Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τυποι,το ηθικο διδαγμα των εποχων που διανυουμε,ειναι η αμφισβητηση των παντων.

Υπαρχει κορονοιος;Ψεκασμενος αυτος π δεν πιστευει.Καλος πρωθυπουργος;Κακη αντιπολιτευση.

Και εδω σε μια τετοιας φυσεως καταγγελια,βγαινουν καποιοι να γραψουν οτι τα μεταλλια κ διακρισεις π εχει,τα οφειλει σε αλλους.Θεωρωντας πως ειναι καποιο μονδελο του οποιου θωπευσαν τον πωπο.

Γιατι βγηκε τωρα;Σαφως δεν ειμαι ο αρμοδιος να εξηγησω,μπορω ομως να καταθεσω μια προσωπικη μαρτυρια,επαγγελματικου περιεχομενου,οταν για υπηρησιες που παρειχα,ο εργοδοτης μ μου ειπε κοινως θα παρω τ αρχιδια μου.Γερμανος εργοδοτης,στη Γερμανια.

Εγω ειχα επιστρεψει Ελλαδα κ προσπαθουσα να ενημερωθω πως μπορουσα να τονε γαμησω!Και μαντεψτε!Την λυση βρηκα ενα χρονο μετα και το προχωρησα...

Ποσω δε για ενα θεμα τετοιας σημασιας,π πρεπει να σταθμισεις τα παντα,οφειλεις να μην σ ξεφυγει τιποτα γιατι μπορει να γαμηθει οχι μονο η δικη σου ζωη,αλλα και των οικειων σου.

Και απορω που καποιοι τιποτενιοι,γραφουν και πιστευουν,οτι την επομενη του συμβαντος επρεπε να χε καταγγελθει για να χει ισχυ η καταγγελια,οταν εν ετη 2021 μπορουνε να σ γαμησουνε ανετα τα παντα,ποσω δε πριν το μιλενιουμ.

Ειλικρινα για τετοια ατομα δεν ξερω τι να ευχηθω,να τους γαμησουνε ή οχι την κορη η οποια θα ναι διακεκριμενη μαλιστα σε καποιο αθλημα,οπου μετα θα πουνε και σιγα τι εκανε,αλλοι της ειπανε τον τροπο και αυτη ηταν το υποκειμενο που κρατησε το μεταλλιο.

Πραγματικα να ξερνας.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Η Μπεκατωρου μπορει να ειχε αστοχιες στον χειρισμο της υποθεσης
Αυτο δεν αναιρει το γεγονος της σαπιλας
Μιλαμε για λαμογια ολκης που βασιζονται σε κομματικες πλατες
Να τους χαιρονται οι της ΝΔ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
βραζει η κοινωνια εναντιον της Νδ,φοβαμαι παμε για προοωρες,ο Κουλης θα πέσει τελικα απο εναν βιασμο εστω και λιγο μπαγιατικο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Ρε μαλακες,ειστε με τα καλα σας?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Τα κόμματα ήδη κάνουν πάντως συναγωνισμό ποιο θα εκφράσει πρώτο την υποστήριξή του. Δεν ήξεραν, δεν γνώριζαν, ειδικά τα κόμματα εξουσίας :confused:

Έχει καλό πληρωμένες θέσεις η Ευρωβουλή :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Συμφωνώ με τα περισσοτερα γραφόμενα

Θεωρώ η πηγη του κακου είναι ο πακτωλος χρημάτων που έπεφτε στις ομοσπονδίες καθώς και τα κουμμουνιστικου τυπου απίστευτα προνομια (ταγματαρχες, πλωταρχες κλπ) στους αθλητες

Μάλιστα θεσμοθετήθηκε και ο όρος 6ος ολυμπιονίκης για να αμοίβονται περισσοτεροι :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
Μακάρι να ανοίξουν πολλα στόματα .
Μολις τωρα ο κακλαμανακης μίλησε για ψυχικό βιασμό που γίνεται στις ομοσπονδίες.

Πολυ απλα τα κομματόσκυλα ειναι και στις αθλητικες ομοσπονδιες και αλωνίζουν,
Πασοκατζήδες και νεοδημοκράτες έιχαν και εχουν τσιφλίκι τους τα πάντα στη χώρα,
Βρωμοκομματόσκυλα παντου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
Αφού έχουν περάσει 23 χρόνια το έγκλημα της σεξουαλικής κακοποίησης έχει παραγραφει. Το θέμα είναι αν έχει κακοποιήσει σεξουαλικά πιο πρόσφατα και άλλες αθλήτριες να βρουν το θάρρος λόγω της Μπεκατώρου και να τον καταγγείλουν.
Σίγουρα ο χοντρός της νδ θα το χε σύστημα, σιγά μη σταματησε στη μπεκατωρου, θα φαγε πολλα μουνακια σίγουρα.
Μακαρι να μιλησουν κι αλλες,
Βρωμιάρηδες πασοκονεοδημοκρατες λυμαίνονται τη χωρα για δεκαετίες
Και τώρα με την ανεργία λογω ιού θα χουν πολυ δουλειά τα σκουλήκια του κούλη, χιλιάδες ελληνων θα τους παρακαλάνε για μια θέση στο σκλαβενίτη.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εδω ειμαστε να δουμε εαν κατι συμβει κ διατρυπησουν κανα χωντρόκωλο,γαμω τους βρωμιαρηδες φανατισμενους

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Μακάρι να ανοίξουν πολλα στόματα .
Μολις τωρα ο κακλαμανακης μίλησε για ψυχικό βιασμό που γίνεται στις ομοσπονδίες.

Πολυ απλα τα κομματόσκυλα ειναι και στις αθλητικες ομοσπονδιες και αλωνίζουν,
Πασοκατζήδες και νεοδημοκράτες έιχαν και εχουν τσιφλίκι τους τα πάντα στη χώρα,
Βρωμοκομματόσκυλα παντου
Τρώγαν πολλά και για δεκαετίες. Ειδικά την δεκαετία πριν τους ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα, το ρευστό έρεε άφθονο προς όλες τις ομοσπονδίες και στους διάφορους κολαουζους. Έκαναν περιουσίες από το πουθενά όλα αυτά τα κομματοσκυλα.
Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς και οι αθλητές φάγαν αρκετά και ευνοήθηκαν από το σύστημα. Είχαμε φθάσει στο σημείο αθλητής με την 8η θέση σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να αποκτά θεσουλα στο δημόσιο χωρίς κανένα προσόν.
Περασμένα μεγαλεία τώρα πια είναι όλα αυτά. Οι ομοσπονδίες τα τελευταία χρόνια παίρνουν ψίχουλα και ο αθλητής που κερδίζει μετάλλια έπαψε να είναι πρότυπο. Για μένα καλώς. Είχε παραγινει το "κακό". Η αθλητική δύναμη της Ελλάδας είναι το πολύ ένα μετάλλιο σε ολυμπιακούς, δεν είμαστε δα και έθνος αθληταραδων.

OP
OP
madrach

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.613
Πόντοι
506
Μην είστε χάπατα. Σας δειχνουν το δεντρο αλλη η ουσια βρισκεται στο δασος. .......
Οποιος εχει σχεση με το χωρο (εγω εχω τα τελευταια 13 χρονια ) ξερει....Ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα (Αρη). Πιο πολλα απ ο,τι φανταζεται ο καθενας απ εξω.

ΥΓ1 Δεν εχω ιδεα προφανως για το αληθες της καταγγελιας
ΥΓ2 Δεν εχω καμια προθεση να υπερασπιστω την "Δυναστεια". Οι καταγγελιες περι εκβιασμων , δοσοληψιων κατω απ το τραπεζι και υπερεξουσιας παραγοντων ειναι εν πολλοις αληθινες , τα εχω δει με τα ματια μου. ΑΛΛΑ αυτοι που προωθηθηκαν ειναι αυτοι που ΕΔΩΣΑΝ ΚΩΛΟ . Καπου με εκνευριζει το οτι βγαινουν μετα απο 20 και 30 χρονια να παρουσιαστουν ως τιμητες της δικαιοσυνης. Οταν οι ιδιοι πατησαν επι πτωματων και επι πολιτικων για να φτασουν οπου εφτασαν εις βαρος καποιων αλλων. Ας μιλησουν καλυτερα οι δευτεροι.
ΥΓ3 Σαπιλα , πολυ σαπιλα.
Απο τα γραφομενα γνωριζεις για τον χωρο του αθλητισμου.
Θα μπορουσες ισως να γραψεις τι ειναι αυτες οι ομοσπονδιες; Γιατι λεγονται ομοσπονδιες και οχι σωματεια; Ποιος ειναι ο θεσμικος τους ρολος;
Τι ειναι; Πως και εαν ελεγχονται και απο ποιον. Οποιοσδηποτε μπορει να ανοιξει ετσι το μαγαζι;
Παλιοτεροι αθλητες, που αγαπουν το αθλημα δεν μπορουν να ιδρυσουν καποια ομοσπονδια, γιατι δεν το κανουν;
Μπορεις να γραψεις και ποσα, που ισως εχεις ακουσει;

OP
OP
madrach

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.613
Πόντοι
506
Δεν ειναι μονο η νουδουλα ειναι και το πατσοκ του ταπερμαν, το πατσοκ το ορθοδοξο. Δεν ειναι θεμα μονο ενος κομματος.
Η Κολομβια ειναι κομματικο "κρατος", λειτουργει με ορους μαφιας. Η μποχα μας εγινε συνηθεια, και τη βρισκουμε φυσιολογικη.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.196
Πόντοι
2.356
Μ' αρέσει ρε τύποι, που κομματικοποιείτε μια περίπτωση κακοποίησης. :S

Η συγκεκριμένη, τώρα το θυμήθηκε; :jerking:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μ' αρέσει ρε τύποι, που κομματικοποιείτε μια περίπτωση κακοποίησης. :S
Πες μου ΕΝΑ πράγμα που δεν έχουν πολιτικοποιήσει! Ο άλλος ο ηλίθιος λέει ότι θα πέσει η κυβέρνηση εξαιτίας αυτού.
No future μεγάλε, όταν λέμε για τον μπούτσο εννοούμε για τον ΜΠΟΥΤΣΟ!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αδυνατω να καταλάβω τον ντορο που σηκώθηκε...
Απλές ερωτησεις:
-Υπηρξε ερωτική πραξη με συγκαταθεση ή βιασμός?
-Υπαρχουν αποδειξεις γι αυτό ή ειναι ο λογος τους ενος απέναντι του αλλου?
-Γιατι σιώπησε τόσα χρόνια?Και αν το εκανε γιατι τότε ηταν ασημη,γιατι δεν το αποκαλυψε ΄ταν εγινε Ολυμπιονίκης?
-Μετα απο την παροδο τόσων χρόνων τι ψαχνει?Δικαιωση,ηθικη ικανοποίηση,αποζημίωση,καταδικη του εναγομενου,τι?
-Το τεκμηριο της αθωότητας πηγε για βρούβες?
Το συμπερασμα ειναι ενα..Ο ανθρωπος εχασε τη θεση του από καταγγελία αναποδεικτη και σπιλωθηκε η υπόληψή του και το οικογενειακο του περιβάλλον
χωρις κανενα στοιχείο,ουτε καν αλλη καταγγελία και κανιβαλίστηκε απο τα "αμεμπτα" ΜΜΕ χαρην της τηλεθεασης.
Εκτιμω ότι θα προβει σε μηνυση για συκοφαντική δυσφημιση και θα παρει και χοντρη αποζημίωση αν δεν αποδειχθει κατι σε δευτερο χρόνο.
Αλλα και να το εκανε, αν δεν υπηρξε βιασμός αλλα συγκαταθεση,τι κουβεντιάζουμε?

Με την ευκαιρία να καταγγειλω κι εγω τον ΤΡΑΜΟΥΤΑΝΑ από εδω μεσα,γιατι πριν 10 χρόνια μου επιασε τον κώλο και μου πεταξε στη μουρη το γαριδακι του!
Θελω αποζημίωση 100 χιλιαρικα και λίγα λεω...

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οποιος βιαζει γυναικες (η και αντρες πλεον με τοσους γκευ) η παιρνει σεξουαλικα ανταλλαγματα ("μεντορετες" και βλακιες) ειναι απλα κτηνος.

Ακουγοντας τι εγινε ομως, αναρωτιεμαι, αν μια τυπισσα (επειδη δεν με παει) βγει και πει οτι εκανα κατι τετοιο, η ζωη μου τελειωσε. Στο βωμο της πολιτικης ορθοτητας καποιοι ειναι προθυμοι να καταστρεψουν ζωες. Γιατι (εστω μια στις χιλιες) αν μετα αποδειχτει κατι οτι ειναι ψεμα , η ρετσινια του βιαστη δε φευγει.

Ειχα δει και ενα ωραιο επεισοδιο στο νετφλιξ μιας σειρας με τον τυπο που επαιζε τον τζον σνοου, ηταν τετοια περιπτωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom