚΟΜΑ στο κομμα αυτο τα οποια κρατουν ομηρους την κομματικη βαση και δεν τους ακουμπαει κανενας
η θα σπασει ΤΩΡΑ το αποστημα ολων των ανωμαλων στο κομμα αυτο η θα συνεχιζουν καποιοι να εκβιαζουν τον κομματικο μηχανισμο για να μην βγει τιποτα προς τα εξω
καταρχην εχω δηλωσει προ πολλου τα κομματικα μου πιστευω εδω
επειτα
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ υπαρχουν κατακαθια ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
επρεπε να τους ειχαν διωξει προ πολλου
και σε ενημερωνω οτι υπαρχουν και αλλα κατακαθια σαν αυτον ΑΚΟΜΑ στο κομμα αυτο τα οποια κρατουν ομηρους την κομματικη βαση και δεν τους ακουμπαει κανενας
η θα σπασει ΤΩΡΑ το αποστημα ολων των ανωμαλων στο κομμα αυτο η θα συνεχιζουν καποιοι να εκβιαζουν τον κομματικο μηχανισμο για να μην βγει τιποτα προς τα εξω
PETERaths
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2020
- Like
- 226
- Πόντοι
- 21
Παντως ο τυπος ....
Δυναμη ειχες , θεση ειχε...μαλλον φραγκα ειχε ....και πηγε και στριμωξε το κορτσακι ( τοτε κοριτσακι...οπως λεγεται οτι την στριμωξε )
Μα καλα ? τι σκεφτοτανε ? οτι θα την εκανε το πουτανακι του ?
Ακουσα και τον Προεδρος της Ομοσπονδιας στην τηλεοραση που μιλαγε ....τι μιλαγε ???!!!! ...αυτος δεν ξερει να μιλησει !!!!
Ποιο πολυ για τσοπανη τον εκανα ....παρα για προεδρο ομοσπονδιας ....
Η απολυτη ξεφτιλα σε ολα τα επιπεδα
Δυναμη ειχες , θεση ειχε...μαλλον φραγκα ειχε ....και πηγε και στριμωξε το κορτσακι ( τοτε κοριτσακι...οπως λεγεται οτι την στριμωξε )
Μα καλα ? τι σκεφτοτανε ? οτι θα την εκανε το πουτανακι του ?
Ακουσα και τον Προεδρος της Ομοσπονδιας στην τηλεοραση που μιλαγε ....τι μιλαγε ???!!!! ...αυτος δεν ξερει να μιλησει !!!!
Ποιο πολυ για τσοπανη τον εκανα ....παρα για προεδρο ομοσπονδιας ....
Η απολυτη ξεφτιλα σε ολα τα επιπεδα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
ΟΚ, μάλλον βαρέθηκες να διαβάσεις το σεντόνι γιατί είτε δεν έχεις απαντήσεις είτε δεν θέλεις να απαντήσεις.Μπαρμπαπήδουλας
Και φυσικά ξέρω και τα κομματικά σου πιστεύω, όπως κι εσύ τα δικά μου.καταρχην εχω δηλωσει προ πολλου τα κομματικα μου πιστευω εδω
Συμφωνώ. Στον τσίριζα μπορεί να υπάρχουν? ή όχι?ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ υπαρχουν κατακαθια ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
Με το που μαθεύτηκε δεν πέρασε μισή ώρα. Τώρα αν ήθελες να το ήξεραν από πριν, απάντησέ μου για τα τσιπάκια και τις κάμερες. Θες?επρεπε να τους ειχαν διωξει προ πολλου
Κι εσύ που το ξέρεις? Πως είσαι τόσο σίγουρος? Έχουν βγει τα εγκλήματά τους στην φόρα, έχουν δικαστεί κι έχουν πάει φυλακή? Όχι! Απλά είσαι κομμουνιστής. Αν δεν μας αρέσει, ρίχνουμε λάσπη μπας και τον βάλουμε φυλακή έτσι ώστε να βγούμε στην εξουσία (βλέπε Νοβάρτις).και σε ενημερωνω οτι υπαρχουν και αλλα κατακαθια σαν αυτον ΑΚΟΜΑ στο κομμα αυτο τα οποια κρατουν ομηρους την κομματικη βαση και δεν τους ακουμπαει κανενας
Ωραία, αφού ξέρεις τόσο πολλά κι είσαι σίγουρος, πες μου εσύ με ονοματεπώνυμο όλα τα ονόματα των ανώμαλων και θα κάνω εγώ την καταγγελία για σένα. Είσαι?η θα σπασει ΤΩΡΑ το αποστημα ολων των ανωμαλων στο κομμα αυτο η θα συνεχιζουν καποιοι να εκβιαζουν τον κομματικο μηχανισμο για να μην βγει τιποτα προς τα εξω
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.084
- Πόντοι
- 456
με τον συγκεκριμενο παιδεραστηTι απάντηση περιμένεις δηλαδή? Σχετικά με τι?περιμενουμε απαντησεις απο τους κυβερνητικους εκπροσωπους μπαρμπαπηδουλα αλεξ και αλλους
πριν ηταν ο γεωργιαδης οπου φυγαδευτηκε στην ρουμανια
τωρα αυτον εδω
καλα ενα τσεκαρισμα δεν μπορει να κανει το κομμα απο δαυτους?
τον έκανες και παιδεραστή. 21 χρονών ήταν η λεγάμενη, μπορούσε να προστατέψει τον εαυτό της αλλά δεν το έκανε
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.651
- Πόντοι
- 6.256
οποιος εχει δεχθει παρενοχληση με πμ απο τον ποδολαγνο να μιλησει τωρα
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.299
- Πόντοι
- 2.356
Καταλαβαίνω τι λες, αλλα έχω την άποψή μου.Όχι ακριβώς, ιδιαίτερα στην δεύτερη παράγραφο.
Μια καταγγελία για τέτοιου είδους εγκλήματα/πράξεις/παρεξηγήσεις/ατυχήματα απαιτεί δύναμη για όσα θα επακολουθήσουν.
Μετά από τόσα χρόνια βέβαια....
Σαν να μοιάζει με κακέκτυπο του #metoo.
Ο βιασμός καταγγέλλεται εκείνη τη στιγμή. Ούτε μια ώρα μετά, ούτε μια ημέρα μετά, let alone (που λένε) 23 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!
Από τη στιγμή που δεν προσέφυγε στην Αστυνομία ΑΜΕΣΩΣ, υπάρχει CONSENT. ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ δηλ.
Τελεία και παύλα.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
By the way, μιας και πολιτικοποιήθηκε το θέμα (όπως όλα) έχω να ρωτήσω και το εξής:
Τον πρέσβη της Βενεζουέλας (και κολλητός του Αλεξέγιεφ) που ασελγούσε σε κοριτσάκια και βγήκαν στην φόρα αρχές του 2019 (τσίριζα είχαμε τότε, σωστά?), που τον κατατάσσουν οι αριστεροί? Στο "φυλακή και στην πυρά" ή "έλα μωρέ, συκοφαντίες τώρα, δεν τρέχει τίποτα"!
Τον πρέσβη της Βενεζουέλας (και κολλητός του Αλεξέγιεφ) που ασελγούσε σε κοριτσάκια και βγήκαν στην φόρα αρχές του 2019 (τσίριζα είχαμε τότε, σωστά?), που τον κατατάσσουν οι αριστεροί? Στο "φυλακή και στην πυρά" ή "έλα μωρέ, συκοφαντίες τώρα, δεν τρέχει τίποτα"!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.651
- Πόντοι
- 6.256
η Τσουλφα τη γλυτωσε αραγε απ το ζωηρο αγορι?
By the way, μιας και πολιτικοποιήθηκε το θέμα (όπως όλα) έχω να ρωτήσω και το εξής:
αλλο αυτο που λες
αυτος ειναι διπλωματης
δεν μπορουσαν να τον ακουμπησουν παρα μονο να τον διωξουν μεσα σε 24 ωρες απο ελληνικο εδαφος
δεν μπορουσε τοτε ηταν η περιοδος των ολυμπιακων αγωνων21 χρονών ήταν η λεγάμενη, μπορούσε να προστατέψει τον εαυτό της αλλά δεν το έκανε
θα μπορουσε αμεσως μετα ομως
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.810
- Πόντοι
- 5.506
μην μπερδευτε κομματα και τα κανετε πουτανα παλι ολα....
περα απο το γεγονος για εμενα ειναι αξιο ερευνας επιτελους πως κατι κοπριτες -μεγαλοπαραγοντες τους λενε- εχουν κατορθωσει 10ετιες τωρα και ζουν στα ποστα τους με ισχυ πολλες φορες μεγαλυτερη και των πρωθυπουργων.
γιατι εκει παιζετε το παιχνιδι....
περα απο το γεγονος για εμενα ειναι αξιο ερευνας επιτελους πως κατι κοπριτες -μεγαλοπαραγοντες τους λενε- εχουν κατορθωσει 10ετιες τωρα και ζουν στα ποστα τους με ισχυ πολλες φορες μεγαλυτερη και των πρωθυπουργων.
γιατι εκει παιζετε το παιχνιδι....
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Πολύ σωστά. Αυτό έκανε κι ο κούλης.By the way, μιας και πολιτικοποιήθηκε το θέμα (όπως όλα) έχω να ρωτήσω και το εξής:
αλλο αυτο που λες
αυτος ειναι διπλωματης
δεν μπορουσαν να τον ακουμπησουν παρα μονο να τον διωξουν μεσα σε 24 ωρες απο ελληνικο εδαφος
Άρα γιατί πρέπει να απολογηθεί ο κούλης για τον Γεωργιάδη και όχι ο αλεξέγιεφ για τον κολλητό του? Τι? Θες να μου πεις οτι δεν το ήξερε? Ααααα, πολύ κακώς, κάκιστα!!!!
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
δεν μπορουσε τοτε ηταν η περιοδος των ολυμπιακων αγωνων21 χρονών ήταν η λεγάμενη, μπορούσε να προστατέψει τον εαυτό της αλλά δεν το έκανε
Συντροφε εσεις δεν λαγατε η καριερα ειναι χολερα?Τωρα ειχε τους ολυμπιακους ε...
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.084
- Πόντοι
- 456
άρα όχι δεν μπορούσε, δεν ήθελε. το λέει καθαρά και στη συνέντευξή της, ότι ήξερε οτι αν μίλαγε θα καταστρεφόταν το όνειρό της, άρα οι φιλοδοξίες της για φήμη και δόξα επικράτησαν. στον ποινικό κώδικα υπάρχει η διάθεση εκτός από τον εγκληματία να τιμωρείται και αυτός που τον υποθάλπτει, που τον κρύβει, που δεν τον καταγγέλει. Αυτή συναίνεσε σ'αυτό που έγινε για να κάνει καριέρα και έρχεται τώρα 23 χρόνια μετά, ούτε 5 ούτε 10 ούτε 15, εκ του ασφαλούς να μιλήσει για κάτι που δεν αποδεικνύεται. όσο ελεεινός ήταν αυτός, άλλο τόσο ελεεινή κι αυτή και πρέπει κι αυτή να πάει για συκοφαντική δυσφήμιση.
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Ολες οι γυναικες ειναι πονηρες,ψευτρες,συμφεροντολογες,υπερφιλοχρηματες και γενικοτερα θα κανουν τα παντα για να πετυχουν αυτο που θελουν.Ακομα και για τις μανες μας και τις αδερφες μας.Η κυρια μπεκατορου εβαλε την καριερα και τα φραγκα πανω απο την υποτιθεμενη σεξουαλικη παρενοχληση/βιασμο που υπέστη.Ολα τα αλλα ειναι να χανε να λεγανε οι κουληδες και οι ζαιοι και τα κομματοσκυλα τους.Κανενας σοβαρος αρσενικος που σεβεται τον εαυτο του δεν πιστευει αυτες τις βλακειες ουτε και παρασυρεται.Φυσικα εξαιρουνται αριστερα πουστρακια και φιλελεδες νεοταξιτες φρικια που τωρα με τον κουλη θα μας πανε γαμιοντας με το πολιτικαλ κορεκτ τους...!!!!