Νέα

H αστυνομια δεν ειναι για τον πο@@@...οπως πολλοι νομιζουν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Βενζίνη με το... δελτίο για τα περιπολικά της Δυτικής Αττικής

«Αν προκύψει καταδίωξη, δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε» λέει μάχιμος αστυνομικός στο protothema.gr - Ο ίδιος ο Νίκος Τόσκας έχει παραδεχτεί ότι η Δυτική Αττική είναι η πιο προβληματική περιοχή στην Ελλάδα από πλευράς εγκληματικότητας

Σε μια από τις “κόκκινες ζώνες” της Αττικής όπου η εγκληματικότητα μαστίζει και τα άβατα διοικούν με τους δικούς τους νόμους και κανόνες, τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ βάζουν βενζίνη με το σταγονόμετρο με αποτέλεσμα να κινούνται όσο το δυνατόν λιγότερο για να μην καίνε καύσιμο και οι περιπολίες να είναι προβληματικές.

Μάλιστα, παρόλο που και ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, έχει παραδεχτεί επανειλημμένως ότι η δυτική Αττική αποτελεί την πιο προβληματική περιοχή στην Ελλάδα από πλευράς εγκληματικότητας και παραβατικότητας, μάχιμοι αστυνομικοί μιλούν στο protothema.gr για κρατική αδιαφορία και περικοπές δαπανών που δημιουργούν προβλήματα στο έργο τους.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν, στο πρατήριο της Πέτρου Ράλλη, η εντολή που έχει δοθεί είναι η ημερήσια ποσότητα καυσίμου να μην ξεπερνά τα 25 λίτρα ανά περιπολικό,που σημαίνει ότι τα οχήματα της Αστυνομίας, βάζουν λιγότερο από μισό ντεπόζιτο. Με αυτή λοιπόν την ποσότητα καυσίμου καλούνται να βγάλουν τις 24ωρές περιπολίες στην προβληματική και άκρως απαιτητική ζώνη της δυτικής Αττικής. 
“Σε μια από τις πλέον προβληματικές περιοχές της Αττικής, όπου δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες σήματα καλούμαστε να βγάλουμε τη βάρδια και να κάνουμε το καθήκον μας με μισό ντεπόζιτο βενζίνη” εξηγεί μάχιμος αστυνομικός και συμπληρώνει: “Προσπαθούμε να εξηγήσουμε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον αφού οι απαιτήσεις είναι πολλές ενώ στην περίπτωση που πάρουμε σήμα ή προκύψει καταδίωξη δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Πρέπει να βρεθεί μια λύση...”. 

www.protothema.gr/greece/article/727802/venzini-me-to-deltio-gia-ta-peripolika-tis-dutikis-attikis/]Πηγή[/url]

Συνημμένα

• ...jpg
    ...jpg
    65,9 KB · Εμφανίσεις: 44

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Μια χαρα ειναι η αστυνομια... την ηθελα και πιο αυστηρη!

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ένα πράγμα σας λέω. Αν πέσετε θύμα κλοπής, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ και το πείτε στην αστυνομία. Απλά παραδεχτείτε το, και πηγαίντε παρακάτω και άλλη φορά να είστε πιο προσεκτικοί.

Έτσι και κάνετε τη μαλακία να το πείτε, θα σε τραβολογάνε από δω και από κει, για καταθέσεις και μαλακίες, και στην περίπτωση που πιάσουν τον κλέφτη αυτοί θα πάρουν τα παράσημα και συ τ'αρχίδια σου. Ότι σου κλέψανε έχει κάνει ήδη φτερά έτσι και αλλιώς. Και στην περίπτωση που αρνηθείς να πας για να αναγνωρίσεις τον δράστη, σε απειλούν ότι θα φέρουν Εισαγγελέα γιατί όταν έκανες την κατάθεση (πριν μήνες, και σε όχι ήρεμη ψυχολογική κατάσταση) είχες ορκιστεί.

Με λίγα λόγια ηλίθιος εις διπλούν. Μία ως θύμα κλοπής, και μία ως εθελοντής βοηθός των μπάτσων.

Κουβέντα στην αστυνομία λοιπόν, αν δε θέλετε να σας φωνάζουν "Το κορόιδο".

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Όσο για τη Δυτική Αττική...έχετε μείνει πίσω. Έχει ηρεμήσει εκεί το πράγμα. Τώρα η πιο επικίνδυνη περιοχή είναι η παραλιακή ζώνη ΕΙΔΙΚΑ στο Π. Φάληρο (Μπάτης, Φλοίσβος). Άμα βάλεις στο google "Παλαιό Φάληρο" η πρώτη λέξη που σου βγάζει σαν πρόταση είναι "ληστείες". Επίσης και στο Νέο Φάληρο είχε παίξει περιστατικό με ληστεία πρόσφατα, και έτυχε να ήμουν μπροστά.

Αλλά και πάλι άμα είσαι προσεκτικός και δε φοράς 100 χρυσαφικά, δε θα την πατήσεις.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ένα πράγμα σας λέω. Αν πέσετε θύμα κλοπής, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ και το πείτε στην αστυνομία. Απλά παραδεχτείτε το, και πηγαίντε παρακάτω και άλλη φορά να είστε πιο προσεκτικοί.

Έτσι και κάνετε τη μαλακία να το πείτε, θα σε τραβολογάνε από δω και από κει, για καταθέσεις και μαλακίες, και στην περίπτωση που πιάσουν τον κλέφτη αυτοί θα πάρουν τα παράσημα και συ τ'αρχίδια σου. Ότι σου κλέψανε έχει κάνει ήδη φτερά έτσι και αλλιώς. Και στην περίπτωση που αρνηθείς να πας για να αναγνωρίσεις τον δράστη, σε απειλούν ότι θα φέρουν Εισαγγελέα γιατί όταν έκανες την κατάθεση (πριν μήνες, και σε όχι ήρεμη ψυχολογική κατάσταση) είχες ορκιστεί.

Με λίγα λόγια ηλίθιος εις διπλούν. Μία ως θύμα κλοπής, και μία ως εθελοντής βοηθός των μπάτσων.

Κουβέντα στην αστυνομία λοιπόν, αν δε θέλετε να σας φωνάζουν "Το κορόιδο".
Εν μερει δικιο. Εμας μας εκλεψαν απο το σπιτι 2 λαπτοπ. Ρουμανος ο δραστης που πιαστηκε μεσω δακτυλικων αποτυπωματων. Στο δικαστηριο που εγινε, ο προεδρος ειπε Ξεχασε τα τα λαπτοπ, δε προκειται να βρεθουν. Και απλως καταδικαστηκε. Ταλαιπωριες, τραβηγματα σε αστυνομια και στο δικαστηριο χωρις να παρουμε τα κλεμμενα πισω. Και παλι ομως αξιζε το κοπο, καταδικαστηκε ο ενοχος. Δεν υπηρχε περιπτωση να το αφησουμε ετσι.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ και το πείτε στην αστυνομία.

Όχι, έχει νόημα να το πεις.
Για να γράφεται στα στατιστικά.
Και να μη βγαίνει μετά ο Cheep-R-ass στη βουλή να λέει ότι έχει μειώσει την εγκληματικότητα (όπως έκανε σήμερα).

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Βενζίνη με το... δελτίο για τα περιπολικά της Δυτικής Αττικής

«Αν προκύψει καταδίωξη, δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε» λέει μάχιμος αστυνομικός στο protothema.gr - Ο ίδιος ο Νίκος Τόσκας έχει παραδεχτεί ότι η Δυτική Αττική είναι η πιο προβληματική περιοχή στην Ελλάδα από πλευράς εγκληματικότητας

Σε μια από τις “κόκκινες ζώνες” της Αττικής όπου η εγκληματικότητα μαστίζει και τα άβατα διοικούν με τους δικούς τους νόμους και κανόνες, τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ βάζουν βενζίνη με το σταγονόμετρο με αποτέλεσμα να κινούνται όσο το δυνατόν λιγότερο για να μην καίνε καύσιμο και οι περιπολίες να είναι προβληματικές.

Μάλιστα, παρόλο που και ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, έχει παραδεχτεί επανειλημμένως ότι η δυτική Αττική αποτελεί την πιο προβληματική περιοχή στην Ελλάδα από πλευράς εγκληματικότητας και παραβατικότητας, μάχιμοι αστυνομικοί μιλούν στο protothema.gr για κρατική αδιαφορία και περικοπές δαπανών που δημιουργούν προβλήματα στο έργο τους.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν, στο πρατήριο της Πέτρου Ράλλη, η εντολή που έχει δοθεί είναι η ημερήσια ποσότητα καυσίμου να μην ξεπερνά τα 25 λίτρα ανά περιπολικό,που σημαίνει ότι τα οχήματα της Αστυνομίας, βάζουν λιγότερο από μισό ντεπόζιτο. Με αυτή λοιπόν την ποσότητα καυσίμου καλούνται να βγάλουν τις 24ωρές περιπολίες στην προβληματική και άκρως απαιτητική ζώνη της δυτικής Αττικής. 
“Σε μια από τις πλέον προβληματικές περιοχές της Αττικής, όπου δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες σήματα καλούμαστε να βγάλουμε τη βάρδια και να κάνουμε το καθήκον μας με μισό ντεπόζιτο βενζίνη” εξηγεί μάχιμος αστυνομικός και συμπληρώνει: “Προσπαθούμε να εξηγήσουμε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον αφού οι απαιτήσεις είναι πολλές ενώ στην περίπτωση που πάρουμε σήμα ή προκύψει καταδίωξη δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Πρέπει να βρεθεί μια λύση...”. 

www.protothema.gr/greece/article/727802/venzini-me-to-deltio-gia-ta-peripolika-tis-dutikis-attikis/]Πηγή[/url]
Τι σκατα καινε αυτα τα μπουρδελα τα citroen?με 25 λιτρα κανω 400 χιλιομετρα

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
-----------
αποτυχιες πολλες, στην καθημερινοτητα, του πολιτη κανεις ομως δεν εξεταζει τις αιτιες.
Σε αλλες υποθεσεις...χωρις την βοηθεια σε τεχνικα μεσα οπως scotland yard, fbi, και αλλες μοδατες υπηρεσιες.
Η ε.α ΕΧΕΙ επιτυχιες 75% ειδικα σε δυσκολες υποθεσεις.
Αφηνουμε εξω τους ασφαλιτες της φαπας...τα ματ...και τα κοπροσκυλα τηε τροχαιας...
υπαρχουν υπηρεσιες 24/7 που δουλευουν ακαταπαυστα.

προτεινω να φας μπαν δια παντως μονο που σκεφτηκες να το ανεβασεις οχι που το εκανες κιολας

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Και να μη βγαίνει μετά ο Cheep-R-ass στη βουλή να λέει ότι έχει μειώσει την εγκληματικότητα (όπως έκανε σήμερα).
Αυξησανε το παραβολο της μηνυσης στα 100 ευρω επι Γιωργακη,και η μικροεγκληματικοτητα δεν καταγραφετε πουθενα.Μηνυσεις και καταγγελιες για πορτοφολαδες,φερμες κ.λ.π σπανια γινονται πλεον αφου η μηνυση κοστιζει πιο πολυ απο τα κλεμμενα.Ετσι ριξανε την εγκληματικοτητα τα τελευταια χρονια.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Αυξησανε το παραβολο της μηνυσης στα 100 ευρω επι Γιωργακη, και η μικροεγκληματικοτητα δεν καταγραφετε πουθενα. Μηνυσεις και καταγγελιες για πορτοφολαδες, φερμες κ.λ.π σπανια γινονται πλεον αφου η μηνυση κοστιζει πιο πολυ απο τα κλεμμενα. Ετσι ριξανε την εγκληματικοτητα τα τελευταια χρονια.

Δεν τα ξέρεις καλά.

Παράβολο ΔΕΝ υποχρεούσαι να πληρώσεις (με βάση το νόμο του ΓΑΠ) αν το αδίκημα που καταγγέλλεις διώκεται ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ. Και η κλοπή, ληστεία, σωματική βλάβη κλπ τέτοια ΕΙΝΑΙ αδικήματα διωκώμενα αυταπάγγελτα.
Αν πας να καταγγείλεις κλοπή/διάρρηξη και σου ζητήσει παράβολο, παρανομεί, και τον κράζεις. Μέχρι και αναφορά μπορείς να του κάνεις (και τον νοιάζει να ΜΗΝ του κάνεις).

Δεν είναι αυταπάγγελτο αδίκημα π.χ. αν κάποιος ρίχνει βρωμόνερα στο δρόμο και θέλεις να του κάνεις μήνυση, ή η διατάραξη ωρών κοινής ησυχίας, ή αν σου γκρεμίσει το φράχτη στο χωράφι σου (φθορά ξένης ιδιοκτησίας).

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Δεν τα ξέρεις καλά.
Παράβολο ΔΕΝ υποχρεούσαι να πληρώσεις (με βάση το νόμο του ΓΑΠ) αν το αδίκημα που καταγγέλλεις διώκεται ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ. Και η κλοπή, ληστεία, σωματική βλάβη κλπ τέτοια ΕΙΝΑΙ αδικήματα διωκώμενα αυταπάγγελτα.

δυστυχώς νομίζω ότι αν αυτό που έχει κλαπεί δεν κοστίζει πάνω από 200 ευρώ, πχ σε ένα μαγαζί δεν διώκετε αυτεπάγγελτα!!!
και μάλιστα μπορεί ο τύπος στο σούπερ μάρκετ να βρει και τον μπελά του νομικά αν πιάσει κάποιον πχ να κλέβει μια σοκοφρέτα και τον κρατήσει χωρίς την θέληση του για να έρθει η αστυνομία
όπως και με την βια όλα σχετικά είναι το κατά πόσο διώκετε αυτεπάγγελτα κάποιο αδίκιμα, πχ μια σπρωξιά,μια μπουνιά η μια χριστοπαναγία δεν διώκοντε αυτεπάγγελτα

ας μας πει κάποιος δικηγόρος ..

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Δεν τα ξέρεις καλά.

Αν πας να καταγγείλεις κλοπή/διάρρηξη και σου ζητήσει παράβολο, παρανομεί, και τον κράζεις. Μέχρι και αναφορά μπορείς να του κάνεις (και τον νοιάζει να ΜΗΝ του κάνεις).

Δεν είναι αυταπάγγελτο αδίκημα π.χ. αν κάποιος ρίχνει βρωμόνερα στο δρόμο και θέλεις να του κάνεις μήνυση, ή η διατάραξη ωρών κοινής ησυχίας, ή αν σου γκρεμίσει το φράχτη στο χωράφι σου (φθορά ξένης ιδιοκτησίας).
Καλέ μου ανθρωπε,μου κανανε διαρρηξη στο σπίτι μας στην επαρχία  και τους παιρναμε τηλεφωνο γιατι υπηρχε οικογενειακός λογος που δεν θελαμε να μπουμε μεσα μονοι μας(κληρονομικα)και επι μια εβδομαδα δεν ερχοντουσαν.Αναγκαστηκαμε να βαλουμε μεγαλοδικηγορο απο Αθηνα να παρει τηλεφωνο τον διοικητη των ΤΑΕ της περιοχής,να παρει αυτος με την σειρα του τον τοπικο διοικητη του Α.Τ. για να στειλει περιπολικο να δουνε τι εχει συμβει μεσα στο σπίτι.Η σημανση δε,μας ειπαν οτι δεν θα βρουν τίποτα και επειδη δεν εχουν προσωπικο δεν θα ερθουν.Σε εναν αλλο γειτονα του ζητησαν χρηματα για να πανε να παρουν αποτυπώματα.Με τα χίλια ζορια καταφεραμε να παμε στον αξυπ για καταγγελία και καταγραφή των κλοπιμαίων.
Αν μου κλεψουνε το κινητο ή το πορτοφολι,αν δεν εχω μεσα στοιχεια πιστωτικής ή ταυτοτητα δεν υπαρχει περιπτωση να χασω το μεροκαματο και να ασχοληθω με δαυτους.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
προτεινω να φας μπαν δια παντως μονο που σκεφτηκες να το ανεβασεις οχι που το εκανες κιολας
-----------
AN εισαι δηθεν αναρχοαπλυτος λυπαμαι...
προτεινω να φας μια φασολα...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
το ποστ μου δεν ηταν αβαντα στην αστυνομια...ουτε χρειαζεται την αβαντα την δικου μου...
απλα σε αρκετες περιπτωσεις με οτι μεσα εχουν κανουν οτι μπορουν.
ΦΥΣΙΚΑ  οσο πιο γνωστος η φραγκατος τοσο το καλυτερο.
εχω κ καλες κ κακες εμπειριες...
η τελευταια.. χειμωνας 15 γυρναω με κουκουλα γιατι φυσαγε κ ειχε χιονισει..σε σχετικα κενρικο δρομο για να παω σπιτι...10 λεπτα αποσταση(πρι ειχα παει τσαρκα)...
με προσπερναει ενα περιπολικο..(μεσα μου ειπα λογο μπουφαν κουκουλας κ ωρα 2 το βραδυ) να δεις που θα σταματησει..
ο οδηγος οκ ατομο συνοδηγος καραβλαχος ΤΥΡΙ ...και τσαρουχια..
ειχα τα χερια στις τσεπες αφου εκανε ΨΟΦΟ!...
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ βλακα/ψαρακα..
ta εβγαλα αργα..κ του ειπα τι εχω στην τσεπη, πριν ψαξει..πχ αν ανοιξω τσεπη κτλ..
γιατι τον εκοψα οτι λογω βλακειας μπορει κ να μου την εριχνε!
τεσπα ..ειχε γινει κλοπη σχετικα κοντα κ ειχαν βγει γυρα...
στην ολη φαση ειρωνια φουλ,απο τον τυρι...σκεφτηκα να του την κανω επιτοπου,,,, αλλα δεν ειχα μαζι μου ταυτοτητα...(εξακριβωση κτλ)
--------
φευγοντας σκεφτηκα το πιο σωστο.....
με τα γνωστα κονε...ο τυπος βαρεσε υπηρεσια παντα Π/Σ/Κ ΒΡΑΔΥ επι 6 μηνες σερι...
ουτε αδεια ουτε τιποτα...
ετσι απλα-
δεν θα με πειραζε πχ να ηταν τσαμπουκαλεμενος 2 ωρα το βραδυ/ κουκουλα εγω κλοπη κοντα..κτλ
μετα τον ελεγχο ηξερε κ συνεχισε τις προσβολες επειδη μαλλον δουλευε σαββατο βραδι.
ας προσεχε...
----------------------------
το πιο ωραιο ειναι οταν σταματησαν ΤΖΙΠ...φιλου..(εκεινο που εμοιαζε με αυτο που εριχνε ενας παλαβος σε ταξι)...
τον βγαλαν καροτσακι,....οταν ομως πηρε ενα τηλεφωνο....μονο πιπες δεν του εκαναν...
και η φαση δεν ηταν ο ελεγχος αλλα δεν σαβουριαζεις καποιον επειδη ειναι ΙΣΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ..

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Εαν υπάρξει πολιτική βούληση,
το λεκανοπέδιο αττικής εντός 24ώρου
γίνεται ΗΑΕ ,
δεν κινείται κώνωψ
ούτε ημεδαπός ούτε αλλοδαπός που θα κάνει το σφάλμα να παραμείνει.
Όλοι οι εγκληματίες που απασχολούν τα μμε
έχουν πιαστεί απο την αστυνομία μια δυο τρεις φορές
και έχουν σχηματισθεί βαριές δικογραφίες σε βάρος τους.
Θέμα πολιτικής βούλησης είναι καθαρά
που πηγάζει απο τις επιθυμίες των πολιτών
όταν βρίσκονται μπρος στο κυτίον του παραβάν
με τα κλειστά κουρτινάκια.
Μην μετατοπίζουμε ευθύνες.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6

Και τι με νοιάζουν τα στατιστικά ρε μαν; Το κινητό πάπαλα, όποτε στ'αρχίδια μου αν γραφτεί ή δε γραφτεί, επίσης στ'αρχίδια μου αν πιαστούν ή αν δεν πιαστούν οι δράστες.

Αλλά είπαμε, προβατάνθρωποι που "έχουν υποχρέωση ως πολίτες" να το καταγγείλουν στους μπάτσους. :jerking:

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
το ποστ μου δεν ηταν αβαντα στην αστυνομια...ουτε χρειαζεται την αβαντα την δικου μου...
απλα σε αρκετες περιπτωσεις με οτι μεσα εχουν κανουν οτι μπορουν.
ΦΥΣΙΚΑ  οσο πιο γνωστος η φραγκατος τοσο το καλυτερο.
εχω κ καλες κ κακες εμπειριες...
η τελευταια.. χειμωνας 15 γυρναω με κουκουλα γιατι φυσαγε κ ειχε χιονισει..σε σχετικα κενρικο δρομο για να παω σπιτι...10 λεπτα αποσταση(πρι ειχα παει τσαρκα)...
με προσπερναει ενα περιπολικο..(μεσα μου ειπα λογο μπουφαν κουκουλας κ ωρα 2 το βραδυ) να δεις που θα σταματησει..
ο οδηγος οκ ατομο συνοδηγος καραβλαχος ΤΥΡΙ ...και τσαρουχια..
ειχα τα χερια στις τσεπες αφου εκανε ΨΟΦΟ!...
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ βλακα/ψαρακα..
ta εβγαλα αργα..κ του ειπα τι εχω στην τσεπη, πριν ψαξει..πχ αν ανοιξω τσεπη κτλ..
γιατι τον εκοψα οτι λογω βλακειας μπορει κ να μου την εριχνε!
τεσπα ..ειχε γινει κλοπη σχετικα κοντα κ ειχαν βγει γυρα...
στην ολη φαση ειρωνια φουλ,απο τον τυρι...σκεφτηκα να του την κανω επιτοπου,,,, αλλα δεν ειχα μαζι μου ταυτοτητα...(εξακριβωση κτλ)
--------
φευγοντας σκεφτηκα το πιο σωστο.....
με τα γνωστα κονε...ο τυπος βαρεσε υπηρεσια παντα Π/Σ/Κ ΒΡΑΔΥ επι 6 μηνες σερι...
ουτε αδεια ουτε τιποτα...
ετσι απλα-
δεν θα με πειραζε πχ να ηταν τσαμπουκαλεμενος 2 ωρα το βραδυ/ κουκουλα εγω κλοπη κοντα..κτλ
μετα τον ελεγχο ηξερε κ συνεχισε τις προσβολες επειδη μαλλον δουλευε σαββατο βραδι.
ας προσεχε...
----------------------------
το πιο ωραιο ειναι οταν σταματησαν ΤΖΙΠ...φιλου..(εκεινο που εμοιαζε με αυτο που εριχνε ενας παλαβος σε ταξι)...
τον βγαλαν καροτσακι,....οταν ομως πηρε ενα τηλεφωνο....μονο πιπες δεν του εκαναν...
και η φαση δεν ηταν ο ελεγχος αλλα δεν σαβουριαζεις καποιον επειδη ειναι ΙΣΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ..

Αχιλλέα πολύ σωστά έκαναν τη δουλειά τους χειμώνα 2 τα ξημερώματα
κοντά στο σημείο της κλοπής που βρισκόσουν με κουκούλα ,όπως λες.
Όσο για το τζιπ ,τα πρώτα που ελέγχονται είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα
εκτός εαν κινούνται στο πάρκινκ της βουλής.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΦΑΙΔΩΝ..
1 ειπα οτι καλα εκανε...οταν μετα απο κουβεντα..κ πληροφοριες...ειδε οτι ολα οκ...
συνεχισε να ειναι μεσα στην ειρωνεια..και στις προσβολες..εμενα αυτο με πειραξε.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ο οδηγος ποιο μεγαλος σε βαθμο και ηλικια ηταν μια χαρα...
εκανες τυπε τον ελεγχο οκ..λες" καλο βραδυ" η τιποτα...δεν πουλας πνευμα/ειρωνεια,σε καποιον που δεν εκανε τιποτα και δεν τον ξερεις..επειδη ετυχε να ειναι μονος του κ επειδη τον κατεταξες στην κατηγορια..."δεν μετραει"
ελα που εκανε λαθος ομως...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τωρα περι μυνησης κτλ...
ηταν εθνικο ΣΠΟΡ...
εβαζε η αλλη πλυντηριο βραδυ....μυνηση..
παιζαν μπαλα στο δρομο μυνηση...
ειχες μουσικη δυνατα  μυνηση..
δεν χαμογελασες μυνηση...
οποτε με το 100αρι θα πας ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ...
-------
ΣΕ κλοπη, ξυλοδαρμο νομιζω δεν ισχυει το 100ρικο

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Σε υποθέσεις όπως του Λεμπιδάκη ή του ηλεκτρονικού εγκλήματος τα καταφέρνει η αστυνομία
Σε άλλες είναι για κλάμματα, κυρίως στην αντιμετώπιση αναρχοκλεφτών και ταραξιών (γήπεδα κλπ.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom