Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Μ' αρέσει ρε τύποι, που κομματικοποιείτε μια περίπτωση κακοποίησης. :S

Η συγκεκριμένη, τώρα το θυμήθηκε; :jerking:
Και εγώ θεωρώ την κομματικοποιηση της συγκεκριμένης περίπτωσης άτοπη. Καταρχάς μιλάμε για το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Η ιστιοπλοΐα θεωρείται άθλημα της ελίτ. Συνεπώς οι 9 στους 10 στην συγκεκριμένη ομοσπονδία θα ανήκουν στον δεξιό πολιτικό χώρο (πολλοί μπορεί να είναι και φιλοχουντικοι ή φιλοβασιλικοι). Και δεν εννοώ μόνο τους παράγοντες αλλά και τους αθλητές/αθλήτριες.
Και η ίδια η αθλήτρια του νήματος στον ίδιο πολιτικό χώρο νομίζω ανήκει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
Αδυνατω να καταλάβω τον ντορο που σηκώθηκε...
Απλές ερωτησεις:
-Υπηρξε ερωτική πραξη με συγκαταθεση ή βιασμός?
-Υπαρχουν αποδειξεις γι αυτό ή ειναι ο λογος τους ενος απέναντι του αλλου?
-Γιατι σιώπησε τόσα χρόνια?Και αν το εκανε γιατι τότε ηταν ασημη,γιατι δεν το αποκαλυψε ΄ταν εγινε Ολυμπιονίκης?
-Μετα απο την παροδο τόσων χρόνων τι ψαχνει?Δικαιωση,ηθικη ικανοποίηση,αποζημίωση,καταδικη του εναγομενου,τι?
-Το τεκμηριο της αθωότητας πηγε για βρούβες?
Το συμπερασμα ειναι ενα..Ο ανθρωπος εχασε τη θεση του από καταγγελία αναποδεικτη και σπιλωθηκε η υπόληψή του και το οικογενειακο του περιβάλλον
χωρις κανενα στοιχείο,ουτε καν αλλη καταγγελία και κανιβαλίστηκε απο τα "αμεμπτα" ΜΜΕ χαρην της τηλεθεασης.
Εκτιμω ότι θα προβει σε μηνυση για συκοφαντική δυσφημιση και θα παρει και χοντρη αποζημίωση αν δεν αποδειχθει κατι σε δευτερο χρόνο.
Αλλα και να το εκανε, αν δεν υπηρξε βιασμός αλλα συγκαταθεση,τι κουβεντιάζουμε?

Με την ευκαιρία να καταγγειλω κι εγω τον ΤΡΑΜΟΥΤΑΝΑ από εδω μεσα,γιατι πριν 10 χρόνια μου επιασε τον κώλο και μου πεταξε στη μουρη το γαριδακι του!
Θελω αποζημίωση 100 χιλιαρικα και λίγα λεω...
θα απευθεινει λογο ο γκροβερατος υπερ του φεμινισμου οταν διαδοθουν τα μαντατα στον αγιο δομινικο. :confused::confused::confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
κανενας δεν ηξερε τιποτα
https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2021/01/adamopoulos1.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2021/01/adamopoulos2.jpg[/img[/URL]]

:confused:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
κανενας δεν ηξερε τιποτα
quote] Τύπε ο συγκεκριμένος κάπου διάβασα ότι είναι αδελφός του άντρα της Λαμπίρη. Λες και η Λαμπίρη να μην ήξερε τίποτα:confused:

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
κανενας δεν ηξερε τιποτα
https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2021/01/adamopoulos1.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2021/01/adamopoulos2.jpg[/img[/URL]]

:confused: [/quote]

Παντού υπάρχει ένας μύθος!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
κανενας δεν ηξερε τιποτα
https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2021/01/adamopoulos1.jpg[/img[/URL]] :confused: [/quote] Τύπε ο συγκεκριμένος κάπου διάβασα ότι είναι αδελφός του άντρα της Λαμπίρη. Λες και η Λαμπίρη να μην ήξερε τίποτα:confused: [/quote]
φιλε ολοι μουγκα στην στρουγκα μεσα στο απο-κομμα :D

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
Μ' αρέσει ρε τύποι, που κομματικοποιείτε μια περίπτωση κακοποίησης. :S
Πες μου ΕΝΑ πράγμα που δεν έχουν πολιτικοποιήσει! Ο άλλος ο ηλίθιος λέει ότι θα πέσει η κυβέρνηση εξαιτίας αυτού.
No future μεγάλε, όταν λέμε για τον μπούτσο εννοούμε για τον ΜΠΟΥΤΣΟ!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Λογικά τρολάρει ο τύπος.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
περιμενουμε απαντησεις απο τους κυβερνητικους εκπροσωπους μπαρμπαπηδουλα αλεξ και αλλους

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
κανενας δεν ηξερε τιποτα

:confused: [/quote]δε βλεπεις που απο το πρωι τα κομματοσκυλα γαβγιζουν για να κρυψουν τις ξεκαθαρες ευθυνες του Κουλη που ειχε μαζεψει ολους τους παιδεραστες,βιαστες και πασης φυσεως εγκληματικο στοιχειο στη συμμορια του,η οργη του κοσμου ειναι μεγαλη,νυχτα θα φυγουν οι ανωμαλοι

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
η προφητεια του βασιλη λεβεντη

• Like
Αντιδράσεις: poppop

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Εγώ στη θέση του, θα της έκανα αύριο Δευτέρα κιόλας, αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, ηθική βλάβη στην τιμή και την υπόληψη κλπ, διαφυγόντα έσοδα και όλα αυτά τα ωραία νομικίστικα. Γαμιώντας θα την πήγαινα, από δω μέχρι τα Σκόπια.

Αν ήταν βιασμός, θα έπρεπε να ουρλιάξει ώστε να σηκωθεί να φύγει ο επίδοξος βιαστής. Αν δεν τα κατάφερνε, έπρεπε μετά να πάει όπως ήταν γυμνή στην Αστυνομία. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
περιμενουμε απαντησεις απο τους κυβερνητικους εκπροσωπους μπαρμπαπηδουλα αλεξ και αλλους
Tι απάντηση περιμένεις δηλαδή? Σχετικά με τι?
με τον συγκεκριμενο παιδεραστη
πριν ηταν ο γεωργιαδης οπου φυγαδευτηκε στην ρουμανια
τωρα αυτον εδω

καλα ενα τσεκαρισμα δεν μπορει να κανει το κομμα απο δαυτους?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
δελτιο της ερτ τωρα, μιση ωρα Μπεκατωρου, τωρα μιλαει ο αντρας της

ουτε κουβεντα για κορωνοιους, λοιμωξιολογους, λετε να την γλυτωσαμε :think:

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Έχοντας υπόψη (α) τα διαλαμβανόμενα στο θρεντ αυτό (β) τα διαλαμβανόμενα στο θρεντ "τι τρέχει με αυτές τις ελεηνίδες" (γ) τα χαμμένα χρόνια των συμμαθητών μου στα οποία κυνηγούσαν αρχοντοχαμηλοκώλες

εκδίδουμε την ακόλουθη οδηγία για τους νεώτερους σε ηλικία

"Κάλιο μπουρδελόφερνε
παρά γκομενογύρευε".

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
δελτιο της ερτ τωρα, μιση ωρα Μπεκατωρου, τωρα μιλαει ο αντρας της

ουτε κουβεντα για κορωνοιους, λοιμωξιολογους, λετε να την γλυτωσαμε :think:
θα δωσει ο Κουλης καστελοριζο και η χωρα θα ασχολειται με το μουνι της μπεκατωρου

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.653
Πόντοι
1.706
Εγώ στη θέση του, θα της έκανα αύριο Δευτέρα κιόλας, αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, ηθική βλάβη στην τιμή και την υπόληψη κλπ, διαφυγόντα έσοδα και όλα αυτά τα ωραία νομικίστικα. Γαμιώντας θα την πήγαινα, από δω μέχρι τα Σκόπια.

Αν ήταν βιασμός, θα έπρεπε να ουρλιάξει ώστε να σηκωθεί να φύγει ο επίδοξος βιαστής. Αν δεν τα κατάφερνε, έπρεπε μετά να πάει όπως ήταν γυμνή στην Αστυνομία. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
Όχι ακριβώς, ιδιαίτερα στην δεύτερη παράγραφο.
Μια καταγγελία για τέτοιου είδους εγκλήματα/πράξεις/παρεξηγήσεις/ατυχήματα απαιτεί δύναμη για όσα θα επακολουθήσουν.
Μετά από τόσα χρόνια βέβαια....
Σαν να μοιάζει με κακέκτυπο του #metoo.
Όπου κάποιοι προσπαθούσαν με τον Α ή με τον Β τρόπο να διώξουν τους μαθουσάλες της εκεί σοουμπιζ και δεν μπορούσαν.
Το κατάφεραν με τις καταγγελίες για τα όργια τους.
Ερώτησις, τα όργια εκεί σταμάτησαν τώρα??

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656

Όπως είδες όμως, αν είναι κάτι βέβαιο πια, είναι πως αρκεί κάποια να σε δείξει και να πεί ....Αυτός εδώ και 30 χρόνια μου έπιασε τον κώλο / με παρενόχλησε σεξουαλικά / με βίασε ..... και αμέτρητοι ΗΛΙΘΙΟΙ να θεωρήσουν ότι λέει την αλήθεια και να μην τους περάσει από το μυαλό ότι μπορεί αυτό να συμβεί στους ίδιους, στο γιό τους, στον αδελφό τους, στο φίλο τους. Και που; στη χώρα που εδώ και χιλιάδες χρόνια υπήρξαν οι πρώτες ψευδείς καταγγελίες και γεννήθηκε η έννοια της συκοφαντίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom