CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.103
- Πόντοι
- 2.536
Την Κύπρια, που είναι μοντέλο με παχιά αστεία φρύδια δεν την εξέθεσες;Γιατί καπιτάν;
Εγώ που έγραψα για τον έρωτα και την Κύπρια εξέθεσα κάποια από τις 2;
Την Κύπρια, που είναι μοντέλο με παχιά αστεία φρύδια δεν την εξέθεσες;Γιατί καπιτάν;
Εγώ που έγραψα για τον έρωτα και την Κύπρια εξέθεσα κάποια από τις 2;
Ψυχή μουΤην Κύπρια, που είναι μοντέλο με παχιά αστεία φρύδια δεν την εξέθεσες;
Εγώ τι να γράψω; Δεν έχω πηδήξει ακόμα.
Εγώ τι να γράψω; Δεν έχω πηδήξει ακόμα.
Θα σου πω τον Ιούνιο που θα πιάσω το πρώτο λιμάνι.
Τον Μάιο θα μπαρκάρω. Αλλά πρέπει να γίνω Μαρκόνης, για να μου μάθει ο @CaptainK τα κόλπα στα λιμάνια - σε μούτσους δεν τα μαθαίνει.Καλά τύπε, πόσους μήνες είσαι στη θάλασσα;
ΚΑΚΩΣ συγχωνεύτηκαν τα νήματα, έπρεπε να μείνει ένα για τις από 6 έως 10 κι ένα για τις από 1 έως 5.
Δεν έχω παράπονο, έχω παίξει από 1 μέχρι και 8 στη ζωή μου.
Σε σχέσεις ήμουν από 4 μέχρι και 6 (αν και μια σχέση μου, πριν τα φτιάξει μαζί μου, ήταν γύρω στο 7,5, μελαχρινή σωσίας της Jessica Lange, πολύ ωραία κοπέλα δηλαδή, αλλά στην πορεία της ζωής αφέθηκε).
Σε λοιπά νταραβέρια, έχω πάει και με 8άρια, πολύ όμορφα πρόσωπα και υπέροχα σώματα. Όπως έχω γράψει και στο νήμα για τις "σωσίες" που έχουμε πηδήξει (εξαφανίστηκε αυτό) έχω γαμήσει τη σωσία της Δήμητρας Ματσούκα, αλλά δεν τη λογαριάζω για 9, λόγω ύψους.
Έχω επίσης πηδήξει φίλη που είχε κορμί για Playboy, αλλά πολύ μικρό στήθος και φάτσα αδιάφορη.
Επίσης έχω πάει με αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και με μπαλαρίνα - στα μικράτα της - οπότε αντιλαμβάνεστε για τι σώματα μιλάμε...
Όσο για τις χαμηλές βαθμολογίες μου, μην τα ρωτάτε...Έχω πηδήξει ΦΑΛΑΙΝΑ (είχα όμως τόσες καύλες που θα πήγαινα και με τηλεφωνικό θάλαμο), παγανιστική σατανίστρια που είχε να πλυθεί καμιά εβδομάδα, έγγαμη μετανάστρια στα 45 με πατσοκοιλιά κλπ...
Θυμάμαι και μια φορά που έφτασα κοντά να πηδήξω 18χρονη (42 εγώ τότε) αλλά δεν έγινε. Δεν ξέρω τι βαθμολογία θα της έβαζα, αλλά πιστεύω θα ήταν πολύ ωραία εμπειρία...
Τι κωδικές ονομασίες είναι αυτές τύπε μου;;Η χαμηλότερη βαθμολογία 6 καθώς εάν κάτι δεν γυαλίζει αρκετά δεν ασχολούμαι (σε πληρωμένο έχω φτάσει και μέχρι 2 γιατί ντράπηκα σαν πιτσιρικάς να την στείλω ). Σε υψηλότερο 2 φορές 9 εκ των οποίων η μία 18χρόνη από lviv και πρώην του kman (visa skammer )
Τύπε @Nebuchadnezzar , ακριβώς έτσι ήταν γύρω στα 22 - 23 της...με γάμησες τώρα.
Στα 25 - 26 που τα φτιάξαμε, είχε πάρει κιλά, είχε αφεθεί, εγώ την ξαναέβαλα στον στίβο της καύλας...
Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι τώρα, στα 51 της, θα έχει γίνει μπάζο όπως ήταν η μάνα της
Μάνα και κόρη είχαν απίστευτη ομοιότητα δε, θυμάμαι πήγαινα σπίτι τους, έβλεπα φωτογραφίες της μάνας στα νιάτα της και νόμιζα ότι ήταν η δικιά μου!
Να προσθέσω ότι το κορίτσι είχε βυζιά καλύτερα κι από της Jessica...
Lviv =πόλη της ΟυκρανίαςΤι κωδικές ονομασίες είναι αυτές τύπε μου;;
Είσαι γνώστης της πρώην ΕΣΣΔ τύπε.Lviv =πόλη της Ουκρανίας
Kman =balkan cowboy =άρχοντας =τύπος που από όταν άνοιξε το ανατολικό μπλοκ σχεδόν, έχει σπαταλήσει πολύ χρόνο και πολλά λεφτά για να ασχοληθεί με διμετρες θεες εμφανισιακά, σαν υποψήφιος γαμπρός στα νιατα του, σαν χορηγός στα γεράματα
Visa Scammer =πριν πολλά χρόνια πιτσιρίκες από χώρες της πρώην USSR κάνανε σχέση και όλα τα χατίρια σε αγοράκια μήπως τις παντρευτούν και φύγουν στον δυτικό κόσμο
Άσχετα που κάποιοι τον κοροϊδεύουν έμαθα από τον καλύτερο !!Είσαι γνώστης της πρώην ΕΣΣΔ τύπε.
Άσχετα που κάποιοι τον κοροϊδεύουν έμαθα από τον καλύτερο !!