αστον ακροδεξιος ειναιβρε παπαρα σστην υποθεση της κοινωνικης δικαοσυνης συμμετεχεις με πολλους τροπους
ειναι "το καλο παιδι" του κυριακου
αστον ακροδεξιος ειναιβρε παπαρα σστην υποθεση της κοινωνικης δικαοσυνης συμμετεχεις με πολλους τροπους
Εκανες ο,τιδηποτε που να καλυτερευσε τη ζωη καποιου?βρε παπαρα σστην υποθεση της κοινωνικης δικαοσυνης συμμετεχεις με πολλους τροπους
πως να μας πιανανε παιρναμε συνωμοτικα μετρα
Σε τι οργανωση να ησουν τρομαρα σου, που τα λες και τα πιστευεις κιολας, που η μονη οργανωση που θα μπορουσες να εισαι, θα ηταν καμια οργανωση για ομαδικη μαλακια.
και εγω ειχα μπει σε οργανωση σιγα το πραμα
βαζαμε κανα γκαζακι σε κανα ατμ τιποτα γκραφιτι κτλ
βεβαια σε ενοπλη ομαδα δεν εχω συμμετασχει
---------Όλοι κράζουμε τους μπάτσους γιατί είναι πολύ εύκολο καθώς εκτίθεντε σε κάθε γεγονός, από γήπεδα και παράνομες οικοδομες μέχρι σοβαρά εγκλήματα,
Είναι όμως το τελευταίο προπύργιο της δημοκρατίας, απλά σκεφτήτε λίγο ρεαλιστικά τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε αστυνομία στην καθημερινότητα μας ή ακόμα χειρότερα αν ήταν όπως στα Βαλκάνια, Αλβανία Βουλγαρία Σερβια Σκοπιά,
Ειναι ξεκαθαρο το οτι καποιος κελαηδισε
Ουσιαστικα κανενα στοιχειο δεν ειχε η αστυνομια
Βεβαια ,με μισθο της πεινας τι υπηρεσιες να προσφερουν κ αυτοι...
Αλλα πολλα ειναι θεματα εισαγγελεα....μην κατηγορουμε την ελας για τα παντα...
Ρε μαλάκα, αποκαλύφθηκες κι εσύκαι εγω ειχα μπει σε οργανωση σιγα το πραμα
βαζαμε κανα γκαζακι σε κανα ατμ τιποτα γκραφιτι κτλ
βεβαια σε ενοπλη ομαδα δεν εχω συμμετασχει
και εριξε και ενα χεσιμο!Αν οι μπάτσοι δεν ήταν για τον πούτσο, δεν θα τους ξέφευγε ο διαρρήκτης αφού έμεινε στη ντουλαπα για 8 ώρες.
Γκανιάν για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017